Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 01:21
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Un om de stiinta american transforma argintul in aur


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Un om de stiinta american transforma argintul in aur
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 16.6.2005, 23:57 View PostDownload Post

Un om de stiinta american transforma argintul in aur


Dr. Stephen Emmens si-a inceput in 1895 experimentele care aveau sa-l conduca la descoperirea metodei de a obtine aur. In timp ce facea studii geologice, el a observat un lucru interesant – si anume, ca aurul se gaseste in piatra de rau iesita din interiorul pamantului in conditii care au permis o racire foarte lenta.

In plus, dr. Emmens considera ca exista o relatie intre aur si argint, de vreme ce ele sunt geologic asociate. Astfel, de-a lungul evolutiei chimice naturale, argintul se transforma in aur sau aurul in argint, “sau exista o a treia substanta care se transforma partial in aur si partial in argint”. Aceasta a treia substanta a denumit-o “argentaurum”.

Experimentele propriu-zise au fost realizate in laboratorul sau din New York. Dupa cativa ani, Dr. Emmens a declarat ca a reusit sa produca argentaurum, printr-o metoda pe care nu a divulgat-o, desi a dezvaluit principiile generale ale procesului intr-o carte scrisa ulterior, “Argentaurana sau contributii la istoria stiintei”. A folosit ca materie prima dolari mexicani de argint, a caror compozitie fusese certificata de Monetaria SUA, ca avand mai putin de 1/10.000 parti de aur. La inceput materia prima era supusa unui proces mecanic. Argintul era lovit in continuu la temperaturi scazute, intr-un cilindru special. O instalatie de racire indeparta rapid caldura rezultata in urma lovirii, pentru a se mentine temperatura scazuta a materiei.

Dupa o etapa de rearanjare a moleculelor substantei, argintul era din nou supus procedurii mecanice. Urma apoi un proces chimic in care se folosea acid nitric modificat. Ultima etapa era rafinarea. Era necesar si suficient ca argintul sa contina macar o urma de aur, pentru ca procedeul descoperit de Emmens sa faca sa creasca procentajul de aur din argint.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Arte inițiatice - Științe oculte, Alchimie
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !