Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.4.2024, 17:38
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 12.6.2019, 19:27    Post subject: Capitolul 347 Reply with quote

Capitolul 347
Mahal murmură și se revoltă împotriva îngerilor și a lui Dumnezeu. Agla îl consolează și este răpită subit de îngerul Waltar.
(19 august 1844)

1. După ce L-a slăvit pe Dumnezeu, Noe s-a întors în arcă pentru a vedea cum erau repartizate animalele. În final, el a căutat un loc potrivit, la etajul din mijloc, pentru a face cepul necesar și a plasa robinetul pentru apă.

2. După ce a terminat, el s-a urcat la etajul al treilea și l-a găsit aici pe fratele său Mahal, care tocmai se plângea copiilor lui de faptul că îngerii nu i-au adresat nici măcar un singur cuvânt, nevorbind decât cu Noe. Mahal era extrem de mânios din cauza acestei omisiuni, dar și de faptul că Noe a primit numeroase indicații referitoare la întreținerea animalelor, dar nici una referitoare la el însuși și la familia sa.

3. Ascuns după peretele unei celule, Noe l-a auzit spunându-le copiilor lui: „Însemn eu oare mai puțin în ochii Domnului decât toate aceste animale? Toate speciile au câte o celulă și hrană din abundență, dar ce putem spune despre noi înșine?

4. De altfel, îngerii au vorbit fără încetare de tot ce va fi necesar pentru satisfacerea nevoilor lui Noe și a familiei lui, dar nu au pomenit nimic despre noi! Ce altceva ar fi dorit să ne facă să înțelegem decât că arca nu a fost construită și pentru noi, ci numai pentru Noe, pentru familia lui și pentru animale!

5. Dar eu știu ce am de făcut! Au mai rămas încă destule lemne afară, așa că mă voi adresa lui Noe și servitorilor lui, rugându-i să îmi construiască și mie o arcă, în care să avem suficient loc, astfel încât Noe să poată locui singur pe marea lui barcă!

6. Dacă Domnul va dori să ne păstreze în viață, totul va fi perfect. Dacă nu va dori însă, eu unul nu îl voi ruga să o facă, căci o viață trăită în asemenea condiții mă dezgustă de-a dreptul!”

7. Atunci, Agla i-a strigat: „O, tată, mi se pare că vorbești mult prea mult! Îți reamintesc să deși l-am văzut și eu pe Waltar, acesta nu te-a consolat decât pe tine, fapt care nu m-a făcut însă să mă revolt împotriva Domnului! De ce te comporți în acest fel, deși Domnul Însuși te-a consolat personal, în maniera cea mai sublimă cu putință?

8. Eu una îmi spun în forul meu interior: ‚O, Doamne, acționează în ceea ce mă privește așa cum consideră necesar imensa Ta compasiune, căci eu sunt cea mai mare păcătoasă în fața ta!’ Și chiar dacă voi cădea pradă morții, Domnul fie lăudat!”

9. Mahal s-a minunat auzind-o vorbind astfel pe Agla, ai cărei ochi înotau în lacrimi. În acel moment, Noe s-a apropiat de micul grup și a lăudat-o pe Agla pentru faptul că a pronunțat cuvinte atât de drepte în fața lui Dumnezeu.

10. Tot atunci, un înger de lumină a apărut în fața Aglei, căreia i-a spus: „Agla, ascultă-mă! Tu nu vei cădea niciodată pradă morții, ci doar Vieții eterne! – Ia-mă de mână și urmează-mă, căci eu sunt fratele tău Waltar!”

11. Agla l-a luat de mână pe înger și a dispărut instantaneu. În urma ei nu au mai rămas decât hainele sale și puțină cenușă în interiorul acestora.

12. Această dispariție i-a lăsat stupefiați pe cei prezenți, care nu au înțeles ce s-a întâmplat.

13. Numai Noe a înțeles adevărul, așa că a căzut cu fața la pământ, slăvindu-L pe Dumnezeu din toată inima.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !