Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 09:38
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Omenirea se află în pragul unor revelații majore


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
AliceInWonderland
Discipol
Discipol

AliceInWonderland is offline

Joined: 21 Mar 2006
Member: #65
Posts: 79
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Omenirea se află în pragul unor revelații majore
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 8.10.2008, 02:37 View PostDownload Post

Omenirea se află în pragul unor revelații majore

Pe 14 octombrie 2008, la 49 de zile după spirala de Hiatus de la Costinești, este anunțată apariția
unei nave extraterestre de 3219 kilometri


de Melania Radu și Maria Nicola

„Dacă Pământul ar fi singura planetă locuită din Univers,
aceasta ar fi o mare risipă de spațiu.”
–    replică din filmul Contact

„Pacea nu înseamnă să nu faci război, ci înseamnă
să devii ceea ce ești în realitate:
o aceeași Fraternitate.”
– dintr-un mesaj de la extratereștri


În ultima perioadă au fost remarcate de tot mai mulți oameni, mai des decât înainte, manifestări ale ființelor extraterestre benefice. Prin aceasta ne referim atât la apariția unor OZN-uri, cât și la difuzarea unor anumite mesaje din partea acestor ființe. Prin acestea ei își exprimă dorința de a intra în contact cu umanitatea. Analizând cu atenție aceste mesaje, descoperim că ele sunt extrem de coerente și interesante și mai ales exprimă o bunăvoință evidentă față de locuitorii planetei noastre.

Mesajele sunt transmise fie prin intermediul unor ființe care sunt mediumi sau au trezită capacitatea de comunicare telepatică prin fenomenul de channelling, fie pur și simplu au apărut pe internet fiind trimise la un număr foarte mare de oameni.

Sintetizăm în continuare diferitele mesaje de acest gen care au fost postate de curând pe site-ul www.youtube.com.

Va fi 14 octombrie 2008 o dată memorabilă?

Unul dintre cele mai importante mesaje de acest gen a început să circule pe internet la începutul lunii august 2008. Acesta anunță, pentru data de 14 octombrie 2008, apariția unei nave extraterestre în emisfera sudică a planetei noastre. Scopul declarat al acestei apariții este acela de a arăta locuitorilor planetei Pământ că nu sunt singuri în Univers.

Mesajul a fost transmis de către Federația Luminii printr-un medium din Australia, Blossom Goodchild. Ea a realizat, prin metoda channelling-ului, conversații telepatice cu aceste ființe extraterestre benefice. Într-un interviu din data de 19 septembrie 2008 ea recunoaște cu simplitate: „sunt conștientă că sunt un canal (de manifestare) al lui Ashtar”. Cea mai recentă carte a sa, „The Bridge” (Podul), cuprinde mesaje transmise telepatic de la ființele cosmice care s-au prezentat sub numele generic de Federația Luminii.

Reamintim că în anul 1977, o emisiune a unui post de televiziune britanic a fost întreruptă timp de patru minute de un mesaj transmis de o ființă extraterestră, care s-a recomandat ca fiind Vrillon, membru al Comandamentului Galactic Ashtar. Recent, un mesaj din partea unor extratereștri aparținând Fraternității Cosmice a început să circule pe Internet, propunând tuturor locuitorilor acestei planete să își exprime, dacă doresc, acceptul pentru manifestarea unei civilizații extraterestre avansate pe planeta noastră, în cadrul unui inedit REFERENDUM PLANETAR. Într-o sincronicitate extrem de semnificativă, evenimentele din 14 octombrie ar surveni exact la 49 de zile după marea spirală anuală de Hiatus organizată de școala de yoga MISA în 27 august 2008, în finalul căreia s-a realizat o meditație de comuniune cu aceste civilizații extraterestre benefice. Astfel, toți participanții care au dorit aceasta au răspuns la unison “DA” pentru manifestarea acestei civilizații.

În mesajul referitor la 14 octombrie 2008 Federația Luminii anunță că o navă extraterestră de mari dimensiuni se va face văzută în atmosfera Pământului pentru o perioadă de trei zile. În mesaj se subliniază că ei vin în numele iubirii și pentru a ajuta:
„Venim să ajutăm lumea voastră.
Nu venim să ne înstăpânim asupra voastră.
Nu venim să distrugem.
Venim să vă dăm speranță.”

Se mai spune că autoritățile pământene vor încerca să intervină creând o „fars㔠prin care să altereze caracterul pașnic al apariției, dar că nu vor reuși aceasta, dată fiind superioritatea tehnologică a extratereștrilor. „Până nu vă vom dovedi că venim în iubire, nu vom permite intruziuni.”

Ființele benefice extraterestre doresc ca, de această dată, doar să ni se arate, să ni se prezinte, creând astfel momentul de început al unei colaborări de mult dorite de ei: „Noi suntem ființe de pe alte planete, care, înainte cu mulți eoni din timpul vostru, s-au pregătit pentru aceste zile.”

Rugămintea lor este ca oamenii să caute în inima lor adevărul în legătură cu această întâlnire, fără a se lăsa influențați și manipulați de cei cărora le e teamă să nu-și piardă puterea. Pentru a cunoaște adevărul trebuie să-l experimentezi direct. Mass-media nu va avea nici ea de ales decât să descrie adevărul. Nu vor putea minți pentru că, de această dată, totul va fi vizibil de către toată lumea:
„Vă cerem să ne primiți în iubire, așa cum venim.
Venim în pace.
Suntem frații și surorile voastre din alte locuri.”

Mesajul se încheie într-un mod încurajator și plin de afecțiune:
„Fiți vigilenți. Fiți cu ochii la cer.
Mențineți iubirea în inimile voastre.
Noi, Federația Luminii ne luăm la revedere dându-vă curaj și speranță pe măsură ce începem ascensiunea în lumea nouă.
Fiecare dintre voi a ales să fie aici pentru această ascensiune. Acum e momentul să alegeți dacă forma voastră umană va accepta aceasta prin iubire sau o va respinge prin frică.
Fie ca cel mai înalt aspect ale sufletului vostru să vă umple cu Lumină pe măsură ce vă îndreptați cu curaj înainte.
Recunoștință pentru fiecare dintre voi care ne veți ajuta la această cauză.”

De ce a fost ales acest moment?

Intrarea civilizației umane în familia civilizațiilor galactice este foarte mult așteptată, se spune în alt mesaj adresat de către ființele cosmice benefice tuturor oamenilor de pe Pământ. Respectând liberul arbitru al oamenilor ei nu s-au făcut văzuți până acum pentru că prea puțini oameni și-au dorit aceasta cu adevărat, din cauza ignoranței, a fricii și pentru că gradul de urgență a situației nu a justificat o asemenea intervenție.

Majoritatea oamenilor se află sub influența condiționărilor și a inerțiilor menținute în mod artificial pentru profitul unei tot mai puternice puteri centralizatoare. Situația actuală de pe planeta Pământ nu permite prea multe soluții. Una dintre ele ar putea fi contactul cu o altă civilizație, care să reflecte imaginea a ceea ce omenirea este în realitate.  

„Venim ca să aducem căderea celor care au intenții rele față de bunăstarea planetei voastre. Dacă nu intervenim acum, ne e teamă că altă dată s-ar putea să fie prea târziu. Prea mult timp lumea voastră a trăit sub un nor de care nici măcar nu ați fost conștienți. A sosit momentul ca sufletelor voastre să li se permită să fie ceea ce sunt cu adevărat. Vălul va fi îndepărtat. Bucurați-vă. A sosit momentul pentru aceasta.”

Alte mesaje transmit același anunț

„Ne-am decis să venim după ce ne-am dat seama că nu veți putea învinge forțele răului fără ajutor.”
– SaLuSa, Federația Galactică, 18 iulie 2008

„Vremea conflictelor a trecut, iar rasa din care faceți parte poate acum să treacă la un stadiu superior al evoluției sale, dacă vă veți arăta demni de aceasta.”  
– Vrillon, Comandamentul Ashtar, 1977

Un alt medium, care spune despre el că este doar un mesager și care comunică telepatic cu extratereștrii din Pleiade și cu cei din Federația Galactică a Luminii, a primit același mesaj. Acesta a cerut mai multe amănunte și a aflat că nava va avea dimensiuni uriașe (2000 mile în diametru, aproximativ 3219 kilometri) și va trimite mesaje de iubire pentru toți oamenii. Nava va acoperi o zonă circulară întinsă cu localități de unde nu se va putea vedea cerul timp de trei zile, ceea ce ar putea cauza panică celor care nu știu despre ce e vorba.

Oamenii vor afla astfel că nu sunt singuri în Univers, iar aceste ființe binevoitoare și iubitoare, care arată aproape identic cu noi, ne consideră ca făcând parte din familia lor stelară. Ei s-au decis să vină să ne ajute, înainte să fie prea târziu, văzând unele influențe foarte rele în lumea noastră, pe care noi ca oameni nu le putem vedea. Intervenția lor este necesară înainte ca cei care conduc Pământul și care nici măcar nu sunt oameni, să pună în practică și alte planuri malefice pe care le au pregătite. Sunt tehnologii care pot afecta în aceeași măsură mintea și corpul și sunt pe cale de a fi puse în aplicare. Acești conducători malefici nu doresc ca oamenii să-și trezească sufletul și să învețe cine sunt cu adevărat și care le sunt potențialitățile. Însă pe cei ce se stabilesc ferm în lumină și iubire, nimic nu-i va putea opri.

Mesajele mai transmit că a venit vremea pentru omenire să se elibereze de toate suferințele care o împovărează (războaie, boli, foamete, sărăcie) și pe care alții le creează în mod intenționat. Ajutorul va veni, dar trebuie să acționăm la unison, să ne umplem sufletele cu iubire, pentru că iubirea este adevărata lumină care ne apropie unii de alții și de întreaga viață și lumină universală.

Îndemnul lor pentru oameni este de a-și urma inima și de a fi cu mintea deschisă, iar când îi vor vedea că apar, să-și aducă aminte că au fost preveniți și să fie pregătiți să reziste în fața celor care conduc lumea și care vor face tot posibilul pentru a le opri accesul la aceste informații revelatoare. Puterea creatoare individuală, optimismul, mobilitatea spirituală, dorința de libertate vor scădea în continuare dacă oamenii nu devin conștienți și nu-și modifică atitudinea. Fiecare om contează. Libertatea se clădește pe zi ce trece, pe măsură ce o ființă devine conștientă de ea însăși și de mediu, ieșind progresiv de sub incidența condiționărilor și a inerțiilor, oricare ar fi acestea.

Diverse evenimente confirmă intențiile binevoitoare ale ființelor extraterestre benefice

În iunie 2004, pe cerul de deasupra orașului Guadalajara din Mexic, au apărut sute de OZN-uri (foto), ca într-o demonstrație pașnică și plină de bucurie. Cerul s-a umplut cu sute de obiecte sferice luminoase grupate într-o formație imensă și care se mișcau la unison. Între ele se afla o navă mai mare, cu formă de disc, care părea să conducă formația. Este considerată ca fiind cea mai spectaculoasă astfel de apariție din istorie.

Mai recent, în seara de 23 spre 24 august 2008, deasupra orașului Sibiu din România au apărut un grup de nouă OZN-uri aranjate într-o formație regulată și care se deplasau la unison.

Ca pentru a aduce o confirmare a faptului că Blossom Goodchild transmite într-adevăr mesaje primite telepatic de la alte ființe, într-o astfel de conversație din 22 august 2008 cu un reprezentant al Federației Galactice a Luminii, i-a fost transmisă expresia „snow cone”,  despre care ea nu a știut atunci să dea niciun fel de detaliu ori explicație. După patru zile, în Florida a apărut ca desenată pe cer o suprafață conică imensă liberă de nori (a treia fotografie) fenomen similar cu cel ce s-a petrecut în Minneapolis în 2006. Atunci s-a înțeles la ce făcea referire mesajul primit de ea.

Un alt medium, Magenta Pixie, care comunică telepatic cu ființe extraterestre a cerut informații despre acest eveniment și a ajuns la concluzia că mesajul are legătură cu cel referitor la 14 octombrie 2008, adică este o confirmare a veridicității acestuia. Mai mult, se spune de această dată că este posibil ca nava să fie vizibilă doar celor care și-au exprimat acordul ca ea să apară și care prin aceasta arată că sunt pregătiți să o vadă și dispuși să acționeze în sensul credințelor și al dorințelor lor. Ea mai spune că este posibil să depindă doar de noi dacă vedem sau nu nave ce sunt deja aici: „Am puternicul sentiment că toate acestea au semnificații mult mai profunde decât ceea ce se poate vedea cu ochiul liber.”

Unii sceptici spun că ar putea fi vorba despre un câmp energetic invizibil care să dea iluzia unei nave de lumină. Alții spun că poate e o parte a proiectului Blue Beam. Dar martorii oculari ai fenomenului care s-a petrecut pe cerul Floridei la 26 august 2008 sunt de părere că este ceva de proporții mult prea uriașe pentru a putea proveni de la un dispozitiv, oricare ar fi acesta, situat pe Pământ sau pe un satelit.

După apariția mesajului referitor la 14 octombrie 2008 fost înființat un blog numit 10-14-08 (www.10-14-08.blogspot.com). Acesta este asaltat de mesaje pozitive din partea celor care vor ca ființele cosmice benefice să vină. Pe acest blogspot sunt invitați și scepticii să se informeze pentru că se consideră că suntem cu toții sceptici în privința a ceva ce încă nu am înțeles. Ei se opun doar la ceea ce nu înțeleg, imaginându-și că ceea ce suntem obișnuiți să vedem în jur reprezintă totul, iar altceva nu mai există în Univers.

Pentru toți aceia care sunt sincer preocupați de evoluția evenimentelor pe această planetă și de propriul lor viitor, aceste mesaje de la o civilizație extraterestră puternică și bine intenționată oferă o posibilitate aproape miraculoasă de a evita viitorul sumbru pe care ni-l pregătește sinistrul guvern din umbră. Nu putem decât să sperăm că suficient de mulți oameni vor sesiza această extraordinară șansă, făcând astfel posibil ca ea să se manifeste cu adevărat pentru noi toți.


sursa: yogaesoteric
octombrie 2008
Back to top See my Info
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Soul Transitions October 2008 Vibe Report Nancy Leilah Ward (engleza)
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 9.10.2008, 04:32 View PostDownload Post

Soul Transitions October 2008 Vibe Report Nancy Leilah Ward


a message from  Nancy Leilah Ward
Wednesday, 8 October, 2008


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
There is an element of chaos in the energies. We see you all moving forward on a rather bumpy path and there are fireworks in the air - like static popping and snapping. This energy can create fearful thoughts, as well as unexpected encounters, delays and re-routing. As always, going with the flow and being present, being mindful of your multidimesionality – the vastness of the self – will help you to navigate the churning energies.

The fear within the chaos triggers thought patterns that build upon another and soon become an avalanche of panic. Remember your connection to Source Self. Breathe, do something physical, talk with a friend. Remember that you are so much more than the physical body you are in. Faith in the Divine Spirit that lives within you will help you move out of fear and panic, for a new feeling is also in the air and many are connecting to this feeling of freedom and delight. Yes it is there like a wave of energy that can take you above the churning chaos. What does it take to ride that wave? Letting go of that which is dissolving and passing away. Being willing to stand with nothing other than your connection to Spirit. This allows joy to well up within, for a new era is dawning, a new way of being and walking on Earth. The feeling is akin to a “snow day” – or some unexpected time off from something you “have to” do. The word is “YAY!”

Many of you have inherited a way of looking at life from your ancestors and this way is not in harmony with the resonance of love that is growing stronger and stronger. The old way is imploding. This is good news, dear ones, for love will prevail.

You see the structures of the monetary system collapsing. Great change is upon you. This is for the greatest good – the structures that have been built upon fear and greed are crumbling, for that vibratory frequency can not resonate with the higher energies that are being beamed to earth. These higher energies are anchored into the earth plane by you. In meditation, bring the energy of love into yourselves and then into the Earth. Anchor them there and send the love out through the Earth and then out into the Universe. You are amplifiers of energy.

Dear ones, you have been working diligently for so many years to clear the way within so you can hold the higher vibrational energies of pure love, and you are succeeding in doing so. Your efforts have not been in vain.          

The changes that are being brought upon the earth through this higher vibrating frequency look scary. What you will see when the structures collapse and people who were living within these structures tumble to earth, is that the beauty of the human heart will shine through. Humanity will gather together to assist one another in an outpouring of compassion and togetherness. The high vibrational frequency of love will fill those who share the resonance and you will come to know that you are not alone, you are all one.

We have been saying for quite awhile that meeting together in groups to meditate and amplify the love is very important at this time. So do not hesitate – start a group gathering for this purpose. There are also groups on the Internet who meet on the “Innernet” together in meditation from all over the world. [For example: www.lightworkers.org has a global meditation every Sunday at 7 a.m. Eastern Time. People from all over the world at whatever time it is for them meditate together and then share their experiences on blogs at Lightworkers.org. It is amazing how their experiences are similar. Check the website on Fridays for more information.]

Power to the People is one of our favorite sayings – there are so many of you and you outnumber the ones who have been controlling world situations through fear. You are stronger than you realize! And that is why group consciousness is so important at this time. Groups amplifying love together gather more and more strength and serve to soften the transition. Utilize this empowerment at your fingertips!

Remember the Divine Source within you.

With gratitude and love,

Nancy Leilah Ward

and

Many of One

To know more about Nancy Leilah Ward please go to www.soultransitions.com. To contact her please use the following email address Leilah.nward@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
14th October 2008 Lightship manifestation
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 9.10.2008, 04:34 View PostDownload Post

14th October 2008 Lightship manifestation

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Fight for Our World, uniting our minds........
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 9.10.2008, 04:47 View PostDownload Post

Fight for Our World, uniting our minds........

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Acustic
Milenar
Milenar

Acustic is offline

Joined: 30 May 2007
Member: #229
Posts: 1062
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
October 14th 'Our Light Unites'
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 9.10.2008, 04:56 View PostDownload Post

October 14th 'Our Light Unites'

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
Back to top See my Info Personal Gallery of Acustic
Visatorul
Aspirant
Aspirant

Visatorul is offline

Joined: 09 Jun 2007
Member: #237
Posts: 8
Country Flag: France
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
14/10/08 Real Ufo in China
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 14.10.2008, 11:22 View PostDownload Post

Vedeti aici in acest mesaj: 14/10/08 Real Ufo in China apartia alienilor. :)
Back to top See my Info
Miliardarul
Aspirant
Aspirant

Miliardarul is offline

Joined: 21 May 2007
Member: #224
Posts: 24
Country Flag: Argentina
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Re: Omenirea se află în pragul unor revelații majore
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 16.10.2008, 17:27 View PostDownload Post

AliceInWonderland @ Miercuri 08 Oct, 2008 02:37 wrote:
Omenirea se află în pragul unor revelații majore

Pe 14 octombrie 2008, la 49 de zile după spirala de Hiatus de la Costinești, este anunțată apariția
unei nave extraterestre de 3219 kilometri


de Melania Radu și Maria Nicola


Nu am vrut initial sa comentez acest mesaj si chiar si acum ma abtin sa ma lungesc prea tare, dar totusi ar trebui ridicate niste semne de intrebare vis a vis de anumite afirmatii cuprinse aici. O sa le iau pe rand ca in felul asta poate cineva se va sesiza si va lua o anume atitudine si va pune la randul lor niste intrebari catre autorii sau supervizorii acestui mesaj.

Autoarele acestui articol au avut vreo confirmare a acestor informatii sau doar s-a ocupat sa faca un articol mai mult spectaculos decat real si obiectiv ? sceptic

Sa faci anumite anunturi "profetice" in care dai data precisa, dimensiuni precise etc e putin cam suspect. Risti sa cazi sub incidenta neseriozitatii si chiar a ridicolului in cazul nemanifestarii profetiei mult trambitate. In plus de asta, ati pus in miscare niste oameni, niste emotii, niste energii, niste ganduri si chiar aspiratii. Cum se simt acum acesti oameni inselati de "profetia" expusa cu trambite pe site-ul respectiv si in mediul acelora care detin si expun informatii acolo ? Nu stiu supervizorii dansilor ca o asemenea gafa editoriala se rasfrange si asupra celorlalte informatii expuse in acel cadru si asupra comunitatii care le propaga ? E o vorba la romani: "Gura bate fundul". Sper sa intelegeti de ce ...  mute

Quote:
Mesajele sunt transmise fie prin intermediul unor ființe care sunt mediumi sau au trezită capacitatea de comunicare telepatică prin fenomenul de channelling, fie pur și simplu au apărut pe internet fiind trimise la un număr foarte mare de oameni.


Presupunand ca ar exista astfel de mediumi, cati dintre ei sunt autentici si cat la suta din ce "aud" ei este purul adevar si este mesajul din lumea de dincolo si cat e inventia mintii lor ? Si apoi, cine i-a verificat si apoi catalogat in 1) autentici si 2) falsi (profeti) sau 3) partial autentici ? Afirmatia "un grup de fiinte care sunt mediumi" este neverosimila si heirupista, de unde si neincrederea pe care o genereaza in mintea unui analist atent al informatiilor. Corect era sa spui: "un grup de fiinte care sunt mediumi, dintre care numim aici pe ... ... ... " iar acestia sa fie unanim recunoscuti la nivel mondial.

Quote:
Va fi 14 octombrie 2008 o dată memorabilă?


Acum ca a trecut ziua aia, memorabila va ramane gafa editoriala.   no

Quote:
Mesajul a fost transmis de către Federația Luminii printr-un medium din Australia, Blossom Goodchild. Ea a realizat, prin metoda channelling-ului, conversații telepatice cu aceste ființe extraterestre benefice. Într-un interviu din data de 19 septembrie 2008 ea recunoaște cu simplitate: „sunt conștientă că sunt un canal (de manifestare) al lui Ashtar”. Cea mai recentă carte a sa, „The Bridge” (Podul), cuprinde mesaje transmise telepatic de la ființele cosmice care s-au prezentat sub numele generic de Federația Luminii.


Si in biblie ni se spune ca vor apare profeti mincinosi, asa ca e nevoie de un instrument cu care sa-i cantarim si deosebim pe cei mincinosi sau falsi de cei autentici. Care e instrumentul acela ?  lens Oare nu-si dau seama cei care ne ofera informatii si care in fapt sunt bineintentionati la origine ca daca propaga informati eronate contribuie la mecanismul de dezinformare pe care l-au pus anumite grupuri de interese in miscare pe planeta asta ? no smile E vorba de o gafa sau de persoane infiltrate in randul celor bine intentionati ?

Quote:
Reamintim că în anul 1977, o emisiune a unui post de televiziune britanic a fost întreruptă timp de patru minute de un mesaj transmis de o ființă extraterestră, care s-a recomandat ca fiind Vrillon, membru al Comandamentului Galactic Ashtar. Recent, un mesaj din partea unor extratereștri aparținând Fraternității Cosmice a început să circule pe Internet, propunând tuturor locuitorilor acestei planete să își exprime, dacă doresc, acceptul pentru manifestarea unei civilizații extraterestre avansate pe planeta noastră, în cadrul unui inedit REFERENDUM PLANETAR. Într-o sincronicitate extrem de semnificativă, evenimentele din 14 octombrie ar surveni exact la 49 de zile după marea spirală anuală de Hiatus organizată de școala de yoga MISA în 27 august 2008, în finalul căreia s-a realizat o meditație de comuniune cu aceste civilizații extraterestre benefice. Astfel, toți participanții care au dorit aceasta au răspuns la unison “DA” pentru manifestarea acestei civilizații.


Eee, ce va face acum MISA cu "nonsincronicitatea" asta ? Se face cumva de ras ? Ce facem cu aceste cuvinte "extrem de semnificative" si de pompoase ?  error

Quote:
Se mai spune că autoritățile pământene vor încerca să intervină creând o „fars㔠prin care să altereze caracterul pașnic al apariției, dar că nu vor reuși aceasta, dată fiind superioritatea tehnologică a extratereștrilor. „Până nu vă vom dovedi că venim în iubire, nu vom permite intruziuni.”


Se pare ca a fost atat de pasnica venirea lor ca nici nu s-a bagat in seama in nici o parte a planetei, sau a fost acolo unde nu au existat aparate foto sau video.  yes

Quote:
Rugămintea lor este ca oamenii să caute în inima lor adevărul în legătură cu această întâlnire, fără a se lăsa influențați și manipulați de cei cărora le e teamă să nu-și piardă puterea. Pentru a cunoaște adevărul trebuie să-l experimentezi direct. Mass-media nu va avea nici ea de ales decât să descrie adevărul. Nu vor putea minți pentru că, de această dată, totul va fi vizibil de către toată lumea:
„Vă cerem să ne primiți în iubire, așa cum venim.
Venim în pace.
Suntem frații și surorile voastre din alte locuri.”


Buna treaba cu manipularea, atat intr-un sens cat si in celalalt.  king grin Am experimentat cu totii "adevarul" din 14 oct.

Quote:
Mesajul se încheie într-un mod încurajator și plin de afecțiune:
„Fiți vigilenți. Fiți cu ochii la cer.
Mențineți iubirea în inimile voastre.


Da, unii suntem foarte vigilenti si nu stam numai cu mintea si capul  in nori si cu ochii catre cer si ne mentinem si luciditatea si simtul umorului activat, nu numai iubirea.  thumbs

Quote:
De ce a fost ales acest moment?


Chiar asa, de ce s-a ales momentul de luna plina ?  sceptic

Quote:
„Ne-am decis să venim după ce ne-am dat seama că nu veți putea învinge forțele răului fără ajutor.”


Daca vor sa ne ajute, mai ales prin intermediul mediumilor, de ce nu ni se transmite o lista completa cu persoanele sau organizatiile ce pot fi incluse in "fortele raului" ?  nasty Cineva isi bate joc de noi, sau cel putin in cazul unora incearca sa-si bata joc. censored

Quote:
Un alt medium, care spune despre el că este doar un mesager și care comunică telepatic cu extratereștrii din Pleiade și cu cei din Federația Galactică a Luminii, a primit același mesaj. Acesta a cerut mai multe amănunte și a aflat că nava va avea dimensiuni uriașe (2000 mile în diametru, aproximativ 3219 kilometri) și va trimite mesaje de iubire pentru toți oamenii. Nava va acoperi o zonă circulară întinsă cu localități de unde nu se va putea vedea cerul timp de trei zile, ceea ce ar putea cauza panică celor care nu știu despre ce e vorba.


Trei zile ? 3219 Km ? Romania are cam 900 km lungime. Sigur nava aia nu a fost deasupra Romaniei sau deasupra sediului MISA. Unde sa fi "parcat" alienii nava aia minuscula ?  pssst

Quote:
Un alt medium, Magenta Pixie, care comunică telepatic cu ființe extraterestre a cerut informații despre acest eveniment și a ajuns la concluzia că mesajul are legătură cu cel referitor la 14 octombrie 2008, adică este o confirmare a veridicității acestuia. Mai mult, se spune de această dată că este posibil ca nava să fie vizibilă doar celor care și-au exprimat acordul ca ea să apară și care prin aceasta arată că sunt pregătiți să o vadă și dispuși să acționeze în sensul credințelor și al dorințelor lor. Ea mai spune că este posibil să depindă doar de noi dacă vedem sau nu nave ce sunt deja aici: „Am puternicul sentiment că toate acestea au semnificații mult mai profunde decât ceea ce se poate vedea cu ochiul liber.”


Eeee, asta e prea tare trasa de par. Doar alesilor, nu-i asa ? Pai doar alesii astia au nevoie sa vada ca alienii vin cu mesaj de pace si iubire ? Ce face cu restul ce cateva miliarde de "pacatosi" si lipsiti de clarviziune ?  no idea Intradevar, dezinformare are semnificatii mult mai profunde decat se vede cu ochiul liber.

Quote:
După apariția mesajului referitor la 14 octombrie 2008 fost înființat un blog numit 10-14-08 (www.10-14-08.blogspot.com). Acesta este asaltat de mesaje pozitive din partea celor care vor ca ființele cosmice benefice să vină. Pe acest blogspot sunt invitați și scepticii să se informeze pentru că se consideră că suntem cu toții sceptici în privința a ceva ce încă nu am înțeles. Ei se opun doar la ceea ce nu înțeleg, imaginându-și că ceea ce suntem obișnuiți să vedem în jur reprezintă totul, iar altceva nu mai există în Univers.


Si cum convingem noi scepticii de ceva ce ei nu pot vedea, ci doar alesii ? Mai exista acum acel blog ? Cine sunt autorii lui ? Naivi sau "bine" intentionati ? censored

Quote:
sursa: yogaesoteric


Sursa de incredere sau de informare ? Nu va suparati pe mine, dar cu umor si putina luciditate se pot rezolva mai usor anumite situatii de acest gen. Hai sa invatam din greselile noastre si sa nu mai participam si noi la campania de dezinformare globala. Nu dati cu rosii dupa mine, nu doresc raul nimanui cu acest semnal de alarma. Din ce am sesizat in decursul timpului, MISA are si a avut anumite actiuni de bun augur, dar asta cu anuntul din 14 oct ??? cower

La mai multi (b)ani si la mai mult discernamint !  hello
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
"Cine se aseamana se aduna !"
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> UNIQUE - La răscruce de drumuri, Teorii, viziuni, ipoteze
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 7 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !