Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 16:34
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Tinerețe fără bătrânețe


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar

Acustic is offline

Joined: 30 May 2007
Member: #229
Posts: 1062
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Tinerețe fără bătrânețe
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 29.11.2008, 00:07 View PostDownload Post

Tinerețe fără bătrânețe

Poveștile incredibile ale unor oameni loviți de trăznet


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
O întâmplare deosebită a fost cea prin care o femeie în vârstă a găsit, fără să vrea, elixirul tinereții. Ea a fost lovită de trăsnet și, ca o consecință cu totul neașteptată a acestui accident, a devenit tânără și frumoasă… trăsnet! După impactul cu înalta tensiune, Maria Louisa Mindez, în vârstă de 63 de ani, arăta ca la 25 de ani și nu se mai plângea de dureri reumatice.

„După toate datele științifice, ar fi trebuit să moară”, spune dr. Indios Vaga, care a condus echipa de medici ce a examinat-o pe Maria cea întinerită. „Și nu numai că n-a decedat, dar parcă și-ar fi recăpătat tinerețea. Nu am nicio explicație și nu pot decât să mă mir!”

Femeia, văduvă de șapte ani, a fost lovită de trăsnet în fața casei sale din Puerto Vara, Chile, în timp ce-și căuta în curte cățelușa (Cuchito) pe care voia s-o adăpostească de furtună. Fiica sa în vârstă de 40 de ani, Veronica Cruz, tocmai se afla în vizită la ea. Iată ce povestește:

„Ploua cu găleata când am auzit un tunet îngrozitor. Era așa de puternic, încât am sărit de pe scaun și am scăpat ceașca de ceai din mână. Am auzit-o pe mama țipând și am fugit la fereastră. Am văzut-o zăcând într-o băltoacă, alături de cățelușa care tremura de frig și care îi lingea fața”. Până când a ieșit în curte Veronica, Maria și-a revenit și a intrat în casă pe picioarele ei, dar sprijinită de fiica sa.

„Am fugit după un prosop – continuă Veronica – să-i șterg noroiul de pe obraji și, când am terminat operațiunea, am a scos un țipăt de uimire. Mama arăta exact ca în fotografiile din copilăria mea. Devenise din nou tânără, mai tânără chiar decât mine!” Acum, vârsta Mariei este trădată doar de părul cărunt.

Despre efectele miraculoase ale trăsnetului au relatat și alții. Poștașul american Edvin Robinson, în vârstă de 53 de ani, suferise un accident rutier, în urma căruia orbise și-și pierduse parțial auzul. Nouă ani mai târziu, a fost trăsnit în curtea casei sale din periferia Portlandului. Bărbatul a leșinat și a zăcut inconștient mai mult de un ceas. Medicii spun că norocul lui a constat în faptul că fusese încălțat cu pantofi cu talpă de cauciuc, care i-au salvat viața. Dar adevăratul miracol s-a produs când și-a revenit la spital și și-a dat seama că vedea și auzea din nou.

Se pare că americanii au noroc cu trăsnetele, pentru că următorul cazul s-a petrecut în localitatea Dayton, statul Kentucky. James Harris, în vârstă de 61 de ani, a fost lovit de trăsnet în timpul obișnuitei sale plimbări de dimineață. Peste câteva secunde și-a revenit, dar părul îi arsese complet, maxilarul i se fracturase în două locuri, suferise mai multe arsuri și leziuni pe corp. În schimb, văzul i s-a îmbunătățit substanțial.

La vârsta de 42 de ani, Mary Clauser din Oklahoma era foarte bolnavă și nu putea circula decât cu ajutorul scaunului cu rotile. În vara anului 1989 n-a reușit să se adăpostească la timp din calea unei furtuni, iar scaunul cu rotile a fost lovit de trăsnet. Femeia a scăpat nevătămată și de atunci poate să meargă!

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Există firește și persoane mai ghinioniste care n-au făcut „decât să supraviețuiasc㔠trăsnetelor. Betty Jo Hudson din Missisippi, parcă atrage trăsnetele. În anul 1950, pe când domnișoara Hudson era foarte tânără, casa lor fusese lovită de mai multe ori de trăsnet. Ultimul trăsnet s-a abătut asupra lor în anul 1957, când casa a ars până în temelii. După ce s-a măritat, casa ei n-a fost scutită nici ea de trăsnete. Aproape zilnic erau loviți de trăsnet, o dată fiind trăsnit și câinele din gospodărie. Betty Jo nu a fost atinsă niciodată, deși uneori fulgerul trecea la doar câțiva centimetri de ea.

Roy Sulivan „funcționa” ca un paratrăsnet viu. Timp de 36 de ani a lucrat ca paznic al unui parc și a fost lovit de trăsnet de șapte ori. Prima oară s-a întâmplat în anul 1942, accidentul soldându-se cu pierderea unui deget de la picior. Douăzeci și doi de ani mai târziu i-au fost pârjolite sprâncenele, iar în anul 1970 i-a fost ars umărul stâng; în schimb, fulgerul n-a lăsat altă urmă pe corpul său. În anul 1972, Sullivan a fost mult mai prevăzător, ținând o găleată de apă în mașină. De data asta i-a luat foc părul, dar l-a stins cât de repede a putut. În anul 1973, trăsnetul i-a lovit automobilul, iar Sulivan a fost aruncat prin parbriz la trei metri depărtare, scăpând doar cu o fractură de coaste. În anul 1976 și-a rupt glezna, zburând cinci metri prin aer în urma unei lovituri de trăsnet care l-a lovit tot în umărul stâng. Peste un an, același accident l-a surprins în timp ce pescuia, deși încercase să scape de fulger prin fugă. N-a reușit și a fost transportat la spital cu arsuri pe piept și pe abdomen.

În anul 1918, maiorul Summerford din armata engleză a fost lovit de trăsnet. Bărbatul a fost aruncat de pe cal și a fost paralizat de la brâu în jos, pe o perioadă de câteva săptămâni. Nu și-a revenit complet niciodată și de aceea a solicitat trecerea în rezervă și s-a mutat la Vancouver. În anul 1942 a fost trăsnit copacul sub care pescuia și maiorul a rămas cu umărul stâng paralizat timp de aproape doi ani. În 1930, pe când și-a revenit cât de cât, a fost lovit din nou de trăsnet, de data asta bătrânul fiind țintuit într-un cărucior cu rotile…
Interesant este faptul că, după moartea sa, în anul 1934 și mormântul i-a fost lovit de trăsnet, fiind complet distrus.

Fragment preluat din lucrarea MISTERELE LUMII – NĂSCUȚI SUB O STEA NOROCOASĂ

sursa: yogaesoteric
septembrie 2008
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
Back to top See my Info Personal Gallery of Acustic
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> UNIQUE - La răscruce de drumuri, Misterele lumii
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !