Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 14:31
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Îngerii păzitori ai încrederii


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Light
SuperModerator
SuperModerator

Light is offline

Joined: 03 Mar 2005
Member: #11
Posts: 105
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Îngerii păzitori ai încrederii
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 28.10.2007, 04:17 View PostDownload Post

Îngerii păzitori ai încrederii


Îngerii păzitori ai încrederii sunt reprezentați purtând pe brațe o etolă. Aceasta simbolizează faptul că, deși ochii ne sunt legați, în sensul că nu avem o viziune de ansamblu asupra lucrurilor care ni se petrec, trebuie să avem întotdeauna încredere în Dumnezeu. Îngerii Păzitori ai Încrederii ne ocrotesc și ne inspiră în permanență și, în orice situație de viață, atunci când îi apelăm, ne oferă, dacă merităm, ajutorul lor, plini de iubire.

Planul îngeresc: Cerul creației

Funcția îngerilor: ne deschid inima și mintea pentru a avea încredere în tot ceea ce este bun în viață

Misiunea pentru pământ: ne ajută să trezim și să ne amplificăm încrederea în noi înșine, în ceilalți și, mai presus de toate, în Dumnezeu.

Acești îngeri ne deschid inima și mintea pentru a putea primi cu adevărat tot ceea ce viața ne oferă.

Starea de încredere determină și influențează cursul vieții. A fi încrezător înseamnă a avea constant o atitudine optimistă și a depăși astfel, cu ușurință, obstacolele generatoare de suferință. Încrederea ne conferă curajul de a realiza acele acțiuni benefice de care nu ne credeam capabili și, de asemenea, curajul de a ne ridica și de a merge mai departe atunci când ne simțim amenințați de greutăți.

Acești îngeri păzitori ne ajută să apreciem și să avem încredere în propriile noastre sentimente. Urmând vocea interioară a inimii, amplificăm cu ușurință în ființa noastră starea de încredere, atât de necesară unei vieți armonioase și fericite. Când învățăm să ne deschidem ființa și să avem încredere în tot ceea ce viața ne oferă, relațiile cu cei din jurul nostru vor fi din ce în ce mai profunde, calde și afectuoase.

Starea de încredere se reflectă în toate deciziile noastre. Dacă această încredere lipsește, vom alege întotdeauna calea neutră și care nu implică nici un risc, doar din teama de a nu fi răniți sau de a nu greși. Însă atunci când avem deplină încredere în sentimentele noastre și ne lăsăm ghidați de vocea interioară a inimii, care ne spune ce este bine și ce nu, putem să alegem și să urmăm, cu adevărat, un mod de viață armonios și minunat.

Îi rugăm pe îngerii Păzitori ai Încrederii să ne ajute să avem încredere în noi înșine, în semenii noștri și în primul rând în Dumnezeu. Îi rugăm, de asemenea, să ne ajute să ne exprimăm liber și armonios sentimentele față de ceilalți oameni.

Ideea forț㠖 Am deplină încredere în Iubirea și în Binele divin, care mă ocrotesc, mă inspiră și mă ghidează în permanență.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este LUMINĂ !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Îngerii lui Dumnezeu, Prezentări îngerii lui DUMNEZEU
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !