Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 08:03
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Relatari spirituale referitoare la tehnica secreta de inductie a starii benefice de transa


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Thunder
Practicant
Practicant

Thunder is offline

Joined: 16 Jul 2005
Member: #48
Posts: 162
Country Flag: Romania
Style: Unique4 (6)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Relatari spirituale referitoare la tehnica secreta de inductie a starii benefice de transa
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 9.5.2008, 15:06 View PostDownload Post

Dupa prima exemplificare din cadrul acestei initieri (vezi si mesajul Vestea Cea Buna) prezint o mica parte din ce am perceput eu cit si din relatarea unui coleg:

Pt. initierea in starea de inducere a starii benefice de transa au fost alocate doua zile pt. fiecare grup (s-a impartit in doua intregul grup caci nu era loc in sali pt. toti, deci au fost 4 zile in total). La grupul la care am fost noi, in prima s-a recitit o parte din primul material, in parte modificat si adaugat, iar a doua (treia) zi s-a citit un material nou dupa care a urmat initiere propriu zisa care a durat cam 6 ore. S-a iesit din sala citeva ore, dupa care revenit in sala si am definitivat ultimele 2 etape ale tehnicii. La sfirsit s-au expus citeva perceptii ale unor colegi. O astel de perceptie a unui coleg m-a bucurat mult. Iata o spicuire a lui: "Cind colegii reveneau in sala, ii "vedem" intrind in sala insotiti de ingerii lor pazitori, dar in sala erau mult mult mai multi ingeri, nu numai cei pazitori si cu totii se bucurau pt. noi si pt. aceasta GRATIE DIVINA si ocazie cu totul speciala pe care maestrul nostru Grig ne-a intermediat-o de la Dumnezeu".

Tehnica in sine e cu totul speciala si se simte extraordinar, mai ales in faza ZERO, unde eu personal am perceput clar diferenta intre starea de transa si cea din ZERO, unde avceam o stare de acuitate si profunzime a simturilor, de parca aveai impreia ca totul a mai capatat inca o noua dimensiune fata de cea obisnuita, cea tridimensionala. Formele, culorile aveau ceva in plus, parca ca o stralucire. Aveai senzatia ca vezi la distanta mult mai mare ca deobicei si sesisezi chiar si de la acea distanta mult mai acut detaliile fiecarui obiect privit. Tehnica se va relua si la mare la Costinesti aceasta initiere cu cei ce se vor inscrie pt. prima data cit si pt. cei care nu au putut sa vina la toate conferintele anterioare.
Back to top See my Info Personal Gallery of Thunder
Display posts from previous:   
   Board Index -> Școli și orientări spirituale contemporane si Anunturi cu tematica ezoterica si grupuri spirituale, Școli și grupări spirituale din România -> MISA - Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut, Invățătura spirituală prezentată în cadrul MISA
   -> Previziuni si Relatari spirituale (audio, text, video), Relatari spirituale (in format audio, text, video)
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !