Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 18.4.2024, 13:17
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 12.6.2019, 19:48    Post subject: Capitolul 352 Reply with quote

Capitolul 352
Noe și familia sa intră în arcă. Instrucțiunile Domnului, care închide El Însuși poarta arcei. Începerea catastrofei.
(24 august 1844)

1. Când Noe a ajuns în apropierea arcei, în compania Domnului, Acesta i-a spus: „Noe, a sosit timpul să intri în arcă, împreună cu familia ta; căci în tot acest timp, numai pe tine te-am găsit just în fața Mea!

2. Continuă să alegi câte șapte perechi de animale pure pentru fiecare specie, plus încă o pereche pentru speciile impure; ai însă grijă să fie vorba de un mascul și de o femelă pentru fiecare specie. Procedează la fel și cu păsările cerului, respectiv, alege câte șapte perechi pentru fiecare specie pură și o pereche pentru fiecare specie impură, astfel încât sămânța lor să rămână vie pe întregul pământ.

3. Căci după șapte zile începând din acest moment voi face să plouă pe pământ timp de 40 de zile și 40 de nopți, și voi extermina astfel toate ființele vii pe care le-am creat pe acest pământ!”

4. Auzind aceste cuvinte, Noe a căzut la picioarele Domnului și i s-a închinat cu credință mare pentru grația pe care i-a acordat-o.

5. Dar Domnul l-a ridicat pe Noe de la sol și i-a spus: „Noe, văd că te întrebi de ce ți-am poruncit mai demult să iei doar câte o singură pereche de animale din fiecare specie, în timp ce acum îți spun să iei câte șapte perechi pentru fiecare specie pură plus una pentru fiecare specie impură, inclusiv din rândul păsărilor, fără nici o excepție.

6. Iată care este motivul: în acel moment Mă gândeam în inima Mea, fără a face apel la vederea Mea omniscientă, că vor veni cu siguranță oameni din ținuturile de la șes pentru a se salva.

7. După cum vezi, nu am dorit cu adevărat să Mă folosesc de vederea Mea perfectă pentru a afla dacă oamenii pe care i-am chemat de atâtea ori vor veni sau nu! Dar acum că le-am observat direct comportamentul, am constatat că aceștia nu au nici o dorință de a se salva, căci spiritul le-a fost complet distrus de trupul lor și de lumea exterioară! Mi-am dat astfel seama că nici unul dintre ei nu va veni aici!

8. Așa se explică de ce va trebui să iei mai multe animale pure și păsări ale cerului cu tine, în locul oamenilor impuri, căzuți mai jos decât animalele! De altfel, aceste animale îți vor fi foarte utile pe noul pământ!

9. Acum, că ai aflat tot ce trebuia să știi, du-te și acționează în consecință! Și nu lua nici o măsură pentru a lumina artificial arca, întrucât o voi lumina Eu Însumi! Amin”.

10. După care Noe a plecat să facă tot ce i-a poruncit Domnul. Iar Domnul a rămas cu el și l-a ajutat în toate.

11. După ce Noe și-a îndeplinit sarcinile cu ajutorul Domnului și toate lucrurile se găseau într-o ordine perfectă, a urcat el însuși în arcă. Era cea de-a 17-a zi din cea de-a doua lună a anului, adică, potrivit calculelor voastre actuale, 17 februarie.

12. După ce Noe s-a urcat în arcă cu întreaga sa familie și cu toate animalele pe care Domnul i-a poruncit să le adune, Acesta a închis El Însuși marea poartă, cu propriile Sale mâini, binecuvântând astfel construcția. Acum Noe se afla într-o securitate perfectă, căci Domnul Însuși veghea asupra noii sale locuințe.

13. Văzând că Noe se află la adăpost, Domnul și-a ridicat mâna atotputernică și le-a poruncit norilor să descătușeze potopul asupra pământului sub forma ploii, iar marilor rezervoare subterane să își reverse apele la suprafață. Atunci, imensele cisterne naturale s-au golit aproape în întregime, iar ecluzele cerului s-au deschis.

14. Nenumărate izvoare noi au țâșnit din pământ, aruncând jeturi de apă până la nori. Cât despre apa din cer, aceasta cădea în rafale atât de mari, încât le-am putea compara cu marile torente care se formează în munți atunci când se topesc zăpezile, astfel încât oamenii nu mai au timp să se refugieze pe coline. Într-adevăr, nivelul apelor pe pământ a crescut atât de rapid încât aproape nimeni nu a reușit să fugă în munți, iar cei care au făcut totuși acest lucru au fost împinși înapoi de torentele care cădeau de pe stânci.

15. Doar foarte puțini oameni au reușit să ajungă pe muntele lui Noe, împinși de forța disperării. Văzând la lumina fulgerelor această imensă construcție care i-ar fi putut adăposti, ei au strigat după ajutor și au cerut să fie salvați. Dar puterea Domnului i-a respins. Atunci, ei s-au repezit pe culmile cele mai înalte ale munților și s-au urcat pe ele cu mâinile însângerate, dar trăsnetele i-au smuls de pe stâncile semețe și i-au aruncat direct în vâltoarea de sub ei.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !