Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 30.4.2024, 14:37
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Rugaciune


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Hoper
Initiator
Initiator

Hoper is offline

Joined: 31 May 2007
Member: #232
Posts: 642
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Rugaciune
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 16.2.2008, 20:25 View PostDownload Post

R U G Ă C I U N E


Nu cunoasc nici o MANTRA, YANTRA sau STOTRA; nu cunosc nici o invocație sau tehnică de meditație; nu cunosc nici o poveste scrisă spre lauda ta; nu cunosc nici o MUDRA, nu știu nici măcar cum să cer ajutor; eu știu doar să alerg către tine, o, Mamă care distrugi toate suferințele.
Printr o greșeală a destinului, prin sărăcie, lene sau prin imposibilitatea de a deveni discipolul tău, am fost îndepărtat de la picioarele tale, Mamă binevoitoare! Tu ești Mântuitoarea întregii omeniri! Iartă mi păcatele. Un fiu rău mai poate uneori să se nască dar o mamă nu poate să fie nemiloasă.
O! Zeiță DURGA, ocean de compasiune! Mă gândesc la tine numai când sunt în situații dificile. Nu o lua ca o dovadă de nesinceritate din partea mea. Un copil căruia i se face foame sau sete se gândește atunci la Mama lui.
Ignorant în ceea ce privește scripturile, mai degrabă devotat averii, sunt leneș și indolent, incapabil de a face ceea ce ar trebui să fac. De aceea sunt numeroase păcatele pe are le am făcut la picioarele tale. Mamă, Mântuitoare a umanității, iartă mi cu bunăvoință păcatele.
Aici, în această lume a Ta, o, Mamă, copiii tăi nevinovați sunt mulți; printre ei toți eu sunt rătăcitor, dar nimic nu ar fi mai ciudat decât că m aș putea întoarce la Tine, căci, cu siguranță, ar fi imposibil ca Tu să te fi îndepărtat vreodată de mine.
Nu ți cer, o, Mamă, bogății, noroc sau eliberare; nu caut nici fericire, nici cunoaștere. Aceasta este singura mea rugăminte către Tine: atunci când suflarea vieții mă părăsește, eu să ți mai pot cânta întregul Tău nume.
Nu există nicăieri în întreaga lume un ignorant mai mare decât mine, dar nici o altă Putere precum a Ta care să zdrobească ignoranța; o, zeiță divină, voi păstra aceasta în minte mereu. Te rog, fă așa precum te am rugat.
O, SHIVA! o, PASHUPATI! o, Tu stăpânul și iubitul lui PARVATI! Salvează mă cu bunăvoință, așa neajutorat cum sunt, din pădurea plină de hățișuri și lipsită de cărări a acestei lumi mizerabile.
O, SHIVA! Iartă mi toate păcatele pe care le am comis cu mâinile sau picioarele, cu urechile sau cu ochii, cu cuvintele sau cu trupul, cu mintea sau cu inima; iartă mi păcatele, cele trecute și cele ce sunt pe cale să vină. Slavă lui SHIVA, oceanul de compasiune, marele Dumnezeu, lăcașul Binecuvântării!
În tinerețe, șerpii veninoși ai auzului și văzului, ai gustului, ai pipăitului și ai mirosului s au încolăcit în jurul organelor mele vitale și mi au distrus discriminarea. Vai! Inima mea lipsită de aspirația curată către SHIVA s a umflat în pene de aroganță și mândrie. De aceea, o, SHIVA! o, MAHADEVA!, o, SHAMBHU! iartă mi, te implor, ignoranța.
Acum, în pragul bătrâneții, simțurile mele și au pierdut propria putere de judecată și de acțiune; trupul îmi este slab și senil din cauza nenumăratelor supărări, a păcatelor, bolilor și datorită pierderii fiițelor iubite, dar chiar și acum mintea mea, în loc să mediteze asupra lui SHIVA, aleargă după dorințe deșarte și se macină în discuții sterile. De aceea, o, SHIVA! o, MAHADEVA!, o, SHAMBHU! iartă mi, te implor, ignoranța.
Cu fiecare zi, omul se apropie de moarte, tinerețea lui se îndepărtează treptat; ziua care s a scurs nu se mai întoarce niciodată. Trecătoare precum valurile apei unui râu este Zeița Norocului, nestatornică ca fulgerul este viața însăși. De aceea, o, SHIVA! o, Tu cel care dăruiești ocrotire, protejează mă pe mine, cel care și a găsit refugiul la picioarele Tale.
Mă plec în fața lui Sri DAKSHINAMURTI care a luat forma GURULUI meu, a cărui manifestare exterioară se modelează după aceia care își găsesc refugiu în El prin pronunțarea afirmației vedice "TAT TVAM ASI" (Tu ești Acela), dăruind Cunoașterea imediată a lui BRAHMAN, care după ce a fost dobândită face ca omul să nu se mai întoarcă pe tărâmul nașterii și morții.
Mă plec în fața Lui, cel care acordă înțelepților Cunoașterea directă a Adevărului Ultim. Mă închin în fața învățătorului celor trei lumi, Dumnezeu însuși, care risipește suferințele nașterii și morții.
M-am înecat în oceanul nelimitat al existenței lumești și tremur de suferință. Vai! Sunt lipsit de control și prost, lacom și mereu încătușat de lanțurile necazurilor. În Tine este singurul meu rai, în Tine este ajutorul și puterea mea, o BHAVANI!
Nu ți fac nici un dar, nici nu practic meditația. Nu am citit scripturile, nici nu ți am cântat imnuri sau MANTRE. Nu știu cum să te venerez și nu sunt liniștit. În Tine este singurul meu rai, în Tine este ajutorul și puterea mea, o BHAVANI!
Fie ca Divinul SHIVA, care este cu totul alb, cu totul pur, să mi acorde comoara iertării păcătelor mele!
Nu am nici tată, nici mamă, nici prieten, nici fiu, nici fiică, nici soție și nici nepot; nici un servitor și nici un stăpân, nici o înțelepciune, nici o vocație. În Tine este singurul meu rai, în Tine este ajutorul și puterea mea, o, BHAVANI!
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Maeștrii și învățătorii spirituali ai planetei, SHANKARA
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !