Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 20:26
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Asociatia De Metafizica Geea Life Timisoara


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Asociatia De Metafizica Geea Life Timisoara
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 14.6.2005, 05:19 View PostDownload Post

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.

Sensul Asociatiei Geea Life este promovarea instrumentelor de cunoastere metafizica, a controlului ansamblului armonios format din lumea interioara si exterioara, si folosirea legilor universale care guverneaza la fel de corect orice dimensiune materiala si spirituala.
Oricine are posibilitati particulare egale cu a tuturor celorlalti, de integrare, recunoastere si continuare a proceselor de evolutie, chiar daca unii au mai mult de lucru- probele sunt pe masura evolutiei si nivelului spiritual individual.
Instrumente ca astrologia, alimentatia naturala, scrisul, vorbitul, somnul, mersul pe jos, ridicarea vibratiilor, recunoasterea, iubirea, sanatatea, un cuplul armonios, cinstea, rabdarea, modestia sau normalitatea, sunt la indemana fiecaruia, fiind cunoscute si demonstrate deja prin intermediul consecintelor “mai minunate si armonioase”.

Degeaba apelam la tratamente sau educatie din exterior, daca nu apare transformarea si schimbarea interioara. Un om are un anumit comportament (mentalitate) sau se imbolnaveste de-a lungul unui sir de greseli (ani), din lipsa de atentie, de cunoastere, de educatie, de traire armonioasa. Degeaba il vindeca cineva, pentru ca a doua zi cind “merge pe strada” se va comporta la fel si va repeat aceleasi greseli.
In trairea si cunoasterea spirituala se spune ca: nu poti sa pleci, decat de acolo de unde esti sau nu poti sa pleci de unde vrei sa ajungi. Este un prim gest de a pleca pe drumul autocunoasteri si autoeducatiei, cu un maxim de informatii si cunostiinte, stiind cu cine ai de-a face- propria persoana.
Metafizica este o suita de instrumente care ne poate satisface foamea spirituala, transformata cu rabdare intr-o experienta a faptei. O iesire din “vorbe” spre “fapte”, iar prin consecinte si propria intuitie o sa ne indrumam spre ceea ce avem de facut.

Daca nu ne iubim pe noi nu vom putem iubi pe nimeni. Daca nu avem grija de noi nu putem avea grija de nimeni. Daca nu reusim sa ne autoeducam, nu vom putea educa pe nimeni. Daca nu vrem sau nu stim sa dam, nici nu vom primi. Daca nu demonstram prin propriul comportament, mentalitate, credibilitate, sinceritate, stare de sanatate si armonie a corpului fizic ca “suntem”, ne vom afunda in minciuni, ipocrizie, mizerie spirituala (indiferent de onorurile sociale si conditia financiara) si nu vom putea pacali legea cauzei si efectului sau karma personala- in rest tacere si suferinta gratuita.

Metafizica ne deschide poarta spre linistea morala- prin sinceritate modestie si curaj, spre cunoastere- prin controlul formelor mentale si autocunoastere si spre sanatatea fizica- prin imacularea corpului, folosind alimentatia naturala.

Multi asteapta sa fie ajutati, fara sa se autoajute. Puterea credintei, pentru uni face minuni, iar pe majoritatea ii face de minune. Un medic, invatator, guru, bioterapeut sau astrolog bolnav, supraponderal, nervos sau fanatic si critic, nu face decat sa joace “roluri spirituale”. Nu poti invata pe nimeni sau da, ceea ce nu ai.
Toate institutiile statului si cele mondiale isi apara in primul rind propriile interese financiare, legislative sau “democratice”, mentinind dependenta medievala intr-o forma moderna cu imagini umaniste, dezvoltate de “inteligenta legala” a unei societati de consum.
La nivel individual lucrurile sunt mult mai simple, pentru ca decizia de a te implica sau de a accepta ceva, este personala si astfel, iti accepti consecintele si constringerile propriilor fapte, chiar daca vrei (pentru cele armonioase) sau nu (pentru cele dizarmonioase).
99 % din cei care isi aleg sa fie: profesori, preoti, medici, politicieni, hoti, bolnavi, avocati, casatoriti, mame, tati, directori, fotbalisti, politisti, soldati, vinzatori, bolnavi sau batrani, stiu ce-i asteapta, ce, si cum trebuie sa faca- calea e batatorita de mult. Deci tradarea, inselarea si lamentarile ulterioare sunt fara cuvinte. Totusi sa nu uitam ca doar din greselile recunoscute si corectate se invata cel mai repede si cel mai eficient.
Cunoastere unor noi metode si terapi prin medicina alternativa sau naturista, a metodelor de linistire mentala sau de meditatie, a alimentatiei naturale sau lacto- vegetariene, a astrologiei si astronomiei, a unei noi arhitecturi si tehnici de folosire a vibratiilor formelor si culorilor, a efectelor de piramida sau a cristalelor, linistea florilor, naturii si a animalelor sau deplasarile in medii cat mai naturale reprezinta atractii, din ce in ce mai numeroase ale omului tehnologic, dependent de reclame, televiziune, calculator, detergenti, senzatii sexoase, masina, avion, razboaie, religii, secte, spitale, stiri dramatice, tribunale, legi, politicieni, sefii si familie.
Calea alimentatiei naturale, a autocunoasteri prin astrologie, scris si meditatie, a controlului mental si energetic, a spiritualizari corpului si experientelor fizice, presupune rabdare si renuntare la tot ceea ce ne-ar putea incurca.

Mai nou se pare ca ecologisti, medici, farmacisti, scriitori, ziaristi, producatori, industria chimica, cea medicala si comercianti au prins poanta cu “naturismul” si “terapiile alternative sau complementare”. Castigurile sunt frumusele, ambalaje sunt certificate, cerneala exista din belsug, sunt la moda, si, de ce sa nu se creeze inca o ramura economica importanta. Riscul este de a pierde vibratia si latura sufleteasca a acestei reveniri spre om daca se mentine prea mult o stare de compromis sau obisnuinta materialista. Una zici si oferi oamenilor, si alta faci. Un obez terapeut sau astrolog, eventual si destul de bolnav care are propriul cabinet, scrie carti si apare pe la televiziune nu ne inspira prea multa credinta, la fel si multi patroni de clinici, cabinete sau magazine naturiste care nu folosesc aceste metode si fac doar un alt fel de comert- lucruri evidentiate clar de comportamentul si armonia corpului lor. Oare de ce nu folosesc ceea ce incearca sa ne invete, vind, scriu prin carti sau vorbesc? Rezultatele sunt pe masura si dizarmoniile civilizatiei si ale oamenilor in particular sunt din ce in ce mai vizibile. Dar, “din doua rele, aparent, totdeauna va fi unul mai mic”.
Fiecare cetatean al planetei se implica, produce enorm in sensul sustineri si mentineri sistemului actual, la nivel de mentalitate si financiar, dar cu beneficii materiale si spirituale minime pentru marea majoritate, iar din punct de vedere al sanatatii, armoniei fizice si spirituale mai deloc.

Asociatia de Metafizica Geea Life Timisoara a avut si are in continuare programe de colaborare cu orice institutie sau persoana care este interesata de sensul si programele noastre.
La nivel de alimentatie naturala (hrana vie) am prezentat tehnologiile, retetele, preparatele si beneficiile in multe restaurante, locuri specifice alimentatiei publice, facultati, expozitii, targuri, sarbatori, demonstratii, conferinte, intalnirin sau cursuri de preparare, in sensul de a da mai departe aceasta alternativa tuturor care au manifestat interes.
La nivel de mass-media s-au incercat si realizat colaborari cu ziare, reviste si anumite televiziuni pe teme astrologice, educative sau specifice alternativei alimentatiei naturale.
Taberele de vara sau alte posibilitati de iesire in mijlocul naturii, au reprezentat si reprezinta perioade extraordinare de intretinere si refacere a posibilitatilor fizice, psihice si spirituale a participantilor.
Fiind o asociatie non-profit, majoritatea programelor, materialelor, produselor, participarilor si folosirea unor spatii publice sau contacte s-au realizat prin colaborare sau buna- vointa si credinta a unor oameni deschisi sau diversi sponsori. In continuare, chiar daca interesul general (statistic vorbind) tinde spre materialism, alimentatie carnivora denaturata si stres, noi ne punem in aplicare dorintele si datoria. Credem ca mai sunt si oameni interesati real de altceva in afara de bani, de afaceri profiabile, politica, razboaie, crime, astrologia din presa, medicina colapsata, educatia materialista, conflicte religioase, naturismul doar ca moda, pacaleala medicamentelor sau lipsa de respect a vietii.

Colaborarile se adreseaza celor care mai “cred ca se poate”, au oarecare modestie si inca nu au ales egoismul si ignoranta totala. Prin rabdare si recunoastere, apucand pe acelasi drum dar in alt sens, lucrurle se rezova de la sine doar daca se doreste acest lucru. Nu exista “nu pot” ci doar “nu vreau”. Asteptam sugestii, idei, contacte, posibilitati si concesii, dar fara compromisuri. “Chiar daca nu ne schimbam, lucrurile se schimba in jurul nostru”.

Coordonarea Asociatiei de Metafizica Geea Life este realizata de: (oferim si datele astrologice, care “spun” mult mai multe date decat CNP sau diverse studii si diplome):

- Ramona Venturini (01.aug.1969. ora 22.00. Piatra-Neamt) – Cocos de Pamant, Soarele in Leu, Decada Chiparosului, cu Ascendentul in Berbec.
- Marcel Doros (02.oct.1964. ora 09.55. Timisoara) – Dragon de Lemn, Soarele in Balanta, Decada Alunului, cu Ascendentul in Scorpion.

Activitatea din cadrul Asociatiei de Metafizica Geea Life a membriilor fondatori a fost precedata de 10 ani in Asociatia de Metafizica Elta-Universitate. Din anul 2003 conform Hotararii Judecatoresti din Timisoara, prin Incheierea Civila nr. 459 din 30.09.2003, a aparut Geea Life.
Inscrierea in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor este conform Certificatului nr. 76 din 07.10.2003 si la
Ministerul Finantelor Publice, prin Certificatul de Inregistrare Fiscala 16166787 din 24.02.2004.
Adresa corespondenta: str. Somes nr. 24 cod 300570 Timisoara jud Timis
Cont: RO25RZBR 0000 0600 0435 1945,
Banca: Raiffeisen Bank Timisoara.
Editura “Geea Life” din 2004 si
Cabinetul de Metafizica si Astrologie din str. Bujorilor nr 14 (Calea Șagului- Zona Steaua, linia tramvai 7)
Telefon: 0256 215 961, 0722 371 196 E-mail: geealife@yahoo.com


CONTACT
Asociația de Metafizica Geea Life Timisoara http://geealife.go.ro
Consultate, servicii astrologie si alimentatie naturala, retete, materiale, consiliere, cursuri,
comenzi horoscoape, carte astrologie, alimentatie naturala, metafizica, tabere, expozitii, conferinte,
Persoanele de contact: Marcel Doros si Ramona Venturini

Informatii programari comenzi tel: 0256 215 961, 0722 371 196,
E-mail: geealife@yahoo.com
Cabinet Metafizica si Astrologie: str. Bujorilor nr. 14 (Calea Șagului- autobuz 33, Zona Steaua, tramvai 7)
mai multe despre „Scoala de Astrologie”: http://astrologeea.home.ro
Expozodiac- Conexiuni si Alternative Spirituale http://expozodiac.astrele.ro & http://expozodiac.go.ro
Grup de dialog „Metafizica” http://groups.yahoo.com/group/metafizica
Grup de informare „Expozodiac Conexiuni Spirituale ”http://groups.yahoo.com/group/expozodiac
Grup de organizare „Expozodiac Conexiuni Spirituale” http://groups.yahoo.com/group/expozodiac-conexiuni
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Școli și orientări spirituale contemporane si Anunturi cu tematica ezoterica si grupuri spirituale, Școli și grupări spirituale din România
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !