Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 16:48
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
MESAJ DE LA MATEI - 21 septembrie 2009


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Home
Discipol
Discipol

Home is offline

Joined: 24 Mar 2005
Member: #22
Posts: 96
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
MESAJ DE LA MATEI - 21 septembrie 2009
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 16.10.2009, 20:54 View PostDownload Post

MESAJ  DE  LA  MATEI


21 septembrie 2009


Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor din aceasta Statie.

A trecut aproape un an de cand oamenii de toate natiile au salutat cu bucurie rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA si inalta energie a Schimbarii, care a radiat in intreaga voastra lume. Acum, se manifesta o rezistenta generalizata fata de schimbare, multi fiind ferm hotarati sa apere vechea lume. Va rog sa nu va descurajati! Opozitia fata de reforme este o reactie naturala si inevitabila, pe parcursul acestei ultime faze a inaltarii Pamantului din cea de-a treia dimensiune.

Haideti sa comparam aceasta situatie cu o seara la teatru. Publicul este absorbit de subiectul piesei, o poveste lunga, care se tot deruleaza pe parcursul actelor repetitive, cand, dintr-o data, pe scena apar niste personaje din afara piesei. Actorii vocifereaza si arunca cu diverse obiecte in acesti intrusi, iar audienta este totalmente zapacita de atata zarva. In timp ce unii striga, cerand ca piesa sa continue, altii spun ca s-au plictisit de ea si ar vrea sa auda ce au de spus noii veniti.

Acum, extrapoland acelasi scenariu pe scena lumii, Illuminati-i au profitat vreme indelungata de acea piesa, care a fost scrisa in urma cu epoci de catre inaintasii lor, iar ei opun rezistenta oricarei incercari menite sa traga cortina peste opera lor. Noii veniti, dintre care unii se afla deja pe scena, iar altii asteapta in culise, sunt viitorii lideri, care au un scenariu total diferit, ce include vocea tuturor celor care nu au avut niciodata sansa de a se adresa publicului.

Aceasta este o viziune microcosmica a piesei care se joaca acum in lumea voastra, in care "publicul" vede o confuzie generala, dar nu stie cine pune paie pe foc. In vreme ce unii intampina schimbarea cu optimism, altii nu vor nimic care sa tulbure cu ceva starea cu care sunt obisnuiti si doar o mana de oameni chiar inteleg ca forta care impinge ambele "tabere" sa domine pe scena trezeste interesul si starneste reactii diverse in cei care observa. Acea forta este nivelul de vibratie pe care l-a atins Pamantul, care accelereaza insasi viata.

Vibratiile sunt cauza divizarii in "bine" si "rau", dualitatea naturii omenesti devenind si mai evidenta. In comunitatile din intreaga lume ies la iveala tot mai multe cazuri in care sunt implicati functionari corupti, cei care molesteaza copii, oameni de afaceri necinstiti, acte de cruzime asupra oamenilor si animalelor si alte acte de brutalitate si imoralitate, altadata nestiute si tinute departe de atentia publica. Aceasta dezvaluire are loc la un capat al spectrului emotional, iar la celalalt se manifesta o compasiune si o grija fara precedent fata de oameni aflati in dificultate, la nivel local si in tari indepartate. Sunteti martori ai dualitatii din viata de la nivelul celei de-a treia dimensiuni, care se zbate cu forta, inainte de a-si da ultima suflare. In ciuda incercarilor frenetice ale mintilor intunecate, de a intari dualitatea, aceasta si-a indeplinit rolul pe "planeta voastra scoala" si va disparea in curand de pe Pamant.

In disperarea lor de a-si mentine puterea, care se erodeaza cu repeziciune, Illuminati-i incearca sa induca in randul maselor o stare de confuzie, furie si separare, pentru ca Planurile lor A si B au esuat. Planul A urmarea sa opreasca patrunderea Luminii in sufletele oamenilor, dat fiind ca energia fricii blocheaza fluxul de Lumina, iar acest plan a lucrat cu succes, timp de secole. Frica este o energie atat de puternica, incat psihicul uman nu se poate impotrivi mult timp acestei emotii coplesitoare. De aceea, Illuminati-i au zdruncinat constiinta omeneasca, creand o serie de circumstante si evenimente, precum razboaiele, foametea, regimurile opresive, sistemele impovaratoare de taxe, bolile, asasinatele orice ar fi putut face ca omenirea sa traiasca vremuri pline de teama. Planul A a luat-o razna dupa "11/9", pe care ei l-au considerat marele lor triumf. Adevarul este ca toate sufletele care au pierit atunci si-au acceptat rolul in acest eveniment crucial si a fost menit ca Lucratorii intru Lumina si fiintele din spatiul extraterestru sa poata preveni alte incercari de acte teroriste majore ulterioare, iar ei au facut acest lucru in numeroase ocazii.

Aceste esecuri in mentinerea asa-numitului "razboi impotriva terorismului" in atentia mintii oamenilor a dus la prabusirea Planului A si a condus la Planul B: instaurarea haosului in economia mondiala. Aparent, acest plan pare sa-i avantajeze pe Illuminati-i, dar, acum, ei constata ca si acest plan da gres. In loc sa dobandeasca un si mai mare control asupra resurselor financiare si naturale ale lumii, ei se apropie in mod riscant de posibilitatea de a pierde totul, fapt care ii face sa apeleze la Planul C: crearea confuziei, furiei si separarii, prin impiedicarea oricaror eforturi de reforma.

De aceea vedeti atatea argumente vehemente pro si contra, pe masura ce extremele dualitatii sunt exprimate in cele mai diferite moduri, pretutindeni in lume. De exemplu, abordarea gripei porcine drept o "pandemie", oficializata din punct de vedere farmaceutic/medical si exacerbata de media, il sileste pe fiecare sa faca vaccinul impotriva acestui asa-zis "virus", in timp ce altii fac tot ce le sta in putere pentru a-i preveni pe oameni asupra pericolelor generate de acest vaccin. Totodata, in timp ce unii oameni si grupuri de oameni isi dubleaza eforturile de protejare a mediului natural, altii dau iama sa distruga si mai multe terenuri si mari, precum si viata in forma ei naturala. Actiunile de ameliorare a suferintei si foametei in randul oamenilor refugiati sunt blocate de conducatori incapatanati. Luptele politice interne, la toate nivelurile, au intaietate fata de nevoile cetatenilor, care, la randul lor, sunt si ei divizati in ceea ce priveste modalitatile de a se pune in slujba comunitatilor si tarilor lor.

Cand Pamantul va atinge vibratii si mai inalte, disensiunile se vor reconcilia printr-o cooperare armonioasa, spre binele tuturor. Dar, in acest moment, energia produsa de laturile opuse ale situatiilor care afecteaza profund viata in lumea voastra reprezinta singurele aspecte ce se manifesta pe planeta, in care Illuminati-i pot vedea o speranta de succes.

In niciun caz nu vrem sa spunem ca oricine doreste sa mentina starea de fapt este aliniat cu rezistenta de neclintit a Illuminati-lor la schimbare! Cu toate acestea, multi sunt ispititi de acea strategie intunecata a Grupului de a minti in mod zgomotos, care face ca orice lucru care ar genera schimbarea sa para infricosator. Desigur, Illuminati-i au tot interesul sa blocheze schimbarea care, mai tarziu, ar duce la erodarea puterii lor: acest tip de schimbare radicala ESTE infricosatoare pentru ei. Ea prevesteste sfarsitul indelungatului lor regim si, intr-adevar, acest sfarsit se apropie cu repeziciune, odata ce tot ceea ce se savarseste cu intentii intunecate este smuls din radacini si indepartat. Intensitatea de nestavilit a Luminii propulseaza Pamantul si mai aproape de Epoca de Aur, in care nu va mai exista nicio expresie a intunericului.

Sa ne referim putin la anul 2012, care este asociat, in mod uzual, cu instaurarea Epocii de Aur. Calendarele voastre nu pot indica in mod corect durata calatoriei Pamantului in aceasta era, intrucat energiile de densitate tot mai inalta ale ciclului pe care il parcurge determina modul in care percepeti accelerarea timpului. Schimbarea se va produce mai repede si in mod mai empatic, odata cu trecerea zilelor, iar zilele vor trece din ce in ce mai repede.

In timpul acestei tranzitii catre 2012, evenimentele sincronice abunda in viata fiecaruia, oferind experiente si circumstante care se prezinta fiecaruia, exprimate prin intermediul intuitiei (reactii fulgeratoare fata de noi posibilitati), desi multi nu le vor recunoaste drept oportunitati de a evolua, sau vor alege sa nu actioneze, pentru ca acest lucru ar presupune o schimbare. Nu invinuim aceste suflete si nu le iubim mai putin, dar putem spune ca ele sunt acele suflete care au ales sa duca la bun sfarsit lectiile karmice din cea de-a treia dimensiune, optand acum sa ramana impotmolite in aceasta densitate, in loc sa insoteasca bucurosi Pamantul in calatoria sa.

Asa cum orice altceva se accelereaza, la fel se intampla si in cazul efectelor Legii universale a atractiei, care aduce materializari tot mai rapide. Afirmam cu toata taria ca este imperios necesar, este crucial SA VA CONCENTRATI ASUPRA A CEEA CE DORITI, nu asupra a ceea ce nu doriti!!!!!

Si, in sfarsit, sosirea vestitei date de 21 decembrie 2012 nu inseamna ca omenirea de pe Pamant va intra intr-o era de stabilitate. In univers, singura constanta este schimbarea! Nu numai ca vor avea loc progrese continue in toate domeniile lumii voastre, dar, din punct de vedere spiritual si intelectual, veti continua sa evoluati, trecand prin nenumarate vieti fizice, ce vor fi traite de catre unii dintre voi in lumi in care viata depaseste gloria Epocii de Aur a Pamantului.

Sa revenim acum in zilele noastre, cand economia globala si economiile nationale ne domina gandurile. Minciunile si manipularile permanente din jurul tuturor aspectelor referitoare la schimburile prin intermediul banilor tin pe linia de plutire iluzia ca ceea ce s-a stricat, se repara. Nu, ceea ce s-a stricat este irecuperabil! Pentru Illuminati-i, acest adevar inseamna Sfirsitul, iar pentru toti cei Iluminati inseamna inceputul. Totusi, va trebui sa infruntati o perioada furtunoasa, inainte ca un nou sistem economic sa se instaureze cu fermitate. Este necesar sa dam la o parte ramasitele fundatiei corupte, inainte ca o noua baza, care sa sustina sistemul bancar, comertul si alocarea echitabila a bogatiei naturale a lumii, sa poata fi cladita in siguranta.

Puterea voastra spirituala si resursele interioare innascute va pot ajuta sa treceti prin aceasta perioada tumultuoasa, mentinandu-va o perspectiva pozitiva, stiind ca aceasta cursa cu obstacole duce catre un drum maret, pavat cu abundenta pentru toti. Lasati ca increderea, asemenea unui far stralucitor, sa va calauzeasca afara din neliniste si confuzie!

Intr-un mesaj de acum cateva luni, am raspuns la intrebarea: "De ce sunt diferite informatiile primite prin channeling?" (2 februarie 2009). Sunteti invadati de informatii contradictorii si suntem constienti de confuzia privind ceea ce este sau nu adevarat. Fiindca este vital sa va folositi discernamantul si sa tineti cont de intuitia voastra (ca parte a evolutiei sufletului), cred ca ar fi de ajutor sa-mi explic mai bine raspunsul, sintetizandu-l si argumentand in plus la o solicitare de a comenta un material ce i-a fost transmis mamei mele. Ca o caracteristica a "politicii", ca sa zic asa, promovate de sufletele din aceasta Statie, voi corecta informatiile care stiu ca sunt false, dar voi trece peste toate numele.

..................

In univers exista nenumarate federatii, consilii, grupuri experimentale, campuri de energie colectiva, civilizatii de spirite libere, galactice si intergalactice, asa ca eu cred ca este necesar sa cercetez amanuntit aceste aspecte, dincolo de numele unui anumit grup si de informatiile transmise potrivit declaratiilor purtatorilor de cuvant.


O mare cantitate de informatii neadevarate si care induc in eroare, fiind adesea infricosatoare, sunt in mod fals atribuite surselor din taramul luminii. Entitati care pretind ca reprezinta un grup sau o civilizatie cunoscute ca apartinand taramurilor de lumina transmit informatii false prin intermediul unor persoane care nu pot discerne ca aceste surse sunt ale intunericului. Informatii neadevarate sunt date unor receptori lipsiti de suspiciune, de catre purtatori de cuvant ai unor grupuri manate de intentii intunecate, care se prezinta drept fiinte de lumina; mai sunt si alte entitatii ale intunericului care pretind a fi cineva foarte cunoscut, un suflet evoluat spiritual, si care transmit neadevaruri care le slujesc lor. Unii indivizi de pe planeta disemineaza propriile lor idei, pretinzand ca le-au receptionat prin channeling si atribuind aceste informatii unor fiinte de lumina respectate.


Mai sunt si alte aspecte. Comunicarea telepatica are un sistem de filtrare inerent. Energia pulsatila, care reprezinta "vocea" sursei, se conecteaza folosind cuvintele cele mai potrivite care exista in vocabularul celui care primeste mesajele, fapt care poate crea discrepante, astfel incat cuvintele pot fi rastalmacite, numele pot fi deformate, iar fidelitatea mesajului poate fi inexacta. Un alt filtru il reprezinta receptorul, ale carui cunostinte, credinte si idei preconcepute se pot interfera in transmisie, distorsionand informatiile sursei.

Din cauza tuturor acestor variabile (si sunt, de buna seama, si altele, pe care nu le-am mentionat), nu pot comenta nuantzat toate aspectele legate de acest grup, dar pot dezminti informatiile care i se atribuie si pot aminti alte cateva inadvertente care provin din mesajele transmise prin channeling. Grupurile sau sufletele individuale cufundate in intuneric nu pot atinge energia retelei protectoare a Luminii Christice care inconjoara planeta: Lumina reprezinta anatema esentei lor intunecate.

Fortele intunericului, un camp vast si puternic care cutreiera prin Ceruri, cauzand haos si chiar moartea unor intregi civilizatii si a planetelor care le gazduiesc, nu se mai afla in apropierea sistemului vostru solar. Atunci cand civilizatii de la mari distante au inceput sa radieze lumina intensa catre Pamant, acel camp de forta a plecat, fiindca el nu poate suporta lumina.

Civilizatiile evaluate din punct de vedere spiritual si tehnologic pe care Dumnezeu le-a autorizat sa inceapa sa sprijine Pamantul, acum 70 de ani, apartin, indubitabil, luminii. Lumina acelor civilizatii puternice este cea care a alungat fortele intunericului. Atunci cand spatiul va fi sigur, unele dintre milioanele de fiinte de lumina care inconjoara Pamantul in navele lor spatiale vor ateriza, pentru a va impartasi tehnologia lor si pentru a sprijini Pamantul si formele sale de viata, urmand ca apoi sa se reintoarca in taramurile lor.

Atat sufletele de lumina, cat si cele de intuneric au trait pe planeta de la inceputuri. O data ce Pamantul se inalta in densitati mai inalte, in care lumina este mai intensa, sufletele intunecate (marionete ale fortelor intunericului) fie vor imbratisa lumina, fie corpul lor fizic va muri, iar sufletele lor vor fi atrase, in mod automat, in lumi a caror energie are densitatea potrivita energiei pe care au avut-o in timpul vietii fizice.


Unele mesaje pretind ca nave spatiale ii vor evacua pe locuitorii Pamantului inainte ca procesul de purificare sa distruga cea mai mare parte a planetei, iar cand acestia vor reveni, vor trebui sa traiasca in subteran, intrucat suprafata va fi de nelocuit timp de multi ani. Evacuarea nu va fi necesara in niciun caz si, chiar daca suprafata Pamantului ar deveni de nelocuit, ea ar redeveni paradisul originar cu o viteza uimitoare.


Este esential sa discernem asupra informatiilor venite din surse exterioare. Sufletul vostru cunoaste adevarul, iar intuitia (mesajele pe care le primeste constiinta de la suflet) constituie intotdeauna cea mai buna sursa de informare pentru voi.

.........................

M-am mai gandit la ceva care este potrivit in acest context. Fiindca atat de multi oameni se bazeaza pe internet ca sursa de informare, acesta a devenit un emisar principal al dezinformarii, incluzand postari ale unor indivizi angajati de minti intunecate pentru a compune mesaje "transmise prin channeling", care atribuie informatii false si inspaimantatoare unor binecunoscute suflete evoluate. Este prea mult sa puna la indoiala inteligenta vietii de pe Pamant!

Acum, ma voi referi pe scurt la alte subiecte de interes.

Absorbtia luminii, care este la fel de simpla precum a urma calea lui Dumnezeu, reprezinta cea mai buna metoda de aparare a corpului de elementele toxice din norii de chimicale si germeni si de alte forme de poluare. Lumina intareste sistemul imunitar si va ajuta sa obtineti si sa mentineti echilibrul care asigura sanatatea corpului, mintii si spiritului.

"Bombardarea Lunii" este un siretlic menit sa genereze frica, dar, daca acei temerari nebuni ar fi incercat vreodata sa faca acest lucru, nu ar fi reusit. Pentru ca Universul onoreaza liberul arbitru al Pamantului, care a ales ca niciun act indolent si rauvoitor sa nu ii poata devasta fiinta sau orice alta forma de viata, Dumnezeu a autorizat civilizatii cu tehnologii avansate sa previna astfel de intentii distructive.

Sunt si alte informatii care circula si care sunt emise cu scopul precis de a crea frica. De exemplu, cerealele, fructele si legumele produse prin altoire se consuma de zeci de ani, fara a avea efecte adverse asupra sanatatii. Asadar, de unde vine ideea ca ar fi daunatoare? Cea mai recenta (recolta de seminte care nu poate rodi mai departe) reprezinta o alta problema, dar, ca si in cazul altor actiuni promovate cu intentii intunecate, va avea o viata scurta. Timpul curge cu repeziciune pentru tot ceea ce este nascut din intuneric!

Atunci cand va rugati pentru o persoana draga sa-si revina dintr-o boala severa si nu vi se raspunde, acest lucru nu se intampla pentru ca ati fi incalcat liberul arbitru al persoanei respective, ci intrucat contractul prin care sufletul sau a ales sa plece are intaietate. Energia transmisa de gandurile si sentimentele voastre este un "bumerang al iubirii", care binecuvanteaza sufletul pentru care va rugati si se intoarce cu blandete pentru a va intari spiritul.

Trimiterea luminii catre cei care traiesc in intuneric are acelasi efect la nivelul sufletului lor, chiar daca nu constientizeaza acest lucru, iar bunavointa acestul act ii aduce lumina celui care il face.

Solicitarea de a modifica prevederile contractului unui suflet se face la nivelul sufletului, fiindca numai la acel nivel se poate sti daca circumstantele vietii unei persoane sunt mai rele decat experienta aleasa inaintea nasterii. Numai o suferinta excesiva poate sta la baza acestei solicitari.

Ingrijorarea privind o posibila schimbare drastica a axei Pamantului are la baza lipsa de cunoastere a Universului. Cam in urma cu 70 de ani, in timpul vostru linear, planeta era atat de dezechilibrata, incat exista pericolul de a fi trasa afara de pe orbita. De atunci, o puternica infuzie de lumina, provenita de la surse aflate la mare distanta, a stabilizat orbita Pamantului pe parcursul drumului sau de inaltare.

In plus fata de simbolismul prin intermediul caruia interpreteaza unii tot mai complexele cercuri din lanuri, aceste formatiuni arata ca, oricine ar fi aceia care executa aceste desene de mare complexitate, ei stapanesc o expertiza tehnologica ce poate fi aplicata in multe alte domenii si nu exagerez cu nimic. O data cu accelerarea rapida a ceea ce voi numiti timp, se poate spune ca, "dincolo de timp", creatorii acestor uimitoare formatiuni va vor asista in mult mai multe feluri, in mod practic.

Inca o observatie foarte importanta referitoare la efectele accelerarii. Dezvaluirea vechilor deceptii in orizontul vostru apropiat (aceasta fiind prima bresa in bariera care v-a tinut timp de veacuri departe de adevarurile ascunse) va genera unde de soc in jurul lumii voastre. Enormitatea minciunilor, lacomiei, manipularile secrete, coruptia si actele abominabile comise de grupuri aflate sub umbrela Illuminati-lor se vor clatina, pe masura ce sunt dezvaluite, dar si mai imperativ necesara va fi cunoasterea adevarurilor despre religie si dogmele sale. Tot ceea ce a reusit sa subjuge oamenii Pamantului timp de milenii literalmente va fi adus la lumina, dupa o perioada de prefaceri grandioase.

Ati fost asigurati, in repetate randuri, de catre numerosi mesageri ai luminii, ca sunteti suflete puternice, pregatite in cel mai minunat mod pentru a trai aceste vremuri unice. Daca ati putea sti asta asa cum o stim noi! Va veni o zi cand veti sti, dar, in acest moment, va rog sa pastrati in inimile voastre aceste adevaruri: o data ce experimentati aspecte ale iubirii infinite si eterne a lui Dumnezeu-Creatorul, voi sunteti zei si zeite cu un potential nelimitat. Fiinte de lumina calatoresc nevazute alaturi de voi si alte fiinte de lumina din intregul Univers va incurajeaza permanent.

IUBIRE si PACE!

Suzanne Ward
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> Spiritualitatea Universală, Texte profetice, profeti, prooroci, channeling, clarvazatori, scribi ai lui Dumnezeu
   -> Channeling, Clarvazatori, Scribii lui Dumnezeu, Channeling
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !