Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.4.2024, 17:50
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 12.6.2019, 19:21    Post subject: Capitolul 346 Reply with quote

Capitolul 346
Sosirea mesagerilor și a turmei de animale în fața lui Noe. Instrucțiunile îngerilor referitoare la maniera în care trebuie găzduite animalele. Termenul final acordat oamenilor care vor căuta protecție.
(17 august 1844)

1. După ce acești trimiși extraordinari au sosit pe înălțimile sacre împreună cu animalele capturate, Noe și fratele său Mahal le-au ieșit în întâmpinare, rămânând uluiți în fața varietății incredibile a animalelor, care aveau comportamente la fel de variate ca și formele lor.

2. Atunci, îngerii i-au spus lui Noe: „Deschide poarta arcei, pentru ca noi să plasăm fiecare pereche de animale în încăperea care îi corespunde. Vom depozita de asemenea acolo și hrana de care au nevoie, astfel încât să o poată consuma după nevoile lor!

3. Singurul lucru pe care va mai trebui să-l faci va fi să te ocupi de aprovizionarea lor cu apă, lucru care nu va fi deloc greu. Dat fiind că arca va fi scufundată pe jumătate în apă, tot ce va trebui să faci va fi să străpungi o gaură la etajul din mijloc, pe care să o conectezi la un robinet precum cele folosite la butoaiele voastre! Ori de câte ori vei deschide acest robinet, vei avea la dispoziție toată apa de care vei avea nevoie.

4. Atât timp cât Domnul nu va da drumul marilor ploi, lasă marea poartă deschisă, astfel încât animalele să poată ieși și intra singure, astfel încât să își poată căuta hrana de care au nevoie. Totuși, marchează cu atenție celulele fiecăruia, căci este foarte important să nu le repartizezi altfel decât am făcut-o noi acum!

5. Cât despre actuala repartiție, nu-ți face probleme, căci noi am depozitat hrana necesară fiecărei specii în fiecare celulă, ceea ce le va permite animalelor să o recunoască instantaneu.

6. Nu trebuie să te preocupi nici de curățarea celulelor, căci vom avea noi grijă de ea!

7. De acum înainte, lasă fereastra din acoperișul arcei în permanență deschisă, astfel încât păsările să poată intra libere în arcă. De hrana lor ne vom ocupa tot noi. Tot ce va trebui să faci tu va fi să le dai de băut.

8. Domnul te va anunța personal când va trebui să închizi arca, sigilând poarta cu smoală!

9. Dacă oamenii vor dori să se adăpostească în arca ta înainte de începerea ploilor, lasă-i să intre! După ce va începe însă să plouă, nimeni nu va mai putea fi admis în arcă!

10. Acum știi tot ce trebuie să știi! Fie ca Domnul să vegheze asupra ta! Amin”.

11. După care îngerii au dispărut, iar Noe s-a îndreptat către familia sa, slăvindu-L pe Dumnezeu.

12. Fiind un naturalist înnăscut, Mahal a continuat să observe curios comportamentul animalelor, la fel ca și familia sa, iar vederea acestei imense menajerii i-a provocat o mare bucurie.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !