Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 26.1.2021, 18:30
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Oamenii verzi


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar

Acustic is offline

Joined: 30 May 2007
Member: #229
Posts: 1062
Country Flag: Romania
Style: subSilver (77)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Oamenii verzi
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 28.11.2008, 23:52 View PostDownload Post

Oamenii verzi


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Un băiat și o fată dintr-o altă dimensiune spațio-temporală bulversează înțelegerea și cunoștințele oamenilor din Spania secolului trecut. Noroc că Inchiziția își încheiase veacul!

În vara anului 1887, niște țărani ce lucrau câmpul de lângă satul Banjos  (Spania) au observat ieșind dintr-o pivniță părăsită doi copii, un băiat și o fată; ceea ce era izbitor la aceștia era culoarea verde a pielii celor doi copii (precum frunzele copacilor), cât și îmbrăcămintea lor, curioasă nu doar în ceea ce privea croiala, dar și ca textură, materialul fiind cu totul străin de ceea ce se știa până atunci. În plus, atât fata cât și băiatul vorbeau într-o limbă total necunoscută.

Este lesne de înțeles că un asemenea eveniment s-a răspândit ca fulgerul în țară; din păcate, nici lingviștii chemați de la Barcelona pentru a identifica dialectul folosit de copii și nici alte somități științifice cărora li s-a cerut ajutorul pentru a determina țesătura hainelor lor nu au fost de vreun ajutor, misterul învăluind atât apariția, cât și originea celor doi.

Copiii au fost luați în grija judecătorului local, Ricardo da Calno, care – în naivitatea lui – a încercat să le spele culoarea verde de pe față și de pe cap, însă fără niciun succes. Chipurile celor doi copii îmbinau într-un mod ciudat trăsăturile clasice europoide cu cele negroide, în timp ce ochi erau asiatici, migdalați.

În ceea ce privește alimentația, cu excepția a puțină fasole verde proaspătă, restul hranei a fost respins în mod constant de cei doi; de altfel, băiatul a murit la scurt timp datorită lipsei de adaptabilitate la regimul alimentar, dar fata a mai supraviețuit cinci ani, timp în care pigmentul ei verde s-a diminuat, ajungând la o nuanță vernil foarte deschisă.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Grație unei anumite inteligențe pe care o poseda, tânăra a reușit să învețe limba spaniolă și să facă puțină lumină în jurul enigmaticei întâmplări. Astfel, localnicii au aflat că în țara de unde venea ea, soarele nu se ridica niciodată deasupra orizontului, făcând să domine un crepuscul permanent; ceea ce era curios era faptul că acel teritoriu se învecina cu altul (fiind despărțite de un fluviu foarte lat) în care soarele lumina tot timpul! Într-una din zile, ea și fratele ei au fost surprinși de o furtună iscată din senin, ca o tornadă; prinși repede în vârtejul imens, cei doi s-au trezit deodată în pivnița din care, mai apoi, au ieșit pe câmpul de lângă satul Banjos.

Fata a fost crezută, deoarece nimeni nu mai văzuse vreodată oameni cu pielea verde. Fiind însă imposibil de soluționat, cazul a fost repede ocultat, pentru a nu scoate în evidență neputința științei din acele vremuri. Singura explicație oferită atunci a fost că, probabil, cei doi veneau de pe Marte, a cărui atmosferă crepusculară fusese cea care cauzase culoarea verde a pielii. Astăzi se crede însă că viața pe planeta Marte este aproape imposibilă (din perspectiva conceptuală modernă), întrucât ființele vii ar trebui să respire o atmosferă de aproape 95% bioxid de carbon.

Oricum, pentru a ajunge pe Pământ ar fi fost nevoie mai curând de o navă spațială, decât de un ciclon. Nici ipoteza lui Jaques Bergier, conform căreia cei doi ar fi fost lăsați aici de o civilizație extraterestră ca un fel de test pentru a verifica reacția oamenilor nu rămâne în picioare, căci ce civilizație ajunsă la un asemenea progres tehnologic – cel al zborurilor interstelare – și-ar fi sacrificat cu bună știință copiii pentru un experiment de o valoare îndoielnică?
În lumina noilor descoperiri și cunoștințe științifice, pare cel mai probabil că cei doi „oameni verzi” au fost confruntați cu o discontinuitate spațio-temporală, care le-a permis proiecția instantanee într-un alt colț de univers sau într-o lume paralelă.

sursa: yogaesoteric
noiembrie 2008
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
Back to top See my Info Personal Gallery of Acustic
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> UNIQUE - La răscruce de drumuri, Misterele lumii
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !