Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 18:52
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
"Oarba de la Iasi" - clarvazatoarea Valentina Garlea


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Duhul
Initiat
Initiat

Duhul is offline

Joined: 09 Oct 2007
Member: #308
Posts: 316
Country Flag: Israel
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
"Oarba de la Iasi" - clarvazatoarea Valentina Garlea
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 3.11.2008, 06:22 View PostDownload Post

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
Back to top See my Info
Duhul
Initiat
Initiat

Duhul is offline

Joined: 09 Oct 2007
Member: #308
Posts: 316
Country Flag: Israel
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Articol cu si despre Valentina - ziarul Formula AS - Despre Valentina
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 3.11.2008, 06:27 View PostDownload Post

Fenomenul VALENTINA


“Nu vor trece decat doi ani si multora dintre noi o sa le trebuiasca felinar aprins ca sa mearga pe strada”

        S-a nascut acum 51 de ani, intr-o casa taraneasca de primprejurul Iasului. In urma unui accident, ramane fara vederea lucrurilor fizice. Dupa copilarie, ii rodeste, printr-o minune, o alta vedere. Vederea nevazutului, a lucrurilor pe care ochiul obisnuit nu le poate distinge: aura, straturile de culori care ne inconjoara si-n care Valentina poate vedea betesugul si faptele oamenilor lumii acesteia. Mai mult, Valentina intrezareste, ca orice clarvazator veritabil, viitorul, unul nu tocmai fericit pentru specia noastra.
 
“Imi plac doar oamenii care mai au culori fumoase in jur”

        - Pe cartea dvs. de vizita scrie Valentina Girlea - clarvazator. Vreau sa va intreb, d-na Valentina, ce poate si ce nu poate vedea un clarvazator?
        - Noi suntem facuti de la Dumnezeu la fel. Noi toti avem la fel, sapte straturi de culori, sapte “becuri”, toate in rand incolonate. Darul Domnului este pentru toata lumea egal. Din pacate, din cata lume am vazut si vad, raman foarte putini oameni adevarati. Noi ne pierdem omenia, legandu-ne de trei lucruri: putere, avere si placere. Imi plac doar oamenii care inca mai au culori frumoase in jur.
        - Haideti sa ne intoarcem cu gandul acolo unde ati vazut lumina zilei, in casa parinteasca din Dobrovat.
        - Noi am fost 14 copii, iar mama si tata ne iubeau la fel pe toti. Sa i se fi intamplat ceva unuia dintre noi, pe mama si pe tata ii durea la fel.
        - Si ce fel de copil erati?
        - Eram ca toti copiii. Dupa mine au mai fost inca doi copii: o sora si un frate. Daca tata ar fi fost un om sanatos, daca ar fi putut si el sa munceasca, pentru casa noastra, ar fi fost mult mai bine. Dar tata nu putea, ca era un om batut de militieni, din cauza ca se chema legionar. Dar n-avea saracul nici un fel de rautate in el. In ultima vreme, pana sa plec de acasa, dupa ce am orbit, eu ii prevesteam tatei cand sa se duca in zalnic sau cand sa se ascunda in pod ca vine Militia sa-l ia. L-am ocrotit foarte mult din clipa in care n-am mai vazut. Incolo, eram un copil obisnuit. Nu as avea sa spun o intamplare anume, in afara de una pe care nici acum nu mi-o pot explica: in ziua de 7 noiembrie 1958, cand mama m-o trimis la scoala, mie mi-o fost foarte frica sa ma duc.
        - Asta se intampla in clasa intai?
        - Intr-a doua. Pe intaia o terminasem si am inceput-o pe a doua, pe care am facut-o pana la 7 noiembrie 1958. Am implinit in aprilie 51 de ani si nici acum nu-mi pot explica de ce mi-o fost frica atunci sa merg la scoala. Poate presimteam ce urma sa se-ntample.
        - Acel accident care v-a schimbat intreaga viata. Cum s-a intamplat?
        - Pai, ma jucam prin curte, cand o venit tractorul cu lemne. M-am temut ca vine roata peste mine, atata mai stiu. Cand m-am trezit, m-am trezit la spital. M-o luat de acasa toamna, pe 13 noiembrie, cand am avut accidentul, si m-o adus inapoi anul viitor inainte de Pasti. Dar asta nu este o amintire pe care s-o pot povesti ca sa ma compatimeasca cei ce aud. Toate incercarile pe care ni le da Dumnezeu, tot El ne ajuta sa le depasim cu vointa din noi. Si tot ce-I cer lui Dumnezeu, daca merit, mai devreme sau mai tarziu, imi da.
        - Cand a inceput sa se inchege lumea culorilor, cand ati inceput sa-i vedeti altfel pe oameni?
        - Mama si fratii mei se duceau care la treaba, care la scoala, si eu ramaneam cu tata, care ma aseza fie in lemnar langa dansul, fie in gradina, fie pe prispa si, ramanand mereu cu dansul, primul lucru pe care i l-am spus a fost cand o luat Badea (fratele meu mai mare) gainile si cucosul din poiata sa le duca in Slobozia, intr-un sat vecin, sa le manance. Si-i zic tatei: “Du-te la poiata, ca Badea o luat gainile sa le manance cu Sandina, la Slobozia”.
        - Cine era Sandina?
        - Cumnata mea, din partea fratelui cel mare. Prieteneau pe atunci. Dupa aceea, ii spuneam tatei unde-i dusa mama, in ce dugheana intra, fie ca la Vaslui, fie ca la Iasi, ce cumpara si ce ne aduce acasa: pestisori de bomboane, zahar pe ata sau alte lucruri. Altadata, i-am spus ce-o sa ne aduca in traista de la Iasi, cu cine vine pe drum, spuneam cand incepe sfada in casa. Cand misuna mama prin ograda ii spuneam: “Nu mai pune mere in traista, ca n-ai sa le vinzi”. Si multe lucruri din astea. Tata s-a dus in sat la parintele Isaila sa-ntrebe ce-o fi cu mine dar, desi era om dezghetat la minte, nu stia ce sa spuna.
        - Cum va apareau informatiile astea despre mama, despre tata, despre Badea?
        - Stiam. Si acum, mai la indemana imi e sa zic ca stiu, decat ca vad. Vederea e cu totul alta. Apare lumina, si-n lumina se vede faptura lucrului pe care-l spun si apoi il descriu.
        - Se vede asa, ca intr-o miniatura?
        - Nu. Mare, ca o poza. Si cu cat ma uit mai atent, cu atat se vede mai clar.

“Sa nu spui ce stii, ca te vor duce la nebuni”

        - Cand v-ati dat seama ca ceea ce vedeti dvs. poate fi folositor oamenilor?
        - Cand am plecat de acasa, mama si tata mi-au spus sa nu spun nimanui ce stiu, ca de-or fi oameni ascunsi, ma vor bate cum il bateau pe tata si o sa ajung rau in viata. Iar mama a strigat asa: “Sa nu spui nimanui, ca te vor duce la nebuni si n-or sa creada asa ceva”. In ‘93, dupa ce doctorii au zis ca nu au ce-mi face, ca am atrofie optica, am ajuns sa descriu pana la urma ceea ce altadata tata, mama si cu popa m-au oprit. Sa descriu cand vedeam un om ca are culori in jurul lui. Mai clar, aveam sa fac lucrul acesta din ‘94, 28 iunie. Atunci, m-a cuprins o lumina atat de puternica, incat vedeam in ea orice despre om: de unde vine, ce hiba are, unde o fost, ce-o facut, de ce-i beteag.
        - Si-apoi, ati realizat ca puterile astea va vor ajuta sa-i vindecati pe oameni?
        - Gresiti, stati putin, de data asta gresiti. Nu eu vindec. Nu noi cei de pe pamant vindecam. Nici macar doctorii nu vindeca. Ei trateaza. Pe cati oameni i-ai vazut dumneata vindecati de doctori? In sase ani, eu inca n-am intalnit asa ceva. Doctorul trateaza. Pe pamantul asta nu este om sa vindece. Eu pot sa spun cu usurinta betesugurile. Domnii doctori care-mi stiu vorbaria si o pricep, scriu cum se cheama doctoreste si tot dansii (care-s pe bucatele, ca-i de inima, ca-i de stelute, ca-i de toate) trateaza. Dar nu vindeca. Cel de Sus vindeca. Daca de Sus, pe culori ii trecut sa nu fie vindecat, nu ii. Poate sa fie o suta de doctori in jurul unui om, nu-l vindeca.
        - Deci, nici dvs. nu puteti vindeca.
        - Nu. Nu exista om pe pamant sa vindece.
        - Si totusi, foarte multa lume spune: Valentina m-a vindecat, Valentina mi-a vazut ce betesug am...
        - Da, eu vad ce betesug are fiecare, dar eu nu vindec, domnii doctori trateaza si, daca omul are dat de la Dumnezeu sa se vindece, se vindeca.
        - Si boala de unde vine?
        - Ne imbolnavim sufleteste intai. A fi rau inseamna boala, a fi hapsan e iarasi o boala. Si se intuneca culorile. Nu trebuie sa te duci in biserica, sa-l strigi pe Dumnezeu. Il strigi pe Dumnezeu de aici, din suflet. Daca omul nu-L are in suflet, sa nu-L caute. Iar cine are chemare, sa intre in Sfanta Biserica, iar cand intra sa aiba ochi sa vada si urechi sa auda. Dar din ce mi-e dat sa vad, la biserica se merge cum ai merge sa cersesti bani sau ramasite de paine. Multi merg la biserica doar cand o dat un necaz peste ei, gandind ca prin banutii platiti preotului o sa fie rascumparat pacatul pe care l-or facut. Multi dintre noi in biserica intram bou si iesim vaca. Nu se merge la cersit in Sfanta Biserica. Si la spovedanie, cand ne ducem, n-avem ce cauta la parintele decat atunci cand ne facem acasa spovedania mai intai, in taina, ca mai bine ca mine si ca Dumnezeu nu ma stie preotul. Dar omul se duce la spovedanie nepregatit, si raman multe lucruri nespuse si ascunse, care se vad pe culori.
        - Cum trebuie sa se poarte crestinul ca acum, la 2000 de ani de la Invierea lui Hristos, sa mai poata spera la mantuire?
        - Daca faci rau, intuneci culorile din jur. Dumnezeu ne-a dat tuturor o baie de lumina colorata, dar noi, prin faptele noastre, nu lasam lumina sa intre si sa ne lumineze mintea si sufletul. Noi avem tot ce ne trebuie spre a fi multumiti, dar ne lipseste cu desavarsire lumina din minte si suflet. Noi avem mintile intunecate. Si sufletul. Cand vom da drumul la lumina sa intre in suflet, vom fi din nou o turma si un pastor. Si o sa lasam lumina sa ne curga in minte si-n suflet.
        - Spuneati candva ca o sa vina un timp cand multi dintre oameni or sa aiba acces la puteri de felul acestora, pe care dvs. vi le-a dat Dumnezeu. Cand credeti ca se va intampla asta?
        - Cand? Peste ani. Cand vom merita cu totii. Noi venim pe lume inzestrati cu de toate, insa un dar mai deosebit vom primi doar atunci cand vom merita fiecare la randul nostru. Nu vor trece decat doi ani, doi ani si ceva, cand multora dintre noi, cu scoala sau fara scoala, cu invatatura sau fara, o sa ne trebuiasca felinar aprins ca sa mergem pe strada. Si sa nu va prinda mirarea cand veti vedea ziua in amiaza mare si insorita oameni umbland cu lampionul aprins pe drum. Sa nu intrebati ce cauta. Asa de mare intunecime vine peste noi. Si de aceea, sa fim mai buni, sa stiu sa ma iert eu pe mine, sa-mi iert aproapele, semenii, si dupa aceea sa-l rog pe Dumnezeu sa ma ierte, daca merit si cat merit.
 

O medicina a viitorului?

        Din 1994, Valentina Garlea isi gaseste un nou si adevarat rost in viata: ceea ce vedea ea avea sa fie speranta si folos oamenilor. In anul 2000, o gasim pe Valentina in cabinetul MEDIASAN din cartierul Tatarasi al orasului Iasi, formand, alaturi de doctorul Adrian Vasilca si bioenergeticianul Sorin Balan, o treime interesanta, preocupata de zorile unei noi medicini.
        Boala se vede in destin. Valentina poate spune ce predispozitie are un om pentru o anumita boala, daca “pata” respectiva este prezenta in aura sau daca aceasta apare in destin pe stratul violet. Asta ar fi si principiul de baza al medicinii viitorului: echipe de specialisti formate, pe de-o parte, din oameni care au capacitatea sa vada aceste pete, si altii, care sa poata corecta respectivele pete, sa le redea stralucirea luminii initiale.
        Cum s-ar explica aceasta extraordinara revolutie in domeniul medicinii? Boala vine intai pe culori, deci energetic, apoi in suflete, si abia dupa aceea la nivel fizic. Inainte de a aparea o disfunctie organica, apare, mai intai, un dezechilibru energetic de sistem, care este tradus pe aura, prin aparitia unei pete, pata ce poate fi corectata prin transfer energetic, acupunctura, presopunctura, homeopatie sau chiar de un terapeut care sa refaca acea culoare initiala. Astfel, unele boli, care apar cu sase luni sau chiar cu ani inainte, ar putea fi prevenite si vindecate prin corectii dintr-acestea energetice.
 

Anatomia miracolului

        Valentina si-a capatat imaginea de ultima speranta - un tamaduitor absolut despre care s-a auzit ca face minuni. Urmarea: aici vin oameni cu boli de cancer, paralizati, cu boli congenitale, carora din pacate Valentina nu le poate da nici un leac. “Un hidrocefal e un hidrocefal”, cauta sa puna ordine in lucruri dr. Vasilca, colaboratorul de suflet al Valentinei, “asta nu trece nici cu ceai de musetel, nici cu tei, nici cu cucuta. Si va rog sa specificati: Valentina are calitati deosebite, dar nu de vindecare. Si daca vreti s-o spun pe aia buna, nu exista boala sa se vindece. Nici dragostea nu se vindeca, o uiti, domnule, si atata tot.”
        De altfel, asta spune si Valentina: “Pe culori se pot vedea planta de leac si desenul (modul de folosire al respectivei plante - n.r.), atata vreme cat straturile dimprejurul omului sunt curate. Dar daca ele sunt incalcite de la faptele cele rele, ce leac sa mai vad eu?”.
        Si totusi, cum se explica unele cazuri miraculoase: Valentina poate preciza cand o persoana are cancer, chiar si in metastaza, daca aura din jurul corpului mai mentine contactul cu trupul prin primul strat. Daca acesta este departat, e putin probabil ca se va mai gasi un leac la boala respectiva insa, daca aura isi mentine contactul, facand doar o miscare de du-te-vino, atunci mai sunt sanse si - cu leac, cu pastile, cu operatie - acel om poate sa fie salvat.
 

Pacientii vorbesc
Vindecare prin telefon


        Mariana Pintilie din Iasi suferea de o boala cumplita, de piele. Unguentele recomandate de medici si chiar anumite tratamente bioenergetice la care apelase se dovedisera nefolositoare. Spre sfarsitul verii anului 1996, numarul petelor rosietice se inmultisera. Disperata, Mariana Pintilie apeleaza la Valentina, de care auzise de la o cunostinta. Cum femeia nu-si putea permite sa achite taxa pentru consultatie medicala, si-a luat inima in dinti si-a cautat-o pe Valentina la telefonul ei de acasa. Nici nu a apucat sa se recomande, ca Valetina si vazuse baiul pentru care Mariana Pintilie o sunase. “Da, vad. Ai mai multe pete rosii pe corp, care te mananca foarte tare... Da, le vad, dar sa stii ca nu le ai numai pe astea... Mai sunt si alte hibe pentru care trebuie sa mergi pe la doctori.” Asadar, Valentina a putut “vedea” prin telefon boala de care respectiva femeie suferea. Mai mult, ea a depistat cauza bolii (o boala de ficat) si leacul ei: “Petele care te supara au insa un alt leac. Vad ca trebuie sa le ungi cu zama de huma. Sa te duci la fabrica de caramizi si sa te rogi sa-ti dea un bot de lut neinceput... Il pui in apa si cobaltai bine borcanul sau vasul pana se face o apa tulbure. Dupa aceea, tamponezi mereu fiecare loc rosu”. In mai putin de trei luni, boala de piele a femeii s-a vindecat complet.
 

Ceai pentru tumora

        Un alt caz miraculos care a fost rezolvat de Valentina este cel al unui copil de cinci ani din satul Ruseni, judetul Iasi. Copilul suferea de dureri groaznice de cap, in urma carora avea repetate crize. Parintii, dupa ce au strabatut toate spitalele tarii pentru investigatii care nu-i dadeau de capat bolii fiului lor, au decis sa mearga la Valentina. Clarvazatoarea a sesizat un chist pe creierul bolnavului, si i-a recomandat un tratament cu ceai de spanz. In ultima vreme, copilul se simte bine, iar crizele sale s-au rarit.
CATALIN CHIRILA

"Doresc revistei <<Formula AS>> viata lunga"

               Stimata redactie,
        Ma bucura faptul ca prin intermediul revistei dvs. oamenii pot oferi un ajutor celor in suferinta, stabilindu-se intre ei legaturi sufletesti. Eu inteleg foarte bine bucuria pe care o simt cei care prin sfaturile lor reusesc sa contribuie cat de putin la vindecarea unor bolnavi, pentru ca si eu ma straduiesc zi de zi sa fac acelasi lucru de sase ani. Prin cabinetul "MEDISAN" din Iasi, cu care colaborez, au trecut foarte multi oameni carora, cu ajutorul lui Dumnezeu, le-am dat un sfat, o indrumare, un leac cu care s-au putut vindeca. Sunt intrebata adesea daca sunt fericita. Pot raspunde fara nici o ezitare ca sunt fericita, pentru ca am prilejul de a-mi ajuta semenii. Bucuriile si fericirea lor devin bucuriile mele.
        Doresc revistei "Formula AS" viata lunga, caci ea este o adevarata binefacere pentru cititorii ei.
        Va doreste ganduri bune si multa lumina sufleteasca,
VALENTINA GARLEA (Tomograful viu) - Iasi

sursa: http://www.valentina.as.ro/articol%20formula%20as.htm
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
Back to top See my Info
Duhul
Initiat
Initiat

Duhul is offline

Joined: 09 Oct 2007
Member: #308
Posts: 316
Country Flag: Israel
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Articol cu si despre Valentina - preluat din Agenda Canadiana - publicatie lunara, tiparita in Toronto, Canada
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 3.11.2008, 06:31 View PostDownload Post

- articol preluat din : http://www.agendacanadiana.com/august_2000.htm

De vorba cu Valentina



-
Alo, doamna Valentina, bun venit în Canada. Putem sta putin de vorba?
- D`apoi acum ce facem? - As dori sa va iau un interviu pentru ziarul “Agenda Canadiana”.
- Cu draga placere domnule ziarist, mai ales ca sunteti singurul ziar românesc din Toronto care ati scris în doua numere despre venirea mea si ca…dupa cum vad eu pe aceasta cale a firului, aveti o aura frumoasa, de om…deschis.
Odata stabilita întâlnirea, m-am bucurat ca am privilegiul de a sta de vorba cu acest “miracol viu al lumii contemporane” si eram nerabdator sa-l vad în carne si oase.
Intâlnirea a decurs mai putin protocolar. Dupa ce a facut prezentarile, amabila gazda s-a retras discret si m-a lasat în compania Valentinei si a însotitorului sau, inginerul Sorin Balan, bioenergoterapeutul cu care, alaturi de doctorul Adrian Vasilca colaboreaza la Policlinica “Medisan” din Iasi.
Cu bratele deschise, gata sa te îmbratiseze, cu zâmbetul fermecator care tradeaza si un suflet curat, Valentina vorbeste în “dulcele grai moldovenesc de la Iesi”, asa cum si l-a însusit în casa parinteasca din satul Dobrovat. Scuzându-se repetat ca nu se exprima literar, cu termeni potriviti domnilor scriitori, pentru a fi înteleasa, Valentina captiveaza prin cursivitatea vorbirii si prin dezvaluirea întâmplarilor la care a participat. Renunt cu placere la întrebarile formulate pentru interviu - dealtfel ce poti sa scrii într-un articol, când despre Valentina s-a scris o carte si publicatiile românesti se bat sa faca dezvaluiri în paginile lor - si o ascult povestind despre aceasta “aventura”peste ocean. Desi mai fusese prin tari straine, invitata de asociatii si personalitati stiintifice ale lumii medicale, aceasta participare era sa esueze din cauza interpretarilor oficialilor canadieni de la ambasada din Bucuresti. Invitata de Universitatea din Toronto si de Asociatia Culturala de la Câmpul Românesc, Valentina a acceptat sa-si sacrifice concediul de odihna pentru a se pune în slujba stiintei si a oamenilor din aceasta tara. Viza i-a fost respinsa pe motiv de…saracie, venitul cumulat din pensie si activitatea mai mult onorifica de la cabinet, nefiind o garantie materiala suficienta pentru cei care au intervievat-o. A trebuit o interventie de garantie morala, o zi întreaga de asteptare la ambasada, pe o caldura torida si achitata taxa (în valuta) pentru interviu.Dupa atâta tevatura, totul s-a brodit.
Febra plecarii i-a cuprins pe toti cei cinci membri ai familiei. Sotul Petrica, “cu care apare în lume datorita vazului lui si picioarelor ei”- dânsul având picioarele amputate, iar cei din Iasi, cei care au competenta, nu i-au aprobat executarea protezelor - o îndeamna sa-si pastreze umanitatea si sa ajute oamenii nevoiasi. “Sa spui oamenilor adevarul” îl completeaza Gabriela, fiica lor adoptiva, în vreme ce Robert, ginerele, îsi face griji ca le va lipsi prea mult, cine se va ocupa de dumneaei, pentru ca au fost deprinsi cu totii laolalta. Doar micuta Diana, în naivitatea copilului de 5 anisori, nu întelege de ce “BABA” trebuie sa plece asa departe si pentru asa mult timp; si cotrobaind prin geanta îi scoate lucrurile pentru a face loc sa-i aduca o papusa cu ochii verzi si bani pentru “BUBU”ca sa-si repare caruciorul. Pâna la întoarcere, locul bunicii va fi preluat de iepurasul din plus, dar toata familia o asigura pe Valentina ca îi vor duce dorul. Sunt convins ca si invers, dupa dragalasenia mesajelor schimbate la telefonul dat acasa, partas fiind fara sa vreau, retinut de Valentina, care nu are secrete: “îs venita aici pe Pamânt ca sa-i îndrum pe toti care ma înconjoara, eu le spun din ceea ce mi-o dat Dumnezeu sa vad, iar ei sa traga învatatura din spusele mele”.
Nu s-a temut de calatoria cu avionul, ca “doara nu e la primul drum de felul aista”, însa i-au trebuit vreo 4-5 zile sa-si recapete aura energetica, deoarece acolo sus omul îsi pierde si o parte din culori. Mirata a fost de Toronto, oras mare care sta pe nisipuri pline cu apa.
Asezata pe o banca într-un magazin, Valentina s-a minunat la rândul ei de câte neamuri s-au perindat prin fata ei. “Eu nu îi recunosc dupa graiul ce-l vorbesc, eu îmi dau seama dupa steluta din fruntea fiecaruia din ce natie provine. Fiecare popor are steluta lui, asa cum îsi are si steagul propriu, iar daca într-o familie copilul are parinti de nationalitati diferite, eu vad acest lucru”. Fara sa-l cunoasca, unui om i-a spus ca a fost la Mormântul Sfânt. Acesta mi-a confirmat. Valentina vede la om trecutul, prezentul si viitorul sau. Ceea ce vede ea nu vede un om obisnuit. Ea nu este o ghicitoare în cafea sau în carti.
Universul ei de stelute, betisoare, linii, puncte, etc. poate fi înteles doar de specialisti, care la rândul lor folosesc tehnici sofisticate pentru a patrunde în microcosmosul omului.
Am reîntâlnit-o pe Valentina de mai multe ori la Câmpul Românesc unde, pot spune ca a devenit vedeta locului, omul cel mai cautat. O sala plina i-a ascultat prelegerea, e drept nu academica, si a înteles ce înseamna fenomenul sau miracolul Valentina. Toti voiau sa fie consultati deoarece nu au mai apucat sa se înscrie pe lista întocmita, toti voiau sa o asculte,sa i se adreseze sau cel putin sa-i stea în preajma. Auzind ca vine si în Toronto, oamenii s-au interesat când o mai pot vedea si auzi.
“Voi merge la biserica “Sfântul Ioan Evanghelistul”unde slujeste parintele Cudritescu, alt om cu har înzestrat de Dumnezeu”- am si eu nevoie de hrana spirituala; apoi voi urma programul întocmit de domnii profesori si doctori de la Universitate si probabil voi apare si la televiziune, deoarece s-au interesat niste domni de la cel mai important post de-aici”.
Am selectionat doar câteva pasaje din caietul de impresii - aparut la sugestia unui domn umblat prin lume, nu în dorinta de popularizare sau management, ci de a imortaliza o realitate, o mândrie a românilor, fericiti ca o au pe Valentina, aceasta comoara lasata de Dumnezeu pe plaiurile românesti, un “Patrimoniu National”, asa cum o califica un profesor francez de medicina.

Dincolo de cele consemnate aici ca ziarist, ca medic as dori sa recomand - poate chiar sa trag un semnal de alarma - oamenilor de stiinta din România, sa investigheze capacitatile pe care le poseda Valentina. Poate ca ce vede azi Valentina se va confirma peste zeci sau sute de ani. Stiinta româneasca, cercetarea mai ales, nu a fost valorificata suficient, am pierdut multe prioritati mondiale, citez doar descoperirea insulinei de catre savantul român Paulescu. “Comoara Valentina” trebuie explorata nu numai exploatata!
Dorel Gagea

“In sfârsit, România are un dar de la Dumnezeu, o are pe Valentina. Sunt unul care am beneficiat de screeningul Valentinei si tonificarea de catre bio-energo-terapeutul Sorin si sunt mult mai puternic din punct de vedere al energiilor. Le multumesc si le doresc numai bine”.
George Coicea-arhitect-Toronto

“Doamnei Valentina, toate binecuvântarile preotului D. Ichim din Kitchener. Cele mai bune impresii”.

“Valentina esti un om cu totul deosebit si, chiar daca nu as crede în culorile si energiile pe care le vezi tu, fiind în prezenta ta si vorbind cu tine, îmi este clar ca esti un om asa cum ar trebui sa fie toata specia umana. As veni oricând si oriunde, sa vorbim”.
Adrian Nanu-Toronto

“Am ramas profund impresionati de cele spuse de Valentina. Ne vor marca modul de gândire”. fam.Iluc din New-York

“Sunt deosebit de impresionata de puterea doamnei Valentina. Noi suntem binecuvântati având ocazia sa o auzim si sa respiram acelasi aer, sa-i împartasim gândurile curate si de admiratie”.
Otilia Capraru-Toronto

“Sunt inginer de profesie, deci un om pragmatic. Sotia mea Iris este cu mult mai aplecata spre latura spirituala a existentei. Având o biblioteca bogata pe aceasta tema, am aflat de “Fenomenul Valentina”. Cu atât mai mare ne-a fost surpriza când am aflat ca dânsa va veni în Canada. Am avut sansa sa o cunosc, sa fiu consultat si, impresia este formidabila. Mi-a placut simplitatea, modul de comunicare si mai ales profunzimea analizei. Voi urma atât tratamentul recomandat cât si comportamentul fata de boli. Multumesc lui Dumnezeu pentru sansa pe care mi-a dat-o”.
M. Ionescu

“Doamna Valentina nu este numai o sursa de informatii, este si o posibilitate de aprofundare prin determinari ce pot initia o noua stiinta”. D. Stoenescu-Paris

“Doamna Valentina, am fost f. impresionata, pâna la lacrimi, de când v-am vazut prima oara la conferinta de luni. Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sansa de a va întâlni. V-am simtit ca o mama cu sufletul deschis si generos în a asculta si pasurile mele. Va multumesc din suflet pentru toate sfaturile pe care mi le-ati dat. Sa va dea Dumnezeu o viata lunga, plina numai de bucurii lânga cei dragi. Nu va voi uita niciodata, dar sper sa ne mai întâlnim”.
Laura

“Ca specialist în utilizarea câmpurilor naturale ale Pamântului si a spatiului adiacent, am cautat sa vad posibilitatile celor ce se ocupa de “Câmpuri paranormale”si folosirea acestora în diferitele domenii (biomedical, bogatii ale subsolului, anchete de crima). Am fost impresionat în posibilitatile lor în bioterapie. Pentru domeniul meu de interes, aplicarea în prospectii miniere, “paranormalul” poate aduce contributia sa”.
Dr. ing. Michael Mihaila-expert ONU în resurse de energie

sursa: http://www.valentina.as.ro/articol%20valentina.htm
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
Back to top See my Info
Duhul
Initiat
Initiat

Duhul is offline

Joined: 09 Oct 2007
Member: #308
Posts: 316
Country Flag: Israel
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Articol cu si despre Valentina - ziarul Cotidianul
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 3.11.2008, 06:32 View PostDownload Post

Articol preluat din: http://www.cotidianul.ro/anterioare/2000/cultura/cult28aug03sep.htm

TV Romania 1 a programat, sambata, la pranz, o capodopera a filmului asa-zicand documentar. Microcosm este titlul filmului. Realizat de o echipa franceza, acest documentar a fost filmat cu camere speciale, capabile sa surprinda viata acolo unde ochiul uman nu se poate concentra prea multa vreme, iar daca priveste acolo, nu vede detaliile cele mai importante. Cum isi face viermele coconul din care va iesi, apoi, un fluture! Misterul trecerii de la conditia de taratoare la cea de zburatoare. Alte imagini cu viata insectelor: furnici, buburuze etc. Formele insectelor dau prima uimire a celui care vede acest Star Trek al microsmosului din lumea organismelor mici. Ce am putea vedea, oare, daca am avea camere de luat vederi si mai mici, adaptate, de pilda, microuniversului dintr-un ou de furnica? Dar mai departe? Daca am putea vedea si mai adanc, in interiorul celulelor din oul de furnica? Apoi, mai departe, in formele interne ale materiei anorganice, in structura unei molecule de apa ori in interiorul atomului de hidrogen. Peste tot exista ceea ce numim forme de materie organizata.
De necrezut pentru mintea organizata rationalist ar fi sa fie posibila vederea in aceste adancimi a microcosmosului si fara camere de luat vederi. Ei, bine, acest „miracol" este contemporan cu noi. La Iasi traieste o femeie, oarba, cu nu mai mult de patru clase, pe nume Valentina Girneata, despre care s-a scris o carte, Fenomenul Valentina, tiparita cu un an in urma. Valentina este oarba, dar are o vedere despre care mintea cea rationala nu stie nimic. Nu se stie cum, Valentina poate sa vada interiorul unui fir de nisip, formele launtrice ale unui cristal de zahar, „filmul" dintr-o celula canceroasa ori sanatoasa etc. Poate sa vada si interiorul unui nucleu de hidrogen. Orice microcosm organic ori anorganic. Acest miracol se petrece in Romania, in indiferenta oarba a mintilor noastre rationaliste. Ce e orbirea, asadar? (I.B.)

sursa: http://www.valentina.as.ro/articol%20cotidianul.htm
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
Back to top See my Info
Duhul
Initiat
Initiat

Duhul is offline

Joined: 09 Oct 2007
Member: #308
Posts: 316
Country Flag: Israel
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Articol - Energia misterioasa din Muntii Bucegi - ziarul Monitorul de Brasov
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 3.11.2008, 06:36 View PostDownload Post

Energia misterioasa din Muntii Bucegi

Geologul Traian Trufin a fost martorul mai multor intimplari stranii petrecute in Busteni.

Busteni. Piscurile muntilor se cufunda in nori. Crucea de pe Caraiman impunge cerul cu semetie. Nimic n-ar prevesti ca linistea seculara a naturii ar putea fi tulburata de evenimente neobisnuite. Traian Trufin stie insa ca totul e doar aparenta. Aici a trait cele mai stranii intimplari. Este convins ca sub Carpatii nostri exista o alta lume.

Un muzeograf "patit"

Bucegii sint considerati de catre specialisti un punct energetic foarte puternic. Locul este invocat de yoghini si vizionari. S-au emis ipoteze asupra existentei unor galerii subterane, s-au facut teste radiestezice. Cercetarile au demonstrat ca zona este incarcata energetic mai mult ca oricare din Romania. Traian Trufin, muzeograf conservator la Muzeul "Cezar Petrescu" din Busteni, publicist si cercetator al fenomenelor stranii la care a fost martor, a incercat sa gaseasca niste explicatii.

Insomnii fara oboseala

"In 1993, timp de doua saptamini, in partea de sud a orasului, oamenii aveau insomnii, indiferent de virsta. M-am gindit ca sint emanatii de noxe de la fabrica de hirtie. Nici vorba de asa ceva. Era ciudat ca, desi nu dormeau, oamenii nu se simteau obositi. Mi-au confirmat acest lucru cel putin 20 de persoane", povesteste muzeograful. Unii localnici au ajuns sa traiasca adevarate stari de euforie. Manifestarile aveau loc numai in timpul noptii. Dupa ce au bagat in sperieti tot orasul, au incetat la fel de brusc cum aparusera.

Cutremure la ore fixe

Apoi au inceput cutremurele. Paradoxal, dar acestea n-au putut fi localizate in Bucegi si nici nu aveau vreo legatura cu sursa seismica din Vrancea. Seria de cutremure a inceput in 1994 si a tinut 3 ani. "Se produceau la ore fixe: la 20 si 3 noaptea. In fiecare zi, invariabil. Nu erau insa seisme propriu-zise. Se manifestau dupa alte legi. Aveau un areal redus: Azuga-Busteni-Sinaia. Uneori cuprindeau doar un cartier din Busteni. Se auzea din pamint un vuiet, ca si cum s-ar fi prabusit sub picioarele tale tavanul unei grote. Nu apareau nici miscari orizontale, nici verticale", povesteste Traian. A numarat peste 100 de astfel de miscari seismice.

Bubuituri din subteran

Nici specialistii de la Statia Seismica de la Cheia n-au putut lamuri lucrurile. Au cazut citeva cosuri de pe acoperisuri, in zidurile caselor au aparut citeva fisuri. Misterele s-au succedat. Miscarile de pamint au durat trei ani. S-a emis ipoteza producerii artificiale a cutremurelor datorita unor detonari subterane. Dar in acea perioada nu fusesera facute nici un fel de sapaturi in zona. Seismologii n-au gasit explicatii Specialistii de la Institutul de Fizica a Pamintului n-au putut spune decit ca sint manifestari naturale, determinate de fracturi locale ale scoartei. "Aici este zona de rezonanta a cutremurelor din Vrancea. In acea perioada, nu s-a inregistrat nici macar un cutremur de intensitate mare. In Vrancea au loc zilnic miscari slabe ale scoartei, cu magnitudine sub un grad. Dar aici cutremurele masurau 3-4 grade pe scara Richter", spune muzeograful convins ca fenomenele de acum 6 ani se pot explica doar prin alte cauze.

Oameni electrici

A urmat un nou fenomen, aproape generalizat in zona: locuitorii din Busteni s-au incarcat energetic intr-un mod de neinteles. Oamenii nu mai puteau atinge cu mina obiecte sau fiinte pentru ca se electrocutau. Atingerea palmei de corp producea arsuri, iar oamenii evitau sa-si stringa miinile. Toate acestea la inceput amuzau, dar dupa un timp au inceput sa ingrijoreze. "Am avut multa vreme pe piele urma degetelor unui prieten care m-a batut pe umar, amical. Prin camasa, amprenta palmei lui s-a impregnat pe spatele meu. Pielea s-a inrosit. Pe intuneric, atunci cind atingeam unele obiecte, ieseau scintei", isi aduce aminte el.

Semnale radio amplificate

"Aveam niste casti de radioamator. Receptionam in ele un program de radio. Dar am observat ca numai in zona Busteni. Iesind din oras, spre Bucuresti sau Brasov, nu mai receptionam nimic. Cred ca exista un puternic cimp energetic in zona care amplifica semnalele radio", crede Traian. A mai observat si alte fenomene bizare. In jurul Crucii de pe Caraiman apar deseori aureole ciudate si chiar holograme.

Curcubeu fara ploaie

Intr-o dimineata, pe un soare splendid, fara nici o urma de ploaie in ultimele zile, a observat un curcubeu imens, cu o stralucire neobisnuita. Un capat pornea din cartierul Zamora, iar celalalt era ancorat in Crucea de pe Caraiman. Curcubeul aparuse in contradictie cu legile firesti ale naturii. Deseori, muntele Caraiman este inconjurat de un briu laptos de nori. Acest inel compact este prezent numai in partea de mijloc a masivului. Piscul si baza muntelui ramin neinvaluite in ceata. " Timp de doua luni, in muzeul unde lucrez, luminile se stingeau si se aprindeau, intr-un ritm curios. Sau se aprindeau numai filamentele becurilor. I-am chemat pe cei de la Renel. N-au constatat nici o defectiune", povesteste Traian.

Coridoare in interiorul muntelui

Traian are o teorie proprie. Crede ca toate anomaliile din Busteni sint cauzate de existenta unor galerii subterane in maruntaiele muntilor. Aceste uriase tunele subterane sint de natura artificiala si au fost sapate de civilizatii nepamintene. Aici au loc experiente, punctul fierbinte fiind in zona crucii de pe Caraiman. Asa se explica bubuiturile care insotesc cutremurele. Sau receptionarea undelor radio, emise nu din eter, ci din aceste coridoare. Cine produce acele amplificari stranii, in ce scop, cui ii sint destinate acele comunicari radio bizare, Traian nu poate raspunde.

Baze extraterestre in Bucegi

"Convingerea mea este ca exista in subteran o alta lume. Extraterestrii cunosc totul despre lumea de la suprafata. Spectrul lor informational este foarte larg. Dar nu stiu ce fel de activitate desfasoara acolo si nici de ce nu vor sa comunicam. Probabil pentru ca omenirea inca nu este pregatita sa inteleaga niste lucruri", conchide geologul. Spera ca fenomenele se vor intensifica si pina la urma vor deveni o cale de comunicare intre cele doua civilizatii. Oricum, e mai mult decit lipsa de explicatii satisfacatoare pe care au oferit-o pina acum oamenii de stiinta.

Crucea de pe Caraiman

Monumentul istoric a fost construit intre anii 1926-1928, prin staruinta reginei Maria, in memoria eroilor ceferisti cazuti la datorie in timpul primului razboi mondial, in luptele de pe Valea Prahovei. Asezata la o altitudine de 2.291 m, Crucea Eroilor Neamului are o inaltime de 28 m, cu doua brate a cite sapte metri fiecare. Este montata pe un soclu inalt de 7,5 m, din beton armat imbracat in piatra. Acesta adaposteste un generator electric care alimenteaza cele 120 de becuri, de cite 500 W fiecare.

Valentina confirma ipoteza galeriilor subterane

Vizionara Valentina, femeia oarba din Iasi care poate pune diagnostice si prin telefon, sustine ca a descoperit prin metode proprii ca un important suvoi de energie, de aceeasi calitate cu cea care alimenteaza complexul de la Gizeh, scalda si Sfinxul nostru din Bucegi. Iar subteranele nedescoperite ale acestuia comunica cu piramidele din Egipt. "Acolo e trecutul omenirii. Dar nu-i omenirea de acum doua mii de ani. E cu mult mai demult, tare mult inainte. Sfinxul din Bucegi este ocrotitorul pamintului pe care locuim. De fapt, in Bucegi, la Sfinx vine un suvoi foarte puternic de energie. Atunci cind cu stiinta care va fi pe pamint va birui cineva sa ajunga sub Muntii Bucegi, va da peste toate aceste inscrisuri si documente insemnate si, dupa semnele acelea, va sti ce are de facut. Dar asta se va intimpla numai dupa ce suvoiul de energie de deasupra va slabi", spune clarvazatoarea care n-a fost niciodata in Bucegi.

Carpatii, priviti din spatiu

Muntii Carpati au o curbura particulara. Imaginile aeriene obtinute de la mare inaltime ne pot duce cu gindul la forma sinuoasa a unui sarpe urias, care incearca sa-si inghita coada. Cosmonautul Dumitru Prunariu a asemanat Carpatii priviti din spatiu cu o mama care isi tine in brate pruncul. Comparatie care duce cu gindul la afirmatiile religioase care spun ca Romania este un tinut ocrotit de Maica Domnului.

Misterul Sfinxului din Bucegi

Cea mai misterioasa formatiune din Carpati ramine stinca din Bucegi care are o asemanare tulburatoare cu Sfinxul egiptean. Dintotdeauna oamenii si-au pus intrebarea daca aspectul ei particular a fost efectul eroziunii sau avem de-a face cu o lucrare realizata de mina omului. Din orice unghi e privit se poate constata ca este o reprezentare antropomorfa. Sfinxul romanesc din Bucegi nu are doar aspectul sfinxului, ci si atributele misterioase ale acestuia. Vizionarii spun ca in preajma lui au trait revelatii si experiente aparte.

Conuri de lumina din Virful Omu

Bucegii erau muntii preferati ai dacilor. Locuri spirituale pentru venerarea zeilor. Virful Omu (2.505 m) are si el ciudateniile lui. Deseori s-au vazut conuri de lumina iesind din acest loc.

      » Camelia ONCIU


sursa: http://www.valentina.as.ro/articol%20monitorul%20bv.htm
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
Back to top See my Info
Duhul
Initiat
Initiat

Duhul is offline

Joined: 09 Oct 2007
Member: #308
Posts: 316
Country Flag: Israel
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Articol - Sfinxul din Carpati
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 3.11.2008, 06:38 View PostDownload Post

SFINXUL DIN CARPATI


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.      
Daca privesti harta Europei, ochii iti sunt imediat atrasi de curbura extrem de particulara a Muntilor Carpati. Cuprinsi intre paralele 45-46 si meridianele 23-26, ei sunt amplasati parca in centrul continentului. Imaginile aeriene obtinute de la mare inaltime ne pot duce cu gândul la forma sinuoasa a unui sarpe urias, care incearca sa-si inghita coada. Cel mai inalte piscuri nu depasesc 2500 de metri inaltime, dar asta nu-i impiedica sa fie impunatori si, câteodata, inaccesibili. Dar ceea ce atrage atentia atunci când ii strabati cu pasul este marea varietate a formelor in care par sa se fi constituit.
        De la culmile specific vulcanice ale Apusenilor, la formatiunile calcaroase ciudate ale Ciucasului si semetia Fagarasilor, muntii Carpati te surprind si parca te obliga sa nu-i treci cu vederea.

       Piscuri, tancuri, lacuri glaciare, pietre ciudate, iti pun la incercare imaginatia.

       Dar cea mai misterioasa formatiune, pare sa ramâna stânca din Bucegi care a fost numita "Sfinxul" si care are o asemanare tulburatoare cu Sfinxul egiptean.

       Dintotdeauna oamenii si-au pus intrebarea daca aspectul ei particular a fost efectul eroziunii sau avem de-a face cu o lucrare realizata de mâna omului. Nu exista nici un document care sa ne ajute, nici o indicatie care sa ne indice provenienta acestui monument megalitic.

       Exista doar "Sfinxul".

       Poate fi el rezultatul capriciilor vremii? E indoielnic, având in vedere perfectiunea formelor.

       Din orice unghi l-am privi constatam ca avem de-a face cu o reprezentare antropomorfa. E destul de dificil sa-ti imaginezi ca vântul si ploile s-au straduit sa daltuiasca o stânca care sa reprezinte un cap omenesc. Si nu orice fel de cap. Ci unul impunator, misterios, degajând o forta si autoritate greu de obtinut si de catre un sculptor talentat.

       Spatiul liber din jurul acestui simulacru, te duce cu gândul la un amplasament anume ales. De acolo de sus, de la inaltimea muntilor, stânca pare sa vegheze ca un adevarat "Pazitor al pragurilor".

        Daca "Sfinxul" a fost inaltat de oameni, oare când s-a produs acest lucru si cine erau acesti oameni? Cât de departe  putem sa ne lasam purtati d imaginatie pentru a afla din ce motive acei oameni l-au creat?

        Unii cercetatori considera ca ar fi vorba de un simulacru al zeului primordial Saturn. Oare ce fel de societate si cât de departe in negura vremurilor a avut nevoie de acest fel de coagulare a credintelor si sperantelor, incât sa ridice la mare inaltime (probabil cu mari eforturi) imaginea din piatra a unei figuri umane?

        In ultimul timp, multi cercetatori afirma ca mineralul, prima treapta a evolutiei vietii, este depozitarul informatiei imemoriale. Multe monumente megalitice, a caror utilitate a fost initial decodificata ca o modalitate de a masura timpul sau a observa mersul astrilor, s-au dovedit ulterior (in lumina cercetarilor recente) a fi depozitarele unor informatii continute in câmpul energetic degajat de ele, câmp dovedit ulterior a avea influente benefice asupra celor ce puteau interfera cu acesta (vezi menhirele de la Carnac, considerate astazi pietre vindecatoare).

        Sfinxul românesc din Bucegi, nu are doar aspectul sfinxului, ci si atributele misterioase ale acestuia. Orbita sa de piatra, pare sa accepte imaginea unei lumi care trebuie privita cu ingaduinta, care are multe de invatat si mare nevoie de ajutor. Atunci când te afli inpreajma lui, ai senzatia ca veacurile nu iti sunt destinate tie, biet muritor, decât daca intelegi care iti e rostul.

         De aici, de sus, eu pot privi fiecare fapta a voastra, pare sa spuna cel ce strajuieste inaltimile Bucegilor. Toate lucrurile si intâmplarile la care am fost martor sunt pentru mine fapte previzibile.

        Rolul meu este cel de straja a neamului care a trait cândva aici, care vietuieste si astazi, dar care din pacate, si-a uitat radacinile si rostul.

        Câte natiuni se pot mândri cu un Sfinx inaltat pentru ele?

        Câte natiuni se pot raporta la inspiratele initiative ale stramosilor, cunoscatori de taine ancestrale, care au avut forta de a daltui in piatra, arhetipul maretiei?

        Sfinxul din Bucegi este cunoscut astazi doar ca o destinatie turistica. Oamenii vin, se uita la el, percepându-l ca pe inca un punct bifat din agenda excursiei.

        Exista insa in tara aceasta oameni simpli, daruiti de Dumnezeu cu puteri vizionare, care stiu ca Sfinxul Bucegilor sta intr-adevar de paza.

       Vizionara Valentina, femeie oarba din Iasi, a descoperit ca un important suvoi de energie, de aceeasi calitate cu cea care alimenteaza complexul de la Gizeh, scalda si Sfinxul nostru din Bucegi. De asemenea, ea afirma ca subteranele nedescoperite ale acestuia ascund o adevarata arhiva, din timpuri imemoriale, la care oamenii vor avea acces dupa multi ani.

       "Acolo e trecutul omenirii! Dar nu-i omenirea de acum doua mii de ani. E cu mult mai demult, e demult, demult, tare mult inainte."

       "Sfinxul din Bucegi este ocrotitorul pamântului pe care locuim. De fapt, in Bucegi, la Sfinx vine un suvoi foarte puternic de energie." (...)"Atunci când cu stiinta care va fi pe pamânt va birui cineva sa ajunga sub muntii Bucegi, va da peste toate aceste inscrisuri si documente insemnate si, dupa semnele acelea va sti ce are de facut. Dar asta se va intâmpla numai dupa ce suvoiul de energie de deasupra va slabi..."

        Noi, traitorii de pe acest pamânt, nu avem calitatile extrasenzoriale ale Valentinei.

        Dar, atunci când ne aflam in preajma Sfinxului din Bucegi, reziduuri de memoie ancestrala ne spun ca nu este intâmplator faptul ca aceasta daltuire antropomorfa sta de straja pe culmile Bucegilor, in România.

        Intuitia ne spune ca, daca este purtatoarea unui anume mesaj, acesta va putea fi receptionat in folosul intregii umanitati.

       Misiunea noastra ar putea fi aceea de decriptor al informatiilor posibile, atât de bine pazite de Sfinxul Bucegilor.

     In extraordinara sa lucrare "Cartea trecutului misterios" ("Le livre du passé mystérieux") aparuta in traducere româneasca la Editura Elit in cursul anului 2001, marele erudit si initiat care este Robert Charoux face o afirmatie tulburatoare. Se pare ca exista pe globul terestru asa-numitele puncte ale dragostei, adica locuri legate de alegerea lor de catre anumite fenomene inexplicabile, intr-un anumit punct privilegiat in care se unesc, se imperecheaza si se nasc curentii de inteligenta ai cerului si ai Terrei... In aceste puncte ale dragostei, in perioadele ei de calduri, Terra aduce pe lume prunci de stânca zoomorfa.

       Conform acestui rationament, extrem de tentant, vârfurile antropomorfe din Muntii Carpati, respectiv, Omul, Babele si Sfinxul, demonstraza foarte clar ca pe teritoriul României de azi, fostul imperiu dac de altadata si straveche vatra de civilizatie ariana, se afla din timpuri imemorabile asemenea "puncte" privilegiate energetic, in care Cerul si Pamântul se intâlnesc pentru a zamisli.

       Acesta poate fi un argument puternic pentru atasamentul pe care il nutrim fata de pamântul nostru, atasament cu atât mai puternic cu cât el repreznta fara indoiala o zona favorizata a planetei, un "culoar" energetic de electie.

de Maria BARBU, octombrie 2001

sursa: http://www.valentina.as.ro/articol%20noua%20romanie.htm
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> Spiritualitatea Universală, Texte profetice, profeti, prooroci, channeling, clarvazatori, scribi ai lui Dumnezeu
   -> Channeling, Clarvazatori, Scribii lui Dumnezeu, Clarvazatori si profeti contemporani
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 6 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !