Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 12:55
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Lumea îngerilor


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Ingeras
Practicant
Practicant

Ingeras is offline

Joined: 31 Oct 2007
Member: #320
Posts: 119
Country Flag: Andorra
Style: Unique4 (6)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Lumea îngerilor
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 1.11.2007, 02:54 View PostDownload Post

Lumea îngerilor


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Îngerii sunt entități pur spirituale create de Dumnezeu la începutul timpului. Cu prima străfulgerare a luminii, cu prima vibrație a Logosului Divin, au apărut îngerii. Îngerii vin înconjurați de căldură, lumină și culori minunate și cu un sentiment de glorie. Când îi percepi,  simți căldură sufletească și o iubire nesfârșită. Ei ne iubesc cu mult peste ceea ce ne închipuim noi.

Ne putem raporta la îngeri ca la ființe de lumină divină, deoarece ei prezintă toate proprietățile luminii. Lumina este foarte rapidă, poate călători la distanțe foarte mari cât ai clipi din ochi. Lumina risipește întunericul, îngerii pot risipi întunericul din viața și din mintea noastră. Cuvântul înger are conotație clară de mesager. Dar misiunea lor este ceva mai mult decât a fi simpli mesageri. Îngerii sunt acele aspecte ale Logosului Divin care constituie o punte de legătură între umanitate și Sursa însăși. Această punte este structurată din grade diferite de lumină sau conștiinț㠖 diferitele ierarhii angelice. Cel mai aproape de umanitate este ordinul îngerilor.

Îngerii au trei funcții principale: să-l adore pe Dumnezeu, să acționeze ca o legătura între cer și pământ și să ne vegheze pe noi oamenii. Îngerii sunt constituiți din lumină. Și noi suntem constituiți din lumină, dar avem o vibrație mai joasă, de aceea  avem această aparență materială. Dar îngerii sunt formați din lumină și pot lua orice formă doresc. Pot fi bărbați sau femei, pot fi mari sau mici, pot fi copii sau pot fi gigantici. Aripile sunt o metaforă pentru viteza cu care se mișcă îngerii. Nu dau din aripi ca să ajungă undeva. Se mișcă cu ajutorul gândului și tot prin gând se transformă imediat în copil sau tânără sau bărbat superb cu spadă.

Îngerii vin, dar, din umilință, nu le place să fie văzuți. Nu vor să ne perturbe simțul realității consensuale. Așa că vin către noi în așa fel încât să nu interfereze cu modul nostru de a percepe realitatea. Vin ca viziuni, ca voci, ca intuiție. Coincidența este modalitatea lui Dumnezeu de a face miracole anonim. Apoi, sunt acele magice momente de sincronicitate – mâini invizibile care te scot dintr-o mașină în flăcări – toate fenomenele acestea pe care nu le înțelegem. Uneori pot veni în întreaga lor glorie, ca îngeri – dar acest fapt este mai neobișnuit și mai mult copiii pot să-i vadă, sau oamenii care sunt foarte puri, plini de uimire și care încă mai pot vedea cu inima.

Îngerii ne îndreaptă într-o direcție anume. Ne îndreaptă către Dumnezeu, dar nu unul justițiar, gelos, tot timpul cu ochii pe tine, ci unul plin de o iubire infinită. Și noi suntem în esență una cu acest ocean de iubire, pentru că suntem creați din El și tot în El ne întoarcem și toate celulele corpului nostru sunt compuse din El. Îngerii ne ajută să dobândim această cunoaștere, să ne îmbogățim spiritul. Orice om este vegheat de îngeri. Și fiecare înger pe care-l invoci poate să aducă cu el alte mii de îngeri.
Îngerii sunt într-o continuă rugăciune către Dumnezeu. Ei fac voia lui Dumnezeu. Ne supraveghează și ne ajută când le cerem sprijinul. Îngerii de lumină ne ajută să creștem, ne înalță conștiințele, ne deschid ochii pentru a putea face alegerile cele mai potrivite pentru construirea unei lumi mai bune.
Misiunea îngerilor este aceea de a fi relee transformatoare, de la lumina sublimă și atotputernică a lui Dumnezeu până la un nivel mai redus, pe care să-l putem percepe noi ca ființe umane încă imperfecte. Noi nu putem să-l vedem pe Dumnezeu direct fără să fim pătrunși la rândul nostru de același gen de lumină, cu același grad de puritate. Aceasta este posibil doar printr-o imensă grație divină. De aceea, trebuie să le permitem îngerilor ca, prin munca lor în viața noastră, să ne facă să fim din ce în ce mai mult în armonie cu întregul univers.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le înțelegem despre îngeri este că atunci când vin în viața noastră, vin să ne aducă un mesaj important. Vin să ne aducă posibilitatea unor mari transformări. Îngerii vin în viața noastră când suntem copii, când suntem adulți, când suntem bătrâni. Vin la bărbați, la femei, la oamenii de toate rasele și culturile, la oameni care sunt sau nu religioși, la oamenii care sunt în necaz sau la oameni care pur și simplu își încep ziua de muncă. Și vin să ne spună că putem crește, ne putem transforma, că există speranță, că putem să iubim mai mult, să devenim mai înțelepți, mai luminoși, că putem vindeca și să fim vindecați. Ei ne învață înțelepciunea, împărtășind cu noi grația lui Dumnezeu, iluminarea care vine din ceruri. Ne arată metode prin care ne putem vindeca propriile vieți și pe ale  celor din jurul nostru, și poate chiar a lumii întregi.

Îngerii vor ca noi să fim integri, așa precum Dumnezeu este. Îngerii sunt ființe totale, fără răni sau dureri în ei și vor foarte mult să fim și noi la fel. Astfel că lucrează cu noi în toate felurile ca să ne ajute să ne vindecăm. De obicei nu muncesc ei pentru noi, ci ne arată ceea ce trebuie să facem, dar ne susțin cu multă dragoste, înțelepciune, încurajare și pace.

Ajutorarea este cuvântul de ordine pentru îngeri. Ei nu fac altceva decât să Îl slujescă pe Dumnezeu cu iubire. Și cu cât au mai multă iubire (fiecare categorie de îngeri), cu atât mai mare este responsabilitatea cu care sunt însărcinați. Uneori oamenii se gândesc la îngeri ca la acei heruvimi drăgălași cu aripioare. Aceste imagini sunt foarte departe de ceea ce sunt în realitate aceste ființe, care guvernează astrele, făcând, de exemplu, ca soarele să fie la locul lui, ca planetele să se rotească pe orbitele lor și ca stelele să nu intre în coliziune unele cu altele. Când te gândești la măreția unei asemenea conștiințe care este capabilă să realizeze așa ceva, te simți dintr-odată foarte umil.

Îngerii, fiind conectați cu toții la Sursa Divină, sunt interconectați între ei. Toți îngerii se cunosc la un anumit nivel. Deci, este ușor pentru Sursa Divină să emane gânduri sau ordine care să coboare apoi prin diversele ierarhii până la arhangheli și, în sfârșit, până la îngerii noștri păzitori. Îngerii ne spun astfel: “E timpul pentru umanitate să-și amintească de ceruri și de Dumnezeu.”

Ce putem face ca să contactăm îngerii? Ce ar trebui să facem ca să-i aducem pe îngeri mai aproape de noi? Nu se pune problema despre cum anume să-i putem atrage, deoarece îngerii sunt tot timpul în jurul nostru. Dar dacă vom practica anumite tehnici care să ne trezească sufletul și să ne purifice ființa, aceasta ne va ajuta să-i percepem, ne va ușura comuniunea cu ei. Trebuie să ne înălțăm vibrația dominantă pentru a fi la unison cu cea a îngerilor. Unul dintre cele mai importante lucruri este recunoștința. Unii oameni sunt atât de prinși de viața lor încât uită că ea este un dar minunat și că trebuie să fim recunoscători și să trăim fiecare moment cu recunoștință. Ce se petrece când inima îți este plină de recunoștință? Începi să vezi raiul peste tot. Recunoștința deschide porțile către acel tărâm minunat. Apoi îngerii pot lua contactul cu noi.
Dumnezeu poate să comunice direct cu noi și chiar o face adesea, dar noi nu suntem capabili să-l percepem și să comunicăm cu El, pentru că ne menținem într-o condiție inferioară, impură.  Și ca să ne vegheze sau să ne transmită mesaje, se folosește de îngeri, care sunt niște intermediari între noi și Dumnezeu.

Îngerii ne aduc, în esență, același mesaj întotdeauna.
Gândiți-vă la îngerii de Crăciun care au venit la păstori pe deal –
le-au transmis mesajul, au arătat către staul și au plecat.
Staulul acela e locul din care pleacă totul. Îngerii vin să ne îndrepte către Dumnezeu. Ei nu doresc să facă din ființa lor un scop în sine, o religie sau un cult în care oamenii să-i adore pe ei, ci vin să spună: “El este aici, El este cu voi, nu vă fie teamă și iubiți-L din toată inima” - și așa au făcut întotdeauna.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este Domnul și Stăpânul meu !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Îngerii lui Dumnezeu, Generalități îngerii lui Dumnezeu
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !