Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.6.2022, 12:56
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Cel de-al treilea secret revelat de Fecioara Maria la Fatima dezvăluit


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar

Acustic is offline

Joined: 30 May 2007
Member: #229
Posts: 1062
Country Flag: Romania
Style: subSilver (352)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Cel de-al treilea secret revelat de Fecioara Maria la Fatima dezvăluit
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 19.10.2009, 22:27 View PostDownload Post

Cel de-al treilea secret revelat de Fecioara Maria la Fatima dezvăluit


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
În 1917 la Fatima, în Portugalia s-a produs cel mai mare fenomen supranatural care s-a declanșat în ultimele sute de ani pe această planetă. El a fost observat de zeci de mii de oameni, mărturiile legate de acesta fiind atât de numeroase și de similare încât contestarea producerii lui ar fi dincolo de cel mai elementar bun simț. Acest fenomen supranatural anticipează un cumplit eveniment catastrofal care este foarte posibil să se producă pe planeta Pământ, dacă ființele umane nu vor ieși din starea de răutate, larvaritate, perversitate și îndepărtare de DUMNEZEU în care se complac. Cel de-al treilea secret ce a fost dezvălui de către Fecioara Maria la Fatima are o importanță uriașă pentru umanitate și poate fi considerat (pe bună dreptate) ca fiind una dintre cele mai zguduitoare profeții ce ne permit să intuim ce s-ar putea produce pe această planetă, fie în fatidicul an 2012, fie ulterior, în viitorul apropiat.

La ora actuală există o mulțime de semne care arată cu claritate că, pe an ce trece, balanța se înclină și mai mult în direcția răului. Fecioara Maria a urmărit cu o impresionantă consecvență să ne arate că în viitorul apropiat ne vom confrunta, din nefericire și cu siguranță, cu anumite evenimente înspăimântătoare, catastrofale care vor fi inevitabile și care vor antrena nu numai umanitatea, ci și planeta Pământ pe un făgaș al distrugerii și al durerii, care ne așteaptă ca o consecință inevitabilă a relelor și greșelilor grave ce au fost săvârșite aici pe Pământ de cei răi și nesăbuiți.
Analizând cu atenție profeția înspăimântătoare (cunoscută sub numele de Cel de-al treilea secret de la Fatima) a Fecioarei Maria și privind retrospectiv fenomenul supranatural care a avut loc la Fatima în 1917, ne putem da seama în mod intuitiv că tot ceea ce s-a petrecut acolo anticipează o cumplită eventualitate și, totodată, ne putem da seama că depinde de noi ca această profeție zguduitoare să nu se împlinească niciodată. Acest lucru este de altminteri întotdeauna motivul pentru care DUMNEZEU ne trimite, prin intermediul profeților aceste avertismente cutremurătoare, pentru a realiza înainte de a fi prea târziu prăpastia spre care ne îndreptăm dacă vom continua să ne îndepărtăm de valorile divine și să ne modificăm fundamental atitudinea, pentru că cei înțelepți știu întotdeauna că DUMNEZEU dorește îndreptarea păcătoșilor și nu distrugerea lor.

Primele apariții ale Fecioarei Maria la Fatima

În primăvara lui 1916, în locul numit La Loca du Cabeco, din Portugalia, Arhanghelul Mihail s-a arătat în fața a trei copii care erau cu oile la păscut: Lucia de Santos, în vârstă de 10 ani și cei doi veri ai săi, Jacinta, de 7 ani și Francisco, de 10 ani, toți trei provenind dintr-o familie de țărani sărmani și analfabeți. Conform spuselor lor, acest „înger al păcii” avea ca misiune să îi pregătească pentru venirea Fecioarei Maria.
Anul următor a marcat începutul unei lungi serii de viziuni dumnezeiești, care s-a întins de pe 13 mai până pe 13 octombrie. Duminică, 13 mai 1917, de sărbătoarea Înălțării, în timp ce acești trei copii erau cu oile la păscut aproape de satul Fatima, situat în dioceza Leiria, privirile le-au fost atrase de strălucirea intensă care lumina cerul. În fața unui arbore se afla o „frumoasă Doamnă”, înveșmântată într-o capă de un alb strălucitor și ținând mătăniile pentru rugăciune în mână. „Nu vă temeți”, le-a spus ea, „sunt coborâtă din Ceruri [...]. Am venit la voi ca să vă spun să veniți aici șase luni la rând, în zilele de 13, la această oră. Mai târziu vă voi spune cine sunt și ce doresc”. Și a adăugat: „Rugați-vă în fiecare zi pentru pacea lumii și pentru sfârșitul războiului”.
După o lună, în ziua a treisprezecea, la ora stabilită, copiii au venit în același loc, însoțiți, de data aceasta, de aproximativ o sută de țărani. Către prânz, un mic nor luminos a coborât din cer și a plutit la o înălțime de câțiva metri. Dintre cei prezenți, doar copiii au putut s-o vadă pe Doamnă. Aceasta s-a adresat fetiței cu numele Lucia: „Îi voi lua în curând la cer pe Jacinta și pe Francisco, însă tu vei mai rămâne o vreme aici. Iisus vrea să Îl servești, pentru ca oamenii să mă cunoască și să mă iubească”. Profeția s-a îndeplinit, căci Francisco a murit la vârsta de zece ani, pe 4 aprilie 1919, iar Jacinta, pe 20 februarie 1920, la vârsta de nouă ani; Lucia a trăit aproape o sută de ani, fiind cea care a făcut cunoscute ulterior profețiile Fecioarei.

Profețiile de la Fatima

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Pe 13 iulie 1917, mii de oameni s-au prezentat împreună cu cei trei copiii la locul stabilit. Lucia i-a cerut Doamnei să facă un miracol, astfel încât toată lumea să creadă, iar aceasta a spus c㠄în octombrie, va spune cine este și ce dorește și va face un miracol pentru ca toți să creadă”. Cu ocazia celei de-a treia apariții, Fecioara Maria le-a făcut cunoscute trei profeții. Două dintre acestea au fost divulgate integral abia în 1942, cel de-al treilea trebuind să fie făcut cunoscut, conform voinței Sfintei Fecioare, abia în anul 1960.
Lucia scrie în august 1941 textul revelațiilor cunoscute ca primele două secrete de la Fatima: „Stăpâna noastră, Fecioara Maria, ne-a arătat o imensă mare de foc, care părea că se află sub pământ, unde, cuprinși de acest foc, se puteau vedea demonii și sufletele chinuite, având aparența unui jar translucid, negru sau mai închis la culoare și care avea forme umane. Sufletele erau vânturate prin acest incendiu, ridicate chiar de flăcările care ieșeau din ele însele, iscând nori de fum. Ele cădeau apoi din nou, în toate părțile, precum zboară și cad scânteile în incendiile foarte puternice, părând lipsite de greutate și de echilibru, scoțând urlete și gemete de durere și de disperare înspăimântătoare și terifiante. Demonii se distingeau prin formele lor oribile și dezgustătoare de fiare nemaivăzute și înspăimântătoare, negre și translucide.
Această viziune nu a durat decât o clipă, grație bunei noastre Mame din Cer, care ne-a prevenit înainte, promițându-ne totodată că ne va duce cu ea în Cer. Altfel, cred că am fi murit de frică și de groază. Apoi, am ridicat ochii spre Fecioara Maria, care ne-a spus cu bunătate și tristețe: «Ați văzut infernul în care merg sufletele sărmanilor păcătoși. Pentru a-i scăpa de toate acestea, DUMNEZEU a stabilit în această lume o modalitate de salvare ce implică dăruirea lor totală și necondiționată către INIMA SA ABSOLUTĂ ȘI IMACULATĂ. Dacă se va face ce o să vă spun, multe suflete vor fi mântuite și vom trăi în pace. Războiul se va sfârși. Dar dacă oamenii nu vor înceta să-l mânieze pe DUMNEZEU, în timpul pontificatului Papei Pius XI va începe un alt război, și mai cumplit.
Când veți vedea că noaptea este iluminată de o lumină misterioasă și necunoscută, să știți că acesta este marele semn pe care DUMNEZEU vi-l dă, anunțând prin aceasta că El va pedepsi pentru crimele ei lumea, prin război, prin foamete și prin persecutarea Bisericii și a Sfântului Părinte.
Pentru a împiedica acest război, cer ca Rusia să fie consacrată INIMII ABSOLUTE ȘI IMACULATE  A LUI DUMNEZEU și să fie realizat un act reparatoriu constând din participarea la împărtășaniile primelor sâmbete pentru a i se ierta păcatele. Dacă mi se îndeplinește cererea, atunci Rusia se va reconverti și va fi pace; dacă nu, Rusia își va răspândi greșelile în întreaga lume, provocând războaie și aducând persecuții Bisericii.
Cei buni vor fi martirizați, Sfântul Părinte va suferi mult, iar unele popoare vor fi nimicite. În cele din urmă, INIMA ABSOLUTĂ ȘI IMACULATĂ A LUI DUMNEZEU va triumfa. Sfântul Părinte îmi va consacra Rusia spre ocrotire, aceasta se va converti, iar lumii i se va acorda o vreme de pace.»”

Primele două profeții s-au împlinit

Așadar, cele două secrete se refereau la sfârșitul Primului Război Mondial, respectiv izbucnirea celui de-al Doilea. Profețiile s-au adeverit întocmai:
1) primul Război Mondial s-a terminat la scurt timp după aceea, în 1918, deși la momentul respectiv se derula debarcarea aliaților, Europa fiind atunci în plin război;
2) sub pontificatul lui Pius al XI-lea, a avut loc al Doilea Război Mondial, care a fost încă și mai sângeros. Începutul celui de-al Doilea Război Mondial a fost marcat de apariția pe cer a unei lumini neobișnuite, în noaptea de 24 spre 25 ianuarie 1938, o lumină roșie, stranie a apărut pe cer, care s-a văzut în întreaga Europă, în Canada, Africa și chiar în Asia, terorizând unele popoare și încântând pe altele. Astronomii au fost surprinși și au stabilit c㠄fenomenul” s-a produs la o înălțime de 700 km și pe o lungime de 500.000 km. New York Times, în ediția din 26 ianuarie 1938, preciza: „Aurora boreală, care este rar văzută în Europa de est sau de vest, a declanșat spaimă noaptea trecută în Portugalia și Austria; în timp ce mii de englezi alergau minunându-se pe străzi, lumina roșie dădea impresia că Londra este în flăcări. Au fost chemați pompierii din Windsor. Aceste lumini au fost văzute în Italia, Spania și până la Gilbraltar”;
3) Rusia și-a propagat ideile greșite, provocând războaie și persecutând Biserica, martirizând oameni și distrugând popoare. Copiii nici măcar nu știau, la vârsta lor, despre ce este vorba; ei credeau că Rusia este o vrăjitoare rea. Responsabilitatea le revenea însă oamenilor mari, mai ales clericilor și în mod direct Papei, care ar fi trebuit să urmeze îndemnul Fecioarei Maria, lucru care însă nu s-a petrecut nici până azi. Conform spuselor maicii Lucia, doar Papa Pius al XII-lea ,,a consacrat Rusia în data de 31 octombrie 1942, însă nu a făcut-o în acord cu toți episcopii din lume” („Mărturia maicii Lucia”, Éditions Chalet, 1998).
4) pacea a revenit în lume.

Miracolul din 13 octombrie 1917

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Pe data de 13 octombrie 1917, la șase luni de la prima apariție, aproximativ 70.000 de oameni au înfruntat mlaștinile pentru a ajunge pe dealul Cova di Iria, unde aveau loc aparițiile, pe o ploaie torențială. În jurul orei 10 dimineața, participanții au remarcat o coloană de fum ridicându-se deasupra capetelor celor trei copii și dispărând. Fenomenul s-a petrecut de trei ori. Lucia le-a cerut credincioșilor să își închidă umbrelele pentru a se putea ruga și să fie cât mai atenți la apariția Fecioarei. Aceasta apăru și i se prezentă copilei ca fiind Sfânta Maică a Rozariului, cerându-i totodată să construiască o capelă în numele Său. Mai adăugă: „Continuați să vă rugați și să mă chemați în fiecare zi. Dacă poporul se căiește, războiul se va termina. Să nu Îl supărăm și mai tare pe Domnul nostru!”. Apoi îi spuse Luciei s㠄vindece mai mulți bolnavi și să convertească păcătoșii”. După aceea s-a ridicat la ceruri, iar ploaia a încetat. În acel moment, Lucia le-a spus oamenilor să privească Soarele. Acesta a fost văzut ca un astru strălucitor de culoarea argintului mat, putând fi privit fără senzația de orbire. În momentul în care astrul a început să se învârtă, producând o jerbă multicoloră, cei prezenți, înspăimântați, au crezut că Soarele se va prăvăli peste ei. Acesta se mișca tot mai vertiginos, schimbându-și brusc direcția, precum o roată de foc și a coborât aproape de pământ de trei ori la rând în decursul unui sfert de oră, schimbându-și culorile de fiecare dată.

Acest miracol s-a produs de trei ori, de fiecare dată cu o mișcare de rotație și mai rapidă. Lumina a devenit din ce în ce mai strălucitoare și mai colorată. Cei prezenți au spus că au văzut raze galbene, verzi, albastre, roșii... Spectacolul a durat mai puțin de un sfert de oră, dar, în tot acest timp, care le-a părut multora dintre cei prezenți o eternitate, mulțimea a avut impresia foarte vie că Soarele se va desprinde de pe cer și se va prăvăli peste oameni. Unii au îngenuncheat pentru a se ruga, alții au strigat înspăimântați. Pierre Jovanovic semnalează un element interesant: leoarcă de apă după ploaia torențială de dimineață, hainele oamenilor s-au uscat instantaneu în acele momente. Entuziasmul a fost apoi indescriptibil.
Aerul a devenit violet și apoi galben. Mulțimea țipa de spaimă, iar în câteva momente, totul a revenit la normal. Fecioara a reapărut, de data aceasta însoțită de Sfântul Iosif, de pruncul Iisus, binecuvântând lumea și făcând cu mâna gestul crucii.

Zeci de mii de mărturii incontestabile

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Acest Soare căzător a fost văzut pe o rază de 50-60 de kilometri în jurul Fatimei. Cum se explică această anomalie solară complet suprarealistă, din moment ce Soarele s-a aflat în tot acest timp la locul său, pe cer, pe toată durata evenimentului?
Putem afla unele răspunsuri din captivanta carte a lui Pierre Jovanovic, „Maica Domnului a Apocalipsei sau al treilea secret de la Fatima“, apărută la editura Le jardin des Livres. După ce a realizat, în stilul său caracteristic, o anchetă foarte minuțioasă, s-a convertit la cultul Fecioarei Maria. În opinia lui Jovanovic, ipostaza Fecioarei care a făcut miracolul de la Fatima, pe 13 octombrie 1917, ar fi trebuit să fie numit㠄Fecioara Apocalipsei”, întrucât toți cei prezenți au crezut că trăiesc „sfârșitul lumii”.
Zeci de mii de persoane au depus mărturie că au asistat la producerea efectivă a fenomenului, respingând orice posibilitate de fraudă, de trucaj, de înșelătorie, de anomalie climaterică, fără ca totuși să poată să explice într-un mod logic ceea ce s-a petrecut. Cei prezenți au spus că nu este vorba despre un fenomen astronomic cunoscut. Niciun observator astronomic nu a consemnat ceva neobișnuit în acea zi. După producerea acestui eveniment miraculos, reacțiile au fost diverse. Mulți sceptici s-au convertit instantaneu.
Chiar dacă am pune sub semnul îndoielii mărturiile acestor trei copii, considerându-i influențabili, simpli și lipsiți de educație, nu putem considera, în schimb, că cele 70.000 de persoane, credincioase sau nu, care au fost prezente pe 13 octombrie 1917 la acel „dans” al Soarelui, erau toate mincinoase sau nebune.
Iată ce a consemnat Avelino de Almeida, trimisul special al revistei O Seculo, în articolul său: „Sub ochii mulțimii uluite [...] Soarele a început să tremure, apoi să facă mișcări în afara oricărei legi cosmice. După spusele oamenilor, Soarele a «dansat» pur și simplu.”
Un alt martor ocular povestește că oamenii au fost atât de impresionați, încât au îngenuncheat instinctiv pe pământul umed.
„Dintr-odată, ploaia s-a oprit și norii opaci de dimineață s-au risipit. Soarele a apărut la zenit ca un disc de argint. Dintr-o dată, a început să se învârtă ca o roată de foc, proiectând în toate direcțiile jerbe de lumină a căror culoare s-a schimbat de mai multe ori. Raze galbene, roșii, verzi, albastre etc. colorau norii, copacii, dealurile dând un aspect straniu peisajului și acestei naturi, transformate în acest mod nemaivăzut de către Creatorul său. După câteva minute, astrul s-a oprit, radiind o lumină ce nu deranja ochii; apoi și-a reluat dansul acesta stupefiant.
Acest fenomen s-a repetat de trei ori, și de fiecare dată cu o mișcare și mai rapidă, cu o lumină și mai puternică și mai colorată. Și în cele 12 minute cât a durat acest spectacol impresionant, mulțimea a rămas în suspans, urmărind cu gura căscată acest fenomen dramatic și captivant, care s-a putut vedea pe o rază de 60 km. Apoi spectatorii au avut impresia că Soarele s-a desprins de pe firmament și s-a prăvălit asupra lor.
Un strigăt puternic a izbucnit, în același timp, din toate piepturile. Unele persoane au îngenuncheat, altele au țipat, altele au început să se roage cu voce tare... totuși, Soarele și-a încetat prăbușirea și s-a întors încet la locul său. Nu mai erau nori, cerul era limpede, de un albastru azuriu. Întreaga mulțime s-a ridicat și a rostit Crezul. Hainele oamenilor, complet udate de ploaie cu o doar o clipă înainte, s-au uscat instantaneu. Starea de entuziasm a oamenilor a fost apoi de nedescris.” („Stigmatizați și viziuni divine”, Sanchez Ventura y Pascal, NEL, Paris, 1970)

Cel mai mare miracol creștin al tuturor timpurilor

Citind sute și sute de mărturii adunate atunci, devine evident faptul că în acea zi s-a petrecut ceva absolut extraordinar, unic, supranatural, care depășește orice explicație științifică, fie ea de domeniul opticii, gravitației, al cosmologiei, sau meteorologiei. Clasica lumină a zilei, care a trecut de la albastru la roz și de la galben la verde este deja inexplicabilă în sine, fără a mai vorbi de Soarele care a dat tuturor impresia că va cădea pe Pământ. Și ceea ce mulți uită să mai spună (dintr-o lipsă evidentă de corectitudine) este că hainele ude ale celor 70.000 oameni au fost uscate într-o fracțiune de secundă!
Joaquim Lourenco era copil când a văzut Soarele prăvălindu-se asupra lui. Aspect foarte semnificativ, căci el nici nu se afla la Fatima, ci la Alburtiel, un târg îndepărtat, ca și tânărul Abano Barros, care se afla la 13 km de Fatima (!!!) în sătucul Minde:
Lourenco: „Dintr-odată, prăvălindu-se ca un bulgăre de zăpadă, Soarele a părut că se prăbușește peste noi, învârtindu-se și coborând în zig-zag, amenințând Pământul. Înspăimântat, am început să alerg și să mă ascund în mulțimea care plângea și aștepta sfârșitul lumii în orice clipă.”
Barros: „Păzeam oile, când deodată, dinspre Fatima, am văzut Soarele căzând de pe cer. Am crezut că este sfârșitul lumii.” Toate mărturiile insistă mai ales pe starea oamenilor înspăimântați, care plângeau, strigau și se văicăreau „murim, o să murim”, înainte de a îngenunchea pentru a-și spune rugăciunea de pe urmă, convinși fiind că trăiesc momentul fatal „în timp ce Soarele se prăbușea drept peste noi.”
Dar de ce ar fi ales Fecioara să le arate tuturor această cădere, această mișcare amenințătoare a Soarelui? Răspunsul se află sub ochii noștri, dar nu ne place deloc: „mulțimea plângea și se aștepta să vină «sfârșitul lumii».”
Soarele „căzător” a fost văzut de la o distanță de 50 până la 60 km în jurul Fatimei. A fost cel mai mare miracol creștin al tuturor timpurilor. Potrivnicii supranaturalului nu pot să mai invoce obișnuitul clișeu al „halucinației colective”, de care, de altfel, se servesc sistematic ori de câte ori li se oferă prilejul... dar cum se poate explica această anomalie solar㠄suprarealistă”? Este evident că Soarele nu s-a mișcat, altfel, întreaga planetă și-ar fi dat seama. Nu s-a semnalat niciun fenomen de natură cosmică (aureola boreală etc.).
De remarcat că un fenomen identic a fost observat de către Papa Pius al XII-lea, care a declarat că, pe 30 octombrie 1950, în timp ce se plimba prin grădinile Vaticanului, a văzut cu proprii săi ochi cum „Soarele, care era destul de sus pe cer, i-a apărut ca un glob opac, galben, înconjurat de un halou luminos [...]. Acesta se rotea încet, deplasându-se de la stânga la dreapta și invers”. Același fenomen s-a produs și a doua și a treia zi, când Papa a oficiat slujba cu ocazia Adormirii Maicii Domnului. Papa a mai adăugat că: „De atunci, am încercat de mai multe ori și în alte zile, la aceeași oră, să privesc Soarele și să văd dacă fenomenul respectiv se mai repetă. Dar în zadar, Soarele strălucea atât de tare, încât nu putea fi privit”.

Al treilea secret de la Fatima

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Fecioara i-a făcut cunoscute Luciei și alte evenimente ce aveau să se petreacă, dar interzicându-i să le dezvăluie înainte de 1960. Aceste profeții făcute sub pecetea secretului sunt ceea ce mai târziu a fost numit „Al treilea secret de la Fatima”. Conținutul lor a rămas departe de ochii publicului timp de 83 de ani, continuând să fie ținut ascuns de către Vatican din motive „strategice”. De altfel, papalitatea a făcut eforturi susținute timp de 40 de ani, pentru a preveni orice posibilitate a publicului de a ajunge la informațiile scrise de maica Lucia, de la sechestrarea ei în incinta mânăstirii carmelite din Coimbra, Portugalia, unde și-a petrecut ultima perioadă a vieții, la suspecta sigilare a chiliei sale imediat după moartea acesteia. Papa Ioan al XXIII-lea a refuzat să o întâlnească. Papa Paul al VI-lea a fost la Fatima, a văzut-o, dar a refuzat să îi acorde o audiență, umilind-o în public cu formula: „du-te la episcopul tău!” Papa Ioan Paul I s-a întâlnit cu ea de mai multe ori.
Din păcate, instituția papală a făcut ca cel de-al treilea secret să rămână secret cu orice preț. Profețiile teribile, se pare, la adresa viitorului bisericii catolice au făcut ca Vaticanul, în loc să catalizeze prevenirea nenorocirilor, prin dezvăluirea conținutului profeției, să aibă un rol nefast, făcând acest lucru mult mai dificil de realizat, paradoxal, tocmai din dorința de a proteja, în viziunea lor, omenirea. Se știe că Biserica, întotdeauna foarte rezervată atunci când se pune problema să recunoască oficial autenticitatea unui miracol, a lăsat această chestiune în grija teologului spaniol J. M. Alonso. Acesta a decedat pe 12 decembrie 1981, fără să fi făcut cunoscut rezultatul lungii, minuțioasei și secretei sale analize. Ce interes ar avea Biserica să nu facă publice concluziile propriei cercetări?
Astăzi, se crede că cea de-a treia profeție prezicea persecutarea Papei și distrugerea Bisericii catolice, însă, așa cum vom vedea, Pierre Jovanovic a dus și mai departe investigația, revelându ne niște informații care ne ar putea face părul măciucă! Pe 15 octombrie 1963, un ziar din Stuttgart, Neues Europa, publică ceea ce ei considerau a fi adevăratul text al profeției: „Și pentru Biserică va veni vremea celei mai grele încercări. Cardinalii nu se vor mai înțelege cu cardinalii, iar episcopii nu se vor mai înțelege cu episcopii. Satan se va plimba printre ei și schimbări importante se vor produce la Roma. Ceea ce este putred va cădea și va dispărea pe veci. Biserica se va întuneca, iar lumea va tremura de spaimă. Aceste vremuri vor veni atunci când niciun rege, împărat, cardinal sau episcop nu va ști, și cu toate acestea vremea va veni, căci va aduce pedeapsa, împlinindu-se astfel Voia Tatălui meu“. Acestea fiind spuse, înțelegem mai bine pioasa tăcere a Vaticanului, în ciuda dorinței Fecioarei Maria ca această profeție să fie făcută publică după 1960.
Papa Ioan Paul al II-lea a manifestat la început o mare devoțiune față de Fatima și față de Fecioara Maria în ipostaza Sa de Maica Domnului de la Fatima. Astfel, el a propovăduit mesajul ei, care era „pocăiți-vă pentru păcatele voastre și întoarceți-vă la DUMNEZEU”, însă, în cele din urmă el nu și-a menținut atitudinea, sub pretextul că mesajul secretului este foarte apocaliptic.
Acest lucru este într-un straniu dezacord cu dorința divină a Fecioarei Maria exprimată clar prin intermediul vizionarei. Pentru a aduce la cunoștința credincioșilor această profeție, ea s-a manifestat în alte apariții și altor femei vizionare.

Alte apariții ale Fecioarei Maria

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Faimoasa stigmatizată italiană Teresa Musco scrie în jurnalul său intim pe 3 ianuarie 1958, la vârsta de 8 ani, descriind o viziune a Fecioarei Maria: „Vreau să îți spun că lumea este pervertită. Am apărut în Portugalia, unde am lăsat anumite mesaje, însă nimeni nu m-a ascultat. Am apărut la Lourdes, la La Salette, însă foarte puține inimi s-au trezit din împietrirea lor [...].
Acum îți voi vorbi despre cel de-al treilea secret pe care i l-am transmis Luciei, la Fatima [...].
Lumea se îndreaptă către un mare dezastru [...]. Focul și pucioasa vor cuprinde lumea. Apa oceanelor va deveni foc și aburi. Valuri înspumate se vor ridica, vor cuprinde Europa și totul se va transforma într-o lavă de foc.
Milioane de oameni și de copii vor pieri în acest foc, iar cei puțini care vor scăpa vor invidia soarta celor morți, căci în orice direcție vor privi, nu vor vedea decât sânge, morți și ruine, peste tot în lume.”
În Japonia, la data de 13 octombrie 1973, Fecioara îi spune Maicii Agnes: „dacă oamenii nu se căiesc și nu se îndreaptă, Tatăl Ceresc va da o pedeapsă teribilă întregii umanități. Va fi o pedeapsă mai grea decât Potopul, o pedeapsă așa cum nu a mai fost niciodată: un foc va coborî din ceruri și va ucide o mare parte din omenire, atât pe cei buni, cât și pe cei răi, și nu îi va scuti nici pe preoți, nici pe credincioși. Supraviețuitorii vor fi atât de dezolați, încât îi vor invidia pe cei morți. Singurele arme care vor mai exista atunci vor fi mătăniile pentru rugăciune și semnul lăsat de Fiul meu. Faceți-vă rugăciunile în fiecare zi. Diavolul se va infiltra chiar și în Biserică, producând discordie, astfel că vom vedea cardinali ridicându-se împotriva cardinalilor și episcopi ridicându-se împotriva altor episcopi. Preoții care mă vor sluji plini de iubire vor fi disprețuiți și atacați de ceilalți; bisericile și altarele vor fi jefuite și Biserica va fi plină de cei care acceptă compromisurile, iar diavolul va împinge pe mulți preoți și multe suflete consacrate lui DUMNEZEU să nu Îl mai slujească pe Domnul. Diavolul se va înverșuna mai ales împotriva acestor suflete consacrate [prin jurământ monastic] lui DUMNEZEU. Perspectiva pierderii atâtor suflete este cauza tristeții mele. Dacă păcatele vor crește în număr și în gravitate, nu va mai fi iertare pentru ei.”
În Spania, Fecioara Maria afirmase: „La un moment dat, niciun motor și nicio mașină nu va mai funcționa. Un val teribil de căldură va lovi Pământul și oamenii vor începe să sufere de sete. Ei vor căuta disperați apă, dar ea se va evapora din cauza căldurii.“

Chiar Papa Ioan Paul al II-lea a dat unele detalii referitoare la conținutul celui de-al treilea secret, în Germania, în noiembrie 1980, într-un interviu publicat în revista Stimme des Glaubens:
„Întrebare: Cel de-al treilea secret de la Fatima ar fi trebuit să fie dezvăluit în 1960?
Ioan Paul al II-lea: Dată fiind importanța conținutului său, predecesorii mei au luat în mod diplomatic decizia de a amâna publicarea secretului pentru a nu încuraja forțele comuniste să facă anumite mișcări. Pe de altă parte, ceea ce urmează să vă spun ar trebui să fie de ajuns pentru toți creștinii: dacă există un mesaj în care este scris că oceanele vor inunda suprafețe întregi de uscat și că, la un moment dat, milioane de oameni vor muri, este de la sine înțeles că nu este de dorit să se publice un astfel de text”.
Dincolo de orice fel de convingeri, lucrurile neobișnuite care s-au petrecut în Portugalia, la Fatima, începând cu luna mai 1917 rămân o enigmă nedeslușită pe deplin nici până în ziua de azi. Ceea ce a devenit pentru Biserica Catolic㠄al treilea secret de la Fatima” este interpretat astăzi de unii și de alții, credincioși sau nu, ca fiind fie un fenomen paranormal, fie o manifestare de origine spirituală, fie o halucinație colectivă, fie o impostură și chiar există unii care cred că este vorba despre un fenomen extraterestru de tip OZN...

Material preluat din broșura Cel de-al treilea secret de la Fatima dezvăluit.


Puteți viziona aici un clip cu imagini de epocă realizate în Fatima în 13 octombrie 1917

sursa: yogaesoteric
19 octombrie 2009
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
Back to top See my Info Personal Gallery of Acustic
Acustic
Milenar
Milenar

Acustic is offline

Joined: 30 May 2007
Member: #229
Posts: 1062
Country Flag: Romania
Style: subSilver (352)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Miracle of Fatima
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 19.10.2009, 22:37 View PostDownload Post

Miracle of Fatima part1Miracle of Fatima part2Miracle of Fatima part3

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
Back to top See my Info Personal Gallery of Acustic
Display posts from previous:   
   Board Index -> Spiritualitatea Universală, Texte profetice, profeti, prooroci, channeling, clarvazatori, scribi ai lui Dumnezeu
   -> Aparitii si comunicari divine, Aparitii mariale (aparitiile, comunicarile si profetiile Fecioarei Maria)
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 2 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !