Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 11:20
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Îngerii Devotamentului și ai Iertării


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Light
SuperModerator
SuperModerator

Light is offline

Joined: 03 Mar 2005
Member: #11
Posts: 105
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Îngerii Devotamentului și ai Iertării
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 28.10.2007, 04:06 View PostDownload Post

Îngerii Devotamentului și ai Iertării


Misiunea lor cerească: ne oferă ajutor divin când dorim să uităm resentimentele față de suferințele trecute și ne ghidează să înțelegem lecția la care am fost supuși în momentele în care aceasta s-a manifestat, pentru ca noi să putem trăi constructiv și liber prezentul.

Misiunea lor pe Pământ: ne învață să-i respectăm pe ceilalți și să găsim toate resursele de care avem nevoie atunci când ne dăruim, divin inspirați, altei persoane, păstrând în atenție din trecut, doar experiența de viață necesară trăirii prezentului cu cea mai mare intensitate.  Ei ne ajută, de asemenea, să ne orientăm calea către sursa divină a tot ceea ce există.

Îngerii Iertării sunt reprezentați iconografic cu flori de crin în mână, simbol al purității. Ei se roagă ca fiecare dintre noi să dobândim puterea de a ne dărui necondiționat și deplin lui Dumnezeu. Iertarea nu înseamnă uitare și nu acesta este scopul ei. Pentru a ierta într-adevăr corect, Îngerii Devotamentului și ai Iertării ne ajută să vedem rănile și suferințele noastre din trecut într-o altă lumină. Dacă îi vom ruga să ne inspire cum să lăsăm mai ușor și mai repede, în urma noastră, suferința și rănile vechi, vom declanșa astfel (și vom accelera direct proporțional cu intensitatea și durata rugăciunii) procesul de vindecare spirituală. Manifestarea deplină a devotamentului implică și iertarea tuturor acelora care ne-au pricinuit suferințe și lacrimi. Numai așa putem ajunge să trăim, aici și acum, iubirea divină pe care îngerii o manifestă și o exemplifică neîncetat. Altfel, vom rămâne prizonierii propriilor noastre orgolii și resentimente crezând, în continuare, că ceilalți sunt cauza (și nu doar instrumentul) manifestării necazurilor și durerilor noastre. Iertarea ne ajută să ne eliberăm de aceste trăiri și să ne ridicăm pe un alt nivel superior de conștiință. Cei care sunt orgolioși sau ranchiunoși nu iartă ușor, dar Îngerii Iertării și ai Devotamentului, prin grația lor, îi ajută să găsească resursele interioare și curajul necesar pentru a o putea face.

Ideea forța: “Îi iert pe toți cei care mi-au făcut rău în trecut, pentru că, în esență, suntem uniți în aceeași sursă Divină: Sinele”.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este LUMINĂ !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Îngerii lui Dumnezeu, Prezentări îngerii lui DUMNEZEU
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !