Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 00:49
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Kalki Avatar


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Kalki Avatar
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 23.10.2007, 08:14 View PostDownload Post

In India exista texte profetice care vorbesc despre o fiinta divina, Avatarul Kalki, ce va readuce pe pamânt ordinea divina. El apare sub aspectul unui cavaler înarmat, suit pe un cal alb si rotind deasupra capului o sabie încovoiata ca o coada de cometa. Albul armasar este reprezentat având piciorul drept din fata ridicat si se spune ca atunci când el va recadea pe sol pentru a pasi, pamântul se va cutremura si toti oamenii pervertiti din lume vor fi aruncati în neant. Astfel raul va fi distrus. KALKI PURANA descrie venirea Avatarului în acesti termeni:

 "Eu voi lua nastere într-un loc din SHAMBALA. Voi repune cei doi maestri Moru si Devapi pe pamânt. Voi crea Satya Yuga si, dupa ce voi distruge sarpele raului, ma voi întoarce în propria locuinta, la Tatal Suprem."

 Marele întelept Mahatma a scris la Sinett, în 1882, o scrisoare în care el descrie "Rajahul-Soare" de dincolo de Jupiter. Aceasta poate lamuri misterul "corpurilor astronomice" ce ar putea afecta planeta Pamânt.

 Iata continutul scrisorii lui Mahatma:

 "Exista un astru rege (Soarele Rajah) exact în spatele lui Jupiter, pe care ochii niciunui muritor nu l-a vazut vreodata în timpul acestui ciclu. Daca ar putea fi perceput cu ajutorul celor mai puternice telescoape capabile sa multiplice diametrul lui de 10.000 ori, el va apare însa ca un punct minuscul aruncat în umbra prin stralucirea nu conteaza carei planete; totusi aceasta lume este de milioane de ori mai mare decât Jupiter. Violenta perturbare care afecteaza atmosfera acestuia si de asemenea petele rosii care au intrigat atât stiinta actuala, sunt date de miscarea si influenta acestui Rajah-Soare.

 Cu toate ca pozitia sa actuala în spatiu este total imperceptibila ochilor nostri, substantele metalice din care el este în mare parte alcatuit sunt în perpetua expansiune si se transforma gradat în fluide gazeiforme."

 In cursul anilor '30, Mahatma Morya a facut de asemenea aluzie la acest corp astronomic: "Eu v-am spus de multa vreme, scrie el, acest nou astru se apropia, dar el a ramas înca ascuns observatiilor noastre."

 Una din legendele culese de Helena Roerich în Orient ofera un tablou viu al acestui Razboi din Ceruri, despre care ne-au anuntat atâtea scrieri sacre:

 "Fiinta stralucitoare se adreseaza Printului Tenebrelor:

           Tu ai otravit aerul
           Tu ai poluat apele
           Tu ai sufocat pamântul
           Dar tu nu ai atins focul
           Si nici acesta nu te-a atins înca!
           Dar el te va arde!
           Cum lumina devoreaza obscuritatea,
           Din spatiu, voi renaste,
           Din noile focuri care
           Vor pulveriza operele
           Printului Tenebrelor!

    Fii atent la foc!


 Este posibil ca acest foc sa simbolizeze noul corp ceresc care trebuie, asa cum afirma textele sacre, sa apara pe cer în cursul acestei epoci. Este semnificativ faptul ca numeroase scrieri, din surse diferite, coincid în sublinierea extremei importante pe care o au anii în curs, în timpul carora umanitatea va trebui sa-si aleaga cu fermitate orientarea sa.

 Toate aceste texte, de o inestimabila valoare spirituala trebuie sa fie considerate ca o punere în garda pentru a impulsiona omul sa opteze întelept, pentru a depasi aceasta criza planetara. Totusi ele nu trebuie, în nici un caz, sa fie privite cu fatalism. Liberul arbitru al omului este privilegiul sau esential. Trebuie însa sa actionam imediat cu forta si credinta pentru ca prin tot ceea ce facem la unison, sa anihilam si sa eliminam tendintele malefice, care au ajuns sa sufoce o mare parte din oameni si care ar putea duce întreaga planeta la dezastru.

 Scrierile Indiei pun în mod egal accentul pe sfâsitul lui Kali Yuga, Epoca degradarii spiritule, a întunericului si venirea lui Satya Yuga, Epoca Luminii. Asupra sfâsitului ciclului nostru actual VISHNU PURANA se exprima în acesti termeni:

 "Astfel, în Kali Yuga declinul nu va înceta sa se acentueze pâna când rasa umana nu se va apropia se nimicirea sa. Atunci când sfârsitul Epocii întunecate va fi aproape, o parte a esentei divine manifestata în propria sa natura spirituala, KALKI AVATAR, va coborâ pe Terra înzestrat cu cele 8 puteri paranormale (MAHASIDDHIS). El va restabilii dreptatea în lume.

 ...El va restabilii dreptatea pe Pamânt, iar spiritul celor ce vor traii la sfâsitul lui Kali Yuga va fi trezit si va devenii curat precum cristalul si ei vor da nastere unei rase ca va urma legile lui Krita sau Vârsta Puritatii."

sursa: http://www.spiritual.go.ro/texte%20spirituale/TOMAS_ANDREW_Maitreya.htm
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Maeștrii și învățătorii spirituali ai planetei, KALKI AVATAR
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !