Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 17:36
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Îngerii daruirii


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Ingeras
Practicant
Practicant

Ingeras is offline

Joined: 31 Oct 2007
Member: #320
Posts: 119
Country Flag: Andorra
Style: Unique4 (6)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Îngerii daruirii
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 4.11.2007, 09:23 View PostDownload Post

Îngerii daruirii


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Acesti îngeri îi binecuvânteaza pe toti cei care se daruiesc celorlalti si îsi consacra existenta pentru ajutorarea semenilor. Toti cei care îsi ofera plini de daruire serviciile pentru ca aceasta planeta sa devina mai fericita, iar viata sa fie mai buna sunt puternic impulsionati si mereu ocrotiti de acesti îngeri.

Îngerii daruirii ne învata devotamentul si daruirea de sine. De asemenea, ne încurajeaza sa daruim si fac în asa fel ca si noi sa fim ajutati; ne permit sa descoperim dimensiunea spirituala a ajutorului oferit celorlalti.

Acesti îngeri ofera protectie tuturor celor care fac bine oricarei fiinte. Ei îi îndruma pe toti cei care manifesta dorinta profunda de a aduce pace si prosperitate pe acest Pamânt, ca si pe cei care cred sincer în necesitatea de a îmbunatati conditiile de viata ale fiecaruia dintre noi. Ei le insufla energie, inspiratie si mijloacele de a împlini cât mai bine sarcina pe care si-au asumat-o.

Multi dintre noi am avut ocazia sa simtim ajutorul acestor îngeri si am remarcat ca, atunci când dorim din toata inima sa ne ajutam semenii si sa facem ceva pentru ceilalti, suntem mult mai intens sustinuti, iar calea ne e netezita mai usor decât atunci când lucram doar pentru noi însine.

Actul daruiri se poate manifesta foarte clar în munca celor implicati în viata politica si sociala. De asemenea, el poate fi evident si în cazul fiintelor care, având mai multe posibilitati decât ceilalti, ajuta dezinteresat pe toti cei care au nevoie. Tot aici pot fi inclusi vindecatorii si terapeutii altruisti, ca si orice alta fiinta care ajuta oamenii, fara sa aiba vreun interes personal. Acesti oameni sunt binecuvântati, deoarece îsi pun viata în slujba altora. Lumea nu ar fi atât de minunata fara ajutorul celor care au daruit din energia, timpul si resursele lor pentru a schimba în bine viata celorlalti.

Rugam îngerii daruiri sa ne ajute sa gasim resursele interioare si exterioare care sa ne permita sa ne îndeplinim cât mai bine misiunea. Prin ajutorul daruit în mod neconditionat, devenim parte activa a lumii în care traim si ne integram în armonia vietii universale. Fiecare trebuie sa participe la viata comunitatii umane si sa-si aduca contributia la bunastarea generala, în functie de posibilitatile pe care le are.

Ne rugam acestor îngeri sa-i binecuvânteze pe toti aceia care, în orice colt din aceasta lume, fac ca viata noastra sa fie din ce în ce mai buna.

Daruiesc tot ce-i mai bun în mine si, plin de bunavointa, ma integrez armonios în Univers

» Ghemul de lână

» Felicitarile

» Un biet batran
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este Domnul și Stăpânul meu !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Îngerii lui Dumnezeu, Prezentări îngerii lui DUMNEZEU
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !