Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 20:49
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Aspartamul este inclus în planul conspirației planetare care vizează un genocid biologic


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar

Acustic is offline

Joined: 30 May 2007
Member: #229
Posts: 1062
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Aspartamul este inclus în planul conspirației planetare care vizează un genocid biologic
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 2.2.2009, 19:31 View PostDownload Post

Aspartamul este inclus în planul conspirației planetare care vizează un genocid biologic


de profesor yoga Gregorian Bivolaru


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Anual, tone de aspartam sunt deversate, în mod deliberat și în deplină cunoștință de cauză în ce privește efectele devastatoare pe care le produce, către populația planetei. Prin falsificarea și denaturarea documentelor, prin informarea eronată, oamenii sunt încurajați să utilizeze această substanță, toate aceste lucruri făcând parte dintr-o imensă conspirație criminală planetară.

Continuarea acestei acțiuni este încurajată de interesele pentru profiturile enorme obținute de companiile producătoare de aspartam și din industria farmaceutică și medicală, care promovează acest îndulcitor, pentru ca apoi să trateze oamenii afectați de efectele lui. Dacă reușim să rupem doar o verigă din lanțul vicios al toxinelor, prezentând realitatea și efectele dezastruoase ale acestora, oamenii încep să gândească: „Dacă m-au mințit în legătură cu această problemă, recomandându-mi acest medicament, care, iată, mi-a făcut rău, atunci mă întreb care este adevărul cu restul lucrurilor?“ Și atunci, oamenii încep să își pună întrebări despre mai multe lucruri. Chiar dacă la început iese la iveală doar un singur adevăr, acesta deschide poarta pentru o trezire a conștiințelor și pentru vindecarea reală a oamenilor.

Folosirea aspartamului este o otrăvire în masă a populației mondiale. Fiecare metabolit al aspartamului are o toxicitate foarte mare, și el a fost declarat foarte periculos pentru consumul uman. În prezent se fac eforturi în întreaga lume de a se stopa otrăvirea populației cu aspartam. Toți oamenii trebuie să știe că aspartamul interacționează cu toate medicamentele și vaccinurile, deci cât timp un pacient consumă aspartam, nici un medicament pe care îl ia nu este sigur.

Mărturii cutremurătoare despre aspartam

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Declarația unei femei (septembrie 2005)
: „Consum de 12 ani aspartam, sub formă de băutură carbogazoasă: Dr. Pepper Dietetică. Nu am fost niciodată grasă, dar m-am gândit să încep să beau băuturi dietetice pentru că eram îngrijorată că eu consumam prea mult zahăr și aflasem despre efectele nocive ale acestuia. În ultimii 6-7 ani, ajunsesem să beau între 6-8 cutii de Dr. Pepper zilnic, uneori și mai mult. Atacurile de panică și teama de înălțime au început să îmi apară acum 5 ani.

Doctorul mi-a prescris antidepresive, însă ele și-au făcut efectul doar o lună, apoi medicul mi-a crescut doza și în cele din urmă a schimbat medicamentul, pentru că primul nu se dovedise eficace. După un an de zile de antidepresive, mi-a recomandat să iau Paxil-CR și, în 3 săptămâni, am luat în greutate 15 kg! De la 1.70 m și 56 kg la 1.70 m și 72 kg în numai 3 săptămâni, era o treabă serioasă, și cred că vă puteți imagina cum mă simțeam. Am încetat să mai iau medicamentele și am început să iau masiv complexul de multivitamine B. Acestea m-au ajutat, însă la fel ca antidepresivele, efectul lor nu dura. Ne-am mutat în Texas în luna mai și a trebuit să conduc mașina timp de două zile. Când am trecut podul peste Mississippi, am crezut că o să mor de spaimă.

Ne-am stabilit în Houston, și am început să mă interesez despre medicamentele și vitaminele pe care le luam, pentru că începusem să cred că am dezvoltat un fel de alergie. Când am aflat despre aspartam, mi-am dat seama că nu doar atacurile de panică se datorau acestuia. Alte simptome cu care mă confruntam erau depresia, schimbările de dispoziție, oribila transformare a temperamentului meu, palpitațiile, pierderea auzului la urechea stângă, scăderea drastică a vederii, crampele și diareea constantă, amorțirea degetelor mâinii la simpla intenție de a apuca un obiect.

Toate aceste lucruri nu îmi fuseseră caracteristice înainte și apăruseră rând pe rând în ultimii 5 sau 6 ani. Aveam senzația că alunec pe o pantă fără întoarcere. Am renunțat la aspartam și produsele care conțin îndulcitori artificiali din 1 august 2005. Atacurile de panică s-au diminuat, dar nu au dispărut încă definitiv, dar coșmarurile îngrozitoare au dispărut, insomnia s-a redus, tendința paranoidă s-a diminuat, schimbările de dispoziție s-au înrăutățit – însă pentru că știu cum a fost să mă las de fumat, am încredere că aceste lucruri sunt specifice perioadei care a creat dependența, și că vor trece. Sunt foarte încrezătoare și plină de speranță.”

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Declarația lui Richard Moss (ianuarie 2006): „Am început să beau băuturi carbogazoase dietetice în anii ’80. Am observat totuși că propaganda realizată de FDA era suspect de perfectă și de inocentă în ceea ce privește siguranța aspartamului pentru sănătatea umană, știind că metanolul și aminoacizii sintetici din alimente sunt toxici. NutraSweet conținea metanol, și totuși ei spuneau că o persoană poate bea cât de mult vrea, fără probleme. La câtva timp după aceea, am început să aud țiuituri în urechi și să am dureri
trecătoare în brațe și picioare.

În 1998, în timpul verii călduroase, beam chiar mai multe băuturi dietetice, deoarece munceam din greu și, în timp ce conduceam spre casă, am avut de câteva ori atacuri severe de vertigo. De atunci până în prezent am surzit de urechea dreaptă, am intoleranță la zgomote și aud foarte greu cu urechea stângă. Am probleme cu purtarea lentilelor de contact. Nu am realizat că acestea se datorează aspartamului, până nu am citit despre efectele acestuia în anul 2004.

Nu am nici o îndoială că aceasta este cauza problemelor mele de sănătate și îmi doresc să fi aflat mai devreme aceste lucruri, pentru a mă putea salva. În rest, sunt perfect sănătos, cu excepția bolii Meniere și a surzirii aproape complete.”

Declarația unui bărbat de 35 de ani de profesie anestezist: „Am avut trei atacuri majore de apoplexie, dureri mari de cap și tulburări de vedere, atunci
când consumam zilnic 4-6 băuturi de Coca Cola dietetice. Nu am mai avut absolut nici unul dintre aceste simptome timp de doi ani, din momentul în care am încetat să mai folosesc aspartam.“

Un medic a informat despre cazul unui pilot care-și pierduse licența de zbor din cauza unor inexplicabile convulsii. Realizând că se datorează băuturilor cu aspartam, pilotul a încetat să le mai consume și convulsiile au dispărut de asemeni. Încercând să-și reobțină licența și dreptul de a pilota din nou, documentând această intoleranță a organismului la aspartam, el a urmărit să consume intenționat băuturi carbogazoase cu aspartam, pentru a vedea efectul. La scurt timp, convulsiile au reapărut prompt.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Carmen Carradine, mama Katrinei: „Katrina avea 10 ani și 9 luni și m-am gândit că ar fi bine să ia niște vitamine. I-am cumpărat Flinstone. A fost îngrozitor. După o lună nu mai știam dacă o să mai trăiască sau nu. Avea foarte des crize de apoplexie. Medicii au spus că dacă o să continue în felul acesta, o să moară. I-am povestit unei prietene prin ce treceam și ea mi-a zis: «Oh, sună exact ca și cum ar fi intoxicată cu aspartam!» În acea perioadă, ea urma un seminar despre sănătate, unde se vorbea despre pericolele aspartamului.

Așa am aflat mai multe informații. Am început să arunc din bucătărie toate produsele care conțineau aspartam sau NutraSweet. Singurul lucru pe care nu l-am aruncat au fost vitaminele Flinstone, despre care nici nu m-am gândit că ar putea conține aspartam. Vreme de 9 luni starea ei a început să se îmbunătățească simțitor. Atunci m-am gândit să îi dau din nou vitaminele. Și, din senin, a început să se plângă din nou de dureri de stomac, de cap, amețeli, vorbea încetinit… Îmi amintesc perfect toate acestea, pentru că a trebuit să i le relatez doctorului. Și mi-am dat seama că problema revine.

Am făcut din nou o razie prin dulapuri, căutând să-mi dau seama ce produs ar putea conține aspartam. Și am găsit aspartam în vitaminele Flinstone! Am fost șocată, pentru că nu aș fi crezut niciodată, niciodată că ar putea pune un îndulcitor artificial în produse pentru copii, mai ales în vitamine! Eram foarte furioasă! Le-am aruncat imediat. Și imediat ce a încetat să ia acele vitamine, simptomele Katrinei au dispărut. Ca rezultat al consumului de aspartam, creierul ei a fost grav afectat, are o memorie mai scurtă, tulburări de comportament, probleme de vedere, dificultăți de vorbire, probleme de învățare, retardare mintală. Am aflat apoi că mai ales copiii sunt supuși unor pericole majore, deoarece sunt mult mai sensibili în perioada de creștere.”

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Cu puțin timp înainte de a muri de cancer, David Rietz a vrut să facă cunoscut acest mesaj: „Consider că am fost victima unei dezinformări monstruoase. Există legiuni întregi de mincinoși care afirmă că aspartamul nu este periculos. Detest ideea de a fi fost otrăvit pentru profitul altora. Doresc să fac tot ce îmi stă în putință pentru a alerta publicul despre pericolele aspartamului.”

Realizând că un număr din ce în ce mai mare de oameni de știință, grupuri de protecție a consumatorului și medici sunt îngrijorați și acuză aspartamul, în anul 2000 ziarul britanic Sunday Express a lansat o anchetă publică referitoare la efectele nocive ale aspartam-ului asupra sănătății consumatorilor. În urma acestei investigații, redacția ziarului a fost inundată de scrisori, telefoane și email-uri cu plângeri și incriminări la adresa aspartamului din partea cititorilor. În urma acestei afluențe neașteptate de plângeri primite, ziarul Sunday Express a cerut Guvernului britanic să finanțeze noi studii pentru cercetarea efectelor aspartamului pe termen lung.

Extras din lucrarea: ENCICLOPEDIA ADITIVILOR, Informații indispensabile românilor inteligenți și prudenți, care nu vor să se lase otrăviți cu aditivi, de Gregorian Bivolaru


sursa: yogaesoteric
noiembrie 2008
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
Back to top See my Info Personal Gallery of Acustic
Display posts from previous:   
   Board Index -> Spiritualitatea în diferite contexte, Alimentația și Spiritualitatea
   -> Alimentația și Spiritualitatea, Alimente, substante si actiuni nesanatoase si daunatoare in domeniul alimentar
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !