Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 18.4.2024, 22:44
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Modalitate de contactare a entităților angelice


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Light
SuperModerator
SuperModerator

Light is offline

Joined: 03 Mar 2005
Member: #11
Posts: 105
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Modalitate de contactare a entităților angelice
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 18.6.2005, 06:20 View PostDownload Post

Modalitate de contactare a entităților angelice


Vă așezați pe un scaun, având fața orientată către nordul magnetic, cu spatele drept, tălpile pe sol, paralele între ele, fără să se atingă, palmele pe genunchi. Închideți ochii, vă relaxați global, îndepărtați orice fel de gânduri și vă liniștiți cât mai mult.

Împreunați apoi mâinile în fața pieptului, ca pentru rugăciune și, cu multă sinceritate și iubire, spuneți rugăciunea “Tatăl nostru” de trei ori, cu voce tare. După aceasta, rugați-L pe Dumnezeu să vă ajute să contactați telepatic lumea angelică prin imaginea pe care o aveți acum în față.

Deschideți ochii și priviți cu atenție imaginea îngerului. Nu neglijați nici un detaliu, admirați-i frumusețea și urmăriți să simțiți efluviile de energie benefică ce vă cuprind, gradat, întreaga ființă. Rostiți, totodată și ideea-forță ce caracterizează Îngerul respectiv și cu ajutorul căreia veți atrage grația respectivei ființe angelice asupra voastră.

Pe măsură ce simțiți prezența divină a îngerului, puteți să treceți la următoarea etapă.

Închideți din nou ochii și, trăind cât mai intens starea specifică ce v-a fost transmisă, cereți acelui înger să vă ajute în situația concretă de viață pe care doriți să o rezolvați. Gândiți-vă apoi că sunteți deja în momentul în care ați obținut ceea ce ați cerut. Bucurați-vă că totul este așa cum ați dorit.

Mulțumiți, în final, plini de recunoștință, lui Dumnezeu și îngerului cu care ați comunicat, deschideți ușor ochii și treceți, gradat, la alte activități.

Fiți atenți la inspirațiile care vor apărea ca urmare a rugăciunilor voastre, la conjuncturile de viață care pot fi, de multe ori, răspunsuri la întrebările pe care le-ați pus.

Dacă, în timp ce vă rugați, constatați că primiți chiar atunci răspunsuri concrete, este bine să le notați într-un caiet, pe care va trebui să-l aveți la îndemână. Acest exercițiu simplu trebuie reluat zilnic, până când observați că ați obținut ceea ce v-ați propus. În afara atingerii acestui scop, puteți fi sigur că aveți, de acum înainte, un nou și minunat prieten divin, care va fi mereu alături de voi atunci când îl veți chema.
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Îngerii lui Dumnezeu, Generalități îngerii lui Dumnezeu
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !