Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 16.4.2024, 22:53
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Cineva mă astepta...


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Ingeras
Practicant
Practicant

Ingeras is offline

Joined: 31 Oct 2007
Member: #320
Posts: 119
Country Flag: Andorra
Style: Unique4 (6)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Cineva mă astepta...
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 2.11.2007, 18:14 View PostDownload Post

Cineva mă astepta...

Ingerii.... puritate, candoare...

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Ei au reprezentat pentru mine doar simboluri. Pana anul acesta! In timpul unei tehnici speciale am reusit sa intru in comuniune cu Lumea Ingerilor. N-am vazut copilasi cu aripi si nici sfere de lumina. I-am simtit in mod subtil. Un prieten m-a intrebat: "De unde stii ca nu a fost imaginatia ta ?" Cand am reusit sa intru in comuniune cu ingerii, pur si simplu AM STIUT, AM SIMTIT. Era cu totul altfel decat as fi putut sa-mi imaginez. A fost mult mai frumos. Asteptam sa-mi vorbeasca, dar nu mi-au vorbit. M-au coplesit cu iubire. O iubire cum nu am mai intalnit. Eram cuprinsa in aceasta iubire si compasiune, si liniste, si pace, si frumusete, si bunatate, si seninatate, si... si multa rabdare si asteptare. Da ! Am avut senzatia ca ei ma asteptau pe mine, pe noi toti, sa reusim sa ne deschidem inimile pentru a-i lasa sa intre in sufletele noastre. Ei nu dau buzna. Ne asteapta, fiind gata sa ne ajute daca avem nevoie si-i rugam din toata inima. Si atunci, dupa ce m-am dezmeticit putin (eram coplesita de incantare si mirare) au inceput sa-mi apara pe negandite intrebari despre anumite evenimente din viata mea care ma stresau si ma sacaiau. Raspunsul a venit sub forma unor stari-sentimente, care, chiar daca nu contineau cuvinte imi lamureau cat se poate de clar situatiile respective. Si totul era invaluit in iubire. Fiindca intrebarile au fost mai multe si solutiile inedite pentru mine, n-am reusit sa le retin pe toate. Nu le regasesti urmand firul logic al mintii. Ar fi trebuit sa-mi notez imediat raspunsurile lor. Dar oare as fi reusit? E greu sa transpui in cuvinte acele lucruri. Acum ma limitez la o intrebare, doua.

Acum stiu mai multe despre ingeri. Si mai ales am invatat sa le simt prezenta. Mi-am dat seama ca in multe momente din trecutul meu ei erau alaturi de mine. Nu stiam atunci sa sesizez diferenta fata de alte momente de incantare. Acum am invatat. Poate vi s-a intamplat si voua, atunci cand priviti un rasarit sau apus de soare, cand ascultati o muzica deosebita si sunteti relaxati si linistiti, sa simtiti in suflet pace, frumusete, incantare. Chiar daca nu stiti ati creat o punte catre Lumea Ingerilor si-i percepeti. Perseverati. Veti reusi din ce in ce mai bine si veti simti diferite nuante. Am mai invatat si sa fiu mai atenta la calitatile oamenilor si sa am mai multa intelegere pentru defectele lor. Chiar m-am schimbat. Nu stiu cat de mult, nu stiu daca in afara se vede, dar in sufletul meu eu vad aceasta.

Daca-ti doresti cu adevarat, ingerii te vor ajuta sa patrunzi in lumea lor, iar ei vor veni in lumea ta. (Ioana B.)
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este Domnul și Stăpânul meu !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Îngerii lui Dumnezeu, Povești cu și despre îngerii
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !