Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 16.4.2024, 13:48
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Ultima previziune făcută de Vanga


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Hoper
Initiator
Initiator

Hoper is offline

Joined: 31 May 2007
Member: #232
Posts: 642
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Ultima previziune făcută de Vanga
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 13.7.2008, 00:48 View PostDownload Post

Ultima previziune făcută de Vanga, care se referă la România,
a fost ținută secretă timp de 10 ani


Vanga, „purtătoarea de vești bune”, a ajutat milioane de oameni prin viziunile sale

de Melania Radu


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Unul dintre cei mai cunoscuți mediumi din lume, Vanga, s-a născut la Strumica, în Republica Macedonia de azi, la 31 ianuarie 1911, într-o familie de țărani. A fost un copil născut prematur și cu complicații. Conform tradiției locale, un nou născut nu este botezat decât în momentul în care se presupune că va trăi. După primul său țipăt, moașa a ieșit în stradă ca să ceară de la un trecător un nume pentru copil. Numele ales pentru ea a fost Vanghelia, prescurtare de la Evanghelia, un nume grecesc care înseamn㠄purtătoarea de vești bune”.

În copilărie a fost o fetiță obișnuită, blondă cu ochi albaștri, inteligentă, căreia îi plăcea să se joace de-a medicul, prescriindu-le celorlalți copii remedii din plante. La 12 ani, însă, a trecut printr-un moment dramatic, care i-a schimbat definitiv viața. O furtună cu vânt puternic, iscată din senin, a luat-o pe sus, târând-o departe pe câmp. A fost găsită după multe căutări, înspăimântată, acoperită cu crengi și pietre, cu ochii plini de praf și de nisip. Nicio încercare de vindecare nu a avut succes, astfel încât în scurt timp și-a pierdut definitiv vederea.

În 1925 a fost primită la o casă pentru orbi din Zemun, Serbia, unde și-a petrecut următorii trei ani învățând să citească în alfabetul Braille, să cânte la pian, să tricoteze, să gătească. După moartea mamei sale vitrege a trebuit să se întoarcă acasă pentru a avea grijă de frații ei mai mici. S-a căsătorit în 1942 cu Dimitar Gushterov din Petrici, Bulgaria, unde s-a mutat și ea curând și unde a trăit apoi tot restul vieții. A murit la 11 august 1996, spunându-le celor apropiați că nu-i este teamă de acest moment. A fost conștientă până în ultima clipă și vorbea despre moarte într-un mod poetic, pentru ea aceasta fiind doar o trecere într-o altă lume.  

Darul miraculos al profeției. Clarviziunea

După ce și-a pierdut vederea, au început  treptat să i se dezvolte alte simțuri. La scurt timp a început să-și manifeste darul prezicerii și clarviziunea. Uneori vorbea cu ființe invizibile celorlalți. Alteori, pe neașteptate, intra în stări de transă, glasul îi devenea mai puternic și spunea lucruri pe care în mod normal n-ar fi avut de unde să le știe. Avea capacitatea de a comunica cu cei morți, spunea unde se află persoane dispărute, rezolva cazuri criminalistice, punea diagnostice care se dovedeau exacte, vindeca bolnavii folosind remedii din plante.

Prima sa profeție datează din perioada adolescenței și a constat în descoperirea unei oi care dispăruse din turma tatălui ei. Uimirii acestuia i-a răspuns că a văzut în vis unde era oaia dispărută. A mai spus că vede mereu câte ceva în vis, iar visele ei se împlinesc. Tot în perioada adolescenței prietenele sale o rugau să le ghicească soarta. Toate prezicerile ei se împlineau și lucrul acesta impresiona, deoarece încă nu bănuia nimeni că Vanga are harul prorocirii.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Majoritatea predicțiilor sale s-au referit la viețile private ale oamenilor care o căutau, dar a făcut și multe preziceri referitoare la viața politică internațională; toate acestea s-au adeverit. Cercetările statistice au arătat că, de-a lungul timpului, peste un milion de oameni i-au solicitat ajutorul.

Susținea că extraordinarele sale capacități paranormale erau în legătură cu prezența unor ființe invizibile a căror origine nu s-a priceput prea bine să o explice. Aceste ființe îi puteau oferi orice informații despre oameni, timpul și spațiul nefiind o problemă pentru aceștia. Pentru Vanga, viața fiecăruia îi apărea ca un film în fața ochilor, de la naștere până la moarte. Doar că nu era în puterea ei să modifice nimic; putea numai să spună ce vede.

Vanga a prevăzut cel de-al doilea Război Mondial

În ianuarie 1941, Vanga a fost vizitată de un spirit: un bărbat înalt, blond și dumnezeiesc de frumos, călărind un cal alb, îmbrăcat într-o armură strălucitoare, ca un războinic din antichitate. Acesta a anunțat-o despre cel de-al Doilea Război Mondial: „Lumea a devenit tărâmul dezastrului. Milioane de oameni vor muri. Tu însă vei rămâne aici și vei profeți. Nu te teme, îți voi spune eu ce să zici!”.

La 6 aprilie 1941, așa cum prezisese Vanga, trupele germane au traversat granița iugoslavă. Ea a început să se manifeste ca un adevărat canal pentru această ființă și a început să facă preziceri exacte despre locuri, evenimente, oameni implicați în război. Faima sa de prezicătoare s-a răspândit și numărul celor care o căutau a crescut. La 8 aprilie 1942 a vizitat-o chiar regele Bulgariei, Boris al III-lea.

Între anii 1940-1950 a fost persecutată de comuniști, o perioadă a fost chiar în închisoare pentru că prezisese moartea lui Stalin. Capacitățile ei inspirau totuși teamă, iar valul de persecuții a luat sfârșit după ce a trimis acasă un polițist venit să o ancheteze, îndemnându-l să-și salveze copiii căzuți într-o groapă cu var.

Din 1967, pentru că afluxul de oameni care o căutau era din ce în ce mai mare, a cerut ajutorul statului. Au fost desemnați oameni care să păstreze ordinea în fața ușii sale, iar la primărie a fost înființat un serviciu care înregistra datele tuturor solicitanților. În cele din urmă Vanga a fost recunoscută oficial. Se știe că de-a lungul timpului ea a fost vizitată și de importanți șefi de state, care i-au cerut sfaturi. Printre aceștia se numără și fostul cuplu dictatorial din România.

O previziune importantă pentru România

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Cu puțin timp înainte de moarte, Vanga a înregistrat pe bandă de magnetofon o previziune pe care a încredințat-o uneia dintre nepoatele sale. Rugămintea sa era ca această previziune să ajungă la o anumită dată la o persoană anume, care are misiunea de a o face cunoscută românilor. Explicația pe care ea a dat-o a fost c㠄Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor și, dacă mesajul le este adus de un străin, este mai bine primit decât de la unul de-al lor.”

Vă prezentăm în continuare textul acestei previziuni:

„Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, așa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 și, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire în text. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. Să vă ajute Dumnezeu!
În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de nașterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaște vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieșit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârșirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni  o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui.”


Darul vindecării

Înafara capacităților previzionare și de clarviziune, Vanga a fost și o vindecătoare miraculoasă. Pentru aceasta utiliza exclusiv plante. Considera că oamenii ar trebui să se trateze folosind doar ierburi care cresc în zona în care ei locuiesc. Prescria băi cu infuzii de plante despre care spunea că au efecte binefăcătoare asupra pielii. Vanga nu se opunea medicinii alopate, însă spunea că nu e bine să iei prea multe medicamente pentru că acestea „închid porțile prin care natura reface echilibrul în corp cu ajutorul ierburilor.”

Cea mai mare plăcere a ei era să stea de vorbă cu florile: susținea că ele îi povestesc o mulțime de lucruri. Vanga a trăit în concordanță și armonie deplină cu natura, făcând cu adevărat parte din natură, scria K. Stoianov, un biograf al său. Tocmai de aceea, natura comunica, vorbea cu ea atât de explicit. Vanga, având simțurile desăvârșite, putea recepționa mesaje de la tot ceea ce o înconjura: de la ierburi și de la copaci, de la pietre și din cosmos, din trecut și din viitor.  

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Uneori, Vanga rămânea tăcută și nemișcată, cu un aer absent. În aceste momente, în care era desprinsă de realitate avea viziuni, ori vorbea cu ființe din alte planuri ale manifestării, așa cum i-a spus o dată surorii ei mai mici Liubka, împreună cu care era la fântână după apă: „Am vorbit cu un om, un călăreț care a venit la fântână să-și adape calul. Eu i-am spus să nu se supere că nu-i faci loc, deoarece tu nu-l vezi. Călărețul mi-a spus: Vezi iarba aceea cu flori albe, mici, care crește lângă fântână? Este «iarba-stelelor» și ajută la vindecarea mai multor boli.”

După cum mărturisea ea însăși, tot ce ne înconjoară e viu. Nu există ,,natură moartă”. Totul este coordonat de materia superioară, adică de rațiune. Medicii erau uimiți de rezultatele ei. „Farmacia Vangăi” cuprindea plante, flori, precum și alte substanțe obținute pe cale naturală și înzestrate, parcă special pentru om, cu miraculoase puteri de vindecare.
 
Vanga a fost o femeie misterioasă și plină de calități

Vanga spunea că se roagă în permanență la Dumnezeu. Mai spunea că toate capacitățile sale paranormale nu sunt altceva decât un dar natural pe care ea n-a făcut altceva decât să-l folosească spre binele celorlalți. De mică s-a obișnuit să aibă grijă de ceilalți, fără să ceară nimic pentru sine. Cu o modestie rar întâlnită, Vanga spunea că totul vine din afara ei, că ea nu face altceva decât s㠄transmită”, s㠄traduc㔠cele spuse de entitățile cu care comunică.

Sănătatea morală și spirituală a oamenilor erau foarte importante pentru ea. Trăia într-o stare de idealizare a omului și a tot ce este omenesc. Nu tolera minciuna, mișelia, invidia. Ea nu permitea nimănui să se răzbune, afirmând că omul este creat pentru fapte cuviincioase, iar perfidia și intriga sunt nedemne de el. Era destul de dură cu cei pe care îi considera răi sau păcătoși. Aceștia erau mai întâi demascați în public, apoi dați afară din casă.

Îi simțea pe cei care veneau la ea cu gândul ascuns de a-i verifica puterile ori de a face înregistrări pe care ea nu le permitea. Odată, un grup de savanți a hotărât să realizeze un film despre Vanga și, pentru aceasta, au făcut o gaură specială în peretele din odaia vecină și au instalat acolo o cameră de luat vederi. Vanga i-a suportat trei zile, apoi a spus: „Credeți că, dacă sunt oarbă, eu nu văd ce se petrece?” S-a constatat atunci că întreaga peliculă era curată.  

Vanga era meticuloasă și foarte atentă la ceea ce spunea. Înainte de a rosti o frază, medita asupra ei. Ea a fost nu doar o prezicătoare, ci și o sfătuitoare a celor care o căutau pentru cele mai diverse probleme. Unul dintre cei care au vizitat-o, spunea: „Chiar dacă nu-ți prezice nimic, este pur și simplu suficient să mergi la Vanga pentru un sfat, deoarece ea citește din cartea vieții.”

La moartea soțului său, în 1962, Vanga a intrat într-un somn profund din momentul în care acesta a fost adus acasă de la spital până în clipa înmormântării. Apoi a explicat cu simplitate: „L-am condus până la locul care i-a fost hotărât”.

Vanga era o femeie simplă, extrem de ordonată și iubitoare de curățenie. Nu-i plăcea să lenevească și nici la alții nu tolera lenea. Ea „simțea” culorile și își împodobea casa cu lucruri croșetate de mâna ei în culori vesele. În casă, cu toate că trona o mare sărăcie, era curat și plăcut. Iată ce spunea Vanga unei vizitatoare: „Cum o să înaintezi spre lucrurile mari, când nu le cunoști pe cele mici?”

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Ridicată la rang de cult, dragostea sa pentru curățenie a fost explicată chiar de ea: „În fiecare zi vin la mine mulți oameni. Ei pleacă de aici curați, dar la mine rămân bolile lor, grijile lor, proasta lor dispoziție, amintirile triste și toate celelalte probleme. Pe umerii mei apasă greu toate acestea și de aceea fac curățenie, pentru că așa mă simt ușurată.”

Previziuni pentru viitorul omenirii

Vanga a prezis de-a lungul timpului evenimente marcante pentru omenire cum ar fi cele de la Praga din 1968, din Liban din 1982, dezastrul de la Cernobîl, căderea URSS, scufundarea submarinului Kursk (previziune făcută cu 20 de ani înainte de producerea catastrofei) sau distrugerea turnurilor gemene din New York.

Ea spunea c㠄Lumea va suferi o mulțime de cataclisme și necazuri mari se vor abate. Se va schimba însăși conștiința oamenilor. Timpuri grele vor veni. Oamenii se vor împărți după credința lor.” „Suntem martorii evenimentelor cutremurătoare ce vor modifica soarta și destinul omenirii.”

Pentru viitorul ceva mai îndepărtat a prevestit c㠄În cosmos se va descoperi viața și deodată va deveni limpede cum a apărut viața pe Pământ.” Iar în următorii 200 de ani oamenii vor intra în contact cu frații lor spirituali din alte lumi.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> Spiritualitatea Universală, Texte profetice, profeti, prooroci, channeling, clarvazatori, scribi ai lui Dumnezeu
   -> Profețiile și profeții lumii, Profeții despre România
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !