Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 19.4.2024, 03:29
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
PREVIZIUNI SPIRITUALE pentru ANUL 2004 - Svetlana Sauciuc (cursanta yoga MISA)


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Thunder
Practicant
Practicant

Thunder is offline

Joined: 16 Jul 2005
Member: #48
Posts: 162
Country Flag: Romania
Style: Unique4 (6)
Medals: None
Groups:
Topic icon
PREVIZIUNI SPIRITUALE pentru ANUL 2004 - Svetlana Sauciuc (cursanta yoga MISA)
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 18.4.2008, 06:54 View PostDownload Post

PREVIZIUNI SPIRITUALE pentru ANUL 2004
- Svetlana Sauciuc (cursanta yoga MISA) -


Mesaj al carui continut ce face parte din seria de mesaje ce au fost primite de catre Svetlana prin intermediul Rugaciunii de 24 de ore.

Intrebare: Cum va fi anul ce urmează? Prin ce se va caracteriza?

Dumnezeu: Anul ce va urma va fi un an al unor teste spirituale foarte mari. Ființele umane vor fi testate în moduri neașteptate, iar Răul va urmări să fure mințile multor ființe prin falsa strălucire exterioară a aspectelor materiale și prin așa zisa dificultate de a putea avea o anumită stare de stabilitate materială. Dar nu tot ceea ce strălucește este aur și deseori aurul este ascuns în cele mai nebănuite locuri.

Ființele umane angrenate pe calea spirituală vor fi supuse la numeroase teste în planul material, fiind necesar ca ele să realizeze valoarea informațiilor și a tehnicilor de care dispun și faptul că având aceste lucruri atât de valoroase nu sunt necesare compromisuri pentru o integrare armonioasă în planul material. Atunci când deții măiestria în cunoașterea și aplicarea armonioasă a  tehnicilor spirituale succesul în plan material poate fi obținut cu ușurință. Însă, pentru a obține rezultate prodigioase sunt necesare eforturi susținute și perseverente.

Planul material este unul dintre cele mai bune modalități de a testa ființele umane integrate pe calea spirituală. Compromisurile pe care un aspirant spiritual le face în planul material pentru a obține doar niște avantaje materiale reprezintă teste spirituale la care respectiva ființa a căzut.

Pentru ființele angrenate pe calea spirituală întreaga viață este o modalitate de  creștere, de înțelegere și de transformare spirituală de aceea nu se poate spune acum mă integrez în planul material și urmăresc să nu șochez și fac orice compromisuri pentru anumite sume de bani, apoi când ajung acasă îmi realizez practica spirituală. Întreaga viață trebuie văzută ca un drum către desăvârșire, iar testele din planul material ca niște modalități de transformare spirituală și de înțelegere superioară.

În perioada ce va urma se va da o luptă foarte aprigă între Bine și Rău, iar Răul precum știți își urmează planurile cu strictețe și acționează în forță pe nivelele inferioare, urmărind să dețină supremația la nivel material și astfel să poată domina ușor ființele umane. De aceea, în anul ce va urma este necesar ca tot mai multe ființe angrenate pe calea spirituală să se afirme în mod divin integrat și în planul material și să urmărească să integreze în mod armonios și divin toate informațiile spirituale primite pentru a se putea impune și în planul material.

Răul trebuie învins cu armele sale, iar ființele care cunosc legile spirituale ale manifestării trebuie să facă dovada forței și a probității lor spirituale și prin impunerea în acest plan. Însă, este necesară muncă, dăruire și profesionalism. Deoarece, lucrurile făcute cu superficialitate și lipsă de interes nu se pot apropia de perfecțiunea divină. Nu trebuie să uitați că o ființă care-și stăpânește mintea este o ființă care poate stăpâni lumea, iar Răul a ajuns astăzi să domine atât de ușor pentru că urmărește să stăpânească mintea ființelor umane, de aceea lupta împotriva Răului pare a fi atât de dificilă.

Prin această supremație la nivel material și prin compromisurile pe care multe ființe sunt aproape obligate să le facă pentru a atinge situații materiale înfloritoare sau decente, Răul manipulează ușor ființele umane. De aceea, ființele angrenate pe calea spirituală va fi necesar să devină din ce în ce mai conștiente de faptul că a face compromisuri înseamnă a abdica în fața Răului, și de a recunoaște în mod tacit că Binele din ele este mai slab decât Răul. Compromisurile făcute de la aspectele spirituale cunoscute, doar pentru a obține anumite facilități materiale înseamnă teste spirituale picate și recunoașterea supremației Răului.

Răul nu poate fi învins de ființe slabe și temătoare, de ființele care cu toate că au diamante în mâni se bucură atunci când găsesc mărgele de sticlă colorată și nu mai au discernământul spiritual de a face diferența dintre un diamant spiritual și o bucată de sticlă, metaforic vorbind. Dar multe ființe umane deseori se împiedică de Adevăr și merg mai departe.

Aveți șansa de a avea un maestru desăvârșit, aveți șansa de a avea un model spiritual viu în manifestare și a vedea cum Cuvântul divin prinde trup și se manifestă la înălțimea Adevărului divin. Dar cel mai mare Maestru al fiecăruia este Viața, Manifestarea, care sunt Eu ce Mă ocultez. Și Viața vă oferă testele spirituale cele mai neașteptate pentru a vedea în ce măsură v-ați însușit informația spirituală primită, pentru a vedea în ce măsură Cuvântul divin a devenit viu în voi, pentru a vedea, fiecare dintre voi, în ce măsură s-a transformat în lumina învățăturilor primite. Pentru a vedea cât de mult Mă iubește fiecare dintre voi și se transformă pentru a face ca Iubirea să triumfe, ca Binele să fie mai puternic decât Răul. Așa că practica spirituală nu poate fi separată de Viață ci este necesar să fie înțeleasă și înglobată în Viață într-un mod armonios.

Nu se poate spune că acum facem bani și acum realizăm practica spirituală, deoarece toate acțiunile noastre și modul de manifestare reflectă modul în care ne-am însușit cunoașterea spirituală în ființa noastră. Așa cum suntem impecabili în realizarea practicii spirituale, la fel este necesar să ne angrenăm în mod impecabil în activitățile materiale, conștientizând că și acestea sunt o cale de cunoaștere a Mea și că anumite compromisuri pe care le faceți în practica spirituală sunt compromisuri pe care le faceți și în viața zilnică, și în integrarea în planul material. Iar dacă voi care aveți acces la cea mai înaltă cunoaștere spirituală ajungeți să faceți compromisuri mari doar pentru atingerea unor situații materiale atunci înseamnă că ați înțeles foarte puțin din informația spirituală ce va fost oferită.

Cu toată grația și susținerea divină pe care o aveți prin susținerea Maestrului vostru nu trebuie să uitați că fiecare dintre voi când a venit în acest plan și-a asumat o menire spirituală, a venit pentru un anumit scop precis în această manifestare, adică să ajute celelalte ființe într-un anumit mod, să dăruie celorlalte ființe o parte din cunoașterea spirituală într-un anumit domeniu pentru a le ajuta să-și cunoască mai repede natura lor divină. Însă, pentru conștientizarea acestei meniri și pentru împlinirea ei este necesar un efort susținut și elevarea spirituală a propriei ființe.

Credeți oare că este întâmplător că din miliardele de locuitori ale planetei voi ați ajuns aici lângă această ființă de lumină care este Maestrul vostru spiritual? Că o dată ajunși lângă El ajunge doar să beneficiați de grația Lui și să depuneți eforturi minime în direcția desăvârșirii propriei ființe?

Nu uitați că informația spirituală ce va fost oferită cu atâta generozitate de Maestrul vostru v-a fost oferită pentru a fi folosită și pentru a reuși să vă transformați în ființe de lumină, în războinici ai luminii în această lume a  întunericului și nu pentru a îngroșa rândurile ființelor de pe această planetă care sunt blazați din cauza comodității. Acum, mai mult ca niciodată este necesar să deveniți conștienți și să urmăriți să vă educați și să vă stăpâniți mintea. Nu trebuie să uitați că pentru a ieși din mediocritate orice ființă umană este necesar să depună eforturi maxime și supraeforturi, deoarece comoditatea și traiul călduț nu poate conduce prea departe.

Drumul către înțelepciune este drumul prin poarta cea îngustă. Adevărul este în legătură cu bunătatea, iar Binele dintr-o ființă umană se poate măsura prin modul în care mintea sa manifestă armonios adevărul divin și bunătatea divină. Atunci când realitatea fundamentală a vieții unei ființe se bazează pe Adevăr, Iubire și Bunătate ea va manifesta și în lumea exterioară toate aceste aspecte, iar cunoașterea Adevărului îi va oferi și discernământul necesar pentru a avea măsura justă în toate. Și cu cât mai multe ființe vor fi ferm stabilite în Adevărul divin, ele vor putea manifesta acel Bine divin în fața căruia Răul dispare, lumina copleșitoare a calităților divine va face ca întunericul, abisurile să dispară. Când mintea umană este ferm stabilită în esența Adevărului divin atunci orice efort este realizat cu dăruire și Iubirea este calea cea mai rapidă de transformare a ființei.

Revelarea Sinelui divin nu este o utopie ci este o modalitatea prin care fiecare ființă lasă ca Adevărul divin, Bunătatea și Iubirea să se manifeste prin ființa sa, urmărind să se dăruie celorlalți și să-i ajute prin tot ceea ce face. Însă, atât timp cât vom fi orbiți de lumina acestei lumi materiale sau ne vom teme de ea, eludând cunoașterea spirituală, revelarea sinelui divin ni se va părea îndepărtată. Revelarea Sinelui divin nu înseamnă inactivitate sau  oprire, ci înseamnă a trăi viața la un alt nivel de înțelegere, la un alt nivel de cunoaștere, la un alt nivel de forță. Pentru că atunci ființa umană Mă lasă pe Mine să Mă manifest și să acționez prin ființa ei, ea este la fel precum un geam curat care lasă lumina soarelui să treacă prin el. La fel cum Eu susțin neobosit această manifestare, în același fel și o ființă care și-a revelat natura sa divină se poate dărui celorlalți în mod divin cu iubire și bunătate.

Când o ființă Mă iubește cu adevărat atunci acea ființă nu poate avea odihnă atunci când vede cum celelalte ființe sunt orbite de ignoranță. Când o ființă Mă iubește ea are compasiunea și bunătatea de a depune supraeforturi pentru a putea să-și împlinească menirea sa spirituală pe care și-a asumat-o atunci când s-a încarnat în această viață. Când o ființă Mă iubește nu face compromisuri în fața întunericului, ci urmărește prin tot ceea ce realizează în întreaga sa viață să aducă lumina divină și adevărul divin oriunde s-ar manifesta. Când o ființă Mă iubește ea are credința că Binele va învinge întotdeauna, în pofida aparenței invincibilității răului, că lumina va îndepărta întotdeauna întunericul. Când o ființă Mă iubește ea se gândește cum să-i ajute pe ceilalți, cum să facă să fie utilă unei mase cât mai mari de oameni, cum prin sacrificiul și dăruirea ei poate ajuta cât mai multe ființe umane să vadă lumina adevărului divin și să iasă din noaptea ignoranței. Orice ființă nu trebuie să uite că Toate-i vor fi date dacă Mă va iubi, iar grația mea nu va întârzia să răspundă unei asemenea iubiri. Credința îmbinată cu iubirea este acea forță invincibilă în față căreia nici un rău nu poate rezista și care vă va transforma în forțe divine triumfătoare. Orice credință lipsită de forța iubirii este o credință moartă care nu poate face să coboare grația divină.

Nu trebuie să uitați că arma cea mai eficientă de luptă împotriva oricărui rău și a ignoranței se află în inima voastră și ea este Iubirea voastră. Iubirea este sursa oricărei puteri și toate vă vor fi date dacă veți iubi, dacă vă veți iubi pe voi ca și pe semenii voștri așa cum vă iubesc Eu. Nu uitați că iubirea adevărată este uniunea, comuniunea spirituală cu Mine, cu Adevărul divin, dar și libertate. Adevărata iubire înseamnă libertate. Nu sunteti cu adevărat liberi pentru că nu Iubiti.

Urmăriți să acționați cu înțelepciune astfel încât faptele voastre să aducă rezultate benefice și să fie la înălțimea iubirii voastre pentru Mine, astfel veți face ca Împărăția mea să pătrundă în inimile voastre și să o ajutați să se  manifeste în exterior.

A fi ființe spirituale înseamnă a fi ființe folositoare celorlalți, care pot îmbina sfințenia exterioară cu cea interioară, care pot acționa plenar și cu eficiență maximă în lumea materială, fiind însă divin detașate de lucrurile materiale. A fi ființe spirituale înseamnă a trăi după legile divine și a iubi celelalte ființe realizând lucruri folositoare pentru ele, a fi buni la ceva în planul fizic. A fi ființe spirituale înseamnă a putea fi implicați eficient în lumea materială și a aduce cât mai mult din cunoașterea spirituală în tot ceea ce realizăm în viața materială, fiind însă complet detașați de fructele acestor activități. A fi ființe spirituale înseamnă a ne comporta plini de iubire și bunăvoință față de semenii noștri și a-i ajuta prin întreaga noastră manifestare pentru că viața spirituală este un adevăr al ființei noastre și al întregii manifestări. A fi ființe spirituale înseamnă a aduce, în domeniul în care activează fiecare, toate cunoștințe și informațiile divin integrate astfel încât domeniul respectiv de activitate să se poată manifesta la unison cu armonia divină.  A fi ființe, cu adevărat spirituale, înseamnă  a-L iubi pe Dumnezeu mai mult decât orice, în întreaga manifestare și a iubi celelalte ființe la fel ca pe Dumnezeu, pentru că ele sunt, de fapt, Divinitatea în manifestare, suflete în care există aceeași scânteie divină ca și în ființa noastră.

Anul ce va urma va fi un an în care din ce în ce mai multe ființe umane se vor îndrepta către Dumnezeu, în suflet și inimă. Condițiile exterioare dificile vor face ca sufletul multor ființe să caute alinare în Dumnezeu, iar multe din ființele care au obținut un anumit nivel material vor simți că le lipsește ceva din viață, acel ceva care este iubirea, calea către Mine.

Prin creșterea nivelului spiritual de vibrație multe ființe, care nu–și vor îndrepta sufletul către Dumnezeu, se vor îmbolnăvi de tot felul de boli, aparent incurabile, dar cele care-și vor îndrepta sufletul către Dumnezeu și-i vor invoca grația cu toată ființa lor vor fi vindecați. Dumnezeu va răspunde mai ușor sufletelor care-L vor chema cu iubire și va împlini așa numite minuni doar pentru a arăta oamenilor că El este Calea, Adevărul și Viața.

Forțele Răului vor întreprinde acțiuni din ce în ce mai concertate împotriva țării voastre, urmărind cu asiduitate să-și împlinească planul. Aceasta se va reflecta în modul în care din ce în ce mai multe ființe vor fi atrase către materialitate și vor fi orbite de lux, comoditate și ignoranță, devenind simpli roboți ușor de condus.

De aceea, în acest an mai mult decât în alții testele spirituale vor fi la fel de neașteptate și de dificile, la fel ca și grația care se va revărsa asupra ființelor ce vor trece prin poarta îngustă a iubirii adevărate de Dumnezeu. De asemenea, mai mult ca oricând este necesar ca ființele aflate pe calea spirituală să înceapă să se manifeste și în plan social la nivelul cunoașterii spirituale la care au avut acces, nelăsându-se furate de materialitate și de toate avantajele unui trai comod. În mod explicit a venit momentul ca ființele aflate pe calea spirituală să-și conștientizeze menirea lor în acest plan și să înceapă să se manifeste în acea direcție în mod divin și cu toată forța ce le-o conferă cunoașterea spirituală și iubirea de Dumnezeu.

Cei care se plâng că nu-și cunosc încă menirea spirituală vor putea deveni conștienți de aceasta prin practica sistematică a tehnicii paratrăsnetului spiritual și invocarea cu ardoare, în sufletul lor, a grației divine.

Va fi un an al unor purificări spirituale foarte puternice și uneori chiar drastice, dar și un an al unei mari grații pentru toți care vor avea credință și se vor manifesta plini de iubire față de divin. În acest an se va cerne din ce în ce mai mult neghina de secară.

Timpul nu așteaptă și trăiți momentele pe care Biblia și textele spirituale le menționează de mult. Este important să deveniți din ce în ce mai conștienți de măreția vremurilor pe care le trăiți și să vă mobilizați exemplar pentru a face ca această trecere să fie mai ușoară pentru întreaga lume, iar eforturile voastre vor fi cele care vor chema revărsarea grației divine. Este momentul unor mari transformări, iar transformarea spirituală a fiecăruia dintre voi va face ca transformarea spirituală a lumii să se poată produce și să devină o realitate cotidiană.
Back to top See my Info Personal Gallery of Thunder
Display posts from previous:   
   Board Index -> Școli și orientări spirituale contemporane si Anunturi cu tematica ezoterica si grupuri spirituale, Școli și grupări spirituale din România -> MISA - Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut, Invățătura spirituală prezentată în cadrul MISA
   -> Previziuni si Relatari spirituale (audio, text, video), Previziuni spirituale
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !