Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 26.1.2021, 19:15
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Prințesa care vorbește cu îngerii


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar

Acustic is offline

Joined: 30 May 2007
Member: #229
Posts: 1062
Country Flag: Romania
Style: subSilver (77)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Prințesa care vorbește cu îngerii
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 29.11.2008, 00:28 View PostDownload Post

Prințesa care vorbește cu îngerii


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Prințesa Martha Louise este fiica cea mai mică a regelui Harald al Norvegiei și a reginei Sonja. Încă de când era copil, a descoperit că poate citi gândurile și simți stările oamenilor și a început să intre în contact cu entitățile angelice. Continuând să aibă încredere în percepțiile ei, și-a finalizat studiile și și-a luat diploma de psihoterapeut, fiind foarte atrasă de terapiile alternative. La vârsta de 35 de ani a pus bazele unei școli numite Astarte Education unde studenții care se înscriu la cursuri pot învăța cum „să creeze miracole” în viețile lor și să comunice cu îngerii, pe care ea îi descrie ca fiind „forțe ce ne înconjoară și care sunt un sprijin și un ajutor în toate aspectele vieții noastre”. Motto-ul școlii este: „Creați miracole în viața voastră cu ajutorul îngerilor și prin capacitățile voastre.” Martha Louise a declarat că a ales să desfășoare această activitate pentru a ajuta pe fiecare om care dorește să-și trezească capacitățile latente, să-și deschidă inima către comuniunea inefabilă cu entitățile angelice care se află în permanență în jurul nostru.

Ea a început să-și folosească capacitățile de vindecare și de clarvedere în cadrul familiei sale și pentru a-i ajuta pe cei apropiați. Prințesa Mette-Marit, soția prințului moștenitor al Norvegiei, Haakon, a povestit într-o biografie a prințesei Martha Louise scrisă de Erik Fosnes Hansen că printr-o neobișnuită strângere de mână, cumnata sa a ajutat-o să se vindece de o inflamație pelviană. “Poate a fost doar o strângere sănătoasă de mână, dar ea a avut o căldură specială în palmele ei,” a spus prințesa Mette-Marit. “Există, desigur, o mulțime de oameni care au mâini călduroase și plăcute, dar ea parcă a avut un mic soare înăuntrul ei.”

Această preocupare mai puțin obișnuită, mai ales pentru membrii unei familii regale a declanșat tot felul de controverse din partea bisericii, a instituțiilor și departamentelor pentru sănătate etc.

Clericii bisericii luterane evanghelice au comentat aspru acțiunile prințesei Martha Louise și mai ales folosirea capacităților sale de clarvedere și vindecare prin terapii alternative. Ei i-au pus în vedere să-și redefinească poziția pe care o are ca membru al familiei regale norvegiene, care aparține, prin tradiție, doctrinei luterane, sau, în caz contrar, va fi excomunicată.

Mulți oficiali, directori ai departamentelor de sănătate, personalități politice și religioase s-au arătat și ei revoltați pretinzând că prin deschiderea acestei școli, prințesa Martha Louise a abuzat de poziția socială pe care o are. Directorul Departamentului de Sănătate, Lars E. Hanssen a relatat ziarului Aftenposten faptul că prințesa trebuie să fie „foarte atent㔠cum își folosește autorizația de psihoterapeut în realizarea cursurilor de vindecare, clarvedere și terapie alternativă.

„Când ești un profesionist autorizat în domeniul sănătății, așa cum este Martha Louise, ești cu siguranță verificat,” spune Hanssen. „Cu cât afirmă mai mult că este psihoterapeut, cu atât mai mult ar trebui să fie și mai atentă.”  „Dacă acei îngeri îi vor ajuta doar pe cei care participă la curs, acesta nu este un tratament și atunci nu e nici o problemă,” adaugă el. „Dar dacă îngerii și cursul sunt parte din tratament, atunci este o problemă.”

Un profesor de istorie a religiilor de la Universitatea de Știință și Tehnică din Norvegia NTNU, Asbjorn Dyrendal, crede că activitatea prințesei în cadrul acestei școli este jenantă. „Cred că această preocupare (a prințesei Martha n.n.) e cel puțin penibilă pentru un cuplu regal (regele Harald și regina Sonja) deoarece ei aparțin unei generații în care acest fel de religie a fost privită ca fiind excentric㔠a spus Dyrendal. „Dar aceasta este, desigur, doar o altă familie asemănătoare cu multe alte familii regale europene pentru care asemenea activități excentrice sunt ceva obișnuit. Ei gândesc poate că este normal ca fiica lor să ceară onorariu pentru a face posibil contactul cu îngerii. ”

O altă opinie este cea a Dr. Bernt Rognlien, una dintre personalitățile marcante ale Norvegiei în materie de medicină alternativă, care crede că activitatea prințesei în cadru școlii Astarte Education este, prin natura sa, mai mult religioasă decât medicală. „După părerea mea, citind site-ul său, acesta are o tentă spirituală și religioasă, nefiind descrise altceva decât modalități de vindecare a bolilor”, a spus el, adăugând că el crede că prințesa nu realizează faptul că a trecut la o altă doctrină atunci când folosește terminologie religioasă despre îngeri și zeități.

Inge Lonning, rectorul Universității din Oslo și politician marcant al Partidului Conservator, spune că, prin invocarea îngerilor, cursul susținut de prințesă se apropie tangențial de religia creștină. Lonning, profesor de teologie, spune că informațiile prezentate pe site-ul prințesei se aseamănă cu un curent religios care a existat în Norvegia înainte de introducerea creștinismului, bazat pe ideea c㠄ființa crede în propriile sale puteri. În opinia mea, aceasta nu poate fi combinată cu credința creștină.”
Acest caz nu este singular. Numărul celor care comunică cu îngerii este mult mai mare și de-a lungul istoriei sunt cunoscute numeroase astfel de cazuri.

Bibliografie:
www.aftenposten.no/english/local/article1913287.ece
www.astarte-education.com/
www.news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6915262.stm

sursa: yogaesoteric
octombrie 2007
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
Back to top See my Info Personal Gallery of Acustic
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> UNIQUE - La răscruce de drumuri, Misterele lumii
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !