Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.4.2024, 13:57
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Ioan Muntean


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
kalysto
Colaborator
Colaborator

kalysto is offline

Joined: 02 Apr 2008
Member: #354
Posts: 9
Location: Bacau
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Ioan Muntean
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 5.5.2009, 02:49 View PostDownload Post

Doresc sa fac cunoscute tuturor invataturile maestrului spiritual Ioan Muntean. Preiau mai jos cateva dintre postarile de pe blogul http://alchimie.spirituala.net


SĂ TRĂIM CA ȘI COPIII LUI DUMNEZEU

Cu toții suntem și copii lui Dumnezeu, așa cum ne spune Iisus, dar într-o stare potențială. Starea actuală a multora dintre noi o caracterizează frumos Iisus când îi spune ucenicului care își cere voie să-și îngroape tatăl și apoi să-l urmeze –să lase morții să-și îngroape morții. Pe vremea lui Iisus oamenii trăiau mai simplu și cu toate acestea abia reușeau să trăiască în medie cca 3% în prezent. Acesta este motivul pentru care le spune morți.

Acum viața devine tot mai artificială și abia trăim în prezent în medie cca 1,4%, dar caracterizarea ca „morți” mi se pare dură și eu le spun adormiți. Este important să înțelegem că trebuie să ne „trezim” altfel degeaba am avea toate bogățiile de pe pământ și am fi cei mai „grozavi” artiști, sportivi și toate celelalte pe deasupra. Mă bucur să văd că și epigenetica demonstrează aceasta afirmând că atunci când ne zboară mintea și în trecut și în viitor este ca și cum ar rula „filme” prin mintea noastră…

Aceste timpuri sunt foarte importante. Suntem mulți veniți cu suflet frumos în această viață și simțim nevoia să-l căutăm pe Dumnezeu. Vedem câte eforturi fac unii dintre noi pentru aceasta. Dar sunt și multe piedici dintre care aș remarca:
- dogmele de orice formă fie că sunt de natură religioasă sau științifică;
- în mod normal sunt multe cărți și cursuri utile dacă ne putem detașa de informațiile pe care le transmit așa cum calculatorul lasă informațiile și programele pe hard; dar observ că dacă nu ne putem detașa de aceste informații ele ne reduc trăirea în prezent și în acest caz cursurile și cărțile în loc să ne ajute ne îndepărtează de cale; nici calculatorul n-ar putea funcționa, sau ar funcționa foarte slab, cu toate programele de pe hard odată.

Ceea ce avem de făcut pentru a trăi ca și copiii lui Dumnezeu ne indică atât de frumos Iisus, și este prezentat și pe acest blog. Remarc în mod deosebit:
- când Iisus îi spune lui Nicodim că pentru a intra în Împărăția Cerurilor trebuie să se nască a doua oară ne arată simbolic că trebuie să trecem tot mai mult de la trăirea în trecut și viitor la trăirea în prezent pentru a deveni tot mai vii;
- când Iisus ne spune că pentru a intra în Împărăția Cerurilor trebuie să redevenim copii ne arată simbolic același lucru, adică să fim în prezent și să ne bucurăm și minunăm ca ei și atunci suntem bine în legătură cu Dumnezeu și cu puterile divine.

Cei cu care colaborez reușesc să trăiască tot mai frumos și această stare de copii ai lui Dumnezeu, fiind tot mai bine în prezent și bucurându-se tot mai mult de fiecare clipă. Starea de bine și armonie se transmite în primul rând spre copii și cei apropiați nouă dar deschide calea să ne poată urma și alții mai ușor.

Cu Lumină și Iubire, Ioan



ALCHIMIE SPIRITUALĂ - O SCURTĂ PREZENTARE

Întocmind o scurtă prezentare a alchimiei spirituale o prezint pentru a fi utilă celor care o pot percepe:

„Fiecare dintre noi suntem potențial și copii lui Dumnezeu așa cum ne arată și Iisus.

Fizica cuantică ne arată că prin creierul uman se procesează cca 400 miliarde biți de informație pe secundă din care noi suntem, în medie conștienți de numai cca 2000. Aceasta confirmă ceea ce ne spune Iisus de 2000 ani. Trăim ca niște computere virusate- de griji, compătimiri, judecăți, atașamente și sufocați de toate informațiile, care credem că ne ajută, dacă nu ne putem detașa de ele…

Iisus îi spune ucenicului care-și cere voie să-și îngroape tatăl și apoi să-l urmeze s㠄lase morții să-și îngroape morții”. Lui Nicodim îi spune c㠄pentru a intra în Împărăția Cerurilor trebuie să se nască a doua oară.” Altădată ne spune c㠄pentru a intra în Împărăția Cerurilor trebuie să redevenim copii.” De fapt Iisus ne spune că trăim în trecut și în viitor și prea puțin în prezent. Pe vremea lui Iisus se trăia în medie în prezent cca 3%. Din acest motiv el le spunea „morți”. În prezent credem că știm mai multe, dar această cunoștere, dacă nu ne putem detașa de ea și s-o folosim numai când avem nevoie de ea, ne îndepărtează și mai mult de starea de a fi „vii”, de trăirea în prezent, trăirea în prezent fiind în medie de cca 1,4% …

Sunt mulți care caută. Unii simt că nu găsesc ceea ce au nevoie și caută în continuare, alții nici măcar nu-și dau seama că prin căutarea lor se îndepărtează de obiectivul esențial al vieții fiecăruia…

Așa cum se știe de pe vremea dacilor pentru a se vindeca corpul trebuie să se vindece întâi sufletul.

Ceea ce fac împreună cu cei cu care colaborez este o școală practică pentru creșterea armoniei sufletului nostru cu Dumnezeu și Creația Divină, manifestată și prin starea de liniște și de bine a sufletului. Ea ne ajută și să conștientizăm și că fiecare suntem și „copiii lui Dumnezeu”, așa cum ne arată și Iisus și să trăim tot mai frumos și această stare.

Se poate „lucra” individual sau în grup. Peste 90% „se lucreazㄠde la distanță. Se lucrează prin ședințe directe cu cei din Arad care doresc să se lucreze și direct și acolo unde sunt organizate grupuri mari.

Încă de la prima ședință reușim să trăim tot mai frumos în prezent și să ne bucurăm tot mai mult de fiecare clipă. Ea este echivalentă și cu „a doua naștere” și are ca efect și luminarea viitorului, și îmbunătățirea stării de sănătate. Se observă că starea de armonie se transmite și spre cei apropiați și spre ceilalți oameni în fucție de cât e de deschis fiecare cu sufletul pentru a putea primi.

Prima ședință, când se face de la distanță, este întotdeuna un dar din partea mea, este gratuită. Încă de la prima ședință (chiar și de la distanță) se activează și centrii de energie din centrul palmelor mai puternic decât la tehnică radiantă și la reiki și se poate ocupa fiecare și de menținerea și îmbunătățirea stării de sănătate.

Fiecare avem puse de Dumnezeu în noi minuni. Fiind în legătură cu cei cu care încep să lucrez, rolul meu și al oricărui maestru spiritual este „de catalizator” pentru ca aceste minuni să poată fi folosite, pentru a ne menține și îmbunătăți starea de sănătate, să trăim tot mai frumos în prezent și să ne bucurăm tot mai mult de fiecare clipㅔ

Cu Lumină și Iubire, Ioan




ALCHIMIE SPIRITUALĂ - O ȘCOALĂ PRACTICĂ DE ÎNALTĂ SPIRITUALITATE

În fiecare sămânță de brad este potențial un brad. În mod asemănător fiecare om, așa cum ne spune și Iisus, este și copilul lui Dumnezeu.

Starea noastră potențială ne-o arată și fizica cuantică când ne spune că prin creierul nostru se procesează într-o secundă 400 miliarde de biți de informație din care noi suntem conștienți, în medie, de numai cca. 2000; ne arată că în condițiile uzuale funcționăm ca și computere virusate și că putem și e bine să tindem să trăim tot mai frumos starea de copil al lui Dumnezeu.

Dar așa cum pentru a putea trece sămânța în starea de brad trebuie să ajungă în pământ unde să aibă căldură și umiditate… și noi „pentru a intra în Împărăția Cerurilor” trebuie „să ne naștem a doua oar㔠cum îi spune Iisus lui Nicodim și să ajungem să trăim în prezent și să ne minunăm și bucurăm precum copii.

Pentru a crea condițiile necesare acestei transformări pe aceste meleaguri, din vremea dacilor, este școala lui Zamolxe. Pe alte meleaguri este școala lui Budha. Cu alte elemente, ajungând la nemărginire, este școala lui Iisus.

Ceea ce facem este o școală practică de înaltă spiritualitate pentru a crea atmosfera în care să fie posibilă realizarea Conștiinței Cristice și a alchimiei spirituale pentru creșterea armoniei sufletului nostru cu Dumnezeu și Creația Divină, manifestată și prin starea de liniște și de bine a sufletului.
Aceasta ne ajută și să conștientizăm că suntem și copii lui Dumnezeu și să trăim tot mai frumos această stare.
Este ajutat fiecare să-și urmeze propria cale fie că e de natură științifică fie că e de natură religioasă. Este ajutat fiecare să trăiască tot mai frumos în prezent, să fie tot mai viu, să se poată bucura tot mai mult de fiecare clipă.
Are ca efecte și întreținerea și îmbunătățirea stării de sănătate și luminarea viitorului. Starea de armonie a sufletului nostru se transmite și spre cei apropiați nouă și spre toți oamenii și spre Creația Divină în funcție de cât e de deschis sufletul fiecăruia ca să poată primi.
Ceea ce facem are la bază școala lui Zamolxe și este completată cu elemente aduse de Iisus. Rolul meu este de catalizator astfel încât minunile puse de Dumnezeu în fiecare din noi să poată fi folosite. Eu mă adresez celor care mă pot pricepe, celor care pot fi ajutați în mod direct sau de la distanță; prin intermediul lor se transmite ajutorul și spre cei apropiați lor și spre toți oamenii, spre Creația Divină.

Prima ședință de la distanță este întotdeauna un dar din partea mea, este gratuită.

Cu Lumină și Iubire, Ioan





Va invit cu bucurie sa cititi blogul domnului Ioan la adresa http://alchimie.spirituala.net[/i]
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
George Enea
-------------------------------
http://georgeenea.blogspot.com/
Back to top See my Info
Sfinx
SuperModerator
SuperModerator

Sfinx is offline

Joined: 27 Feb 2005
Member: #5
Posts: 66
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Re: Ioan Muntean
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 9.5.2009, 16:19 View PostDownload Post

kalysto @ Tue 05 May, 2009 02:49 wrote:
Doresc sa fac cunoscute tuturor invataturile maestrului spiritual Ioan Muntean. Preiau mai jos cateva dintre postarile de pe blogul http://alchimie.spirituala.net

Nu e cam mult spus "maestru spiritual" ?   look

M-am uitat pe site-ul indicat si subiectul acesta pare mai indicat la sectiunea "bloguri personale" decat la "maestri spirituali".

Multumesc.
Back to top See my Info
kalysto
Colaborator
Colaborator

kalysto is offline

Joined: 02 Apr 2008
Member: #354
Posts: 9
Location: Bacau
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Re: Ioan Muntean
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 9.5.2009, 20:11 View PostDownload Post

Sfinx @ Simbata 09 Mai, 2009 16:19 wrote:
kalysto @ Tue 05 May, 2009 02:49 wrote:
Doresc sa fac cunoscute tuturor invataturile maestrului spiritual Ioan Muntean. Preiau mai jos cateva dintre postarile de pe blogul http://alchimie.spirituala.net

Nu e cam mult spus "maestru spiritual" ?   look

M-am uitat pe site-ul indicat si subiectul acesta pare mai indicat la sectiunea "bloguri personale" decat la "maestri spirituali".

Multumesc.



Poate la prima vedere acest subiect pare altceva, dar la o analiza mai atenta, cu mintea dar mai mult cu sufletul... reiese ca nu este vorba de o exagerare.

Pe blogul domnului Ioan Muntean sunt si datele de contact pentru a intra in legatura cu dansul, si a intelege despre ce vorbesc de fapt.

Multumesc, cu lumina si iubire,
George.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
George Enea
-------------------------------
http://georgeenea.blogspot.com/
Back to top See my Info
Sfinx
SuperModerator
SuperModerator

Sfinx is offline

Joined: 27 Feb 2005
Member: #5
Posts: 66
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Fiti intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 10.5.2009, 00:06 View PostDownload Post

kalysto @ Simbata 09 Mai, 2009 20:11 wrote:
Poate la prima vedere acest subiect pare altceva, dar la o analiza mai atenta, cu mintea dar mai mult cu sufletul... reiese ca nu este vorba de o exagerare.

Ok, hai sa facem asta impreuna:

Ce-ti spune tie mintea ca (cine) este dl. Munteanu ?

Ce anume simte sufletul tau ca este, sau cine este spiritul ce se afla intrupat in dl. Munteanu ? Mai precis, daca nu poti simti cu sufletul aceasta, poti "cantari" si "compara" cu 2-3 alte spirite divine intrupate in mari maestri spirituali precum: Iisus, Krishna, Yukteswar, Babaji, Buddha etc ?

Quote:
Pe blogul domnului Ioan Muntean sunt si datele de contact pentru a intra in legatura cu dansul, si a intelege despre ce vorbesc de fapt.

Deci e vorba de un blog pana la urma ?  roll

Te rog spune-ne ce ai inteles tu (cu mintea), sau ce ai simtit tu (cu sufletul) cand ai intrat sau intri in legatura cu dl. Munteanu ?

Te rog deasemenea sa comentezi aceaste afirmatii regasite pe blogul amintit mai sus:

"Întotdeauna, în cazul armonizării de la distanță, prima ședință este gratuită, este un dar din partea mea. Dacă cei de care ma ocup doresc sã continue armonizarea plata este la un nivel accceptabil.

Sunt rugați să lase mesaje toți cei care doresc. Pe cei care doresc să fie ajutați și prin ședințe directe sau de la distanță îi rog să lase mesaje privind problemele pe care le au și adresa de internet la care pot fi contactați. Menționez că întotdeauna prima ședință de la distanță este un dar din partea mea. În urma ei cca 97%, din cei cu care lucrez, se simt mai bine. Cei care doresc să continuăm stabilim după prima sedință programul ședințelor."
sursa


Quote:
Multumesc, cu lumina si iubire,

Cu intelepciune. ("Fiti intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii")
Back to top See my Info
Fire
Initiator
Initiator

Fire is offline

Joined: 11 Oct 2007
Member: #310
Posts: 501
Country Flag: Egypt
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Re: Ioan Muntean
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 12.5.2009, 12:42 View PostDownload Post

kalysto @ Marti 05 Mai, 2009 01:49 wrote:
Doresc sa fac cunoscute tuturor invataturile maestrului spiritual Ioan Muntean. Preiau mai jos cateva dintre postarile de pe blogul http://alchimie.spirituala.net

[i]SĂ TRĂIM CA ȘI COPIII LUI DUMNEZEU

Cu toții suntem și copii lui Dumnezeu, așa cum ne spune Iisus, dar într-o stare potențială. Starea actuală a multora dintre noi o caracterizează frumos Iisus când îi spune ucenicului care își cere voie să-și îngroape tatăl și apoi să-l urmeze –să lase morții să-și îngroape morții. Pe vremea lui Iisus oamenii trăiau mai simplu și cu toate acestea abia reușeau să trăiască în medie cca 3% în prezent. Acesta este motivul pentru care le spune morți.

Probabil ca dl. Ioan nu are asa mult timp liber sa participe la un dialog online, aici pe forum, daca l-ar invita cineva sa participe la un astfel de dialog, deci, pacat. Am fi putut afla si intelege mai mult din ceea ce este sau vrea sa faca domnia sa.

Personal as fi avut cateva intrebari dar si comentarii la anumite afirmatii ale dansului. Poate ai tu kalysto mai multa intrare catre acest domn si ii vei face o invitatie aici, bine inteles, si cu acordul si dorinta gazdelor acestui forum. Multumesc.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Focul îți dă viață, focul îți întreține viața, dar tot focul te arde când îi stai în cale !
Back to top See my Info
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Invitatie catre dl. Ioan Muntean
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 12.5.2009, 12:57 View PostDownload Post

Fire @ 12.5.2009, 11:42 wrote:
kalysto @ Marti 05 Mai, 2009 01:49 wrote:
Doresc sa fac cunoscute tuturor invataturile maestrului spiritual Ioan Muntean. Preiau mai jos cateva dintre postarile de pe blogul http://alchimie.spirituala.net

Probabil ca dl. Ioan nu are asa mult timp liber sa participe la un dialog online, aici pe forum, daca l-ar invita cineva sa participe la un astfel de dialog, deci, pacat. Am fi putut afla si intelege mai mult din ceea ce este sau vrea sa faca domnia sa.

Personal as fi avut cateva intrebari dar si comentarii la anumite afirmatii ale dansului. Poate ai tu kalysto mai multa intrare catre acest domn si ii vei face o invitatie aici, bine inteles, si cu acordul si dorinta gazdelor acestui forum. Multumesc.

Suntem de acord si chiar ne bucuram pentru o astfel de idee si invitatie. Mai ramane ca dl. Ioan Muntean sa si aibe timp pentru asa ceva intrucat pare ceva cam ocupat. Vom vedea. kalysto, te rugam sa faci tu onorurile daca esti amabil.  roll

Deocamdata vom muta acest topic la "Invitatii forumului - Dezbateri publice - Dialog cu persoane publice" si in functie de cum decurg lucrurile il vom muta intr-un forum potrivit.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> UNIQUE - La răscruce de drumuri, Revista presei - Manipularea - Informații cenzurate - Dialog cu persoanele publice si invitatii Forumului Unique
   -> Dezbateri publice, Dezbateri publice - Dialog cu persoane publice
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 6 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !