Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.6.2022, 11:34
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Profețiile de la Fatima


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Light
SuperModerator
SuperModerator

Light is offline

Joined: 03 Mar 2005
Member: #11
Posts: 105
Country Flag: Romania
Style: Unique3 (223)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Profețiile de la Fatima
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 20.4.2005, 15:08 View PostDownload Post

Profețiile de la Fatima


O lucrare special destinată acestui îngrijorător subiect, numită "Profețiile de la Fatima", semnată de Thomas W. Petrisko (apărută recent la o editură americană), reunește toate mesajele Fecioarei Maria, începând din anul 40 d.C. și până astăzi. Autorul a colindat întreg Pământul în căutarea acestor comori spirituale și, în ultimii ani, a fost unul dintre cei care au lucrat efectiv la descifrarea mesajului dat de Fecioara Maria la Fatima.

"Istoria aparițiilor mariale (ale Fecioarei Maria) este lungă și dificil de prezentat în doar câteva cuvinte. Până acum, ea a apărut de câteva sute de ori, mai ales în fața unor copii, dar și în fața unor reprezentanți ai marilor religii. Misiunea Fecioarei, judecând după mesajele sale, pare a fi aceea de a-i ajuta și de a-i preveni pe oameni în legătură cu un groaznic cataclism, ce urmează să se producă", spune Petrisko, în cartea sa. Cercetătorul consideră că motivele acestui cataclism, dincolo de aspectele sale terestre, sunt de natură spirituală, dovadă fiind îndemnurile Fecioarei Maria la "dragoste și credință", singurele care ar mai avea puterea să salveze oamenii din acest dezastru iminent.

În 1846, doi copii, Melanie Calvat și Maximin Giruad, din localitatea franceză La Salette, au povestit că au "discutat" cu Fecioara Maria și că ea era atât de îngrijorată de soarta care le este hărăzită oamenilor, încât a plâns în timp ce le vorbea. Descrierea sfârșitului omenirii a fost considerată de Suveranul Pontif al vremii atât de înspăimântătoare, încât el a decis ca acest mesaj să nu fie adus la cunoștința oamenilor. Și astfel, profeția a devenit  “secretul din La Salette". Astăzi, el este deja cunoscut și vi-l reamintim: "Dumnezeu va lovi Pământul cum n-a mai făcut-o până acum. Jale va fi pe capul pământenilor. Dumnezeu își va manifesta puterea și îi va îngădui Șarpelui (forțelor infernale, demoniace și satanice, n.a.) să provoace neînțelegeri între oameni. Certurile se vor ține lanț, chiar și în mijlocul familiilor, și nimeni nu va scăpa de influența nefastă a răului. Războaie sângeroase, foamete, epidemii și cumplite boli infecțioase vor nimici o bună parte din oameni. Lucifer, împreună cu un număr foarte mare de demoni, va veni din Iad. Pământul va fi lovit de calamități de tot felul".

În anul 1860, prin mesajul către Theresa Steindel, o călugăriță din Australia, Fecioara și-a completat descrierea, spunând că: "O boală cumplită, nevindecabilă, îi va lovi pe oameni și îi va lăsa fără apărare. Radiațiile venite de sus vor acoperi lumea de flăcări".

După încă 16 ani, o călugăriță carmelită din Palestina a recepționat încă o informație: "Vor fi trei zile de întuneric complet, și în acest răstimp, trei pătrimi dintre oameni vor dispărea".

Totuși, cel mai înspăimântător mesaj a fost considerat cel din 1917, când Fecioara  a apărut de șapte ori și le-a vorbit unor copii păstori, în apropierea localității Fatima, din Italia. Mesajul ei, de la a treia apariție, conține descrieri apocaliptice atât  de terifiante, încât nici măcar acum Vaticanul nu și-a dat acordul pentru dezvăluirea acestui teribil secret. Ultima supraviețuitoare dintre cei trei copii de atunci, sora Lucia, care  a trăit în mănăstire după ultima întâlnire cu Fecioara, i-a spus însă unui preot că profeția secretă de la Fatima reprezintă doar garanția că sfârșitul lumii este aproape și că aceasta este ULTIMA epocă în care oamenii se mai pot salva. Cei care nu se vor mântui acum vor avea foarte mult de suferit după aceea.

Mai recent, în anul 1973, la o mănăstire din Akita, Japonia, călugărița Agnes Sasagawa a văzut-o și ea pe Fecioara Maria. Mesajul pe care l-a primit de la Sfânta Fecioară cuprinde o altă precizare: "Multe națiuni vor fi distruse… focul va cădea din ceruri, și o mare parte a omenirii va fi anihilată. Cei care vor supraviețui îi vor invidia pe cei care au murit încă de la început, pentru că ei vor avea de înfruntat o disperare mai grea decât moartea".

Și, în fine, chiar în acest an, preotul catolic Stefano Gobbi a primit un avertisment explicit,  considerat a fi cel din urmă mesaj al Sfintei Fecioare. După opinia cercetătorului Thomas W. Petrisko, această ultimă comunicare a Fecioarei este și cea mai completă și le include, practic, pe toate cele anterioare ei, inclusiv profeția secretă de la Fatima!

Vă prezentăm traducerea integrală a acestui mesaj, așa cum a fost el reprodus în cartea autorului american, “Profețiile de la Fatima”:

"Am coborât din Ceruri ca să vă dezvălui toate marile secrete și să vă pregătesc pentru ceea ce veți îndura în scopul purificării întregului Pământ. Satan și-a instalat deja regatul în această lume. El este stăpân peste voi și se bucură de victoria pe care a obținut-o atât de ușor.

Forțele care stabilesc evenimentele ce vor urma, în conformitate cu planurile perverse ale Răului, țin de puterile întunecate ale demonilor. Ei au reușit să determine umanitatea să trăiască fără credință și au împrăștiat peste tot otrava îndoielii. Au construit noi idoli, în fața cărora oamenii, prostiți, se înclină neputincioși: PLĂCEREA pentru tot ceea ce este grosier și inferior, BANII, ORGOLIUL, NECURĂȚENIA, DORINȚA DE A DOMINA alți oameni și NEÎNCREDEREA în forța pe care Dumnezeu a sădit-o în ei.

       Satan a fost conducătorul necontestat al omenirii în acest ultim secol și a reușit să-i facă pe oameni să se îndepărteze de ADEVĂR, să-i lipsească de puterea  purificatoare  a DRAGOSTEI. El a împrăștiat discordia și ura între oameni, legitimând imoralitatea și slăbiciunea, divorțul, avortul și obscenitatea. Războaiele nu au încetat nici o clipă și s-au multiplicat mereu. Oamenii trăiesc acum într-o lume sfâșiată de conflicte și ură, dar războiul cel mare, care va distruge țări și națiuni întregi, abia începe. Când el va înceta, nimeni nu va fi victorios. Marea judecată a venit pentru toți oamenii.

Biserica își va asculta prohodul. Anticristul va pătrunde în templul lui Dumnezeu și se va așeza pe tronul Acestuia și va fi adorat ca și cum ar fi Acesta. Puțini sunt cei care nu se vor lăsa păcăliți, și aceia vor fi supuși la mari persecuții.

Sunt și vor apărea în continuare o mulțime de falși învățători printre oameni. Ei vor încerca să-i convingă pe semenii lor că minciuna este adevăr, și fapta lor îi va situa împotriva lui Dumnezeu. Mulți îi vor asculta și vor aluneca pe un drum greșit.

Națiunile se vor ridica una împotriva alteia, și regatele unul împotriva altuia. Vor fi epidemii, oamenii vor sărăci și vor suferi de foame, iar inundațiile și cutremurele vor distruge tot ceea ce ființele umane au construit până acum. Și aceste dezastre vor fi doar începutul suferințelor care îi așteaptă. Soarele se va întuneca, și nici luna nu va mai trimite razele ei pe Pământ. Stelele vor cădea de pe cer. Atunci se va manifesta Anticristul.

Am venit și te-am chemat ca să fac din tine vocea Cuvântului Meu. Oamenii trebuie să-și deschidă inimile către dragoste și lumină, să-și salveze sufletele în acest ultim refugiu al iubirii, singurul care le-a rămas accesibil. Numai înlăturând ura și înlocuind-o cu puterea purificatoare a iertării și înțelegerii, ei vor putea să se protejeze de Anticrist și de demonii lui. Dumnezeu îi va salva pe cei care vor persevera în bine și pe cei care vor crede  în puterea divină sădită  pentru totdeauna de El în ei."
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> Spiritualitatea Universală, Texte profetice, profeti, prooroci, channeling, clarvazatori, scribi ai lui Dumnezeu
   -> Aparitii si comunicari divine, Aparitii mariale (aparitiile, comunicarile si profetiile Fecioarei Maria)
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !