Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 27.5.2020, 19:05
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Magia covoarelor zburătoare


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar

Acustic is offline

Joined: 30 May 2007
Member: #229
Posts: 1062
Country Flag: Romania
Style: subSilver (75)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Magia covoarelor zburătoare
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 25.2.2008, 03:28 View PostDownload Post

Magia covoarelor zburătoare

de Adina Secară


Covoarele zburătoare nu aparțin numai legendelor orientale. Există o veritabil㠄științ㔠a folosirii acestor fabuloase vehicule coborâte din „1001 de nopți”. Califii din Bagdad cunoșteau modalitatea de a face covoarele să zboare, asimilind cunoștințele și practicile cuprinse în „Manualul inițiatic Perla Albastră”. La un studiu atent, cunoscătorul de filozofie orientală ar putea să observe că învățătura cuprinsă în tratatul „Perla Albastr㔠se regăsește în mare parte în tradiția numită în India Siddha Yoga – Yoga Puterilor paranormale. Magia aceasta mai există. Grație stăpânirii perfecte a mentalului se pot trezi forțele latente uriașe, existente în noi. Atunci, ceea ce pare la prima vedere un miracol, poate deveni o realitate, și covoarele se pot ridica de la pământ..

Bagdad – anul 804 – domnia Califului Ozman

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Cupolele și minaretele strălucesc fascinant. Bolta cerului este încărcată cu stelele ale căror lumini alcătuiesc arabescuri complicate, catifelând noaptea. Este timpul minunilor. Ozman a chemat cei mai renumiți vrăjitori ai Bagdadului, în palatul său suspendat. Într-una din săli, califul a construit un foișor din care poate urmări spectacolul.

Magicienii Bagdadului stăpânesc toate artele magiei tradiționale, dintre care mare parte derivă din învățături ale sistemului Yoga – Marea știință Sacră a Orientului. Astfel, ei cunosc nenumăratele secrete ale lumilor secrete paralel, știu cum să deschidă orice poartă, cum să vorbească cu spiritele naturii, cum să comande dijni-lor (entități din planuri astrale), cum să stăpânească forțele întunericului.

Era epoca minunilor. Se mai puteau încă vedea șirurile de magicieni traversând văzduhul pe covoare zburătoare. Astăzi covoarele sunt rulate și strânse în cămări și nimănui nu îi mai vine să creadă că există o formulă magică care le-ar putea face să se ridice. Dar în Bagdadul anului 804 secretul covoarelor zburătoare nu era încă pierdut.

A țese un covor zburător este un act magic

Aceste covoare din lână au o formă rectangulară și sunt vopsite într-un fel asimetric, după niște reguli numite SENNEH. Ele sunt ușor de transportat. Firele din lână de diferite culori formează țesătura în care se detașează figurile magice.

Covorul zburător este vopsit conform unui adevărat ritual. Mai întâi sunt desenate „liniile de forț㔠ale covorului – ceva care aduce a cablaj electronic. În partea din față a covorului este prinsă o perlă mare albastră. Fără această perlă albastră covorul nu ar putea zbura.

Ea reprezint㠖 am spune noi – miraculosul „motor” care servește drept releu între conștiința pilotului-vrăjitor și covorul zburător, controlează circulația rapidă a energiilor, pune în mișcare fiecare fir de lână și dă impulsul necesar pornirii.

„Perla Albastr㔠este secretul covoarelor zburătoare

Traversând deșertul Arabiei, Persia și Afghanistanul, știința Perlei Albastre a ajuns până în îndepărtatele Indii. O regăsim sub formă de tratate mistice – la maharajul din Jaipur și la Madura. Chiar în zilele noastre, Swami Muktananada a integrat știința Perlei Albastre în calea spirituală Siddha Yoga.

Revenind la reședința califului Ozman din Bagdad, remarcăm la exterior, ziduri, creneluri, turnuri și domuri. De cealaltă parte a zidurilor, către interior, se găsesc numeroase balcoane sculptate, cu ferestre încadrate de mozaicuri multicolore și grădini vaste, umbrite de arbori maiestuoși. Grădinile parfurmate sunt înveselite de fântânile arteziene; aici se întrepătrund alei tainice cu locuri umbrite, destinate repausului și meditației.

Hadji Rahman – vrăjitorul-magician al califului, contemplă cerul în spatele înaltelor ferestre ogivale. Reveria lui meditativă este îndreptată spre o galaxie îndepărtată, din partea de est a cerului, unde trăiesc Dijni-i – spiritele focului. Amenințarea venea de acolo. Dijini-i voiau să invadeze Bagdadul. Magicianul primise această periculoasă misiune de la Calif: de a spiona spiritele locului într-o altă dimensiune.

Chiar dacă azi nu a mai rămas decât amintirea magicienilor de odinioară. Dijni-i  există, și atunci covorul lui Hadji Rahman într-adevăr a zburat.

Cum să faci un covor să zboare

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Magicianul își întinde covorul în moschee. Ferestrele cele mari sunt larg deschise, esențele ard în castronașe de aramă. Hadji este maestru în Yoga altor dimensiuni, Yoga Perlei Albastre.

El se așeză în mijlocul covorului, cu fața către fereastra dinspre est, cu privirea fixată pe perla albastră de pe covor, care îl vor ajuta să zboare. În câteva minute se va ridica și va pluti deasupra acoperișurilor Bagdadului.

-      „Cum zboară covorul?” l-a întrebat odată califul pe magician.
Acesta a zâmbit puțin amuzat – cum să explice în câteva fraze o știință pe care a deprins-o încă de când abia a început să meargă. Au fost necesari ani buni de practică și foarte multă perseverență.

„Perla” este încrustată  în țesătura covorului dar și în…creștetul capului

Totuși, el arătă perla prinsă în partea din față a covorului și atinse apoi cu degetele zona din mijlocul frunții:
- „Perla este aici… și, de asemenea, aici. Cele două perle nu trebuie să facă decât una singură, numai atunci covorul poate zbura. Puțin deasupra creștetului, se găsește un „nod suprem” al spiritului, un punct de lumină strălucitoare, care se numește SANNEH, Perla Albastră. Vibrația acestei lumini însuflețește corpul fizic, determină respirația și produce gândirea.

Pentru a zbura trebuie să îți concentrezi întreaga voință și conștiință în această Perlă Albastră a Spiritului. Este simplu. Atunci, Perla Albastră își trimite o parte a forței prin ochi către Perla de pe covor și acesta se ridică și zboară.

Cu ajutorul voinței trebuie menținută toată conștiința în Perla Albastră. Astfel forța Perlei Albastre coboară, concentrându-se asupra perlei de pe covor…care devine VIE…Atunci poți comanda covorului să se înalțe în aer. Astfel poți călători oriunde dorești.”

Elanul arzător dezvăluie „Perla Albastră”

Hadji Rahman a parafrazat într-un mod profan – esența unei veritabile științe a autocunoașterii și deplinei stăpâniri a Sinelui. Adeptul trebuie să se concentreze asupra interiorului său, să își eleveze conștiința până în SANNEH, „nodul suprem spiritual” (denumit în sanscrită SAHASRARA, centrul de forță (chakra) cel mai rafinat), aflat în creștetul capului, vizualizând Perla Albastră a Spiritului Divin care îl animă.

El uită de corpul său, închide ochii fizici și caută se deschidă ochiul spiritual (Ajna Chakra – situat în mijlocul frunții). Întreaga sa conștiință, toate emoțiile, toate dorințele, viața obișnuită, aspirațiile, împlinirile, toate sunt acolo, sublimate într-o singură lumină strălucitoare, feerică. Un elan arzător, și Perla Albastră se trezește.

Atunci, adeptul devine stăpânul tuturor forțelor sale latente, extraordinare. El a devenit Perla Albastră. Și covorul tremură, se ondulează precum un șarpe, capătă o anumită luminozitate și se ridică pur și simplu în aer, cu tot cu cel care se află scufundat în meditație, așezat în centrul său, imobil ca o statuie. Fără nici un gest, fără nici un sunet, o simplă comandă mentală. Hadji Rahman este una cu Perla Albastr㠖 atâta timp cât va dura călătoria pe covorul zburător.

Articol preluat din Revista Misterelor
 
sursa: yogaesoteric
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
Back to top See my Info Personal Gallery of Acustic
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> UNIQUE - La răscruce de drumuri, Misterele lumii
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !