Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 17:23
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Viata armonioasa in conformitate cu intelepciunea divina


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
sunsray
Aspirant
Aspirant

sunsray is offline

Joined: 20 Jul 2009
Member: #495
Posts: 4
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups: None
Viata armonioasa in conformitate cu intelepciunea divina
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 9.8.2009, 00:21 View PostDownload Post

Despre “a face dragoste dupa voia Lui Dumnezeu”

Aduc aceasta poblema in forum deoarece am cateva nelamuriri, de fapt cam una si esentiala – si e suficient – legat de aspectul asta…….Care, din cate am inteles eu, a preocupat umanitatea inca de la inceputuri…daca nu asta a si fost ispita caderii in pacat, poarta …..

Inainte de a intra mai in amanunt, va rog pe fiecare care citeste aceste randuri, mai intai sa isi propuna sa fie sincer cu el insusi, si daca pe masura ce citeste, i se trezesc nelamuri, confuzii, revolta , iratabilitate, manie sau altele asemenea, este mai bine sa nu actioneze din aceasta stare, pentru a nu degenera subiectul intr-o serie de polemici, in care fiecare nu face decat sa-si exprime nervozitatea, revolta, nefacnd astfel, prin astefl de diaoguri , sa aduca si mai multa ceatza.

Pe cei ce inca nu au o idee inca bine conturata, dar totusi poseda o anumita intuitie mai adanca in acesta sfera a vietii , care le « spune » ca ceva este gresit in ce s-a discutat, ii rog sa priveasca cu ingaduinta opiniile gresite ale altora, lund seama si la penumbra care inca mai se afla in ei….

Rog astfel pe cei care au ajuns la lumina, si implicit si in aceast aspect al vietii omului, sa inceapa sa scrie neintarziat, din dragostea si dorinta sincera, si blanda de a aduce lumina si in inima celor care cauta lumina si adevarul. Mentionez aici ca numai cel care traieste liber dupa ideile acceptate, are cu adevrat o convingere….si sigur ca roadele sunt pe masura a cat de adevar este intr-o idee.

Intrebarea principala si care probabil ca si-a pus-o in sinea sa toata lumea candva este……..

* - De ce ma culc eu cu o femeie/ barbat… ? Care sunt legile care fac ca acest aspect sa ramana in limitele bune – deci sa fie util, armonios ?

CUm este normal si de ce........?
- Pentru ce sa te culci cu o femeie , ?- Doar sa concepi un copil? Atunci care sunt mijloacele binecuvate, in armonie cu natura omului de a orienta pozitiv aceasta pornire sexuala ...?
Sigur ca toti vor raspunde « cu o femeie /barbat te culci numai atunci cand concepi un copil>….. Si…….

Clar problema se reduce la …Caz 1 . Faci dragoste pentru a concepe un copil, sau Caz.2. Faci dragoste pentru placere(a) pe care o simti in timpul fuziunii amoroase.

Lund in conisderare(DUPA PAREREA MAJORITARA SI DIN RANDUL BISERICII) cazul 2 ca fiind exclus din legile divine, si ale armoniei, ramane doar cazul 1 ca posibil adevarat….deci vom discuta numai despre problemele legate de acest caz 1……….unde……….

…….Ramane aceasta problema, a unei pofte pe care o simti, si care parca nu ii reusesti sa ii surprinzi cauza, ca sa stii ce sa faci cu ea, …..ramane acea dorinta de a te uni – amoros – cu femeia/ barbatul…. Si oare va fi binecuvatat rodul tau(copilul) daca il faci tot ca urmare a unei cat de mici dorinte senzuale ?

Din cate stiu eu, o femei, prin insasi natura ei, cu greu, mai greu decat un barbat, se poate opune acestei porniri, …poate normala ? Atunci ce trebuie sa faci… ? Sa te impreunezi de fiecare data cand simti si astfel sa faci copii de cate ori simti nevoia asta….Cred ca in modul asta fiecare familie ar avea cate cel putin 20- 30 de copii ….
……

Asa cum spuneam, nu sunt adeptul unei « opuneri> fortate, deci fara cunostinta deplina de cauza, liber acceptata a ceea ce se intampla in tine insusti cand simti o pornire anume…..ci caut sa aflu rostul acestor forte [e care DOmnul le-a pus inlauntrul nostru si care au o cheie care pune fiinta in armonie.
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> UNIQUE - La răscruce de drumuri, De la suflet la suflet
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !