Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 15:41
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Medicini alternative: Bio-electrificarea


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Dr Unique
Colaborator
Colaborator

Dr Unique is offline

Joined: 21 Dec 2008
Member: #420
Posts: 54
Country Flag: France
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Medicini alternative: Bio-electrificarea
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 21.12.2008, 18:46 View PostDownload Post

Bio-electrificarea


Deschid acest topic in speranta ca cei aflati in suferinta isi vor gasi vindecarea cat mai repede posibil si cu minimum de bani.
Cu totii suntem nascuti si crescuti intr-un sistem in care bolile sunt de cele mai multe ori incurabile 100% si cu totii traim, mai mult sau mai putin, cu frica imbolnavirii cu ceva ce ne poate costa viata.
Cancer, SIDA/HIV, LEUCEMIE etc. si multe alte boli din acest sens...ne par de-a dreptul date de Diavol oamenilor pentru ai aduna gramada in "mizeria suferintei".

De multi ani studiez stiintele subtile si medicina "alternativa"...si de multe ori am descoperit adevarate oaze de vindecare. Marea problema este ca aceste oaze informationale de vindecare sunt atat de obscure si atat de suprimate de Sistemul Masonic ce reprezinta conducerea in esenta si a Sistemului Sanitar Mondial. Foarte rar sunt acceptate metode "incredibile" de vindecare, de catre asa zisii Doctori "academicieni"....din simplul motiv ca astfel si-ar pierde locurile de munca si ar face ca Marile Companii Farmaceutice ale lumii sa piarda sutele de milioane de $ pe care le fac de pe urma unor medicamente inutile care de cele mai multe ori provoaca efecte secundare ce necesita alte medicamente ... si tot asa...pana la moarte.

Eu unul m-am saturat de Sistemul Sanitar si de minciunile cu care indoapa oamenii aflati in nevoie datorita infectarii cu diverse boli care in cele mai multe cazuri au fost create de Companiile Farmaceutice!!! Si dovezi pentru o astfel de afirmatie exista!!! Se stie foarte bine ca SIDA, EBOLA, diverse tipuri de CANCER si alti virusi patogeni au fost creati in Laboratoarele celor mai renumite COMPANII FARMACEUTICE ce se aflau in direct contract cu armata si alte factiuni guvernamentale a caror unic scop este reducerea populatiei la stadiul de Oameni aflati In Suferinta care MUNCESC PENTRU A MANCA SI MANANCA PENTRU A MUNCI! Pana cand sunt prinsi in lantul IMBOLNAVIRII si cheltuie sute, mii si zeci de mii de Dolari pe asa-zisa vindecare oferita de aceasi oameni care i-au imbolnavit.

Acest topic va fi pentru multi ceva greu de acceptat...si nu am de gand sa ma las "invins" de ignoranta si refuzul celor ce se vor opune lor!

In primul rand ... am ales Tratamente Naturiste pentru ca mi sa parut cel mai potrivit context de publicare a astfel de informatii.

Nu stiu cat din ele voi reusi sa le fac publice pe acest forum...dar in functie de cerintele celor aflati in nevoie o sa raspund.
Ceea ce voi publica si toate metodele de veindecare nu costa nici un ban. Nu sunt medic si nu fac tratamente "avizate".
Sunt un simplu om ce a gasit anumite rezolvari pentru suferintele oamenilor, si consider ca astfel de informatii ar trebui sa ajunga in mainile celor ce cred ca singura alternativa este o viata grea in care suferinta se alina prin medicamente si operatii scumpe pe care in cele mai multe cazuri nu si le pot permite.

Pentru toti cei care doresc sa afle cum au fost create astfel de boli de catre organizatiile Farmaceutice si Militare voi da un link catre un documentar gratuit de pe internet care explica pe larg acest probleme si care este facut de catre un Dr. Leonard Horowitz ce are doctorat la Harvard si o lalta universitate "mare" si care in urma anumitor sincronicitati s-a revoltat impotriva sistemului care l-a crescut deoarece a gasit informatii ce evidentiaza clar si legal faptul ca Bolile Mari ale lumii sunt create ce catre cei care pretind ca vor sa le vindece!

Quote:
In_Lies_We_Trust_-_Len_Horowitz_2007_-_official_release

FULL AND DEFINITIVE VERSION: includes necessary opening and other clips unseen by other uploads! Here's the party line, the usual description: Are we winning the wars officials say we must? Wars against cancer, AIDS and terrorism? Family and friends everywhere are ill and getting sicker, fatter, more depressed, and broke popping pills and paying medical bills. Now officials urge you to prepare for the worst bioterrorist attacks in history (aside from nuclear explosions, and escalating "natural" disasters). This unique film takes you inside the policies, politics, and propaganda of genocide with a twist of humor. Horowitz exposes unprecedented fraud, malfeasance, and murder as a clear and present danger. In Lies We Trust examines the CIA's direction of Hollywood, and modern medicine, and will have you rethinking their impacts on the way you think about current events, increasing threats of outbreaks, cancer, and AIDS. Where do you suppose skyrocketing rates of these and other modern plagues came from? This award-winning doctor advances compelling analyses of documents explaining our modern maladies as "socio-political impositions" not made in Heaven. In Lies We Trust examines the military-medical-petrochemical-pharmaceutical profiteers behind medical maddness; their political prostitutes, and shoddy scientists. Stunning evidence including secreted interviews explains why millions of innocent and gullible people worldwide have been killed, and billions more are now being frightened into drug addictions, side-effects, profitable illnesses, and premature death. Watch In Lies We Trust: The CIA, Hollywood & Bioterrorism to learn why your life is entrusted to Manchurian candidates who don't even know how and why they aim to kill you. Horowitz brilliantly critiques the government's new 24-hour television network and feature documentary, History of Bioterrorism, which is now broadcasting daily over the Dish Network. Dr. Horowitz generously donated this life-saving DVD for widespread free public distribution without copyright restrictions. View every part of this production in the low resolution Quicktime files below, or order your high resolution DVD today. Make copies and share these DVDs and websites liberally. Your generous donation(s) greatly appreciated.Call 1-888-508-478. Healthyworldstore.com




( este in limba engleza )

Daca ati inteles perspectiva care este necesara pentru a intelege existenta atator boli in lumea sec XX si XXI...atunci ceea ce va urma va fi ca o gura de Apa in desert.

In anul 1991 doi doctori, William Lyman si Steven Kaali, au publicat intr-o anumita revista de specialitatea din SUA...un articol in care o metoda de vindecare a virusului HIV si bolilor anexe a fost patentata de catre Guvernul American. Probabil ca cei ce au acordat patentul nu prea gandeau la acea ora, pentru ca la cateva zile dupa publicarea metodei s-au facut presiuni enorme pentru retragerea patentului, pentru ca cei responsabili cu crearea metodei sa taca si sa nu mai aduca vorba niciodata despre acest lucru in schimbul unor foarte mari sume de bani iar orice publicatie ce continea stirea sa fie scoasa din circulatie si din biblioteci in caz ca au ajuns pe acolo.

Metoda era simpla si reprezenta succesul a cativa ani de cercetari in laboratoare special amenajate pentru a folosi virusi si bacterii. Ei foloseau monstre de sange uman pe care le infectau intentionat cu anumit virusi, iar dupa acea aplicau diferiti stimuli electrici pentru a observa gradul de reducere a activitatii viruslui.
Au facut acest lucru pana cand au obtinut o metoda prin care foloseau un curent electric aflat intre 50 si 100 microamperi. Practic, toate particulele virale HIV erau aproape total distruse in timp ce celulele de sange normale ramaneau ne-afectate. Particulele virale nu erau distruse direct prin electrificare ci mai degraba invelisurile proteice erau influentate in asa fel incat sa nu mai creeze transcritare reversa, o enzima necesara Virusului pentru a invada celulele umane.

Pentru o descriere a cum functioneaza virusii de tipu HIV : Enzima T.R. permite virusului sa intre in linia T celulara si pune "mana" pe masina repoductiva ADN. Dupa ce a folosit celula gazda pentru a se multiplica in mii de virusi noi, celula gazda va exploda si va "suipa" toti virusii in sistemul sanguin sau sistemul limfatic.

Acesta este modul in care HIV-ul se multiplica si raspandeste, iar cand Enzima T.R. este distrusa/inhibata, virusul HIV nu mai poate invada celula gazda si astfel devine vulnerabil la distrugerea sa de catre Sistemul Imunitar.

Pentru a primi acest patent cei 2 doctori au fost nevoiti sa dovedeasca cu lux de amanunte si argumente valabilitatea si siguranta acestui tratament. Deci nici urma de indoiala, odata ce a fost acceptat ca si patent, ca aceasta metoda nu are succes sau ca provoaca reactii adverse.

La un anumit moment dat, aceasta aparitie informationala a fost observata de Dr. BOB BECK, care cunoscand anumite subtilitati ale vindecarii prin bio-electrificare, a valorificat informatia si a cautat urmele ei. Cu greu a ajuns in posesia unei copii ale patentului oficializat si mai departe sa izbit de nerecunoasterea celor 2 doctori in sensul acceptarii pozitiei de creatori ai acestui procedeu.

Procedeul consta in corelarea prin operatie, a doua fire/electrozi cu cele 2 canale sanguine din zona incheieturii mainii, prin care se facea transferul direct al curentului in sangele din aceste vene. Prin aceste vene trece tot sangele corpului, iar bio-electrificarea lor are efect asupra intregului corp.

Desigur aceasta operatie, dupa cum si-a dat seama Dr. Bob Beck, este inutila, deoarece daca se aplica 2 electrozi inveliti in bumbac si udati pe cele doua pozitii sanguine ale inheieturii, efectul este acelasi. Acest lucru a fost dovedit in repetate randuri de catre el si colegii lui pe cand vindecau in secret pacientii bolnavi de HIV si Leucemie de la un spital la care lucrau. Detine peste 1000 de cazuri documentate si oficializate de catre laboratorele de testare sanguina din care reiese faptul ca toti pacientii care au trecut prin acest tratament s-au vindecat in maximum 1luna-2 luni de catre bolile care in mod "normal" sunt considerate incurabile. Mai mult acesti oameni, dupa vindecare, s-au reapucat de munca fericiti ca au trecut prin acest miracol, care este accesibil oricui ce cunoaste modul de a crea un mini-generator de curent electric cu valoarea intre 50-100 microamperi si frecventa de 4 Hz care nu costa mai mult de 15lei noi.

In continuare voi da un link catre o inregistrare video cu Dr. Bob Beck in care vorbeste clar despre aceste lucruri:

Quote:
Bob_Beck_Video_Workshsop

Suppressed medical information presented by Dr. Bob Beck that shows how all infectious diseases can be eliminated.




Cazul virusului HIV este identic cu cel putin 100 de virusi ce se manifesta in acelasi fel.
Am scos in evidenta virusul HIV deoarece acesta este cel mai "incurabil" dintre bolile majore ale lumii.
Dar acelasi procedeu de aplicare a bio-electricitatii se poate aplica si altor boli ... precum Leucemia, toate formele Cancerului si oricarui virus, bacterie etc. ce provoaca daune in corpul uman.

Urmatorele "poze" reprezinta ustensilele necesare crearii unui Bio-Electrificator si descrierea metodei de folosire in contextul explicatiei diferitilor virusi.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.

Cei ce nu inteleg...pentru ca sunt in engleza...sa-mi trimita un pm...si o sa incerc sa le traduc pentru ei...

Consider ca este suficient o metoda pentru inceput....si de aceea dupa "feed-back" voi scoate in evidenta si alte metode de vindecare "miraculoase" si la fel de "ieftine"...  

Astept intrebari!

si dati de veste!

sursa: http://www.roportal.ro/discutii/index.php?showtopic=40380&st=0&p=1243898&#entry1243898

Artcol corectat de: Dr Unique
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Mens sana in corpore sano !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Spiritualitatea în diferite contexte, Medicina si Spiritualitatea
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !