Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.4.2024, 13:29
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Îngerii Maturității


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Light
SuperModerator
SuperModerator

Light is offline

Joined: 03 Mar 2005
Member: #11
Posts: 105
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Îngerii Maturității
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 28.10.2007, 04:09 View PostDownload Post

Îngerii Maturității


Acești îngeri ne ajută să ne apropiem de ființe înțelepte, care știu să-și asume responsabilități și să ia hotărâri adecvate chiar dacă, la prima vedere, par riscante, știind că astfel se va ajunge la o stare de bine interior și de bucurie. Atunci când ne lăsăm inspirați de ei, putem să îmbătrânim cu decență. Purtând în mâini lampa cunoașterii și o trompetă, simbol al prețuirii muzicii, una dintre cele mai mari și mai frumoase bucurii ale vieții, ei sunt vestitorii stărilor elevate de armonie lăuntrică.

Misiunea lor cerească: asistă creșterea noastră interioară.

Misiunea lor pe Pământ: ne ajută să înțelegem procesul maturizării, să putem fi capabili să ne asumăm responsabilităților inerente lui și să avem curajul de a face acele acțiuni pe care ni le-am dorit întotdeauna.

Acești îngeri ne inspiră să luăm hotărâri chibzuite și inteligente, atât pentru binele nostru, cât și pentru binele ființelor care cresc sub îndrumarea noastră, fie că suntem educatori, persoane cu atribuții în domeniul ajutorului social, tutori sau părinți. Îngerii Maturității ne conduc, ajutându-ne “să o scoatem la capăt” în marea misiune pe care o avem, aceea de a afla cine suntem și cum este cel mai folositor și mai în acord cu voința divină să ne planificăm viața. Sunt alături de noi atunci când greutatea deciziilor devine mai mare decât cea pe care eram obișnuiți să ne-o asumăm și ne susțin în găsirea răspunsurilor potrivite la întrebările complexe cu care ne confruntăm, în  general, în viață. Îi implorăm ca toate hotărârile noastre să le luăm cu inima și nu din mândrie și să ne ajute să găsim pacea și înțelepciunea care apar o dată cu maturitatea. Meditația asupra imaginii Îngerului Maturității ne conferă îndrăzneală, curaj, înțelepciune, discernământ și dezvoltarea capacității de a fi mereu în putere. Prin forța lor divină, primim darul de face posibil ca ființele care ne sunt încredințate pentru a le ajuta în anumite direcții să se simtă în siguranță lângă noi. Acești îngeri ne binecuvântează cu dobândirea respectului de sine și a tăriei de caracter, așa încât testele și greutățile vieții să ni se pară ușor de suportat. Astfel, întărindu-ne cu aceste calități, avem toate șansele să devenim ființe strălucitoare, ce emană tot mai multă spiritualitate pură și aspirație către Dumnezeu.

Ideea forța: “Îmi asum pe deplin responsabilitatea existenței mele și devin astfel din ce în ce mai puternic”.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este LUMINĂ !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Îngerii lui Dumnezeu, Prezentări îngerii lui DUMNEZEU
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !