Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 01:29
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Interpretare bioritmuri


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
AliceInWonderland
Discipol
Discipol

AliceInWonderland is offline

Joined: 21 Mar 2006
Member: #65
Posts: 79
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Interpretare bioritmuri
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 29.10.2007, 21:14 View PostDownload Post

Bioritmuri - interpretare


Momentele cele mai instabile sunt "zilele critice" ale fiecarui ciclu, atunci când se trece prin punctul zero, de la pozitiv la negativ sau de la negativ la pozitiv. De fapt, ar fi mai corect sa vorbim despre "perioade critice", pentru ca fazele critice pot dura pâna la 48 de ore. În aceste perioade critice, capacitatile individuale sufera variatii puternice, de la extrem de mari la extrem de mici.

În zilele critice ale ciclului intelectual, puteti face descoperiri geniale sau puteti face grave greseli de logica. În zilele critice ale ciclului fizic, puteti bate recordul la 100 metri garduri sau va puteti împiedica pe scarile metroului. În zilele critice ale ciclului emotional, vi se poate nazari sa cereti în casatorie o persoana nepotrivita sau puteti demisiona într-un moment de furie.

Mare atentie în perioadele in care se succed sau se suprapun doua sau trei zile critice! De regula, acestea sunt perioadele în care vei ajunge la concluzia ca "Nu stiu ce e cu mine, nu ma mai regasesc" sau "Parca mi-a luat Dumnezeu mintile" sau "Plutesc în al noualea cer, dar habar n-am de ce". Nu vi s-a întâmplat niciodata?

Bioritmul fizic

În zilele critice, evitati sa lucrati cu masini si aparate periculoase. În orice activitate fizica, veti avea un randament fie foarte ridicat, fie foarte scazut. Nu va programati nici o interventie chirurgicala în astfel de zile - nici ca pacient, nici ca doctor!

Activitatile care presupun un efort fizic intens (calatorii lungi, nopti albe) ar trebui programate în zilele pozitive, când aveti mai multa energie.

Nu va propuneti sa faceti prea multe în zilele negative. Nu va culcati târziu, nu beti prea mult alcool si reduceti munca fizica. În zilele negative, se recomanda activitati usoare, de rutina. Odihniti-va cât mai mult. Nu stati în curent.

Bioritmul emotional

Nu va bazati pe trairile si sentimentele din zilele critice. Mai mult, nu actionati în functie de acestea! În astfel de zile, nu demisionati, nu înaintati divort, nu luati nici o decizie importanta - altfel riscati sa regretati. Daca lucrati într-un domeniu al creatiei artistice, în zilele critice veti reusi cele mai stralucite lucrari - si cele mai neinspirate.

Evenimentele care necesita multa energie emotionala (încheierea unui contract important, sustinerea unui examen) ar trebui programate în zile pozitive.

În zilele negative, nu luati în seama pesimismul si senzatia de zadarnicie. Probabil ca vor disparea în perioada pozitiva.

Bioritmul intelectual

În zilele negative, sa nu va asteptati sa va mearga mintea foarte bine. Limitati-va la activitati de rutina, care nu presupun un rationament complex.

Activitatile care necesita o gândire limpede ar trebui programate în zilele pozitive: sedinte, discursuri, examene, rezolvarea unor probleme abstracte.

În zile critice, puteti gândi ca un geniu - sau va puteti face de râs.

sursa: www.eastorlog.ro
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Arte inițiatice - Științe oculte, Bioritmul
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !