Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 18.4.2024, 05:14
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Venirea în lume a lui Maitreya, Christosul, si a Maestrilor Întelepciunii


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Venirea în lume a lui Maitreya, Christosul, si a Maestrilor Întelepciunii
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 28.1.2008, 17:34 View PostDownload Post

Venirea în lume a lui Maitreya, Christosul, si a Maestrilor Întelepciunii


Ne aflam la începutul unei perioade extraordinare a istoriei lumii - o rascruce în care omenirea este supusa la o mare mutatie în constiinta. Aceasta se reflecta în noi relatii - politice, economice, religioase, sociale, stiintifice si culturale - care prin manifestarea lor vor da nastere unui model de civilizatie total diferit, în care adevarata natura spirituala a umanitatii, recunoscuta si manifestata în mod constient, va deveni evidenta pentru prima oara.
Toate religiile actuale asteapta venirea unui Invatator: crestinii asteapta reîntoarcerea lui Christos; hindusii asteapta venirea lui Krishna; evreii pe cea a lui Mesia; musulmanii îl asteapta pe Imamul Mahdi sau Mesia; budistii îl asteapta pe Maitreya Buddha. Acestea sînt doar diferite nume pentru una si aceeasi persoana, capul si conducatorul Ierarhiei Spirituale, Maestrul tuturor Maestrilor, Învatatorul mondial, acela pe care apostolul Pavel si Buddha l-au numit Invatatorul îngerilor si al oamenilor, Seniorul Maitreya, Încarnarea Constiintei lui Christos.
Acum 2.600 de ani, Gautama Buddha a facut o profetie, ca în aceasta epoca va veni un alt mare instructor care va inspira omenirea sa creeze un nou ev de aur, o noua civilizatie, bazata pe dreptate si adevar. Numele sau va fi Maitreya, un Buddha ca el-însusi.
In urma cu 2.000 de ani, în Palestina, constiinta Seniorului Maitreya a patruns-o pe cea a discipolului sau IIisus, la Botez. Timp de trei ani apoi, Iisus a manifestat Constiinta lui Christos - Seniorul Maitreya - si a devenit Iisus Christosul, sau Mesia. Cu 500 de ani mai înainte, Buddha a lucrat prin intermediul discipolului sau, printul Gautama, si astfel Gautama a devenit Gautama Buddha. Acesta este un mod foarte vechi de manifestare a Invatatorului.
De mai mult de 500 de ani, maestrii stiu ca, mai degraba sau mai tîrziu, ei vor trebui sa vina în lume. Singura problema era aceea de a sti cînd omenirea va fi pregatita pentru acest eveniment extraordinar. Semnalul acestei reîntoarceri a fost dat in iunie 1945, la sfirsitul razboiului. Seniorul Maitreya si-a anuntat atunci intentia de a mai reveni înca o data, însa fara a mai folosi vehiculul (trupul) unuia din discipolii sai, ci venind El însusi, în deplina prezenta fizica, aducînd si un mare grup din discipolii sai, Maestri ai Intelepciunii.
Maitreya a spus ca el va veni cît mai degraba posibil, atunci cînd, într-o anumita masura, pacea s-ar fi instaurat în lume, cînd principiul împartirii corecte va începe sa guverneze viata economica si cînd energia pe care o numim bunavointa - aspectul mai putin elevat al iubirii - se va manifesta si va conduce la stabilirea de relatii umane mai corecte. El a promis ca atunci cînd aceste conditii vor începe sa se realizeze, cînd gîndirile noastre macar se vor orienta în aceste directii, El va reveni negresit.

Procesul si semnele venirii in lume

În ultimii ani, Maitreya a aparut unor persoane - atît unor importanti conducatori de rang mondial, cît si unor oameni obisnuiti - precum si la grupuri mari si mici, în întreaga lume. În acest mod El influenteaza treptat evenimentele mondiale si îsi face cunoscuta prezenta. El apare oamenilor într-unul din urmatoarele trei feluri: cel mai adesea în vise; în al doilea mod ca o viziune - nu în vis, dar incomplet materializat; al treilea fel, ca o persoana fizica, materiala, ce apare subit si mai apoi dispare.

La 11 iunie 1988, El a aparut în chip miraculos, ca din nimic, în fata a sase mii de oameni, în cursul unei reuniuni de rugaciune - la Nairobi, în Kenia. Toti l-au recunoscut instantaneu ca fiind Christos. El a vorbit acestora într-un perfect dialect swahili - limba locala - si apoi a disparut la fel de uimitor cum a si aparut, lasînd 30 sau 40 de persoane perfect vindecate de bolile avute. De atunci, Maitreya a mai aparut în mod miraculos în fata unor mari grupuri de oameni din Mexic, Rusia, Germania, Elvetia, Austria, Cehoslovacia, Romania, Scotia, Norvegia, Orientul Mijlociu, Africa de Nord, India si în Pakistan. În apropierea locurilor acestor aparitii, vor fi descoperite izvoare cu ape vindecatoare. Astfel de izvoare au fost deja descoperite la Tlacote - lînga Mexico City, la Nordenau în Germania - si la Nadana, aproape de New Delhi, în India. O astfel de apa vindecatoare a fost descoperita anul trecut, cu ocazia sarbatorii Pastelor, în localitatea Traian din apropierea orasului romanesc Bacau. Un articol despre acest subiect a aparut in revista noastra nr. 69/13-19 mai 2003 pe care il putem republica la cererea cititorilor.

Apa de la Nordenau are si ea o istorie a descoperirii ei. La începutul anului 1992, proprietarul unui hotel din Nordenau, o mica localitate cu doar 300 de locuitori în apropiere de Düsseldorf, a invitat pe unul dintre oaspetii lui sa-i viziteze un ciudat depozit de vinuri: mina parasita alaturata hotelului, proprietate de familie a hotelierului. Inspectînd locul, acesta a sustinut ca în mina ar exista o energie pozitiva deosebita. Repede s-a dus vestea despre locul energetic deosebit si multi bolnavi au venit sa primeasca alinare prin sedere regulata în mina si prin consumarea apei din izvorul din interiorul minei. Apa a fost apoi supusa unor examinari de catre Institutul pentru sanatate si igiena din Gelsenkirchen si de renumitul Institut Fresenius. Acestia au ajuns la concluzia ca este vorba doar de o buna apa potabila din punct de vedere microbiologic si chimic, care însa în mod misterios este mai usoara decît apa obisnuita. Deoarece efectul curei de vindecare cu aceasta apa a fost cercetat deja din aprilie a aceluiasi an de catre medicul din localitate dr. Gadek si de catre doctorul med. Steinbrück din Frankfurt, au putut fi deja documentate primele vindecari neobisnuite: boli de piele, boli ale aparatului digestiv, hipertensiune, tulburari de digestie au fost influentate la fel de pozitiv ca si unele boli canceroase.

Germanul Ulrich Arndt si dr. Heinz Kuhberg, într-un articol aparut în iunie 2000 in revista germana Esotera, au sustinut existenta unor studii care dau primele explicatii pentru cauzele probabile ale neobisnuitelor succese de vindecare. Japonezul Shirahata, profesor pentru biologie moleculara, a efectuat un studiu de mare amploare: cecetatorului i s-au trimis 1.000 litri de apa in laboratorul sau din Fukuoka, în sudul Japoniei. Peste 500 de pacienti au baut în mod regulat din aceasta apa, ceea ce a condus la un rezultat extraordinar: la aproape toate bolile s-a ajuns la o evolutie pozitiva a acestora. S-a confirmat deci experienta medicilor germani. În plus, cercetarile au aratat ca apa din acea mina are proprietati neobisnuite antioxidante. Deci are efect asemanator cunoscutelor vitamine C si E, betacarotina si alti antioxidanti, care neutralizeaza asa-numitii radicali liberi (acestia favorizeaza aparitia a numeroase boli, începînd de la arterioscleroze pîna la cancer).

Sînt documentate o serie de vindecari printre care opt copii bolnavi de leucemie din regiunea Tschernobyl, un domn cu cancer de tiroida, un tînar care s-a vindecat de un cancer de plamîni într-un stadiu avansat (metastazele si tumoarea au disparut dupa doar cinci luni). Pentru cei interesati de homeopatie ar fi de mentinut ca se produc si se desfac deja tablete si globule homeopatice pe baza apei de la Nordenau (în Zürich farmacia Lindenhof, iar în Germania farmacia de vest din Soest si farmacia Leonardo din Hamburg). Farmacistul Georg Knappstein a initiat o cercetare de catre dr. Knapp care printr-o tehnica fotografica speciala pentru vizualizarea cîmpurilor bioenergetice a dus la rezultate fantastice pentru potentele C6, C12 si C 30 al globulelor Aqua Nordenau.

În orasul german Essen s-a recurs la o metoda cu totul deosebita: în fiecare duminica se adauga o cantitate de 6.000 litri de apa din mina si doua mari cristale de siliciu în apa bazinului. S-au obtinut rezultate bune în tratamentul artrozelor si al reumatismului. La fel ca si în studiile din Japonia, unde în plus se face o sistematica cercetare tumorbiologica pe baza apei. Alte doua cercetari la Institute of Boiphysics din Neuss au aratat ca apa din Nordenau are calitati superioare apei obisnuite: algele sensibile supravietuiesc o perioada de timp mult mai mare în apa din Nordenau decît în apa obisnuita. Masuratorile au aratat ca emisia de biofotoni este crescuta în aceasta apa (se reduce însa în mod considerabil daca se adauga acestei ape substante minerale!). Acelasi institut atesta apei calitati (bio-)energetice deosebite.

Alte semne care însotesc revenirea lui Christos pe pamînt sînt cercurile si crucile de lumina, care pot aparea atit ca reflectii ale luminii soarelui sub influenta unei energii divine, cît si ca cruci de lumina persistente pe sticlele unor geamuri din diferitele locuri ale lumii. In revista noastra nr. 60/11-17 martie 2003 a aparut un articol despre acest subiect, intitulat Semne divine sub forma de cercuri sau cruci.

Semnele prezentei în lume a lui Maitreya se vor înmulti în continuare...

El va inunda lumea cu evenimente pe care mintea nu le va pricepe niciodata.

Aceasta prevestire a fost facuta în 1988 de catre un colaborator apropiat al lui Maitreya din comunitatea asiatica din Londra. De atunci milioane de oameni din toate traditiile religioase si culturale au trait un oarecare fenomen miraculos:

• Pe geamurile unei cladiri din Clearwater (N.R. Apa curata!!!), Florida, apare imaginea Maicii Domnului în culorile curcubeului avînd o înaltime de circa 12 metri.

• S-au nascut doi vitei albi, unul în 1994 celalalt în 1996, si au împlinit astfel profetiile populatiei americane autohtone. Probabilitatea unui astfel de eveniment este de unul la sase sau zece milioane.

• Stralucitoare cruci de lumina au aparut dintr-o data în locuinte din Europa pîna în America si Filipine. Ele au adus vindecare si o noua speranta în viitor. În noiembrie 1995 a aparut subit o cruce de 12 metri înaltime pe geamurile unei biserici baptiste din Knoxville, Tenesse.

• În SUA, Europa, Canada si Australia, un misterios autostopist este luat deseori de cupluri (în majoritatea cazurilor crestine) la drum. El vesteste reaparitia lui Christos si dispare subit de pe bancheta din spate a masinii în plin mers.

• Peste tot în lume, asa se publica, plîng statui ale Maicii Domnului si ale lui Christos lacrimi de sînge si de ulei de masline, fapt care determina pe multi sa se reîntoarca pe calea spirituala.

• În septembrie 1995, statui hinduse din întreaga lume au baut, timp de trei zile, laptele care li s-a oferit atît de credinciosi, cît si de sceptici în cadrul unui ritual religios.

• Multe reviste de mare tiraj relateaza ca din ce în ce mai mult Ingerii intervin în diferite întîmplari pentru a aduce ajutor si mîngîiere celor aflati în pericol.

• O fetita libaneza produce mici cristale în loc de lacrimi. Acestea însa, contrar asteptarilor, nu lezeaza ochiul. Ulterior, fetita si fratiorul ei au fost vizitati de un calaret îmbracat în haine albe pe un cal alb, care s-a prezentat a fi un mesager al lui Dumnezeu.

În final, în loc de concluzie, un citat din Time Magazin:
<<Anii care au trecut au fost un timp al minunilor. Evenimente inimaginabile s-au succedat, de parca Creatorul ar fi adus o noua lume pe scena.>>

Annemarie Binder, Germania


Bibliografie:

Misiunea lui Maitreya, vol. I, II si III; autor Benjamin Creme (vol I si II au aparut în traducere romaneasca)

Internet: www.shareintl.org; www.themiraclespage.org; www.diewunderseite.de

Articolul Wunderwasser aus Nordenau heilt din revista germana Esotera, iunie 2000, al autorilor Dr Heinz Kuhberg si Ulrich Ar
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Maeștrii și învățătorii spirituali ai planetei, BUDDHA MAITREYA
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !