Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.4.2024, 16:42
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Mesaje primite de la Casino (Italia)


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


Goto page Previous  1, 2
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Duhul
Initiat
Initiat

Duhul is offline

Joined: 09 Oct 2007
Member: #308
Posts: 316
Country Flag: Israel
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
3 Mar.2000
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 11.11.2007, 01:24 View PostDownload Post

3 Mar.2000

           Dragi prieteni aleși, vă cer fidelitatea voastră; vă cer perseverență într-un timp de mare apostazie, de înaltă trădare, de nebunie generală. Rămâneți alături de Mine, prieteni dragi, rămâneți mereu în Mine cu mintea, cu inima, cu voința; zborul către împărăția Mea de Fericire va fi ușor, trecerea dulce, vă veți deștepta ca după un somn ușor și veți găsi că totul s-a schimbat în voi și în jurul vostru

           Mireasă iubită, simți încă dulceața îmbrățișării mai strânse la Inima Mea; draga Mea, ceea ce te-a umplut de bucurie e numai o mică arvună din ceea ce vei avea dacă vei fi perseverentă până la sfârșit și voința ta nu se va despărți niciodată de a Mea. Am în Plan lucruri uimitoare din care te fac să preguști câteva picături. A început timpul în care vreau să Mă revelez tot mai mult iubiților Mei; nu pot încă să le alung durerea și chinul zilnic: tocmai în aceste osteneli sufletul se purifică și se întărește, dar le domolesc strânsoarea cu clipe de mare și intensă fericire care îi fac să preguste aici, pe pământ, când sufletul se mai află încă în trup, o anticipare a Paradisului. Acesta este darul pe care îl adaug îndată prietenilor Mei cei mai fideli, Mă revelez lor în acest fel făcând astfel mai puțin amar potirul fiecărei zile.
Mireasă iubită, trebuie să repet cu tristețe că, pe zi ce trece, lumea nu se căiește: ceea ce era este; păcatul rămâne și se răspândește tot mai mult; mlădițele tinere se vlăguiesc înainte de a ajunge la maturitate, florile cad, se veștejesc, iar vântul le duce departe, fiind de acum seci (aluzie la tineri).
           Chemările Mele, Mesajele Mele rămân pentru mulți Haruri neculese; răul înaintează ca un râu ieșit din matcă ce a rupt zăgazurile și nu cunoaște limite. Iată, lipsește încă puțin din împlinirea numărului celor aleși; privesc inimile împietrite, le văd atât de deviate și înghețate încât nu pot să se schimbe; iubito, atunci când voi vedea că pentru ele situația este ireversibilă, voi spune „ajunge”, voi opri timpul și va începe o eră nouă, diferită, unde trecutul va intra în uitare, iar prezentul va fi după Inima Mea.
           De secole și milenii am dorit pentru oameni o lume de pace și de bucurie, dar revolta a fost continua; avertismentele nu au lipsit, pentru că Inima Mea plină de iubire a avertizat mereu înainte să pedepsească, dar inima omenească este neascultătoare și puțin stabilă, se căiește puțin, apoi cade iar în greșeală.
           Mireasă iubită, ceea ce se va petrece în curând nu s-a mai petrecut în trecut, istoria va lua un curs nou, inedit. Voi conduce lumea după Inima Mea, luând puterea de la cine o are, luând bogățiile de la cine le-a acumulat pentru sine; Dreptatea Mea își va întinde aripile pretutindeni împreună cu Duioșia Mea, iar generația fericită va trăi în pace și armonie.
           Ferice de poporul care va trăi sub sceptrul Meu, credincios Mie, fericită va fi viața pe pământul nou, fără durere și chin, pentru că voi lua puterea vechiului amăgitor care nu va putea nimic asupra slujitorilor Mei credincioși, asupra prietenilor Inimii Mele, nu va putea nimic! În aceste zile se împlinește despărțirea prin alegerea pe care o fac oamenii; așa cum ți-am explicat ieri, sunt oameni care urcă în fiecare zi câte o treaptă și alții care coboară.
           Vezi cum umblă fiecare în libertate? Dacă urci, nu primești laude, dacă cobori nu primești mustrare. Cei răutăcioși își spun în sine: „Dumnezeu tace, Dumnezeu nu vorbește, fac răul și nu mi se întâmplă nimic, merg în greșeală și nu mă dojenește nimeni: acesta este drumul pe care vreau să merg pentru că îmi dă un avantaj imediat, o bucurie fără să mai aștept”. Spun acestor proști: tac, proștilor fără minte, tac și aștept din Iubire; am vrut să lovesc de mult pentru că răutățile voastre M-au dezgustat, dar Iubirea Mea nu vrea să vă piardă; voi, proștilor considerați Iubirea Mea slăbiciune și continuați în păcat și în greșeală! Atenție, pentru că prăbușirea vă va cădea în spate, imediat, când nu vă veți aștepta: în timp ce vă gândiți să sărbătoriți victoria împreună cu șarpele cel vechi care v-a inspirat, iată că vă va zdrobi ruina cea mare.
           Mă adresez și prietenilor fideli care fac Binele și care Mă adoră zi și noapte fără să fie lăudați pentru aceasta.
           Iubiți, credincioși prieteni ai Inimii Mele, Îmi faceți bucurie în timpuri de mare durere, Îmi sunteți credincioși în timpuri de înaltă trădare, Îmi spuneți în orice clipă: „Te iubesc și vreau să fac Voia Ta!” Ei bine, dragii Mei, nu vă laud și nu vă premiez încă, decât cu mici picături de fericire, pentru că doresc să probez până la sfârșit fidelitatea voastră, iar credința, fii iubiți, se consolidează în suferință care e un creuzet sigur; ei bine, veți avea toate bucuriile împreună, iar realizarea voastră va fi totală. Vă spun încă de pe acum: „Fiți binecuvântați, mergeți și nu priviți la ceea ce ați lăsat: voi renunțați la praful pământului pentru a poseda pe vecie Deliciile Paradisului; binecuvântez viața voastră, binecuvântez ceea ce aveți mai drag și din iubire pentru voi, voi folosi Îndurarea Mea Nesfârșită acolo unde ar trebui să ajungă deja Dreptatea Perfectă. Iată ce mai adaug: chinul vostru va mai dura încă puțin; veți intra în timpul fără timp al marii Bucurii și al Păcii fără margini; veți spune astfel: „Doamne, cu așa de puțină suferință am obținut o răsplată atât de mare și minunată!”
           Fiți credincioși, prieteni dragi, suflete dăruite, veți vedea în curând Ziua cea nouă și în Lumină veți rămâne fericiți pentru totdeauna! Nu voi întârzia, am promis, dar voi schimba totul mai întâi în inimi, apoi în jur, nimic nu va rămâne ca mai înainte; dar repet că bucuria va fi pentru cine a lucrat bine și pacea pentru cine a voit-o, a ales-o, a dobândit-o! Nu vor intra în Împărăția Mea cei incapabili, sceptici, necredincioși, răutăcioși, vicleni, căci ea este pentru copiii Mei iubiți, prietenii fideli, sufletele frumoase care asemenea porumbeilor, s-au menținut mereu în zbor. Voi da în curând semnalul Eu, Eu Iisus, și ele vesele se vor înălța spre lumină, voi merge strălucitor în întâmpinarea lor și le voi îmbrățișa una câte una.
           Mireasă iubită, trăiește această așteptare cu bucuria în inimă; multe probleme care te hărțuiesc, nodurile care par de nerezolvat, le voi desface Eu într-o singură clipă.
           Odihnește-te fericită, mireasă fidelă și iubită, pe Inima Mea care e un foc de iubire. Vă iubesc.
                                                                                                                       Iisus
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
Back to top See my Info
Duhul
Initiat
Initiat

Duhul is offline

Joined: 09 Oct 2007
Member: #308
Posts: 316
Country Flag: Israel
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Mama vorbește celor aleși
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 11.11.2007, 01:26 View PostDownload Post

Mama vorbește celor aleși

           Fii dragi, fii multiubiți, bucurați-vă și fiți în pace, Iisus toarnă peste voi Iubirea Sa Nesfârșită și are un mare Plan cu fiecare. Vedeți cum oamenii din lume caută binele, bogăția și gloria omenească și nu se mai satură de bine și de cuvinte; pentru voi, copii dragi, care trăiți în Inima lui Iisus, să nu fie așa; nu căutați bunurile pământului, posedați deja Unicul Bine, altceva nu vă folosește: cine Îl are pe Iisus are Totul și nu mai are nevoie de nimic.
           Nu doriți gloria omenească; priviți la istoria trecută: toți oamenii care au dorit-o au rămas apoi singuri și deziluzionați, fiindcă omul nu trebuie să conteze pe om, ci pe Dumnezeu care este Totul său.
           Iubiților, pentru plăceri deșarte se fac cele mai mari plăceri; pentru a obține gloria se cade în ghearele marelui înșelător care măgulește cu mare artă, apoi conduce sufletele la ruină.
           Fii iubiți, acesta este un timp de gândire: nu pierdeți nici o singură clipă cu lucruri deșarte; rugați-vă, rugați-vă fără oprire cu frumoasa rugăciune din inimă, rugați-vă când lucrați, când mergeți, rugați-vă mereu, căci în rugăciune aveți tot ceea ce vă folosește. Dacă la început v-am invitat să vorbiți puțin, acum vă spun să vă închideți tocmai în străfundul vostru pentru a vedea bine ce nu merge și pentru a vă îmbunătăți. Dragi copii, astăzi mai mult ca în trecut, vă invit la umilință pentru că e important să vă examinați propria inimă și să înțelegeți unde e ceva de schimbat. Mulți fii spun: „Mă rog, mă rog, merg la Sfânta Liturghie, spun Rozariul, sunt aproape sfânt” și se lasă prinși de automulțumire, de orgoliu. Iată că acest sentiment încetinește procesul spiritual și taie aripile. Trebuie, în schimb, să-I spuneți lui Iisus și vouă înșivă: „Sunt încă pe cale spre sfințenie, spre perfecțiune, în fiecare zi doresc să fac un pas înainte, Îi cer cu umilință ajutorul lui Iisus”.
           Fii dragi, cereți în rugăciune tocmai aceasta: să aveți în voi forța de a merge până la capăt pe calea Luminii; nu cereți bunuri materiale, ci mai degrabă pe cele spirituale pe care Iisus vrea să vi le dăruiască din abundență. Restul, fiilor, îl veți avea pe deasupra, pentru că Iisus știe că trebuie să mâncați, că trebuie să vă îmbrăcați, că trupul are multe necesități; vă spun, iubiților, că în Bunătatea Sa, El va face să nu vă lipsească nimic! Există fii nesocotiți care nu se preocupă decât să mănânce, să se îmbrace, să acumuleze bunuri, nu se gândesc decât la lucruri de mică importanță pe care ei le socotesc însă esențiale; lasă la o parte pe cele spirituale care ar trebui să fie în grija lor în primul rând. Fii dragi, văd cu Durere că mulți fii trăiesc ca și cum Dumnezeu nu ar exista. Se atașează de lucrurile acestui pământ ca și cum n-ar mai trebui să le lase, se înșeală crezând că vor fi veșnici în timp ce sunt la un pas de sfârșit.
           Fii dragi din lumea întreagă, fiți înțelepți în acest timp de mare nesocotință. Aș vrea ca fiecare fiu să înțeleagă Durerea Mea; aș vrea ca să intre în orice inimă Cuvintele Mele, dar văd atâția oameni reci; aș vrea ca ei să ajungă la mântuire, dar nu pot face nimic pentru ei dacă inima le rămâne închisă și mintea întunecată! Fii iubiți, sculați-vă din amorțeală, acum, imediat, înainte de a veni noaptea când nu veți mai putea face nimic. Vă iubesc.
                                                                                                           Maica Sfântă
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
Back to top See my Info
Duhul
Initiat
Initiat

Duhul is offline

Joined: 09 Oct 2007
Member: #308
Posts: 316
Country Flag: Israel
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
4 Mar.2000
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 11.11.2007, 01:30 View PostDownload Post

4 Mar.2000


           Dragi prieteni aleși, lumea nu primește Cuvântul Meu; el nu este iubit, nu este urmat, nu este înțeles; încă puțin și oile Mele vor fi risipite și se vor afla rătăcite, dar Eu, Eu Iisus, Păstorul Veșnic, voi veni să le adun, să le readun una câte una în Staul având grijă de ele. Le voi îngriji cu Iubire pe cele bolnave și le voi însănătoși; le voi face să meargă încet, încet pe cele mari și le voi conduce la pășuni viguroase și bogate; voi lua în brațe mieii behăind și bucuria se va întoarce acolo unde era spaimă și plâns.

           Mireasă iubită, păstorii Mei, preaiubiții Mei nu mai au grijă de turma Mea preaiubită; oile ies din târlă pentru că nu sunt ocrotite, nu sunt iubite, nu sunt îngrijite. Cele bolnave nu sunt îngrijite, cele însărcinate nu sunt lăsate singure, mieii behăie disperați fără ca cineva să le dea ascultare; văd tot ce se întâmplă în lume și inima Mea e plină de tristețe. La orice colț lupii stau la pândă: le așteaptă pe oițele Mele pentru a le ataca; astăzi pământul e mai mult decât plin de lupi rapaci care nu se dau bătuți nici ziua nici noaptea, ci întind curse oițelor Mele care nu sunt ocrotite. Unde sunt păstorii? Mă întrebi. De ce iubitele Mele nu stau la adăpost în târlă în acest timp de mare pericol? Cine trebuia să le ocrotească și să aibă grijă de ele, unde e? Văd, observ, îmi aplec privirea cu Durere, fără să vorbesc; plâng pentru păstorii Mei: cei care trebuiau să pască cu grijă turma Mea sunt acolo unde nu ar trebui să fie, fac ceea ce nu ar trebui să facă! Privesc mai departe la păstorul care e capul Bisericii Mele vizibile: văd zelul său, văd forța sa misterioasă care vine de la Mine, simt suflarea sa arzătoare care Mă cheamă pentru că se simte singur: toți, cu inima l-au abandonat. Timonierul curajos nu se descurajează, merge cu eroism spre furtuna care se dezlănțuie; vede o Suavă și Preadulce Figură lângă el: îl ține strâns de mână pentru ca să reziste până la sosirea în portul fericit. Persoana despre care îți vorbesc, mireasă iubită, ai înțeles bine, este Mama Mea Preasfântă; Ea Mă privește și așteaptă un semn: atunci când îl voi da, Ea îl va strânge la Sine, la Inima Sa Naprihănită, pe fiul Său iubit și lumea va rămâne singură, în întuneric: pentru el se va aprinde marea Lumină, pentru lume se va stinge cel mai mare far și va cunoaște momente de întuneric beznă.
           Mireasa Mea, micuții Mei se vor simți pentru puțin timp rătăciți, la fel ca un staul rămas fără păstorul său; vor fi păstori falși care vor încerca să înșele, dar nu-i voi lăsa decât puțin timp; tocmai când vrăjmașul Meu cel viclean va încerca să dea lovitura decisivă care ar urma să distrugă tot ceea ce am construit Eu cu nesfârșită Iubire, iată, atunci voi apare Eu, Eu Iisus, încoronat cu Lumina dătătoare de viață și strălucire nesfârșită; voi veni ca Păstor Suprem să adun oițele Mele, le voi căuta una câte una și le voi aduna pe toate cu Iubire imensă conducându-le la pășuni bogate și pline de viață care sunt pregătite pentru ele. Chiar și lupii, mireasă iubită, chiar și ei Mă vor vedea tocmai când vor fi gata să-și guste prada; vor fi cuprinși de groază, vor fugi căutând locurile cele mai ascunse pentru a se refugia; vor spune pământului: „Deschide-te, pentru că vreau să intru în gaura cea mai adâncă, pentru că nu pot să suport vederea Împăratului Împăraților!”
           Unde ar putea să meargă ca Eu să nu-i ajung? Nu există loc unde Eu să nu pot intra! Ochiul Meu îi urmărește pretutindeni.
           Draga Mea, vor dispărea toți lupii de pe pământ și nici măcar unul singur nu se va mai afla! Mai întâi voi acționa cu putere asupra lor, neutralizându-le puterea și ferocitatea, apoi Mă voi alătura oițelor Mele ascunse și risipite, lipsite de conducere și de păstor: le voi aduna pe toate, le voi strânge una câte una la Piept și vor înțelege micuțele Mele cât de mult le iubesc! nu le va mai fi frică, le voi arăta Minunățiile pe care le-am pregătit și le voi face să guste Deliciile Mele. Mireasă iubită, sunt gata să se întâmple cele mai mari înfăptuiri; ceea ce ți-am revelat la început, acum se va împlini într-o succesiune rapidă. Ține ferm sufletul tău, Inima Mea e Casa Regală care te primește, Focul ce te încălzește, Lumina care te luminează: iubita Mea, închisă în Ea vei vedea succesiunea faptelor și micuța ta inimă va tremura, dar, iubită mireasă, Inima Mea îți va da putere și palpitații mereu noi; se va simți înghețată micuța ta inimă, dar Focul Meu o va încălzi și o va ține în viață.
           Iubita Mea, cine a intrat în Locuința Mea Sfântă nu trebuie să se teamă de nici o furtună, de nici o tulburare, pentru că Eu sunt cu el întotdeauna. Pentru aceasta de mult repet mereu aceeași Invitație, devenită tot mai urgentă: intrați în Minunata Mea Casă Regală, oameni ai pământului, intrați, intrați imediat pentru că poarta e deschisă și îi vreau pe toți cu Mine! intrați, iubiților, vedeți, e un loc frumos pentru toți, aici, în Inima Mea se află ceea ce căutați, se află ceea ce vă satisface pe deplin, aici este Totul; Rezervoarele Mele sunt inepuizabile, iar Bogăția Mea este infinită, veniți ca să rămâneți, veniți ca să vă bucurați de tot, pentru că Eu posed totul: ceea ce căutați, suflete frumoase, în Mine se află, ceea ce ați lăsat pentru Mine, suflete frumoase, veți regăsi aici, veți avea din nou ceea ce ați pierdut și fericirea va ajunge la culme.
           Mireasă iubită, Îmi spui tremurând: „Când păstorul suprem al pământului va fi luat, adoratul Meu Iisus, mulți care sunt pe cale să vină vor sfârși prin a se rătăci și a se pierde, în timp ce lupii răpitori vor face un adevărat măcel! Aceasta mă umple de durere, Iubirea Mea, ce se poate face pentru ei?” iubita Mea, nu te preocupa de aceasta: cine Mă dorește în inima sa, cine dorește Casa Mea va intra acolo, va intra nu te teme. Eu îl voi ajuta și Mama Mea Preasfântă va avea grijă de el. cine vrea să intre cu adevărat în Locuința Sfântă, va găsi calea pentru că Eu îl voi face să o găsească. Nu o va găsi cine nu vrea să o găsească și se va pierde cine va voi să se piardă! Să rămână senină inima ta arzătoare, să ia energie de la Mine pentru ca să poți să termini misiunea ta sublimă; la sfârșit vei avea odihnă și premiul splendid ce le așteaptă pe miresele credincioase și mereu gata să împlinească Voia Mirelui Divin.
           Și zi vor alterna necazurile și desfătările, bucuria și durerea, dar inima ta strânsă lângă a Mea va fi mereu în sărbătoare, mereu în pace. Lasă-te condusă cu blândețe, mireasă iubită, lasă-te condusă cu blândețe de Iubirea Mea Nesfârșită. Vă iubesc.
                                                                                                                       Iisus
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
Back to top See my Info
Duhul
Initiat
Initiat

Duhul is offline

Joined: 09 Oct 2007
Member: #308
Posts: 316
Country Flag: Israel
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Mama vorbește celor aleși
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 11.11.2007, 01:33 View PostDownload Post

Mama vorbește celor aleși

           Fii dragi, fii atât de iubiți, bucurați-vă în așteptarea lui Iisus, fiți bucuroși dar și atenți la ceea ce se întâmplă; fiți ca santinelele care nu lasă să le scape nimic, mereu de veghe, pentru că vai de santinela care doarme convinsă că pericolul a trecut deja; tocmai când somnul îi e mai profund se poate întâmpla orice lucru.
           Fii iubiți, acestea sunt timpuri speciale și Iisus mă trimite la voi pentru a vă ține mereu activi și pregătiți.
           Nu considerați lucru obositor urmarea Legilor Divine, ascultați de Preceptele Sfinte, gândiți-vă că acestea a fost făcute de un Tată Înțelept pentru binele fiilor Săi, numai pentru binele lor.
           Iubiților, ca și în trecut, v-am spus de mai multe ori: cine nu vrea să asculte de Legile Divine scrise în inima fiecărui om, se vatămă în primul rând pe sine însuși.
           Vicarul Fiului Meu pe pământ a făcut în aceste zile o călătorie foarte semnificativă: a fost pe muntele Sinai, acolo unde Moise a primit de la Dumnezeu Tablele Legii. Iubiților, acest fapt e foarte semnificativ; deschideți ochii minții, fii iubiți, și poarta inimii voastre și veți înțelege că tot ceea ce omul lui Dumnezeu a făcut are o semnificație specială în acest timp. A vrut să sublinieze încă o dată importanța Sfintelor Legi care, mai înainte de a fi fost scrise pe tablele de piatră au fost scrise cu litere de foc în inimile omenești. Acesta a fost un Mesaj elocvent pentru oamenii acelui timp, a spus: „Fără ascultarea de Legile Sfinte pe care fiecare le găsește în inima sa, nu e viitor, nu e speranță pentru întreaga omenire!”
           Fiilor, fii iubiți, nimeni să nu-și facă iluzii, nimeni să nu creadă că în neascultare va găsi bucurie sau pace; nu va fi, vă spun, nici bucurie, nici pace, nici speranță, nici viitor pentru o Omenire rebelă și oarbă. Fii dragi, ascultați cu atenție cuvintele Îngerului Alb care merge din țară în țară, mesager de Iubire și de Pace. Ascultați cu atenție cuvintele sale și puneți-le repede în practică, Iisus vorbește prin Vicarul Său, demonstrând încă odată ce mult iubește neamul omenesc.
           Urmați cu atenție drumul păstorului înțelept pe care Iisus l-a pus drept cap văzut al turmei Sale. Eu îl țin strâns de mână, zi de zi, ca o Mamă iubitoare ce nu-și pierde din ochi nici pentru o clipă creatura iubită. Fiți mereu cu el în inimă, uniți inima voastră cu inima lui atât de arzătoare: veți vedea coborând din abundență Harurile Cerului și încă multe suflete vor apuca drumul spre Lumină.
           Fii dragi, simt o durere profundă pentru aceia care, deși văd că se întâmplă fapte semnificative și speciale, repetă: „Aceasta s-a întâmplat mereu…”. Astfel se închid în păcatul lor și nu iau nici o hotărâre de corectare, pentru aceștia, pericolul e foarte mare; riscă să fie găsiți nepregătiți și să risipească acest timp nespus de prețios acordat de Fiul Meu pentru a reflecta și a-și corecta conduita.
           Uniți rugăciunile voastre cu rugăciunile Mele fervente și profunde pentru ca Harurile abundente ce coboară să pătrundă în inimi și să le schimbe repede, înainte să vină noaptea și soarele să apună. Iubiților, Iisus este Soarele care vrea să lumineze viața fiecărui om, dar cine nu vrea să accepte Lumina sa, merge în întâmpinarea morții: pentru el, soarele nu va mai avea Lumină și va fi durere, mare suferință, disperare, moarte. Ascultați Mesajul Meu, nu vă lăsați surprinși de întuneric. Vă iubesc.
                                                                                                           Preasfânta Maria
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
Back to top See my Info
Duhul
Initiat
Initiat

Duhul is offline

Joined: 09 Oct 2007
Member: #308
Posts: 316
Country Flag: Israel
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
5 Mar.2000
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 11.11.2007, 01:36 View PostDownload Post

5 Mar.2000


           Dragi prieteni aleși, iată, răsare o nouă zi Dar al Iubirii Mele, trăiți-o strânși cu putere la Inima Mea; iubiți-Mă pentru cine nu Mă iubește; fiți docili și ascultători plătind datoria celor care sunt mereu revoltați și împiedică Harul să le pătrundă în inimi. Legile Mele Sfinte să fie bucuria voastră, urmați-le și iubiți-le: cine le urmează și le iubește e un înțelept care își pregătește un viitor minunat de mare fericire.

           Mireasă iubită, iată că răsare o nouă zi minunată: Iubirea Mea ți-o dăruiește; este ziua Mea, zi de sărbătoare, de odihnă, de iubire. Îți cer, mireasă credincioasă, s-o trăiești intens în Inima Mea și să scoți Bucuria din Izvorul inepuizabil din Mine și s-o dai lumii lipsite de bucurie; îți cer să iei Pacea Mea care se revarsă ca un torent impetuos în Mine și s-o dai lumii fără pace care merge pe marginea disperării numind libertate ceea ce este sclavie, adevăr ceea ce e minciună, spune că e bine ceea ce e rău și ascunde capul în nisip cum fac struții pentru a nu vedea și a nu înțelege ceea ce se întâmplă în inimi și în minți.
           Iubită mireasă, chem lumea la Mine, dar răspunsul este slab, Cuvintele Mele ajung pretutindeni, dar oameni Le ascultă fără să Le lase să pătrundă în inimă. Mesajele Mele sunt proclamate în multe părți ale lumii, dar nu ajunge să se vorbească despre ele, e necesar să fie trăite și trăite cu intensitate, pentru că noaptea istoriei e deja aproape și Lumina slăbește în timp ce tenebrele cresc. Spun acestei generații reci și necredincioase: convertiți-vă, convertiți-vă până când vă mai dau timp, faceți cum au făcut ninivitenii care și-au acoperit capul cu cenușă și l-au crezut cu toții pe profetul Iona făcând mare pocăință de la primul până la ultimul; ninivitenii au fost cruțați pentru că s-au umilit și au luat în serios pericolul, dar această generație nu vrea să înțeleagă cuvintele sfinților Mei profeți: zăbovesc în dubiu și în incredulitate pentru că preferă să rămână în păcat, bălăcindu-se în noroiul lor. Profetul sfânt vorbește cu Cuvintele Mele, anunță lucruri mari, avertizează că pedeapsa e aproape, e sigură pentru cine nu vrea să-și schimbe viața și rămâne ancorat în păcatul grav pe care nici măcar nu vrea să-l recunoască ca atare.
           Mireasă iubită, orice păcat este iertat de Mine pentru că Eu, Eu Iisus sunt Iubire și Îndurare Nesfârșită, dar trebuie ca păcatul să fie recunoscut ca atare; mândria supremă este aceea de a spune că păcatul e virtute iar virtutea e păcat; vai de omul care a intrat în această mentalitate pentru că e târât, sedus, amăgit de vrăjmașul Meu extrem de viclean care lucrează acolo unde este vanitate și mândrie. Ți-am spus că orice păcat va fi iertat de Mine, pentru că iubesc sufletele și vreau mântuirea lor, dar nu va fi niciodată iertat cel ce păcătuiește grav și se laudă cu ceva de care ar trebui să se rușineze și se numește bine ceea ce e rău și drept ceea ce este nedrept.
           Mireasă iubită, vrăjmașul Meu a obținut victoria în multe inimi pentru că acestea s-au deschis lui și s-au închis Mie. Nu pot să iert pe cine nu-Mi cere iertare, nu pot să mântuiesc pe cine nu vrea să fie mântuit. Ar trebui ca lumea, în acest timp scurt care îi rămâne, să facă o mare „Mea culpa” recunoscându-și marile păcate, căindu-se și făcând imediat reparare fără să mai aștepte nici o clipă.
           Marile arsenale ale morții să fie distruse fără zăbavă, legile nedrepte să fie șterse imediat, să se aducă reparare înainte ca zorile să urmeze nopții: atunci va fi prea târziu!
           Mireasă iubită, comunică lumii că marile arsenale ale morții pe care oamenii nedrepți le-au construit vor fi distruse de Mine, dar împreună cu ele vor pierii toți cei care le-au gândit, le-au construit, le-au pregătit pentru alții. Îți spun că toate legile nedrepte vor fi șterse de Mine, dar ele vor rămâne ca o datorie de plătit pentru cei care le-au gândit, le-au scris, le-au aprobat, le-au acceptat.
           Să nu facă această generație ca acei copii care n-au ascultat nici cântecul plângător nici pe cel vesel, ci au rămas indiferenți la toate până în acel moment când cântecul a devenit atât de trist încât au fost nevoiți să plângă: indiferența lor a luat sfârșit, dar ei n-au mai putut nici măcar să asculte cântecul vesel.
           Mireasă iubită, am cerut oamenilor să asculte de Legile Mele sfinte, să le aplice și să repare imediat greșelile trecutului, am spus s-o facă repede pentru că nu mai este timp: fiecare zi trebuie considerată drept un Dar prețios al Iubirii Mele Nesfârșite, dar oamenii nu vor să înțeleagă, această generație a devenit oarbă și surdă!
           Vreau să îmbrățișez pe fiecare om cu Iubirea Mea și să-l salvez, dar Eu, Eu Dumnezeu, care v-am creat fără voi, nu pot să vă mântuiesc dacă nu vreți. Cer încă oamenilor lumii să Mă lase să intru în inimi cu Puterea Iubirii Mele. În timpul foarte scurt care rămâne, vreau să schimb toate inimile și să le umplu cu Limfa Mea Vitală și Sfântă. Toate inimile în care circulă Limfa Mea Vitală și Sfântă vor fi salvați, dar îți spun, mireasă iubită, că acelea care vor rămâne închise și sigilate, ei bine, pentru ele nu va mai fi speranță!
           Lumea să reflecteze asupra evenimentelor din trecut: ceea ce s-a întâmplat poate să se mai întâmple, ceea ce s-a întâmplat în timpul potopului ar putea să se repete pentru că revolta continuă atrage pedeapsa, pedeapsa e proporțională cu vina, iar vina oamenilor din această generație este foarte mare!
           Spun tuturor oamenilor de pe pământ: convertiți-vă și urmați Legile Mele, ele sunt scrise pe tablele de carne ale inimilor voastre, nimeni nu poate să le ignore: Eu, Eu Dumnezeu le-am scris din Iubirea Mea Nesfârșită.
           Mireasă dragă, bucuria și odihna ta sunt în Împărăția Mea: și astăzi vei vedea mari minuni desfășurându-se în fața ochilor tăi spirituali și vei gusta deliciile Iubirii Mele Divine.
           Te iubesc – Vă iubesc.
                                                                                                                       Iisus
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
Back to top See my Info
Duhul
Initiat
Initiat

Duhul is offline

Joined: 09 Oct 2007
Member: #308
Posts: 316
Country Flag: Israel
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Mama vorbește celor aleși
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 11.11.2007, 01:38 View PostDownload Post

Mama vorbește celor aleși

           Fii dragi, fii multiubiți, bucurați-vă, Iisus vă iubește, vă iubește cu Minunata și Nesfârșita Lui Iubire: El vă invită să vă schimbați oferindu-I inima, fiecare gând al vostru, dorința sufletului vostru. Fii iubiți, fiți cu toții ai lui Iisus, oferiți-vă Lui, acum, nu mai zăboviți, invitația e urgentă, trebuie să răspundeți imediat.
           Astăzi Iisus bate la poarta voastră și dorește ca ea să se deschidă la trecerea Lui, demonstrând deplina încredere ce o aveți în El. gândiți-vă la timpurile în care El trecea pe drumurile Palestinei: cine avea încredere în El nu rămânea deziluzionat: El vindeca bolnavii, dădea Pacea ori unde trecea; dar cine putea să se bucure de darurile Sale? Numai cei ce aveau încredere în El. gândiți-vă la biata femeie afectată de hemoragie care atinge numai haina poalei Lui și este vindecată! Ea a avut încredere în Iisus și nu a fost dezamăgită.
           Micuților, fii multiubiți, Iisus vrea să vă vindece pe toți, deschideți-vă inimile bolnave, deschideți-le Lui: trece Domnul Cel Preasfânt al istoriei și al lumii: deschideți porțile inimilor voastre și spuneți cu credință: „Iisuse cred că poți să mă vindeci, Iisuse cred că voi fi vindecat, am încredere în Tine!” Fiilor, vă spun că dacă pronunțați cu credință aceste cuvinte, toți veți fi vindecați, toți veți fi curățați, ca acea sărmană femeie, ca leproșii, ca paraliticii; copii dragi, nu vă gândiți imediat la relele trupului, ci la cele ale sufletului; nu vă preocupați apoi, pentru că Iisus e mare, iubește mult și va avea grijă de trup, cu siguranță, El știe bine de ce lucru aveți nevoie, fiți siguri că nimic nu vă va lipsi.
           Fii din lumea întreagă, vreți să fiți fericiți cu Iisus pentru veșnicie, vreți să vedeți Fața Sa strălucitoare și iubitoare, vreți să fiți eliberați de orice sclavie și să vedeți înfăptuindu-se Minunile Sale, să gustați Deliciile Sale? Fii iubiți, Mi se pare că aud un cor de voci care aprobă; ei bine, calea e aceasta: primiți-L pe Iisus în viața voastră ca Centru, apoi așteptați Totul Său.
           Iubiților, vă repet din nou, o voi spune până în ultimul moment că timpul de Har prezent nu va dura la nesfârșit; Iisus trece și vă cheamă, Iisus trece și vrea să vă vindece, Iisus trece și vrea să vă salveze, așteaptă imediat un răspuns. Dacă ați zăbovit, nu mai zăboviți, nu mai pierdeți nici o clipă, căci trece acest minunat timp de Har în care Soarele strălucește pe Cer, trece și va veni noaptea; atunci, fiilor, Eu, Eu care vă iubesc așa de mult nu voi mai putea să vă ajut.
           Copii, nu lăsați să plângă Inima Mea văzându-vă mereu atât de reci, atât de increduli, atât de obtuzi la minte! Vă spun, convertiți-vă și credeți în Iisus; orice om de bunăvoință să se îndrepte spre El, chiar dacă a păcătuit mult să nu dispere în privința iertării. A dispera privind iertarea înseamnă a păcătui contra Duhului Sfânt; știți ceea ce a spus Iisus: „Toate păcatele vor fi iertate, dar nu cele contra Duhului Sfânt: acelea nu vor fi iertate”.
           Fii iubiți, căiți-vă, căiți-vă profund, cu inima căită implorați iertarea lui Iisus, cereți cu credință și veți fi ascultați: nici unul care a avut încredere în El nu a plecat supărat și decepționat. Cel care nu are încredere în El, își închide calea mântuirii, își taie aripile și nu va mai putea zbura.
           Fii iubiți, ascultați Cuvintele Mele, întoarceți-vă la Dumnezeu: Inima Sa Minunată vrea să vă salveze! Adorați-L!
           Vă iubesc. Te iubesc, îngerul Meu.
                                                                                                           Maica Sfântă.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> Spiritualitatea Universală, Texte profetice, profeti, prooroci, channeling, clarvazatori, scribi ai lui Dumnezeu
   -> Aparitii si comunicari divine, Aparitii mariale (aparitiile, comunicarile si profetiile Fecioarei Maria)
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 2 of 2  [ 16 Posts ]
 

Goto page Previous  1, 2
Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !