Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 1.5.2024, 02:46
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Vaccinarea – o afacere bănoasă pentru companiile farmaceutice, dar păguboasă pentru sănătatea noastră


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar

Acustic is offline

Joined: 30 May 2007
Member: #229
Posts: 1062
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Vaccinarea – o afacere bănoasă pentru companiile farmaceutice, dar păguboasă pentru sănătatea noastră
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 15.4.2008, 02:38 View PostDownload Post

Vaccinarea – o afacere bănoasă pentru companiile farmaceutice, dar păguboasă pentru sănătatea noastră


Vaccinurile nu au eficiență, dar au foarte multe efecte negative. Aceasta este o certitudine științifică

de Alex Ionescu


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
De-a lungul ultimelor decenii, vaccinurile – ca metode terapeutice și subiect de cercetare  –  au luat o deosebită amploare. Au fost introduse programe exhaustive de vaccinare, iar fondurile alocate descoperirii de vaccinuri contra diferiților agenți patogeni au crescut foarte mult. În mass-media abundă reclamele privind utilizarea vaccinurilor pentru a ne proteja de anumite afecțiuni. Și asta în ciuda faptului că incidența bolilor contagioase a scăzut dramatic cu multe decenii înainte de introducerea vaccinării pe scară largă!

Oare cât de necesare ne sunt vaccinurile, în realitate?
Chiar suntem așa de susceptibili la îmbolnăviri?


În continuare vom reda părerea unor specialiști în acest domeniu. Mare parte din materialele pe care vi le oferim au fost prezentate în cadrul unei conferințe care a avut loc la Parlamentul European pe 5 aprilie 2002, având tema „Practica vaccinală”.

Eșecul vaccinării a fost demonstrat științific de un amplu experiment al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS)

Vaccinarea preventivă împotriva tuberculozei nu are ca efect diminuarea numărului cazurilor de tuberculoză, au demonstrat specialiștii. Unul dintre cele mai elocvente experimente a fost realizat chiar de către OMS, în India, pe durata a 11 ani. De aceea Dr. G. Buchwald, în zguduitoarea sa lucrare „Nonsensul vaccinării”, afirmă categoric: “Victoria împotriva epidemiilor nu a fost câștigată de știința medicală sau de doctori, și cu siguranță nici de vaccinuri…. ci de rezultanta îmbunătățirilor apărute în domeniul tehnic, social, igienic și mai ales nutrițional. Ipoteza că vaccinările stau la baza declinului bolilor infecțioase este un mare nonsens.” - The Vaccination Nonsense, pag. 108.

Născut pe 15 februarie 1920, Gerhard Buchwald s-a specializat în medicină internă și boli pulmonare. Din 1986 militează pentru libertatea informației și libertatea de alegere a vaccinărilor (pentru că în foarte multe țări foarte multe vaccinuri sunt obligatorii). A susținut peste 500 de comunicări, a scris mai bine de 200 de lucrări științifice despre vaccinare și neajunsurile acestei proceduri. Dintre acestea amintim: Vaccinarea – o afacere bazată pe frică, Nonsensul vaccinării, Declinul tuberculozei în ciuda vaccinării de “protecție”. Din 1959 este consilier medical al Asociației de apărare a persoanelor afectate de probleme de sănătate ca urmare a vaccinărilor.

În cadrul conferinței care a avut loc la Parlamentul European, Dr. Buchwald a expus experimentul care a dovedit ineficacitatea vaccinării antituberculoase. Desfășurat pe durata a 11 ani, în India, de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS), acest experiment a arătat că oamenii care sunt vaccinați împrotriva tuberculozei sunt chiar mai vulnerabili față de această boală decât cei care nu sunt vaccinați.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Totul a început în 1968. Pentru a verifica eficiența vaccinării anti-tuberculoase, OMS a demarat un amplu experiment: în două regiuni similare din India, oamenii au fost vaccinați (în prima regiune), respectiv nu au fost vaccinați (în cea de-a doua). În provincia Madras, la 40 km de oraș, într-o regiune cuprinzând 209 sate și un oraș de 364000 de locuitori, toată populația a fost vaccinată cu BCG (vaccin anti-tuberculos), în afara sugarilor mai mici de o lună. Au fost utilizate aceleași tulpini vaccinale ca și în alte 40 de țări pentru producerea vaccinurilor necesare țărilor respective. În același timp, s-a ales și un al doilea district cu aproximativ aceeași suprafață și același număr de locuitori, fiind considerat ca lot martor. Aici nu s-a realizat vaccinarea BCG. Apoi, după 11 ani, s-au realizat statistici privind starea de sănătate a locuitorilor din cele două regiuni.

Astfel, în 1979, 11 ani mai târziu, a fost prezentat primul raport provizoriu asupra experimentului OMS. Se declara c㠄acest raport provizoriu a acționat ca un electroșoc asupra experților OMS”. „Studiul realizat în condițiile cele mai favorabile pe teren, nu permitea evidențierea NICI UNEI EFICACITĂȚI A VACCINULUI BCG”. În zona cu populație vaccinată au existat mai mulți bolnavi de tuberculoză decât în zona cu populație nevaccinată, ceea ce arăta că vaccinul BCG nu avea nici o eficacitate, ci, mai mult, era chiar periculoas! Rezultatul a fost publicat la 11 ani după începerea studiului.

Iată câteva afirmații categorice din raportul OMS:
• Efectul protector al acestei vaccinări rămâne îndoielnic.
• Este foarte clar că vaccinarea BCG n-a avut nici un efect.
• Rezultatele studiului arată că vaccinarea nu a conferit nici un fel de protecție în primii șapte ani și jumătate după vaccinare.
• Vaccinarea BCG este deja contestată de 50 de ani.

Pentru cei care ar putea obiecta că poate vaccinurile folosite nu au fost bune, trebuie precizat că în cazul experimentului realizat în India, s-au efectuat verificări care confirmă că vaccinurile folosite nu erau expirate, fiind chiar cele mai bune disponibile. O întâlnire la Copenhaga în februarie 1978, cu diferiți directori de calitate de la mai multe laboratoare, a confirmat că toate vaccinurile utilizate erau de bună calitate.

În plus, s-au făcut și alt gen de experimente. De exemplu, într-un studiu realizat în Porto Rico, au fost administrate doze mari de vaccin BCG și placebo la două grupuri de persoane. Placebo sunt așa-zise medicamente care de fapt nu conțin nici o substanță medicamentoasă, dar care se administrează pacienților afirmând că sunt foarte eficiente în tratarea bolilor. Ce s-a constatat? Aceeași slabă protecție, 31%, în ambele loturi… Deci vaccinul nu a folosit la nimic!

Raportul Organizației Mondiale a Sănătății concluzionează: „Studiul actual a demonstrat că vaccinarea BCG nu conferă protecție împotriva tuberculozei.”

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Și totuși, după demonstrarea științifică a ineficacității vaccinării BCG, Institutul Robert Koch a așteptat încă 27 de ani, din 1971 până în 1998, pentru a elimina această vaccinare de pe lista vaccinărilor recomandate! Acest fapt demonstrează o dată în plus că pentru companiile farmaceutice profitul, și nu sănătatea oamenilor, este principala prioritate.

O statistică asupra tuberculozei realizată în Germania arată că în această țară, în anul 1750, din 10.000 de decese anual, 75 de oameni au fost victime ale tuberculozei. Acest număr a diminuat progresiv odată cu trecerea timpului, ajungând în anii ’90 la 5 decese datorate tuberculozei, din 10.000. Au exitat mai multe momente care au jalonat această descreștere: 1882 – descoperirea agentului patogen al tuberculozei – bacilul Koch; 1910 – impunerea regulilor de sănătate publică; 1930 – începerea vaccinării BCG; 1950 – începerea aplicării masive a chimioterapiei.

Care sunt totuși adevăratele cauze pentru scăderea numărului de cazuri de tuberculoză? Mai degrabă creșterea nivelului de trai: confort, igienizare, încălzire, apă potabilă, ferestre largi, creșterea spațiului locuibil și scăderea densității populației, apariția mașinilor de spălat, imbunătățirea alimentației.

Dr. Buchwald, care a făcut cunoscute publicului aceste aspecte cutremurătoare, militează în continuare pentru libertatea exprimării, a informației și a vaccinării, și invită pe fiecare să își folosescă discernământul și liberul arbitru în menținerea în cât mai bună stare a propriei sănătăți.

Vaccinurile copilăriei: prețul poate fi prea mare

Dr. Keith Scott-Mumby, în vârstă 58 de ani, este profesor de nutriție la Universitatea Internațională Deschisă de Medicină Complementară, din Colombo. Este licențiat în medicină, având un master realizat în specialitățile chirurgicale, și un doctorat în științe medicale. Dr. Scott-Mumby este membru al Societății Regale de Medicină, membru fondator al Societății Britanice pentru Nutriție, Alergie și Medicina Mediului, membru al Academiei americane pentru medicina anti-îmbătrânire. Este considerat detectivul numărul unu în alergii.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Dr. Scott-Mumby consideră că vaccinarea este un asalt deliberat asupra sistemului imun aflat în dezvoltare. Există din ce în ce mai mulți adepți ai ipotezei că sănătatea copiilor în creștere este slăbită prin vaccinările multiple introduse prin programele de vaccinare. În SUA, Sistemul federal guvernamental de raportare a reacțiilor adverse la vaccinare (The Federal government VAERS - Vaccine Adverse Events Reporting System) a fost înființat de Congresul Statelor Unite ca urmare a Actului de Compensare a Prejudiciilor Vaccinării Pediatrice la nivel Național din 1986. S-au primit aproximativ 11000 de reclamații serioase în fiecare an despre reacțiile adverse la vaccinare. Anual se raportează până la 200 de decese (morți) și extrem de multe cazuri de disfuncționalitate permanentă după vaccinare.

VAERS susține în mod oficial că  15% dintre reacțiile adverse raportate sunt “serioase” – adică necesită spitalizare de urgență sau cazul este letal. Mai grav este că FDA (Food and Drug Administration) estimează că doar 1% din reacțiile adverse serioase sunt raportate, iar CDC admite că doar 10% din acestea se raportează; mai mult de 90% din decesele sau disfuncțiiile cauzate de vaccinări rămân neraportate, chiar 99%, dacă datele FDA sunt corecte.

Bineînțeles, argumentul standard este că dacă nu ne vaccinăm, vor reapare epidemiile terifiante din secolele trecute. Contra-argument zdrobitor: în fiecare an există mai multe decese cauzate de vaccinarea împotriva tusei convulsive decât de tusea convulsivă însăși!!! Și încă un aspect foarte important care ne poate pune pe gânduri: incidența bolilor contagioase a scăzut dramatic cu multe decenii înainte de introducerea vaccinării pe scară largă.

În jurnalul “Pediatrul” din 1992, volumul 23, nr.10, pag 1655, autorii raportează speriați propriile rezultate obținute la examinarea copiilor preșcolari, în urma anumitor teste efectuate. La 34% din copiii examinați au observat o întârziere în dezvoltarea limbajului – nu știau să vorbească corect. S-a realizat o anchetă privind starea de sănătate a copiilor vaccinați și a celor nevaccinați. S-a confirmat statistic faptul că acei copii care nu au fost vaccinați prezintă o stare de sănătate mai bună decât copiii vaccinați de aceeași vârstă, nu numai fizic ci, mai ales, mental.

În mod continuu apar ipoteze conform cărora boli rare și aparent inexplicabile  (scleroza în plăci, boala Alzheimer, diabetul infantil) pot surveni ca urmare a vaccinărilor; imediat ce aceste suspiciuni apar, oficialii în domeniul sănătății  le dezmint, spunând c㠓o relație cronologică, dar nu de tip cauză-efect, ar putea fi posibilă”. Ar fi deci o “întâmplare” în viziunea lor faptul că aceste boli apar după vaccinare, și faptul că ele există doar de când au apărut vaccinurile.

În general binefacerile vaccinării sunt pe larg descrise și susținute de publicațiile industriilor farmaceutice. Astfel, se poate citi destul de des: „vaccinarea face parte din categoria măsurilor preventive cele mai eficace și cele mai importante din medicină. Vaccinurile moderne sunt ușor de digerat; foarte rar se observă efecte nedorite de durată ale acestor medicamente…” Dar se uită faptul că există probe care contestă aceste afirmații mincinoase!

Din 10 epidemii de variolă între 1947 și 1974, au existat sute de persoane vaccinate anti-variolic care au făcut variolă. Programul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) de eliminare a variolei nu a reușit decât după oprirea vaccinărilor. Reușita definitivă s-a obținut după aplicarea măsurilor de luptă împotriva bolii – izolarea și carantinarea bolnavilor, dezinfectarea conștiincioasă. OMS a calificat ca fiind “o măsură medicală imoral㔠vaccinarea contra variolei, până atunci recomandată.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Deoarece din 1975 până în 1991 nu s-a realizat vaccinarea împotriva tusei convulsive, decesele provocate de această boală au diminuat față de anii precedenți, când se administra acest vaccin. Exemplu: numărul de decese din cauza tusei convulsive în 1970 atingea valoarea de 35% din totalul celor vaccinați. Din 1975 a scăzut sub 10%, pentru a ajunge la aproape de zero în 1995.

Toate cazurile de paralizie survenite în ultimii 30 de ani în timpul perioadei de vaccinare antipoliomielită pe cale bucală sunt cauzate de virusul conținut în vaccin! Ineficacitatea vaccinării contra poliomielitei este binecunoscută, deși a fost ținută secretă timp de 30 de ani.

Așa cum am arătat, vaccinarea cu vaccin BCG disponibil la ora actuală nu este recomandată. Nu ne putem aștepta ca OMS să realizeze încă o anchetă similară celei făcute pentru evaluarea vaccinării BCG realizate în India. Un studiu de teren asemănător ar putea demonstra ineficacitatea vaccinării împotriva difteriei, a bolilor copilăriei, a tusei convulsive, a pojarului, a poliomielitei și tetanosului!

Tuberculoza și toate celelalte boli infecțioase au o mică importanță. Ele nu reprezintă un pericol iminent pentru sănătatea fiecăruia dintre noi și, în cazul în care apar, pot fi tratate cu mijloace naturiste. Nu vă lăsați înfricoșați! Reflectați, dacă doriți să vă supuneți pe dvs. sau pe copiii dvs, la măsuri periculoase, contestate, puțin eficace și superflue care sunt reprezentate de programele de vaccinare.

Ați dori să știți ce se poate face pentru protejarea copiilor. O alimentație sănătoasă bazată pe alimente naturale, polen, miere, fructe, sucuri de fructe și plante imunostimulente și vitaminizante ajută la formarea și menținerea unui sistem imunitar puternic.

Vaccinarea si bolile autoimune

Kris Gaublomme este licențiat în medicină și homeopatie. De origine belgiană, Dr. Gaublomme și-a început cercetările în ceea ce privește vaccinurile și vaccinarea, după obținerea calificării în homeopatie în 1985 și a continuat să studieze acest subiect cu un interes crescând. Editor al jurnalului International Vaccination Newsletter din 1993 până în 1998, și de asemenea lector invitat la multe conferințe internaționale pe teme de vaccinare, cunoaște în amănunțime acest domeniu. El este președintele asociației internaționale “Vaccine Damage Prevention”. În aprilie 2002, Dr. Gaublomme a fost invitat să susțină o prezentare privind bolile autoimune conexe cu vaccinarea la conferința Parlamentului European ( http://www.internationalsymposium.co.uk ).

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Dr.Gaublomme: “Întotdeauna am susținut că anumite interese private sunt ascunse în spatele politicii oficiale de vaccinare. Mă înșelam. Nu sunt ascunse, sunt la vedere. Puterile implicate nu simt nevoia să țină secretul despre aceasta. Se consideră atât de atotputernici încât pot publica intențiile în rapoartele “oficiale” fără nici o opoziție semnificativă. Aceștia abuzează fără încetare de compasiunea oamenilor pentru cei aflați în suferință și de interesul pentru sănătate, pentru a-și  promova giga-afacerile.“

Dr. Glaubomme a dezvăluit atât mecanismele cât și tipurile de boli autoimune care s-a observat că apar în urma diferitelor vaccinări. Fiecare vaccin antrenează efecte secundare iar printre acestea, bolile autoimune prezintă o importanță aparte. Bolile autoimune sunt afecțiuni în cursul cărora organismul produce anticorpi față de propriile sale țesuturi și organe. Care sunt bolile autoimune detectate după vaccinare și cum se poate stabili legătura lor cu vaccinul realizat?

Vaccinurile nu prezintă efecte secundare tipice. Pe de o parte, vaccinul va accentua diferitele probleme specifice ale persoanelor vaccinate și, pe de altă parte, simptomul sau boala nu apar imediat. Explicația acestui fenomen este simplă: un vaccin slăbește sistemul imunitar al pacientului și face să iasă la suprafață aspectele slabe ale structurii sale. Acestea din urmă nu sunt generate de vaccin, ci doar scoase în evidență, ele ținând de structura genetică a individului.

Există metode care permit stabilirea cu o probabilitate crescută a legăturii dintre o vaccinare și problemele consecutive. Unul din procedeele științific acceptate constă în aplicarea algoritmilor Karch-Lasagna, în care o serie de parametri indică gradul de probabilitate al unei legături de tip cauză-efect.

Raportul între vaccinare și autoimunitate este destul de cunoscut, fiind utilizat chiar în anumite experimente - spre exemplu, pentru declanșarea unei encefalomielite alergice, la animalul de laborator, se administrează vaccinul contra tusei convulsive. Este deci dificil de negat faptul că acest vaccin nu poate crea aceeași problemă și sugarilor. Deși evidentă, această asociere este interpretată de obicei ca fiind accidentală de către oficiali.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Exemple de afecțiuni autoimune apărute în urma vaccinării.
- Vaccinarea anti-hepatită B poate genera: periarterită nodoasă, scleroză în plăci, nevrită optică, mielită transversă, diabet zaharat, eritem nodos, artrită reumatoidă, hepatită autoimună, astm bronșic.
- Vaccinarea antidifterică poate genera: periarterită nodoasă, scleroză în plăci
- Vaccinarea anti-TBC poate genera: periarterită nodoasă, scleroză în plăci, sindrom Goodpasture.
- Vaccinarea antitetanică poate genera: periarterită nodoasă, scleroză în plăci, nevrită optică.
- Vaccinarea anti-gripală poate genera: scleroză în plăci, nevrită optică, mielită transversă, eritem nodos, astm bronșic
- Vaccinarea anti-febră galbenă și anti-febră tifoidă pot genera scleroză în plăci.
- Vaccinarea împotriva turbării poate genera: scleroză în plăci, mielită transversă.
- Vaccinarea anti-poliomielită poate genera: scleroză în plăci, artrită reumatoidă.
- Vaccinarea anti-rubeolică și vaccinul ROR (rujeole-oreillon-rubeole) pot genera: nevrită optică, mielită transversă.
- Vaccinarea anti-variolică poate genera: mielită transversă, diabet zaharat.
- Vaccinarea împotriva tusei convulsive poate genera: diabet zaharat, astm bronșic.
- Vaccinarea anti-rujeoloasă poate genera: sindrom Goodpasture, autism.
- Vaccinarea împotriva oreionului, a meningitei C, împotriva Haemophillus influenzae tip b pot genera diabet zaharat.
- Vaccinarea împotriva bolii Lyme poate genera scleroză în plăci.

Diagnosticarea bolilor autoimune după vaccinare este frecventă, atât în practica medicală, cât și în literatură. Exemplele citate în acest material nu sunt exhaustive, dar indică faptul că fenomenul este prezent și suficient de cunoscut în lumea medicală. În ciuda abundenței de cazuri apărute de-a lungul anilor, negarea raportului existent între vaccinare și bolile autoimune arată devierea gândirii științifice.

O alimentație sănătoasă, medicinile holistice și protecția socială reprezintă fundamentul unei bune imunități. A afirma că sistemul imunitar poate primi un număr nelimitat de vaccinuri nu este decât o ipoteză, un model matematic eronat cu consecințe catastrofale.

Glosar de termeni:

Astmul bronșic este o boala inflamatorie cronică a căilor aeriene, care se exprimă prin hiper-responsivitate bronșică la stimuli variați, manifestată prin obstrucție și limitare a debitului aerian - prin bronhoconstricție, dopuri de mucus și infiltrat inflamator.

Autismul este considerat a fi o afectare a dezvoltării neurologice, și se manifestă ca o întârziere  a apariției interacțiunii sociale, a limbajului, și se instalează înainte de vârsta de 3 ani.

Diabetul zaharat. Mai cunoscut sub numele de diabet, această afecțiune apare ca urmare a deteriorării celulelor pancreatice producătoare de insulină, care este pricipalul  hormon care are ajută la reglarea nivelului de glucoză în sânge.

Eritemul nodos este o afecțiune caracterizată de zone de inflamație care apar atât pe piele cât și la nivelul țesuturilor profunde.

Mielita transversă este un proces inflamator transversal al măduvei spinării. Vor fi afectate toate funcțiile neurologice îndeplinite de măduva situată sub nivelul leziunii.

Nevrita optică este inflamarea nervului optic. Această afecțiune apare frecvent la pacienții diagnosticați cu scleroză în plăci.

Periarterita nodoasă este o afecțiune care apare prin atacarea arterelor de către anticorpi, rezultând o degenerescență însoțită de necroză și inflamație a arterei care obligă, în anumite cazuri, la amputarea segmentului afectat sau la realizarea unei grefe vasculare, pentru înlocuirea vasului distrus.

Scleroza în plăci apare prin deteriorarea sistemului nervos, apărând sub forma pierderii controlului membrelor inferioare, însoțită de incontinență urinară, de impotență și diplopie (perceperea de imagini duble).

Sindromul Goodpasture este o boală care apare prin atacarea rinichilor și a plămânilor de către complexe imune. Mulți pacienți cu această afecțiune mor ca urmare a unei pierderi masive de proteine, a insuficienței renale și hemoptiziei.

yogaesoteric
13 ianuarie 2007
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
Back to top See my Info Personal Gallery of Acustic
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Spiritualitatea în diferite contexte, Medicina si Spiritualitatea
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !