Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 08:22
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 12.6.2019, 19:18    Post subject: Capitolul 345 Reply with quote

Capitolul 345
Cortegiul îngerilor conduce animalele pe străzile orașului Hanoh. Ultimul avertisment adresat hanoheenilor și regelui lor. Întoarcerea mesagerilor celești în munții sacri.
(16 august 1844)

1. Când, după patru ani, mesagerii extraordinari au sosit la Hanoh cu animalele pe care le-au adunat, sosirea lor a făcut literalmente senzație, căci fiarele sălbatice se aflau în libertate și nu erau ținute în cuști, așa cum se obișnuia în acele vremuri. Dar faptul care le-a atras în cea mai mare măsură atenția hanoheenilor a fost acela că toate aceste animale, de o varietate incredibil de mare, mergeau într-o ordine perfectă, la fel de docile ca și mieii.

2. Mesagerii divini au parcurs astfel toate străzile orașului Hanoh, strigând către spectatori: „Vă mai este acordat doar un răgaz foarte scurt! Convertiți-vă la credința în adevăratul Dumnezeu, Domnul vostru, și însoțiți-ne cu încredere în munții lui Noe! Toți cei care vor veni cu noi vor fi salvați, indiferent cât de mare va fi numărul lor!

3. Căci noi nu suntem oameni la fel ca și voi, fapt care ar trebui să vă fie evident văzând comportamentul acestor animale atât de diferite între ele, care ne urmează la fel ca și mieii, deși printre ele se numără fiarele cele mai feroce, alături de elefanți și de viermi!

4. După cum puteți vedea, ni s-a acordat o mare putere! Nu contează că Noe, folosindu-se de legile naturale, a construit o singură arcă, ce nu poate salva decât câteva mii de oameni! Chiar dacă ați veni cu milioanele, noi suntem capabili să construim într-o singură clipă 100.000 de arce identice pentru a vă salva, iar acestea vă vor putea transporta într-o siguranță deplină către noul pământ regenerat!

5. Ascultați-ne, căci acesta este ultimul apel pe care vi-l facem! Părăsiți tot ce aveți și urmați-ne, căci peste exact un an de azi înainte, toate casele voastre și toate proprietățile voastre rurale vor fi acoperite de 300 de stânjeni de apă și de noroi!”

6. Dar nici acest apel nu a fost ascultat de nimeni. Hanoheenii s-au amuzat copios pe seama acestor magicieni și dresori de animale, lăsându-i să își continue drumul.

7. Drept urmare, îngerii s-au mai dus o dată la rege, invitându-l să îi urmeze.

8. Dar Gurat nu și-a dat nici măcar osteneala să le mai răspundă, făcându-i să plece așa cum au venit.

9. Întristați, mesagerii cerului au părăsit orașul Hanoh și s-au întors în munții sacri cu animalele lor.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !