Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.4.2024, 20:22
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 12.6.2019, 20:24    Post subject: Capitolul 360 Reply with quote

Capitolul 360
Ofranda și mulțumirile lui Noe. Binecuvântarea Domnului.
(3 septembrie 1844)

1. După ce oamenii și animalele au ieșit din arcă, Noe a ridicat împreună cu fiii săi un altar din pietre netede, pe care a depus lemnul luat din acoperișul arcei, a ucis câte un mascul din fiecare specie de animale pure și a aprins focul pentru a aduce un mare sacrificiu destinat Domnului. Apoi, împreună cu toată familia sa, L-a slăvit pe Dumnezeu cu inima plină de recunoștință.

2. Domnul a simțit mirosul sublim al sacrificiului, căci acesta era dublat de iubirea sinceră din inima lui Noe și a familiei sale. De aceea, El i-a spus în inima lui: „De acum înainte, nu voi mai blestema niciodată pământul din cauza oamenilor, căci gândurile și intențiile inimii umane sunt rele încă din copilăria acestora! De aceea, nu doresc să mai lovesc tot ce trăiește pe pământ, așa cum am procedat acum! Atât timp cât pământul va rămâne pământ, semănăturile și ploile, frigul și căldura, vara și iarna, precum și ziua și noaptea vor continua să se succeadă ritmic!”

3. După care Domnul și-a pus mâna dreaptă pe capul lui Noe și l-a binecuvântat, pe el și întreaga sa familie.

4. După ce l-a binecuvântat pe Noe, Domnul a adăugat: „Fiți fecunzi, înmulțiți-vă și luați în posesiune pământul, deopotrivă cu rasa voastră și cu spiritul vostru!

5. Fie ca toate animalele de pe pământ, păsările cerului și cele care se târăsc la sol să se teamă de voi; și fie ca toți peștii din ape să fie plasați sub dominația voastră!

6. Fie ca tot ce se mișcă și trăiește pe pământ să vă servească drept hrană! Vi le dăruiesc pe toate, împreună cu plantele care cresc pe pământ. Totuși, nu mâncați niciodată carnea murdărită de sânge, căci sângele este purtătorul mâniei Mele și al răzbunării Mele, indiferent dacă este vorba de oameni sau de animale. De aceea, doresc să răzbun sângele tuturor oamenilor și al tuturor animalelor! (Căci în acest sânge se găsește moartea!)

7. Doresc de asemenea să răzbun moartea tuturor celor care au fost uciși trupește din cauza oamenilor! Căci numai Eu singur sunt Domnul și nimeni nu are dreptul să facă să curgă sângele ființei umane! Cine îl va face să curgă își va vedea curgând propriul sânge!

8. Eu l-am creat pe om după chipul și asemănarea Mea. Dar păcatul a venit din sângele său; acesta este motivul pentru care moartea își are sălașul în sânge. Mânia și răzbunarea Mea au venit odată cu sângele; de aceea, sângele trebuie răzbunat continuu, prin moartea corpului!

9. Eu ți-am încredințat ție animalele, pentru ca sufletul uman să fie perfect; dar oamenii trebuie să rămână ai Mei, dacă doresc ca spiritul lor să nu piară! De aceea, fiți fecunzi și înmulțiți-vă pe acest pământ!

10. Am stabilit acum o alianță cu voi și cu toți descendenții voștri! Procedez la fel cu toate animalele, cu păsările și cu toate creaturile care au ieșit din arca ta, care vor fi martorele acestei alianțe, pentru ca sufletul vostru să fie perfect! De aceea, nu voi mai provoca niciodată un asemenea potop pe pământ, căci acum acesta este purificat și carnea păcătoasă a fost distrusă!

11. De aceea, înmulțiți-vă din nou pe pământ. V-am dăruit totul, pentru ca sufletul vostru să rămână perfect, iar spiritul vostru să nu se mai lase niciodată corupt, sub influența voinței Mele”.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !