Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 23:58
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 12.6.2019, 20:05    Post subject: Capitolul 355 Reply with quote

Capitolul 355
Discursul salutar al Domnului adresat lui Mahal și vindecarea acestuia. Eliberarea lui Mahal, care devine un înger de lumină.
(28 august 1844)

1. După ce au ajuns în fața arcei, Mahal L-a rugat pe Domnul să îi acorde moartea corporală, căci nu mai dorea ca aceste ploi violente să curgă pe corpul său slăbit, îmbolnăvindu-l apoi de frig și de febră.

2. Dar Domnul i-a spus: „Mahal, cum poți să te plângi de ploaie și de frig, deși ești atât de aproape de Mine? Oare nu Eu i-am înzestrat pe heruvimi cu focul lor și pe serafimi cu strălucirea lor, ca să nu mai vorbim de focul, lumina și căldura tuturor sorilor?

3. Chiar crezi că această ploaie ți-ar înmuia și ți-ar îngheța membrele dacă ai fi într-adevăr aproape de Mine în inima ta?

4. O, nici vorbă! Adevăr îți spun: fiecare picătură de ploaie care cade acum pe capul tău ar fi un balsam pentru tine, așa cum se întâmplă în cazul acestui pământ vlăguit și pe jumătate mort asupra căruia potopul trebuia să vină pentru a-l împiedica să moară și să fie distrus din cauza sacrilegiilor oamenilor!

5. Aceste puhoaie de apă vor vindeca ținuturile de la șes și le vor cicatriza. În acest fel, pământul se va restabili și se va regenera, după care va putea servi din nou ca adăpost pentru oameni și animale!

6. Exact la fel se petrec lucrurile și în cazul tău! Și tu ai nevoie de un potop care să se abată mai întâi asupra ta, prin intermediul marii activități a iubirii tale și a căinței care va rezulta din ea; acest potop te va vindeca însă, încălzindu-ți spiritul pentru Viața eternă care își are sursa în Mine!

7. Spiritul tău este identic cu iubirea ta! Dacă iubirea ta pentru Mine este vie, spiritul tău va fi înviat de Mine! Aceasta este adevărata căldură, care nu se poate răci niciodată sub efectul frigului pe care moartea l-a răspândit în întreaga lume prin puterea minciunii sale!”

8. Auzind aceste cuvinte, Mahal a simțit că se încălzește și a spus, în noua ardoare a inimii sale: „O, Părinte suprem, preasfânt și preaplin de cea mai profundă iubire! Cât de bun trebuie să fii Tu în ființa Ta pentru a Te putea ocupa de mine, biet păcătos, cu atâta iubire, ca și cum nu ar exista nici o altă creatură în afară de mine în întreaga infinitate!

9. O, cât de mult regret acum că Te-am judecat atât de greșit, certându-mă cu Tine ca un ticălos cu semenii săi, dând astfel dovadă de o ingratitudine infinită, o, Iubire eternă și sfântă! O, Tată, Iubire sacră și nepieritoare, oare mai este posibil să îmi fie iertat sacrilegiul?”

10. În acest moment, Domnul l-a atins pe Mahal cu degetul Său, iar corpul acestuia a căzut la pământ, transformat instantaneu în cenușă și în praf; dar spiritul transfigurat al patriarhului a rămas în picioare, strălucind la fel de puternic ca un serafim alături de Domnul, slăvind și lăudând cu buzele sale nepieritoare iubirea indestructibilă a Tatălui, care nu își pierde niciodată plenitudinea infinită, nici în momentul judecății, și nici în pacea ordinii Sale eterne.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !