Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 27.5.2020, 17:33
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Fotografii din altă lume


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar

Acustic is offline

Joined: 30 May 2007
Member: #229
Posts: 1062
Country Flag: Romania
Style: subSilver (75)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Fotografii din altă lume
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 25.2.2008, 02:35 View PostDownload Post

Fotografii din altă lume


“Nu e moartă lumea zeilor și a spiritelor ascunse ale naturii,
sunt moarte sufletele voastre…” - Goethe


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Fizicienii din Berkeley, California, au reușit să fotografieze și să comunice cu o ființă magică dintr-o altă lume, paralelă cu a noastră. Experiența realizată de cercetătorul american A. Johnson într-o “cameră cu bule” dintr-un laborator de fizică cuantică a uimit pe toată lumea și mai cu seamă a șocat violent fizicienii acelui laborator care au rămas, plini de emoție, treji timp de trei zile căutând să descifreze enigma.

De atunci, viața lui Johnson s-a transformat radical. Noaptea, visele lui nu mai sunt la fel ca înainte. O cascadă de particule strălucitoare se răspândesc în ființa sa. El se simte adeseori aspirat către în sus, spre alte tărâmuri mirifice, de o imensă forță cosmică.

A. Johnson urmărea la începutul acestei experiențe să pună în evidență procesele de creație și de distrugere a particulelor subatomice. Fotografiile arătau traiectoriile, coliziunile și reacțiile complicate dintre acestea.

Vederea i-a revenit fizicianului după trei zile

Pe fotografiile  făcute la un moment dat, Johnson a văzut apărând o cascadă de un anumit tip de particule, dispuse ca o pânză de păianjen, având în centru o pată albă, ca o stea. Johnson a simțit brusc o senzație puternică de căldură pe coloana vertebrală, raze de lumină au început să-i apară în zona capului dându-i amețeli... apoi nimic. Obscuritate.

Johnson a rămas fără vedere timp de trei zile. El nu a înțeles niciodată ce s-a petrecut, iar medicii nu au avut nici o explicație. Procesul s-a declanșat atunci când i-a apărut steaua de lumină în laborator. Apoi vederea i-a revenit progresiv.
Noaptea, visele sale sunt extraordinare. El vede cascade de particule care strălucesc pretutindeni, în terminațiile nervoase ale creierului său. El este branșat permanent, legat la această rețea luminoasă infinită care difuzează în toate direcțiile, făcând ca el să-și perceapă corpul dilatat cât camera sa, cât orașul Los Angeles, cât Statele Unite și chiar mult mai departe, cât planeta întreagă, cât sistemul solar și cât alte lumi.

„Steaua” i-a vorbit

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Ființa aceea i se adresa prin intermediul valurilor de lumină care îi pătrundeau ființa, transmițându-i gândurile direct, telepatic, fără cuvinte. De fiecare dată când Johnson gândea un cuvânt, el transmitea substanța mentală a cuvântului acestui câmp mirific de energii. Valurile de energie îl înfășurau, vorbind cu el. Când a dorit să știe cum arată acea ființă, el a avut viziunea unei forme singuratice, strălucitoare, așezată pe un tron de nori.

Această ființă luminoasă s-a manifestat acolo, în laboratorul de fizica particulelor, răspunzând întrebărilor pe care i le punea Johnson, vorbindu-i despre viitorul său.

„Este dificil, spune Johnson, ca știința să înțeleagă toată această poveste uimitoare. Ea nu are încă limbajul necesar pentru a o descrie. Cum să explici că există această ființă conștientă, că nu este decât un sâmbure de lumină, pierdut în rețeaua fabuloasă de energie cosmică, ea însăși reprezentând adevărata față a Universului, cea pe care o căutăm, fără a o găsi în laboratoarele noastre.

Această ființă este invizibilă vederii obișnuite, deoarece este dincolo de lumea noastră și nu este reflectată în fotografii decât o parte a ființei de lumină, adică acea parte perceptibilă nivelului nostru de înțelegere științifică. Cu toate acestea, în acea zi, am văzut. Am văzut cu adevărat.”

Articol preluat din Revista Misterelor

sursa: yogaesoteric
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
Back to top See my Info Personal Gallery of Acustic
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> UNIQUE - La răscruce de drumuri, Misterele lumii
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !