Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 19:02
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Conquiztador - un plan diabolic de manipulare mentala subconstienta indreptat impotriva poporului roman" 
Author Message
Miliardarul
Aspirant
Aspirant


PostPosted: 26.7.2007, 14:39    Post subject: Conquiztador - un plan diabolic de manipulare mentala subconstienta indreptat impotriva poporului roman Reply with quote

Salut.

Vreau sa va aduc la cunostinta un caz extrem de perfid de manipulare.

Este vorba de jocul initiat pe internet, si anume conquiztador. In mod paradoxal, am intalnit reclama pentru acest joc tocmai pe site-ul "aim" care se ocupa de dezvaluri si alte informatii fierbinti.

Sa descriu putin jocul. Se acceseaza on line, gratuit. Se alege o "provincie" pe care vrei s-o cuceresti. Pentru asta lupti cu alti concurenti, aflati si ei on line. Se pun intrebari de tot felul, pentru care primesti puncte sau OK-uri.

Ce se petrece in mintea jucatorului:

- gandeste intens la ideea "cucerirea Romaniei pas cu pas, regiune cu regiune". Astfel se induce un puternic flux mental ce tinde sa se generalizeze si sa atraga acest tip de situatie. Se spune ca ceea ce gandesti aceea devii, la ceea ce gandesti aceea atragi.

- se amplifica o atitudine de indirjire si dorinta nefireasca de a cuceri, de a stapini, de a ataca, ceea ce este total nefiresc poporului roman, ce niciodata nu a atacat alte popoare, ci doar s-a aparat.

Ce vor cei ce au "inventat" acest joc:

- sa se foloseasca de puterea gandurilor a zeci sau sute de mii de "jucatori" si sa produca mai usor un astfel de eveniment distrugator pentru poporul roman. Ganditi-va de exemplu de ce nu s-a inventat un astfel de joc cu "sa cucerim SUA", sau Anglia, sau Israelul, sau Elvetia, sau alta "putere" planetara ?

- in manipulare si in general in folosirea reclamelor mincinose, se induc idei ireale, false, incorecte, dar care prin repetare si stimulare audio sau - si - video subconstientul oamenilor preiau mesajul si incep sa-l gandeasca fara voie, ajungand ca mai apoi sa cumpere sau sa recomande acel produs din reclama mincinoasa. In cazul de fata repetarea cu patima a "jucatorului" a ideii: "cuceresc Romania bucata cu bucata" va induce un flux mental subconstient ce se impregneaza puternic in subconstientul poporului roman si care va lucra nevazut de acolo la implinirea acestui flux de ginduri si dorinta altor ce dusmanesc poporul roman sau pur si simplu ii vor tara, pamantul si locul privilegiat. Acest fapt conduce la materializarea acestor ganduri si daca priviti atent, Romania este deja cucerita, bucata cu bucata, in special din punct de vedere economic, financiar si nu numai.

- acest joc face parte dintr-un plan mai amplu al unor grupuri de interese din afara Romaniei care au ca si interes principal "Cucerirea Romaniei". Din acest plan fac parte si numeroasele invitatii la munca aparute in ultima ca si oferta pentru romani, ceea ce face ca un numar mare de romani sa plece din tara, lasand un gol fizic dar si de alta natura, gol ce este extrem de vizat de acest grup de interese pe care veti vedea ca in viitor va fi umplut cu persoane de alte nationalitati ce deja au inceput sa vina, sa se mute si sa locuiasca in Romania. Voi mai reveni pe tema acestui subiect.

- o alta manipulare perfida inclusa in acest joc este faptul ca romanii - jucatorii jocului - sunt incitati sa lupte intre ei pentru o bucata de Romania. In loc sa fie dezvoltata o relatie frateasca intre romani, prin acest joc se obtine o stare de tensiune, lupta si invrajbire intre romani, la nivel subconstient. Acest tip de manipulare este stravechi, cand anumite iscoade erau trimise pe teritoriul inamic ce se dorea a fi invadat si cucerit, pentru ca sa induca zizanie si cearta intre cei din acel neam, pentru ca ei sa lupte intre ei, sa se omoare intre ei, sa fie slabiti de forte si arme cand vor ataca invadatorii pe acel neam si acea tara.

Voi mai reveni si cu alte idei, dar acum mai am ceva treburi urgente de facut.  hello
_________________
"Cine se aseamana se aduna !"
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !