Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 3.3.2024, 09:21
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Tablitele de smarald ale lui Thoth Atlantul


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


Goto page 1, 2  Next
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: InvisionBlue (574)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Tablitele de smarald ale lui Thoth Atlantul
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 16.7.2005, 23:19 View PostDownload Post

TĂBLIȚELE DE SMARALD ALE LUI THOTH, ATLANTUL


Cuprins:

TABLITA 1 - Istoria lui Thoth, Atlantul
TABLITA 2 - Sălile din Amenti
TABLITA 3 - Cheia Înțelepciunii
TABLITA 4 - Cel Nascut în Spatiu
TABLITA 5 - Locuitorul din Unal
TABLITA 6 - Cheia Magiei
TABLITA 7 - Cei Sapte Maeștri
TABLITA 8 - Cheia Secretului
TABLITA 9 - Cheia Libertatii Spatiului
TABLITA 10 - Cheia Timpului
TABLITA 11 - Cheia către ce e Sus și Jos
TABLITA 12 - Legea Cauzei și a Efectului și Cheia Profetiei
TABLITA 13 - Cheile Vietii și Mortii
TABLITA 14 - Suplimentar
TABLITA 15 - Secretul Secretelor

PREFAȚĂ

Istoria tăblițelor tradusă în urmatoarele pagini pare ciudată și trece dincolo de credințele oamenilor de știința moderni. Vechimea lor este incredibilă (36 000 ani i.H.). Cel care a scris-o este THOTH, un preot-rege atlant care a fondat o colonie în Egiptul antic după scufundarea țării-mamă, Atlantida.

El este cel care a construit Marea Piramida din Giza, în mod eronat atribuită lui Keops. În aceasta el a incorporat cunoștințele înțelepciunii antice și tot acolo a pus la păstrare în siguranță înscrisuri și instrumente din vechea Atlantida.

Vreme de aproape 16 000 de ani el a condus stravechea rasă a Egiptului, între 52 000 i.H. până în 36 000 i.H. La acea vreme, stravechea rasă barbară din care faceau parte el și adepții lui, se ridicase la un înalt grad de civilizație.

Thoth era nemuritor deoarece învinsese moartea, trecând în celelalte planuri de existență la dorință, prin dematerializare. Înțelepciunea lui imensă l-a facut conducător peste diferite colonii atlante, inclusiv peste cele din America de Sud și Centrală.

Când a sosit timpul să părăsească Egiptul, a ridicat Marea Piramida deasupra Marii Săli din Amenti. Acolo a depozitat documentele și a desemnat pe cei mai de încredere oameni ai săi să le păzească.

Mai târziu, descendenții acelor paznici au devenit preoții Piramidei, cei care l-au zeificat pe Toth declarându-l Zeul Înțelepciunii. Conform legendei, Sala din Amenti a devenit “lumea de dincolo”, sala zeilor, pe unde trecea sufletul pentru judecata de după moarte.

În ultimele secole, spiritul lui Thoth a trecut în corpurile oamenilor în maniera descrisă de tăblițe. Ca atare el s-a încarnat de trei ori, ultima oară fiind cunoscut ca Hermes Trimegistos - de trei ori născutul.

În timpul acestei încarnări a lăsat documentele cunoscute de către ocultiștii moderni sub numele de “Tăblițele de Smarald”, o prezentare mai târzie și cu mult mai săracă a enigmelor lumii antice.

Tăblițele traduse în această lucrare sunt zece la număr și au fost lăsate în Marea Piramidă în grija preoților. Cele zece tăblițe sunt împărțite în 13 parți, de dragul convenției.

Ultimele două sunt atât de importante, încât este interzisă prezentarea lor publicului larg în prezent. Totuși conținutul celorlalte dezvăluie secrete care se vor dovedi de o inestimabilă valoare pentru cei care le vor cerceta cu seriozitate.

Ele ar trebui citite nu o dată ci de o sută de ori pentru că doar așa ar putea fi dezvăluit adevăratul înțeles. O citire superficială ar oferi câteva sclipiri de frumusețe dar un studiu atent va deschide căile înțelepciunii celui ce caută.

În continuare câteva cuvinte despre modul în care aceste secrete au fost dezvăluite omului modern, după ce au stat îndelung timp ascunse.

Cu aproximativ 1300 de ani i.H. Egiptul, vechiul KHEM, era în mare fierbere iar multe delegații de preoți au fost trimise în diferite părți ale lumii. Printre acestea s-au numărat și preoții Piramidei care au purtat cu ei tăblițele de smarald ca pe un talisman. Cu ajutorul tăblițelor ei puteau exercita o anumită autoritate asupra preoților din celelalte colonii atlante.

Legenda spune că aceste tăblițe împuterniceau pe purtător cu autoritatea lui Thoth.

Grupul de preoți care dețineau tăblițele au emigrat în America de Sud. Aici i-au gasit pe Mayași, un popor înfloritor, care își aminteau mult din înțelepciunea straveche.
Preoții s-au statornicit în acele locuri. În secolul X mayașii colonizaseră peninsula Yucatan iar tăblițele au fost așezate sub altarul unuia din templele închinate zeului Soare. După cucerirea mayașilor de către spanioli, orașele au fost abandonate iar comorile au rămas ascunse și uitate în temple.

Trebuie să se înțeleagă că Marea Piramidă a fost și este încă un Templu de inițiere. Iisus, Solomon, Apolonius și multi alții s-au numărat printre cei inițiați aici. Scriitorul (care este în continuă legatură cu Marea Cameră Albă din Piramidă) a primit instrucțiuni să recupereze și să aducă înapoi în Marea Piramidă tăblițele străvechi.

Acest lucru s-a realizat. Înainte de a le înapoia i s-a acordat permisiunea să le traducă și să păstreze o copie a înțelepciunii înscrisă pe tăblițe. Evenimentul a fost posibil în 1925 și abia acum s-a acordat permisiunea de a fi publicate. E posibil ca unii să zîmbească ironic. Totuși cercetatorul atent va citi printre rânduri și va descoperi înțelepciunea ascunsă în ele.

Dacă Lumina se află în interiorul tău, informația cuprinsă în tăblițe va găsi în tine un ecou.

În continuare este descrisă înfățișarea tăblițelor:
Sunt 12 tăblițe din smarald verde, făcute dîntr-o substanță transmutată alchimic. Sunt foarte rezistente la orice element și substanță. Mai exact structura atomică și celulară fiind fixă ea nu permite nici o schimbare. Din această cauză tăblițele contrazic legea ionizarii referitoare la corpurile fizice. Pe ele sunt gravate caractere din vechea limba atlantă. Acestea reacționează la undele cerebrale emise de creierul celui ce citește, eliberând vibrația mentală asociată în mintea cititorului. Tăblițele sunt prinse între ele cu inele făcute dîntr-un aliaj de culoarea aurului, suspendate de o tijă din același material.

Pe înțelepciunea conținută în aceste tăblițe se bazează misterele străvechi. Pentru cel ce citește cu mintea și ochii deschiși, înțelepciunea personală se va multiplica de 100 de ori.

Citește! Crezi sau nu, citește iar vibrația tăblițelor va trezi “ceva” în tine.

În paginile următoare voi dezvălui câteva enigme puțin cunoscute chiar de către slujitorii adevărului.

Căutarea omului în dorința de a înțelege legile care-i guvernează viața este nesfârșită. Cu toate acestea el nu a reușit să treacă de valul care apară planurile superioare de viziunea lui materială asupra vieții și adevărului. Adevărul este gata să fie asimilat de către cei care-și lărgesc propria viziune întorcându-se către ei înșiși și nu căutând în afara lor adevărul.

În liniștea simțurilor materiale se găsește cheia înțelepciunii. Cel ce vorbește nu știe; cel ce știe nu vorbește!

Legile supreme nu pot fi rostite. Ele există ca o entitate pe căile care transced toate simbolurile sau cuvintele din lumea materială. Simbolurile nu sunt decât niște Chei cu care se deschid uși ce conduc spre adevăruri. De multe ori ușa nu poate fi deschisă deoarece cheia pare atât de măreață încât lucrurile care se află în spatele ei nu pot fi văzute.

Dacă reușim să înțelegem că toate cheile, toate simbolurile materiale sunt manifestări, prelungiri ale unei Legi Supreme și a Adevarului, ne vom dezvolta o viziune ce ne va permite să trecem dincolo de val.

Toate lucrurile din toate Universurile se mișcă conform unei Legi. Legea care guvernează mișcarea Planetelor nu este mai imuabila decat Legea care guvernează manifestarea omului în aceasta lume. Una dintre cele mai importante Legi este Legea responsabilă de formarea omului ca ființă materială.

Mărețul scop al școlilor inițiatice din toate timpurile a fost să dezvăluie funcționalitățile Legii care leagă omul material de omul spiritual. Legatura dintre omul material și omul spiritual este omul intelectual deoarece mintea are atât calități materiale cât și spirituale. Cel care aspiră la cunoștințe elevate trebuie să-și dezvolte latura intelectuală a firii lui pentru a-și întări credința ca poate să-și concentreze toate forțele ființei lui către și în planul pe care-l dorește.

Marea căutare a Luminii, a Vieții și a Iubirii începe în primul rând din planul material. Condusă către planul ultim, scopul ei final este fuziunea completă cu Conștiința Universală. Așezarea fundației în planul material este primul pas. Abia apoi vine și scopul suprem al realizarii spirituale.

În paginile urmatoare se ofera o interpretare a tăblițelor de smarald și a intelesurilor lor secrete. În mesajul lui Thoth sunt ascunse multe sensuri care nu transpar la suprafața cu ușurință. Lumina învățăturii va deschide noi perspective de înțelegere.

“Citește și Fii înțelept” doar dacă Lumina conștiinței tale trezește în tine înțelegerea care este o calitate înnăscută a sufletului!

Profesorul Doreal
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: InvisionBlue (574)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Tablita 1
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 28.7.2005, 01:42 View PostDownload Post

TABLITA 1


Istoria lui Thoth, Atlantul
Eu, THOTH, atlantul, maestrul secretelor
paznicul documentelor, atotputernic rege, magician
trăind din generație în generație,
pregătindu-mă să cobor în sălile din Amenti,
am scris spre a-i îndruma
pe cei care vor veni după mine,
aceste documente ale atotputernicei înțelepciuni a Marii Atlantide.
În marele oraș din KEOR, pe insula UNDAL,
într-un timp foarte îndepărtat, am început această încarnare.
Preaputernicii atlanți au trăit și au murit altfel
decât o fac oamenii din epoca de acum,
din eon în eon și-au reînnoit viața
în Sălile din Amenti unde râul vieții curge etern.
De o sută de ori câte zece
am coborât pe întunecatul drum ce duce spre lumină,
și de tot atatea ori am urcat din
întuneric spre lumină cu forțe și puteri reînnoite.
Acum încă o dată voi coborî
iar cei din KHEM (Egiptul antic, n.tr.)
nu vor mai ști de mine.
Dar într-un timp ce nu s-a născut încă mă voi ridica din nou,
preaputernic, cerând socoteală
celor rămași în urmă
Atunci să vă feriți, voi cei din KHEM,
învățătura de mi-ați fi tradat,
căci arunca-vă-voi
în întunericul cavernelor de unde ați venit.
Să nu-mi trădați secretele
oamenilor nordului
oamenilor sudului
ori blestemul meu se va abate asupra voastră.
Nu uitați să luați aminte la cuvintele mele
pentru că sigur mă voi reîntoarce
și voi cere de la voi ceea ce păziți.
Da, chiar și de dincolo de timp
și de moarte mă voi întoarce,
răsplătind sau pedepsind
după loialitatea fiecăruia.
Mareț fost-a poporul meu în timpuri apuse,
măreț dincolo de înțelegerea
oamenilor ce-s acum în jurul meu;
având știința înțelepciunii celor de demult,
căutând departe în inima infinității
cunoștințe ce aparțineau tinereții Pământului.
Înțelepți eram datorită înțelepciunii
Copiilor Luminii care trăiau printre noi.
Puternici eram datorită puterii ce venea
din focul etern.
Iar mai presus de toate, cel mai important intre
copii omului era tatal meu, THOTME,
paznicul marelui templu,
punte între Copii Luminii
care locuiau în templu si
rasele de oameni care populau cele zece insule.
Sol, după Trei,
al Locuitorului din UNAL,
vorbind Regilor
cu o voce căreia trebuia să i te supui.
Crescut-am acolo până la maturitate,
fiind învățat de tatăl meu misterele străvechi,
până când, în timp, crescu în mine focul înțelepciunii,
iar acesta se transformă într-o flacară ce mă consumă.
N-am dorit altceva decât atingerea înțelepciunii.
Până când într-o măreață zi porunca veni de la
Locuitorul Templului, să fiu adus în fața lui.
Puțini erau aceia între copiii omului
ce priviseră acea față și traiseră apoi,
căci Copii Luminii nu sunt precum fii omului
când nu sunt încarnați într-un corp fizic.
Ales fost-am dintre fii omului,
educat de către Locuitor astfel ca
țelurile lui să fie îndeplinite,
țeluri nenăscute încă în pântecul timpului.
Epoci întregi am locuit în Templu,
acumulând din ce în ce mai multă înțelepciune,
până când și eu m-am apropiat de lumina trimisă de marele foc.
Mi-a arătat calea spre Amenti,
lumea de dincolo unde stă marele rege pe tronul său.
Adânc m-am plecat în semn de respect în fața Maeștrilor Vieții
și a Maeștrilor Morții, primind în dar Cheia Vieții.
Eliberat eram de Sălile din Amenti, alungând moartea din cercul vieții.
Departe spre stele călătorit-am până când spațiul și timpul au dispărut.
După ce sorbit-am cu nesaț din cupa înțelepciunii,
am privit în sufletele oamenilor unde-am descoperit
mistere și mai mari și m-am bucurat.
Căci doar în Căutarea Adevărului putea Sufletul meu
să se liniștească și flacăra din mine să se stingă.
De-a lungul epocilor am trăit,
urmărindu-i pe cei din jurul meu gustând din cupa morții
și întorcându-se apoi în lumina vieții.
Treptat, din Regatele Atlantidei se răspândiră valuri
de conștiință contopite cu mine,
pentru că apoi ele să fie înlocuite de semințele unei stele inferioare.
Supunându-se legii, cuvântul Maestrului crescu ca o floare.
Înspre întunericul din străfunduri se îndreptară gândurile Atlanților,
Până când, în sfârșit în această manie sosi din AGWANTI,
Locuitorul, (cuvântul Agwanti nu are un echivalent în limba engleză; înseamnă o stare de detașare. n.tr.) rostind Cuvântul, chemând puterea.
Adânc în inima Pământului, fii din Amenti auziră,
și auzind produseră preschimbarea florii focului
care arde etern, îl transformară folosind LOGOS-ul,
până când marele foc își schimbă direcția.
Peste lume se napustiră atunci marile ape,
înnecând și scufundând,
schimbând echilibrul Pământului
până când doar Templul Luminii mai rămase
întreg pe marele munte de pe insula UNDAL
care se ridicâ dintre ape,
doar câțiva mai trăiau
salvați de furia apelor.
Mă chemă apoi Maestrul, zicând:
Adună-mi poporul.
Du-i departe peste ape cu ajutorul celor ce te-am învățat,
până vei ajunge pe pământul barbarilor păroși,
ce locuiesc în peșteri, în deșert.
Acolo urmează planul pe care îl știi deja.
Adunatu-mi-am atunci poporul și
am intrat în marea nava a Maestrului.
În sus ne-am ridicat dimineața.
Întunecat sub noi se vedea Templul.
Brusc peste el năpustitu-s-au apele.
Dispărut de pe suprafața Pământului,
până când vremea va sosi, era marețul Templu.
Foarte repede ne-am îndreptat spre soarele dimineții,
până când sub noi se întinse tărâmul copiilor din KHEM.
Mânioși, ne-au întâmpinat cu măciuci și suliți,
pe care le agitau în aer, dorind să înjunghie și chiar să-i distrugă
pe fii Atlantidei.
Atunci ridicatu-mi-am toiagul îndreptând spre ei o rază vibratorie
care îi făcu să ramână nemișcați ca niste bucați de piatră de pe munte.
Apoi vorbitu-le-am cu o voce calmă și pașnică, povestindu-le despre puterea Atlantidei,
afirmand ca suntem copii Soarelui și mesagerii lui.
Intimidatu-i-am apoi arătandu-le puterile mele magice
până când au ajuns să se târască la picioarele mele când s-au putut mișca din nou.
Mult timp am locuit pe tărâmul numit KHEM, mult, mult timp.
Ascultând poruncile Maestrului, care deși doarme trăiește de-a pururi,
am trimis de la mine pe Fii Atlantidei, i-am trimis în toate zările,
sperând ca din pântecul timpului înțelepciunea poată reapărea în copii ei.
Mult timp petrecut-am în KHEM,
făcând lucruri mărețe cu ajutorul înțelepciunii din mine.
În sus crescură spre lumina cunoașterii copii din KHEM,
udați de ploile înțelepciunii mele.
Deschis-am atunci drum spre Amenti ca să-mi pot păstra puterile,
trăind din epocă în epocă ca Soare al Atlantidei,
păzind înțelepciunea, păstrând documentele.
Câțiva dintre fii KHEM-ului,
atrăgându-i pe ceilalți în jurul lor,
crescură încet în forța Sufletului.
Acum, încă o dată, cobor dintre ei în întunecatele săli din Amenti,
adânc în sălile subterane, înaintea Maeștrilor puterilor,
față în față încă o dată cu Locuitorul.
Ridicatu-m-am sus deasupra intrării, o trecătoare, o poarta ce duce spre Amenti.
Puțini ar avea curajul să îndrăznească, puțini trec poarta spre întunericul din Amenti.
Ridicat-am deasupra intrării, o puternică piramidă,
folosind puterea ce întrece forța Pământului (gravitația, n.tr.).
Adânc, foarte adânc am așezat casa-de-forță sau camera,
din care am sculptat o trecatoare circulară ce ajunge aproape de măreața adunare.
Acolo în vârf, am așezat cristalul, ce trimite raze spre “Timp-Spațiu”,
atrăgând forța din eter, și concentrand-o către trecatoarea spre Amenti.
Construit-am și alte camere care par a fi goale,
totuși ascunse în ele se afla cheile spre Amenti.
Cel ce cu curaj va porni spre tărâmurile întunecate
să se purifice mai întăi prin post îndelungat.
Să se întindă în sarcofagul de piatra din camera mea.
Apoi îi voi dezvălui marile mistere.
Curând se va îndreptă spre locul unde îl voi întâmpina,
chiar și în întunericul Pământului îl voi întâmpina, eu,
Thoth, Maestrul Înțelepciunii, îl voi întâmpina
și voi trăi alături de el de-a pururi.
Construit-am Marea Piramidă,
după modelul piramidei forței Pământului,
arzând etern astfel ca, și ea,
să rămână de-a lungul secolelor.
În interiorul ei, am așezat cunoașterea despre “Știința-Magiei”
astfel ca să poată fi aici când mă reîntorc din Amenti,
Da, în timp ce dorm în Sălile din Amenti,
Sufletul meu ce hoinărește liber se va reîncarna,
va locui între oameni în această forma sau în alta. (Hermes-de trei ori nascutul)
Trimis pe Pământ al Locuitorului sunt,
îndeplinindu-i poruncile astfel ca mulți să fie ridicați.
Acum mă întorc în Sălile din Amenti,
lăsând în urma ceva din înțelepciunea mea.
Păstrați-o și urmați porunca Locuitorului:
Ridicați întotdeauna ochii spre lumină.
Cu siguranță, în timp, veți deveni una cu Maestrul,
Cu siguranță și pe bună dreptate sunteți una cu Maestrul,
Cu siguranță și pe bună dreptate sunteți una cu TOTUL.
Acum, plec de la voi.
Nu uitați poruncile mele,
păstrați-le și respectați-le,
iar eu voi fi cu voi,
ajutându-vă și îndrumându-vă spre Lumină.
În fața mea se deschide poarta.
Cobor în întunericul nopții.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: InvisionBlue (574)
Medals: None
Groups:
Topic icon
TABLITA 2 - Sălile din Amenti
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 29.7.2005, 17:25 View PostDownload Post

TABLITA 2

Sălile din Amenti

Adânc în inima pământului se găsesc Sălile din Amenti,
cu mult sub insulele scufundatei Atlantida,
Sălile Morților și ale celor vii,
scăldate în focul infinitului TOT.
Într-un timp foarte îndepărtat, pierdut în spatiu-timp,
Copii Luminii au privit în jos către lume.
Văzând copii omului în sclavie legați de forța care venea de dedesupt
Au știut că doar eliberându-se din această sclavie
va putea omul să se ridice de pe Pământ spre Soare.
Pe Pământ coborat-au și si-au creat corpuri,
asemanatoare cele ale oamenilor.
Maeștrii au spus după această transformare:
“Suntem cei formați din praf din spațiu, luând parte la viața din infinitul TOT;
trăim în lume ca și copiii omului, la fel ca și copii omului și totusi diferit.”
Apoi pentru a locui, adânc sub scoarta Pământului,
au sapat spații mari cu ajutorul puterii lor,
spații diferite de cele ale copiilor omului.
Le-au înconjurat apoi cu forțe și puteri, pentru a apăra Sălile Morților.
Unul langă altul au așezat apoi alte spații, le-au umplut cu Viața și cu lumină de deasupra.
Construit-au apoi Sălile din Amenti, pentru a putea locui acolo de-a pururi
să trăiască plini de viață până la șfârșitul eternității.
Treizeci și doi de copii erau,
Fii ai Luminilor care coborâseră între oameni,
Căutând să elibereze din sclavia întunericului
Pe cei țintuiți de forța ce venea de dedesupt.
Adânc în Sălile din Amenti crescu o floare, arzătoare, ce se mărea, alungând noaptea.
Așezată în centru, o rază puternică, dătătoare
de Viață, de Lumină, umplându-i de putere pe cei ce se apropiau de ea.
Așezat-au tronuri în jurul ei, treizeci și două,
locuri pentru fiecare Copil al Luminii,
așezate astfel ca să fie scăldați de ceea ce radia din floare, Viața din eterna Lumină.
Acolo își asezau de fiecare dată primele corpuri create
pentru că acestea să fie umplute cu Spiritul Vieții.
O sută de ani din fiecare o mie trebuia
ca Lumina dătătoare de Viață să le lumineze corpurile.
Grăbind, trezind Spiritul Vieții.
Acolo în acel cerc, din eon în eon, stau Marii Maeștri,
ducând o viață necunoscută oamenilor.
Acolo în Sălile Vieții dorm ei,
liber curge Sufletul lor prin corpurile oamenilor.
La diferite intervale, în timp ce corpurile lor rămân adormite,
ei se încarnează în corpurile oamenilor.
Îi învață cum să iasă din întuneric și îi îndrumă spre lumină.
Acolo în Sala Vieții, plină de înțelepciunea lor,
necunoscuți raselor de oameni, trăind dintotdeauna sub recele
foc al vieții, stau Copii Luminii.
Există momente când se trezesc,
si se ridică din adâncuri pentru a fi lumini călăuzitoare între oameni,
infiniți printre oamenii limitați.
Cel ce progresând a ieșit din întuneric, s-a ridicat din noapte spre lumină,
este eliberat de Sălile din Amenti, este eliberat de Floarea Luminii și a Vieții.
Îndrumat atunci de înțelepciune și cunoștințele acumulate,
va trece dintre oameni între Maeștrii Vieții.
Acolo poate locui la fel ca și ceilalți Maeștri, eliberat din sclavia întunericului nopții.
Asezați în interiorul florii ce radiază stau șapte
Maeștri din Spațiu-Timpurile de deasupra noastră,
ajutând și călăuzind prin infinita Înțelepciune, calea prin timp a copiilor omului.
Preaputernici și stranii sunt, învăluiți în puterea lor,
tăcuți, atoateștiutori, atrăgând spre ei forța Vieții,
diferiți și totuși una cu copiii omului.
Da, diferiți, și totuși Una cu Copiii Luminii.
Păstrători și păzitori ai forței ce înrobește omul,
pregătiți să o slăbească dacă lumina a fost atinsă.
Primul și cel mai puternic, este Entitatea Ascunsă, Maestrul Maeștrilor,
infinitul Nouă, deasupra celorlalți de la fiecare Maestru al Ciclurilor;
Trei, Patru, Cinci și Sase, Sapte, Opt,
fiecare având o misiune, fiecare cu forțele proprii,
călăuzind, îndrumând destinul omului.
Acolo stau, preaputernici, eliberați de orice timp și spațiu.
Nu aparțin acestei lumi și totusi înrudiți cu ea,
Frați Mai Mari, ai copiilor omului.
Judecând și cântărind, cu ajutorul înțelepciunii lor,
urmăresc înaintarea Luminii printre oameni.
Acolo, înaintea lor, am fost condus de către Locuitor,
si l-am privit cum devine Una cu cel de deasupra.
Apoi din EL se auzi o voce spunând:
“Măreț ești tu, Thoth, între copii omului.
liber ești de-acum de Sălile din Amenti,
Maestru al Vieții între copii omului.
Nu vei mai gusta moartea decât dacă vei voi,
vei sorbi doar Viața până la capătul eternității,
De-acum ți-e Viața
de-a pururi la îndemână.
De-acum veni-va Moartea doar la chemarea ta.
Poți locui sau pleca de aici după cum ți-e vrerea,
Liber este Amenti pentru Soarele omului.
Bucură-te de Viața în orice formă voiești,
Copil al Luminii crescut între oameni.
Alege ce vrei să faci, căci toți trebuie să trudească,
Să nu te eliberezi niciodată de calea Luminii.
Un pas doar ai facut pe lungul drum spre înălțimi,
infinit este acum muntele Luminii.
Cu fiecare pas pe care-l faci muntele se-nalță;
înaintarea ta nu face decât să-ndepărteze scopul.
Apropie-te întotdeauna de infinita Înțelepciune,
și ca-nainte scopul se va îndeparta.
Eliberat ești acum de Sălile din Amenti
spre a merge alături de Maeștrii lumii,
către același scop, lucrând împreună,
pentru a aduce Lumina copiilor omului.”
Apoi dinspre tronul sau veni unul dintre Maeștri,
mă luă de mână și mă conduse înainte,
prin toate Sălile adânc ascunșului tărâm.
Mă conduse prin Sălile din Amenti,
dezvăluindu-mi secretele necunoscute omului.
Prin coridoru-ntunecat, mă conduse în jos,
spre Sala unde stă întunecata Moarte.
Uriașă se-ntindea în fața mea mareața Sală,
înconjurată de-ntuneric dar totuși plină de Lumină.
În fața mea se ridica un tron întunecat,
Îvăluită ședea pe el o silueta a nopții.
Mai neagră decât noaptea statea acolo,
De-un negru ce-al nopții nu era.
În fața ei s-opri Maestrul, rostind
Cuvântul ce produce Viața:
“o, maestre al întunericului,
călăuza pe drumul ce duce dinspre Viață spre Viață,
în fața ta aduc un Soare al dimineții.
Să-l nu-l atingi vreodată cu puterea nopții.
Să nu-i chemi flacăra spre întunericul nopții.
Cunoaște-l și privește-l, e fratele nostru
ce s-a ridicat din întuneric spre Lumina.
Eliberează-i flacară din robie,
Ca liberă să ardă în întunericul nopții.”
O mană ridică atunci silueta,
și o flacără apăru, devenind din ce în ce mai strălucitoare.
cu repeziciune dând cortina de-ntuneric la o parte,
scoțând Sala din bezna nopții.
În spațiul mare din fața mea aparură,
luminițe după luminițe, de după valul nopții.
Nenumărate milioane țopaiau în fața mea
unele arzând ca niște flori de foc.
Altele aruncau o lumină slabă ce abia se zarea din noapte.
Lumina unora scădea cu repeziciune;
a altora creștea doar dintr-o scânteie de lumină.
Fiecare era înconjurată de un palid văl de întuneric,
dar totuși ardea cu o flacără ce nu putea fi niciodată stinsă.
Zburând de colo-colo precum licuricii primavara,
umpleau spațiul cu Lumină și cu Viață.
Atunci se auzi o voce, puternică și solemnă, zicând:
“Acestea sunt lumini ce suflete sunt între oameni,
crescând sau slăbind în intensitate, existând de-a pururi,
schimbându-se dar fiind vii, în moarte spre viață.
După ce îmbobocesc ca niște flori,
și ating punctul final al creșterii în viață,
repede trimit atunci valul întunericului
învăluindu-le și schimbându-le în noi forme de viață.
Constant de-a lungul epocilor, crescând, devenind o altă flacără,
luminând întunericul cu și mai mare forță,
stinsă și totuși nestinsă de către valul nopții.
Astfel crește sufletul omului de-a pururi
distrus dar totuși nedistrus de întunericul nopții.
Eu, Moartea, vin dar nu rămân,
Căci viața există dintotdeauna în TOTUL;
Doar un obstacol, sunt eu, pe drum,
Obstacol trecut cu repeziciune cu ajutorul luminii infinite.
Trezește-te, O flacără ce arzi de-a pururi în interior,
Străluce și înfrânge vălul nopții.”
Apoi în mijlocul văpăilor în întuneric, crescu una ce
alungă noaptea, crescând, mărindu-se
devenind și mai strălucitoare până când nu mai fu decât lumină.
Atunci vorbi călăuza mea, vocea maestrului:
Privește-ți propriul suflet cum crește în lumină,
eliberat acum de-a pururi de Maestrul nopții.
Prin multe spații mă duse-apoi spații unde se aflau secretele Copiilor Luminii;
secrete pe care omul nu le va afla poate niciodată până când
nu va deveni și el un Soare al Luminii.
Mă conduse înapoi spre Lumină
Din Sala Luminii.
Îngenuncheat-am acolo în fața marilor Maeștri,
Maeștri a TOATE.
Atunci vorbi EL, rostind cuvinte impresionante:
Ai fost eliberat de Sălile din Amenti.
Alege ce vrei să faci între copii omului.
Am vorbit și eu apoi:
O, mare maestru, permite-mi să fiu învățător de oameni,
să le arăt calea până vor deveni și ei lumini între oameni;
eliberați de valul nopții care îi înconjură, arzând și luminând între oameni.
Îmi vorbi apoi vocea:
Mergi și așa să fie după cum ți-e voia.
Stăpân al propriului destin îți ești acum,
liber să accepți sau să refuzi.
Preia-ți puterea, preia-și înțelepciunea.
Ca o lumină străluce între copii omului.
În sus mă conduse apoi Locuitorul.
Și am trăit din nou între copii omului,
învățându-i și arătându-le cate ceva din înțelepciunea mea;
Soare al Luminii, un foc între oameni.
Acum pășesc din nou pe calea ce duce în jos, căutând lumina în intunericul nopții.
Păstrați-mi documentele căci călăuză vor fi pentru copii omului.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: InvisionBlue (574)
Medals: None
Groups:
Topic icon
TABLITA 4 - Cel Nascut în Spatiu
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 29.7.2005, 17:30 View PostDownload Post

TABLITA 4

Cel Nascut în Spatiu

Asculta, omule, vocea înțelepciunii,
Asculta vocea lui THOTH, atlantul.
De buna voie iti ofer înțelepciunea mea,
Adunata din spatiul și timpul acestui ciclu;
Stapan al misterelor, SOARE al diminetii,
Traind de-a pururi, un copil al LUMINII,
Stralucind ca o stea a diminetii.
THOTH invatatorul de oameni, invatator al TOTULUI.
Cu mult timp în urma, în copilaria mea,
Priveam stelele din de mult ingropata Atlantida,
Si visam la misterele ce se ascundeau departe, deasupra oamenilor.
Atunci crescu în inima mea o mare dorinta de a cuceri drumul ce ducea către stele.
An după an, am cautat înțelepciunea, cunoștințe noi, urmand calea,
Până când SUFLETUL meu, trudit, s-a eliberat din stransoare și a plecat departe.
Eliberat eram de legatura pământ-om.
Eliberat de corp, am tasnit în noapte.
Deschis era, în sfarsit, și pentru mine spatiul stelar.
Eliberat din stransoarea noptii eram.
Acum puteam cauta înțelepciune la marginile spatiului,
Departe de cunoasterea omului limitat.
Departe, în spatiu, calatori liber SUFLETUL meu
În infinitatea cercului luminii.
Ciudate, dincolo de intelegere, erau unele planete,
Gigantice, cum omul nici nu poate visa.
Totusi gasit-am Legea, în toata frumusetea ei, ce se facea simtita
Pe și printre acele planete așa cum se face simtita printre oameni.
Prin frumusetea infinitatii calatori sufletul meu,
Departe în spatiu am zburat cu gandul.
M-am odihnit pe o planeta frumoasa
Al carei aer era plin de sunete armonioase.
Forme erau acolo, miscandu-se în Ordine,
Marete și maiestuoase precum stelele noptii;
Urcand în armonie, echilibru ordonat,
Simboluri ale Cosmicului, și ale Legii.
Pe langa multe stele trecut-am în calatoria mea,
Si pe langa multe rase de oameni
Unii urcand ca stele ale diminetii
Altii cazand spre intunericul noptii.
Fiecare din ei se luptau să se ridice,
Urcand spre înaltimi și sondand abisurile,
Ajungand uneori pe taramuri luminoase,
Trecand prin intuneric ca să iasa la Lumina.
Sa stii, omule, ca Lumina este mostenirea ta.
Intunericul e doar un val.
Inchisa în inima ta se afla lumina eterna,
Asteptand să fie eliberata pentru a cuceri,
Asteptand să rupa valul noptii.
Am descoperit cativa din cei ce cucerisera eterul.
Eliberati de spatiu dar totusi oameni erau.
Folosind forta care sta la baza TUTUROR lucrurilor,
Departe în spatiu construit-au o planeta,
Condusa de forta ce curge prin TOT;
Concentrand, transformand eterul în forme
Care cresteau după vrerea lor.
Depasisera în știința toate rasele,
Aveau o înțelepciune nemasurata, erau fii ai stelelor.
Indelung am stat și le-am admirat înțelepciunea.
Au creat din eter orase
Marete din trandafiri și aur.
Ci mult timp în urma, ei cucerisera eterul,
Se eliberasera din stransoare
Se gandeau doar la o imagine iar aceasta era rapid creata.
Mai departe pleca sufletul meu prin Cosmos,
Vazand lucruri și noi dar și vechi;
Invatand ca omul este cu adevărat un fiu al spatiului,
Un Soare între Sori, un copil al stelelor.
Sa stii, omule, ca tot ce ai, este una cu stelele.
Corpul tau nu e decat o planeta
Invartindu-se în jurul stelei din centrul sistemului planetar.
Dupa ce vei obtine lumina înțelepciunii totale,
Liber vei fi să stralucesti în eter
Vei fi unul din Sorii ce lumineaza intunericul exterior
Unul din copii spatiului ce creste în Lumina.
Asa precum stelele își pierd cu timpul stralucirea,
Lumina lor revenind la mareata sursa,
La fel, omule, trece sufletul
Lasand în urma intunericul noptii.
Format din eterul primordial, plin de stralucirea ce curge dinspre sursa,
Legat de eterul ce il inconjoara
Straluce de-a pururi până când se elibereaza în sfarsit.
Ridica-ti flacara din intuneric, lasa-n urma noaptea și liber vei fi.
Calatorit-am prin spatiu-timp,
Stiind ca în sfarsit sufletul meu era liber,
Stiind ca în sfarsit pot urma înțelepciunea.
Până când, în cele din urma am trecut într-un plan,
Ascuns cunoasterii, necunoscut înțelepciunii,
O prelungire dincolo de tot ceea ce stim noi.
Avand aceasta cunoastere, omule,
Sufletul meu a fost și mai fericit,
Pentru ca acum eram liber.
Asculta, fiu al spatiului,
Asculta-mi înțelepciunea:
Afla ca și tu vei fi liber.
Asculta-mi încă o data înțelepciunea, omule,
Caci ascultand și tu poti trai și fi liber.
Nu esti ceva pământean ci fiu al Infinitei Lumini Cosmice.
Nu mai stii de unde vii, omule?
Nu stii ca esti cu adevărat Lumina?
Soare al Maretului Soare, dobandind înțelepciune
Vei constientiza legatura ta cu Lumina.
Tie iti ofer acum cunoastere,
Libertatea de a pasi pe aceeasi cale pe care am mers și eu,
Aratandu-ti cum prin zbuciumul meu
Am pasit pe calea ce duce spre stele.
Asculta, omule, și constientizeaza-ti legaturile,
Afla cum să te eliberezi.
Din mijlocul intunericului te vei ridica, vei fi una cu Lumina și cu stelele.
Urmeaza intotdeauna calea înțelepciunii.
Doar așa te poti ridica.
Destinul omului il conduce dintotdeauna inainte
Spre Curbele Infinitului TOT.
Afla, omule, ca tot spatiul este supus ordinii.
Doar prin Ordine poti fi Una cu TOTUL.
Ordinea și echilibrul sunt Legile Cosmosului.
Respecta-le și vei fi Una cu TOTUL.
Cel ce va urma cararea înțelepciunii,
Trebuie să fie deschis florii vietii,
Sa-si extinda conștiința dincolo de intuneric,
Sa curga prin timp și spatiu spre TOT.
Profund, în liniste trebuie să ramai până când, în sfarsit
Te vei elibera de dorinte,
De dorinta de a vorbi în tacerea în care te afli.
Elibereaza-te prin tacere de legatura cuvintelor.
Abstinenta de la mancare până când am invins
Dorinta de a manca, aceasta subjuga sufletul.
Atunci asaza-te în intuneric.
Inchide ochii ca să nu mai vezi razele Luminii.
Centreaza-ti forta sufletului în locul constiintei,
Si elibereaza-l de robia noptii.
Asaza-ti în minte imaginea pe care o doresti.
Imagineaza-ti locul pe care ai vrea sa-l vezi.
Vibreaza inainte și inapoi cu forta ta.
Desfa-ti sufletul din legaturile noptii.
Cu toata puterea trebuie să scuturi
Până când sufletul tau va fi eliberat în sfarsit.
Atotputernica mai presus de cuvinte este flacara Cosmica,
Ce sade în planuri necunoscute omului;
Atotputernica și echilibrata, miscandu-se în Ordine,
Muzica plina de armonie, dincolo de om.
Vorbind prin muzica, cantand prin intermediul culorilor,
Flacara ce arde de la începutul TOTULUI Etern.
Scanteie din aceasta flacara sunteti, copii mei,
Arzand în culori vii și traind prin muzica.
Asculta vocea și vei vi liber.
Conștiința eliberata fuzioneaza cu cea Cosmica,
Cu Ordinea și Legea TOTULUI.
Sa nu te indoiesti, omule, ca din intuneric,
Lumina va straluci în continuare ca un simbol al TOTULUI.
Spune aceasta rugaciune dacă vrei să obtii înțelepciunea.
Roaga-te ca Lumina să inunde TOTUL.
Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci în
Cosmos, atrage-mi flacara, în armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma să ma topesc în cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile și toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii și Una cu Mintea.
Când ti-ai eliberat sufletul din robie, să stii ca pentru tine nu mai exista intuneric.
Prin spatiu vei putea cauta înțelepciune descatusat de trup.
Liber zboara în lumina diminetii,
Sufletule, spre taramurile Luminii. Misca-te în Ordine,
În Armonie, eliberat vei fi impreuna cu Copii Luminii.
Cauta și cunoaste, Cheia mea spre Înțelepciune.
Astfel, omule, vei fi liber cu siguranta.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: InvisionBlue (574)
Medals: None
Groups:
Topic icon
TABLITA 3 - Cheia Înțelepciunii
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 29.7.2005, 17:36 View PostDownload Post

TABLITA 3

Cheia Înțelepciunii

Eu, THOTH, atlantul,
ofer înțelepciunea mea,
ofer cunoștințele mele,
ofer puterea mea.
De buna voie le ofer copiilor omului.
Ofer în speranta ca și ei ar putea avea înțelepciune
care să straluceasca în lume din spatele valului noptii.
Înțelepciunea este putere iar puterea este înțelepciune,
impreuna completand intregul.
Omule, să nu fii mandru de înțelepciunea ta.
Discuta atât cu nestiutorul cat și cu inteleptul.
Dacă vine la tine cineva plin de invatatura,
asculta-l cu mare atentie caci înțelepciunea e totul.
Sa nu taci când se vorbeste despre rau caci Adevarul ca și razele de soare lumineaza totul.
Cel ce nu respecta legea va fi pedepsit, caci doar prin Lege se elibereaza oamenii.
Nu trebuie să te temi pentru că frica este ceea ce leaga omul de intuneric.
Urmeaza-ti indemnul inimii în timpul vietii.
Fa mai mult decat ti se cere.
Când ai acumulat bogatii,
Urmeaza-ti indemnul inimii
Caci toate acestea nu sunt de nici un folos dacă inima ti-e istovita .
Asculta-ti inima cat mai mult.
Si sufletul se va bucura.
Cei ce sunt calauziti nu se ratacesc,
Dar cei ce s-au ratacit nu mai pot gasi calea cea dreapta.
Dacă traiesti între oameni, fa ca Iubirea să fie totul pentru inima ta.
Dacă va veni cineva sa-ti ceara sfatul, lasa-l să vorbeasca liber,
caci astfel lucrul pentru căre a venit la tine poate fi infaptuit.
Dacă se codeste sa-si deschida inima către tine,
e pentru că tu, cel ce judeca situtia, esti de vina.
Nu rosti vorbe nechibzuite și nici nu le asculta,
pentru că acestea sunt spuse de cel ce nu este în armonie.
Nu le rosti nici tu, astfel ca cel din fata ta să poata afla înțelepciunea.
Tacerea e un mare castig.
Nu castigi nimic vorbind foarte mult.
Nu-ti ridica inima mai presus de cea a copiilor omului,
pentru că să nu ajunga mai jos decat praful chiar.
Dacă vei ajunge mare între oameni,
sa fii respectat pentru ceea ce stii și pentru blandete.
Dacă vrei să cunosti firea unui prieten, nu-i intreba tovarasii,
ci petrece catva timp doar cu el.
Discuta cu el, pune-i la incercare inima prin cuvintele lui și prin purtarea lui.
Caci ce intra în magazie trebuie să și iasa,
iar lucrurile ce-ti apartin trebuie impartasite și prietenului tau.
Invatatura e considerata de prost drept ignoranta,
iar lucrurile profitabile ii sunt daunatoare.
El traieste în moarte.
Si-aceasta-i este hrana.
Secrete exista în Cosmos ce odata dezvăluite umplu lumea cu lumina lor.
Cel ce-ar vrea să se elibereze din sclavia intunericului
sa desparta mai intai materialul de imaterial, focul de pământ;
pentru că se stie ca așa cum pământul coboara spre pământ,
la fel și focul urca spre foc și devine una cu focul.
Cel ce cunoaste focul din sine va urca spre focul etern și va trai în el de-a pururi.
Focul, focul interior, este cea mai puternica forta dintre toate,
pentru că biruie totul și trece prin toate lucrurile de pe Pământ.
Omul se sprijina doar pe ceea ce rezista.
Pământul trebuie sa-I reziste omului altfel acesta nu ar exista.
Nu toti ochii vad la fel, unul vede un obiect de o anume forma și culoare
iar altul, de o alta forma și culoare.
La fel și infinitul foc, ce-si schimba culorile, nu e la fel de la o zi la alta.
Asa vorbesc eu, THOTH, despre înțelepciunea mea,
caci un om e un foc ce arde stralucind în noapte;
nu e stins niciodata de valul intunericului, nu e niciodata stins de valul noptii.
În inimile oamenilor am privit cu ajutorul înțelepciunii mele,
si am aflat ca nu s-au eliberat încă de lupta.
Elibereaza-ti focul, O frate al meu sau el va fi ingropat în umbra noptii!
Asculta omule aceasta înțelepciune: unde inceteaza numele și forma?
Doar în conștiința, invizibila, o forta infinita ce radiaza stralucitor.
Formele pe care le creezi luminandu-ti
felul de a privi lumea sunt cu adevărat efecte ce urmeaza cauza ta.
Omul este o stea incatusata într-un corp, până când, la sfarsit
se elibereaza prin propria lupta.
Doar prin efort și truda steaua din tine
va inflori într-o noua viata.
Cel ce stie începutul tuturor lucrurilor,
isi elibereaza steaua din taramul noptii.
Aminteste-ti, omule, ca tot ce exista e doar o alta forma a ceea ce nu exista.
Orice forma de viata trece în alta forma de viata
iar tu nu faci exceptie de la aceasta lege.
Respecta Legea, caci totul e Lege.
Nu cauta ce nu tine de Lege, caci așa ceva exista doar în iluzia simturilor.
Înțelepciunea vine în intampinarea tuturor copiii ei
asa cum ei vin în intampinarea ei.
De-a lungul epocilor, lumina a fost ascunsă.
Trezeste-te, omule, și fii intelept.
Adanc în misterele vietii am calatorit, cautand cele ascunse.
Asculta, omule, și fii intelept.
Departe, sub scoarta pământului, în Sălile din Amenti,
Secrete ascunse oamenilor am vazut.
Ades am trecut prin coridorul bine ascuns,
si am privit Lumina care este Viata pentru oameni.
Acolo, sub florile Vietii nesfarsite, cautat-am în inimile și secretele oamenilor.
Aflat-am ca omul nu face decat să traiasca în intuneric,
lumina marelui foc fiindu-i ascunsă în sine.
Înaintea Maeștrilor din ascunsul Amenti
am acumulat înțelepciunea pe care o dau oamenilor.
Maeștri sunt ei, ai Înțelepciunii Secrete,
adusa din viitorul sfarsitului infinitatii.
Sapte sunt, Maeștrii din Amenti,
mai presus de Copiii Diminetii,
Sori ai ciclurilor, Maeștri ai Înțelepciunii.
Nu sunt la fel ca și copii omului?
TREI, PATRU, CINCI și SASE, SAPTE
OPT, NOUA sunt titlurile Maeștrilor oamenilor.
Departe de viitor, fara forma și totusi în formare
au venit ei ca invatatori ai copiilor omului.
Traiesc de-a pururi, fara să faca parte totusi dintre cei vii,
nelegati de viata și liberi de moarte.
Conduc dintotdeauna cu infinita-ntelepciune,
legati și totusi nelegati de intunecatele Săli ale Mortii.
Au viata-n ei dar care nu este viata,
eliberati de toate sunt Maeștrii TOTULUI.
De la ei a venit Logos-ul, instrumente ei ale puterii nemasurate.
Mareata este infatisarea lor, și totusi ascunsă în micime,
formata de ceea ce se formeaza, cunoscuta și totusi nestiuta.
TREI pastreaza cheile tuturor magiilor ascunse,
creator este el al Sălilor Mortilor;
trimitand putere, invaluit în intuneric,
legand sufletele copiilor omului;
trimitand intunericul, legand forta sufletului;
conducator al negativului pentru copii omului.
PATRU e cel ce sloboade puterea.
Maestru al Vietii este pentru copii omului.
Lumina ii e corpul, flacara ii este infatisarea,
eliberator de suflete pentru copii omului.
CINCI este stapanul, Maestrul tuturor magiilor –
Cheia Cuvantului ce rasuna printre oameni.
SASE este Maestrul Luminii, drumul ascuns,
Cararea sufletelor copiilor oamenilor.
SAPTE este Maestrul vastitatii,
Stapanul Spatiului și cheia Timpurilor.
OPT este cel ce comanda progresul;
Cantareste și echilibreaza calatoria omului.
NOUA este tatal, maret la randu-i în infatisare,
Formandu-se și schimbandu-se din ceea ce nu are forma.
Gandeste-te cu mare atentie la simbolurile pe care ti le-am dat.
Chei sunt ele, desi sunt ascunse oamenilor.
Nazuieste oricand spre înalt, Suflet al diminetii,
Intoarce-ti gandurile spre Lumina și Viata.
Descopera în simbolurile pe care ti le-am dat,
lumina pe drumul ce porneste din viata și se termina în viata.
Cauta cu înțelepciune.
Intoarce-ti gandurile spre interiorul tau.
Nu-ti inchide mintea florii Luminii.
Asaza-ti în corp o imagine faurita din ganduri.
Gandeste-te la numerele care te conduc spre Viata.
Curata este cararea pentru cel ce are înțelepciune.
Deschide usa Imparatiei Luminii.
Revarsa-ti flacara ca un Soare al diminetii ce esti,
Indeparteaza intunericul și traieste în lumina zilei.
Priveste-te, omule! Ca parte a fiintei tale
Cei Sapte care sunt dar nu sunt ce par a fi.
Deschisu-mi-am, omule, înțelepciunea,.
Urmeaza drumul pe care primul am pasit.
Maeștri ai Înțelepciunii,
SOARE al LUMINII MATINALE și al VIETII pentru copii omului.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: InvisionBlue (574)
Medals: None
Groups:
Topic icon
TABLITA 5 - Locuitorul din Unal
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 29.7.2005, 19:10 View PostDownload Post

TABLITA 5

Locuitorul din Unal

Ades visez la ingropata Atlantida, pierduta în epoci ce-au disparut în noapte.
Eon după eon ai fiintat în frumusete, lumina stralucind în intunericul noptii.
Atotputernic, domnind peste cei nascuti pe pamint,
Stapan al Pământului în vremea Atlantidei.
Rege al natiilor, stapan al înțelepciunii,
LUMINA deasupra orasului SUNTAL,
Pastrator al caii,
Traia în TEMPLUL sau,
MAESTRUL din UNAL,
LUMINA a Pământului în zilele Atlantidei.
Maestru venit dîntr-un ciclu de dincolo de noi,
Traind în corpuri ca și printre oameni.
Nenascut pe Pământ,
EL, venit de dincolo de noi,
SOARE a unui ciclu, mai presus de oameni.
Sa stii, omule, ca Maestrul HORLET,
Nu a fost niciodata una cu copii oamenilor.
În vremuri de demult când Atlantida s-a aratat ca o putere
A aparut cineva cu Cheia Înțelepciunii,
Aratand tuturor calea spre LUMINA.
Aratatu-le-a tuturor oamenilor calea spre desavarsire,
Calea Luminii ce curge printre oameni.
Stapanind intunericul, conducand Sufletul-Omului,
Spre înaltimi ce erau Una cu Lumina.
Imparti el Regatele în parti.
Zece erau la numar, conduse de copii oamenilor.
Într-unul construi un TEMPLU,
Dar construit nu de copii oamenilor.
Din ETER a chemat substanta, modelata și cu forma data de puterea lui YTOLAN
in formele pe care EL le-a construit cu mintea Lui.
Kilometru după kilometru subtanta a acoperit insula,
spatiu după spatiu a crescut în putere.
Neagra, și totusi nu, dar intunecata ca și spatiul-timp,
adanc în interiorul ei ESENTA LUMINII.
Cu repeziciune aparu Templul
modelat și cu forma data de CUVANTUL LOCUITORULUI,
chemat să se formeze din ceea ce n-are forma.
Construi apoi EL, în interior, camere marete,
le umplu cu forme chemate din ETER,
si cu înțelepciune facuta să apara din mintea Lui.
Fara forma era EL în TEMPLUL sau,
si în acelasi timp era format în imaginea oamenilor.
Traind printre ei și totusi nefiind de-al lor, ciudat și foarte diferit
era EL de copii oamenilor.
Alese apoi dintre oameni TREI care să fie poarta spre el.
Ii alese pe cei TREI dintre cei MAI MARI ca să devina legatura lui cu Atlantida.
Mesageri care sa-i duca sfatul regilor copiilor oamenilor.
A ales și pe altii și I-a invatat despre înțelepciune;
ca invatatori să fie ei pentru copii oamenilor.
Apoi i-a asezat pe insula UNDAL pentru a fi
invatatori ai Luminii pentru oameni.
Fiecare din cei astfel alesi, a trebuit să fie invatat între cinci și zece ani.
Doar astfel putea să inteleaga cum să aduca LUMINA copiilor oamenilor.
Astfel aparu Templul, locul unde statea Invatatorul oamenilor.
Eu, THOTH, am cautat dintotdeauna înțelepciunea,
În intuneric și în Lumina.
Inca din tinerete am mers pe cale, cautand să capat și mai multa invatatura.
Dupa multe straduinte, unul din cei TREI, mi-a adus LUMINA.
Mi-a facut cunoscute poruncile LOCUITORULUI, m-a adus din intuneric la LUMINA.
m-a dus în fata LOCUITORULUI, în Templu, în fata marelui FOC.
Acolo, pe maretul tron, L-am vazut,
pe LOCUITOR, invesmantat în LUMINA
si stralucind ca focul.
Am ingenuncheat în fata maretei înțelepciuni,
simtind LUMINA curgand în valuri prin corpul meu.
Auzit-am apoi vocea LOCUITORULUI:
“Intuneric, vino spre Lumina.
De mult tot cauti calea spre LUMINA.
Fiecare suflet de pe pământ care își slabeste lanturile,
va fi curand eliberat din robia noptii.
Adanc din intuneric te-ai ridicat, și te-ai apropiat mai mult de Lumina telului tau.
Aici vei locui ca și copil al meu, pastrator al înțelepciunii,
unealta a LUMINII de departe.
Aparator al înțelepciunii în epocile intunericului,
ce curand se vor abate asupra copiilor oamenilor.
Locuieste aici și soarbe din toata înțelepciunea.
Secrete și mistere ti se vor dezvălui.”
Raspunsu-i-am apoi MAESTRULUI CICLURILOR, zicand:
“Lumina ce te scobori asupra oamenilor,
da-mi din înțelepciunea ta
ca să pot fi invatator de oameni.
Da-mi din LUMINA ta ca să ma pot elibera.”
Imi vorbi apoi, din nou, MAESTRUL:
“Epoca după epoca vei trai prin
înțelepciunea ta, da, când peste Atlantida
se vor rostogoli valurile oceanului,
vei avea Lumina, desi ascunsă în intuneric,
pregatita să apara oricand o vei chema.
Mergi acum și invata și mai mult din înțelepciune.
Dezvolta-te în LUMINA către TOTUL infinitului.”
Mult timp locuit-am în templul
LOCUITORULUI până când în sfarsit m-am contopit cu LUMINA.
Urmat-am apoi calea spre planurile stelare, urmat-am apoi calea LUMINII.
Am urmat calea ce ducea adanc în inima Pământului,
invatand deopotriva secretele de deasupra și de dedesubt;
invatand calea spre SALILE DIN AMENTI;
invatand despre LEGEA ce tine lumea în echilibru.
Înțelepciunea mea purtatu-m-a spre camerele ascunse ale Pământului,
adanc sub scoarta Pământului, pe calea ascunsă de epoci copiilor oamenilor.
Mi s-a revelat chiar și mai multa înțelepciune inainte de a capata o noua invatatura:
aflat-am ca orice e parte a unui TOT, maret și totusi mai maret
decat tot ceea ce cunoastem.
Cautat-am centrul Infinitului de-a lungul epocilor.
Pe masura ce inaintam, din ce în ce mai multe secrete aflam.
Acum, privind în urma prin epocile trecute, stiu ca înțelepciunea nu cunoaste limite,
ca ea creste odata cu epocile, ca e Una cu cea a Infinitului.
Lumina era în vechea Atlantida.
Si totusi și intunericul se ascundea acolo.
Din Lumina în intuneric au cazut, cei care se ridicasera dintre oameni.
Orgoliosi devenisera din cauza a ceea ce stiau,
Mandri erau de locul lor între oameni.
Adanc au cercetat în ce le era interzis,
Si au deschis poarta ce ducea dedesubt.
Cautat-au să obtina și mai multa cunoastere dar
Si să o aduca la suprafata.
Cel ce coboara dedesubt trebuie să fie echilibrat,
Altfel va fi limitat de lipsa luminii.
Deschis-au ei apoi,
Prin cunoasterea lor,
Cai interzise omului.
Dar, în Templul Sau, cel ce vede tot, LOCUITORUL,
sade în AGWANTI, în timp ce prin Atlantida, sufletul lui hoinareste liber.
I-a vazut pe atlanți, cu magia lor,
Deschizand poarta ce urma să aduca pe Pământ mare necaz.
Cu repeziciune se-ntoarse sufletul sau atunci în corpul sau.
Din al sau AGWANTI se ridica
Si își chema cei TREI preaputernici mesageri.
Dadu porunci ce zguduira lumea.
Adanc sub scoarta Pământului, spre Sălile din Amenti,
Repede cobori LOCUITORUL.
Chema apoi fortele stapanite de cei Sapte Maeștri;
Schimba echilibrul Pământului.
Adanc scufunda Atlantida sub valurile-ntunecate.
Sfarama poarta ce fusese deschisa;
Distruse intrarea ce ducea dedesubt.
Toate insulele fura distruse cu exceptia insulei UNAL,
Si o parte a insulei fiilor LOCUITORULUI.
Pe acestia ii pastra ca să fie invatatori,
Lumini pe calea celor ce vor veni
Lumini pentru copii mai mici ai oamenilor.
Ma chema apoi pe mine, THOTH, în fata lui,
Si-mi dadu porunci pentru ce trebuia să fac, zicandu-mi:
“Tu THOTH, ia-ti toata înțelepciunea.
Toate cunoștințele, toata magia ta.
Mergi și fii invatator de oameni.
Mergi și pastreaza cunoștințele
Până când, cu timpul, LUMINA va spori în oameni.
LUMINA fi-vei de-a lungul epocilor,
Ascunsă dar de gasit pentru cei luminati.
Peste tot Pământul, iti dam putere,
Te eliberam s-o oferi sau s-o iei.
Aduna-i acum pe fii Atlantidei.
Ia-i și fugiti la oamenii din pesteri.
Zburati spre taramul Copiilor lui KHEM.”
Adunatu-i-am apoi pe fii Atlantidei.
În nava am adus toate documentele mele,
Cele ale scufundatei Atlantide.
Adunatu-mi-am toate fortele,
Unelte multe ale magiei atotputernice.
Ridicatu-ne-am apoi pe aripile diminetii.
Deasupra Templului ne-am ridicat
Lasand în urma pe cei Trei și pe LOCUITOR,
Ce sedeau în SALILE de sub Templu,
Inchizand calea spre Maeștrii Ciclurilor.
Cu toate acestea, celui care are cunoastere,
Deschisa ii va fi calea spre AMENTI.
Cu repeziciune zburat-am noi pe aripile diminetii,
Spre taramul copiilor lui KHEM.
Acolo, prin puterea mea,
I-am cucerit și i-am condus.
Ridicat-am spre LUMINA, pe copii lui KHEM.
Adanc sub stanci mi-am ingropat nava, asteptand vremea când omul va fi liber.
Deasupra navei, am ridicat un semn sub forma unui leu cu cap de om.
Acolo sub acel chip se odihneste nava mea,
Spre a fi scoasa când nevoia o va cere.
Afla, omule, ca departe, în viitor, invadatori vor veni din adancul spatiului.
Atunci să va treziti voi, cei ce aveti înțelepciune.
Scoateti nava mea și invingeti-i cu usurinta.
Adanc ingropat sub acel chip se afla secretul meu.
Cautati și descoperiti în piramida pe care am construit-o.
Fiecare e pentru ceilalti cheia de bolta;
Fiecare e poarta ce duce spre VIATA.
Urmeaza CHEIA pe care am lasat-o în urma mea.
Cauta iar poarta spre VIATA iti va apartine.
Cauta în piramida mea, adanc în coridorul ce se termina într-un perete.
Foloseste CHEIA celor SAPTE, și deschide calea.
Acum tie ti-am incredintat înțelepciunea mea.
Acum tie ti-am incredintat calea mea.
Urmeaza calea.
Afla tu secretele mele.
Caci tie ti-am aratat drumul.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: InvisionBlue (574)
Medals: None
Groups:
Topic icon
TABLITA 6 - Cheia Magiei
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 29.7.2005, 19:15 View PostDownload Post

TABLITA 6

Cheia Magiei

Asculta, omule, la înțelepciunea magiei,
Ia aminte la uitata invatatura a puterilor.
Acum mult timp, pe vremea primului om,
O lupta a început între intuneric și lumina.
Atunci, oamenii, ca și acum,
Aveau în ei deopotriva lumina și intuneric;
În timp ce în unii, intunericul iadului domnea,
Altora lumina le umplea sufletul.
Da, o lupta dusa în vremuri de demult,
Eterna batalie dintre intuneric și lumina.
Cu violenta purtata de-a lungul epocilor,
Folosind forte ciudate, necunoscute omului.
Initiati au fost invaluiti în intuneric,
Luptand intotdeauna impotriva luminii;
Dar sunt și altii care, plini de lumina,
Au infrant intotdeauna intunericul noptii.
Oriunde te-ai afla în epoci și planuri,
Cu siguranta vei afla de lupta cu noaptea.
Cu multe epoci în urma, SORII Diminetii
Au coborat și au descoperit lumea acoperita de noapte.
Acolo, în trecut, a început lupta, eterna lupta dintre Intuneric și Lumina.
Multi erau atunci cuprinsi atât de mult de intuneric
Incat abia mai licarea în ei lumina prin noapte.
Uneii dintre ei erau maestri ai intunericului, ce cautau
Sa umple tot cu intunericul lor:
Cautatu să ii atraga și pe altii în noaptea lor.
Cu violenta se impotriveau maestrilor luminii:
Luptau cu indarjire din intunericul noptii
Cautand să stranga și mai mult catusele,
Lanturile ce-i legau pe oameni de intunericul noptii.
Se foloseau intotdeauna de magia intunericului,
Adusa de forta intunericului.
Magie ce invaluia sufletul omului în intuneric.
Uniti și ascultand porunca, FRATII INTUNERICULUI,
De-a lungul epocilor, opusi copiilor oamenilor.
Umbland intotdeauna în secret, pe ascuns,
Cunoscuti și totusi nedescoperiti de copii omului.
Dintotdeauna, au mers și au lucrat în intuneric,
Ascunzandu-se de lumina în bezna noptii.
În tacere și în secret își foloseau puterea,
Inrobind și legand sufletele oamenilor.
Nevazuti veneau și tot așa plecau.
Omul, în ignoranta lui, II cheama de dedesubt.
Intunecata e calea pe care merg FRATII INTUNERICULUI,
Neagra precum intunericul nu precum noaptea,
Calatorind pe Pământ vin în visele oamenilor.
Au capatat putere din intunericul ce-i inconjoara
Sa cheme alti locuitori din afara planului lor,
Prin modalitati ce sunt ascunse omului.
FRATII INTUNERICULUI ajung până în mintea omului.
În jur ei își tes valul noptii lor.
Astfel, atât cat vietuieste,
Acel suflet traieste inlantuit,
Legat de catusele VALULUI noptii.
Puternici sunt în cunoasterea interzisa
Interzisa deoarece e una cu noaptea.
Asculta, batrane, și ia aminte la avertismentul meu:
Elibereaza-te de robia noptii.
Nu-ti ceda sufletul FRATILOR INTUNERICULUI.
Indreapta-ti fata intotdeauna spre Lumina.
Nu stii, omule, ca durerea ta,
Se datoreaza doar Valului noptii.
Da, omule, ia aminte la avertismentul meu:
Priveste intotdeauna inspre sus,
Intoarceti sufletul spre LUMINA.
FRATII INTUNERICULUI își cauta fratii
Cei care au mers pe calea LUMINII.
Caci stiu prea bine ca cei ce-au calatorit
Departe spre Soare pasind pe calea LUMINII
Au și mai mare putere
Sa aduca intunericul asupra copiilor LUMINII.
Asculta, omule, pe cel ce vine la tine.
Dar cantareste cu grija dacă vorbele lui sunt din LUMINA.
Caci multi sunt cei ce merg în LUMINA INTUNECATA
Si care nu sunt totusi copiii LUMINII.
E usor să le urmezi calea,
Usor să urmezi calea pe care te conduc ei.
Dar asculta, omule, avertismentul meu:
Lumina vine doar la cel ce cauta.
Dificila e calea ce duce la INTELEPCIUNE,
Dificila e calea ce duce spre LUMINA.
Piedici multe vei gasi în calea ta
Si multi munti de catarat spre LUMINA.
Sa stii, omule, ca cel ce va razbi, se va elibera de calea Luminii.
Caci trebuie să stii, omule, ca în cele din urma lumina trebuie să razbata
Iar intunericul și noaptea să fie izgonite de Lumina.
Asculta, omule, și ia aminte la aceasta înțelepciune;
Ca și intunericul, la fel e și LUMINA.
Când intunericul va fi izgonit iar toate Valurile vor fi rupte,
Din intuneric va straluci LUMINA.
Asa cum printre oameni exista FRATII INTUNERICULUI
Tot așa exista și FRATII LUMINII.
Opusi FRATILOR INTUNERICULUI,
Cautand să elibereze oamenii din noapte.
Puteri au ei, preaputernici.
Cunosc LEGEA iar planetele li se supun.
Intotdeauna lucreaza în armonie și ordine,
Eliberand sufletul omului din robia noptii.
Secreti și ascunsi, umbla și ei.
Necunoscuti sunt copiilor oamenilor.
Au luptat dintotdeauna cu FRATII INTUNECATI,
Au invins și inving și timpul fara sfarsit.
LUMINA va fi intotdeauna stapana,
Gonind intunericul noptii.
Omule, asculta ce-ti spun:
Copii Luminii vor fi intotdeauna alaturi de tine.
Stapani ai puterii SOARELUI,
Nevazuti dar paznici ai oamenilor.
Deschisa tuturor e calea lor,
Deschisa tie, cel ce vei pasi în LUMINA.
Eliberati sunt EI din INTUNECATUL AMENTI,
Eliberati din toate SALILE, unde VIATA domneste suprem.
SORI sunt ei și MAESTRI ai diminetii,
Copii ai Luminii care stralucesc printre oameni.
Seamana cu omenii dar nu sunt ca ei,
Pentru ca în trecut nu au fost niciodata despartiti.
Au fost UNUL în eterna UNICITATE,
În tot spatiul de la începutul timpului.
Au daruit omului secrete
Care sa-l pazeasca și sa-l protejeze de orice rau.
Cel ce va dori să mearga pe calea maestrului,
Trebuie să se elibereze din robia intunericului.
Trebuie să cucereasca ceea ce nu are forma,
Si să cucereasca iluzia fricii.
Cunoscand trebuie să afle toate secretele
Calatorind pe calea ce duce spre intuneric,
Si cu toate acestea trebuie să aibe inaintea lui lumina telului sau.
Mari piedici va intampina în drumul lui,
Dar el să se indrepte cu hotarare spre LUMINA SOARELUI.
Asculta, Omule, SOARELE este simbolul
LUMINII ce straluceste la capatul drumului tau.
Acum tie iti daruiesc secretele:
Acum pentru a infrunta forta intunericului,
Pentru a o infrunta și a infrange teama de noapte.
Doar stiind poti infrange,
Doar stiind poti avea LUMINA.
Acum iti transmit aceasta invatatura,
Stiuta de MAESTRI,
Stiinta ce infrange toate temerile de intuneric.
Foloseste înțelepciunea pe care ti-am daruit-o.
Si STAPAN al FRATILOR NOPTII vei fi.
Când vei simti ceva,
Ce te atrage mai aproape de poarta mai intunecata,
Priveste-ti sufletul și afla dacă ceea ce simti vine din interiorul tau.
Dacă vei descoperi intunericul în propriile-ti ganduri,
Izgoneste-le cat mai departe de mintea ta.
Trimite-ti prin corp un val de vibratie,
Neregulata la început și regulata apoi,
Până când te vei elibera.
Porneste VALUL DE FORTA în CENTRUL CREIERULUI tau.
Directioneaza-l sub forma de unde din cap spre picioare.
Dar dacă vei descoperi ca sufletul tau nu e intunecat,
Asigura-te ca o forta e indreptata spre tine.
Doar prin cunoastere poti razbate.
Doar prin înțelepciune poti spera să te eliberezi.
Cunoasterea aduce înțelepciune iar înțelepciunea, putere.
Desavarseste-te și vei avea putere asupra tuturor lucrurilor.
Cauta mai intai un loc legat de intuneric.
Deseneaza un cerc în jurul tau.
Stai în picioare, drept, în mijlocul cercului.
Foloseste aceasta formula și vei fi liber.
Ridica-ti mainile spre spatiul intunecat de deasupra ta.
Inchide ochii și aduna LUMINA.
Cheama SPIRITUL LUMINII prin Spatiu-Timp
Folosind aceste cuvinte și vei fi liber:
“Umple-mi corpul, SPIRIT AL VIETII,
umple-mi corpul cu SPIRITUL LUMINII.
Vino din FLOAREA
Ce straluce în intuneric.
Vino din SALILE unde domnesc cei SAPTE MAESTRI.
Pe nume le spun, eu, CELOR SAPTE:
TREI, PATRU, CINCI,
Si SASE, SAPTE, OPT – Noua.
Pe nume ii chem să ma ajute,
Sa ma elibereze și să ma salveze din intunericul noptii:
UNTANAS, QUERTAS, CHIETAL,
Si GOYANA, HUERTAL, SEMVETA – ARDAL.
Pe nume ii implor,
Sa ma elibereze din intuneric
Si să ma umple cu LUMINA.”
Sa stii, omule, ca după ce vei face asta,
Vei fi eliberat din catusele ce te leaga,
De fratii noptii.
Nu intelegi ca numele lor au puterea să elibereze prin vibratie lanturile ce te leaga?
Foloseste-le la nevoie să te eliberezi pe tine și pe fratele tau
Astfel ca și el să iasa din intuneric.
Tu, omule, esti ajutorul fratelui tau.
Nu-l lasa în robia intunericului.
Tie iti daruiesc acum magia mea.
Ia-o și mergi pe calea LUMINII.
LUMINA tie, VIATA tie,
Fie ca SOARE să fii în ciclurile ce urmeaza.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: InvisionBlue (574)
Medals: None
Groups:
Topic icon
TABLITA 7 - Cei Sapte Maeștri
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 29.7.2005, 19:19 View PostDownload Post

TABLITA 7

Cei Sapte Maeștri

Ia aminte omule și asculta-mi Vocea.
Deschide-ti mintea-spatiu și soarbe din înțelepciunea mea.
Intunecata e calea VIETII pe care pasesti.
Multe sunt capcanele care iti apar în cale.
Cauta intotdeauna să capeti și mai multa înțelepciune.
Gaseste-o iar ea iti va lumina drumul.
Omule, deschide-ti SUFLETUL COSMOSULUI,
Si lasa-l să curga prin tine, una cu SUFLETUL tau.
LUMINA este vesnica iar intunericul este efemer.
Cauta de-a pururi, omule, LUMINA.
De fiecare data când Lumina iti va umple fiinta
Intunericul va disparea curand din tine.
Deschide-ti-va sufletele FRATILOR LUMINII.
Dati-le voie să între și să va umple cu LUMINA.
Ridicati-va ochii spre LUMINA cosmosului.
Indreptati-va intotdeauna fata spre tel.
Doar capatand lumina intregii înțelepciuni,
Veti deveni una cu telul Infinitului.
Cautati intotdeauna Unicitatea eterna.
Cautati intotdeauna Lumina din Unu.
Asculta-mi Vocea, omule
Cantand cantecul Luminii și al Vietii
În orice spatiul, Lumina este predominanta,
Inconjurandu-i pe toti cu flamuri de foc.
Cautand intotdeauna în valul intunericului
Undeva vei gasi cu siguranta Lumina.
Ascunsă și ingropata, ratacita de cunoasterea omului,
Adanc în finit exista Infinitul.
Pierduta, dar prezenta, curgand prin orice,
Vietuind în TOT este CREIERUL INFINIT.
În toate spatiile, exista doar o SINGURA intelepcine.
Fara indoiala este UNA din UNUL.
Tot ceea ce exista apare din LUMINA, iar LUMINA apare din TOT.
Toata creatia se sprijina pe ORDINE:
LEGEA guverneaza spatiul unde exista INFINITUL.
Din echilibru provin marile cicluri,
Deplasandu-se în armonie spre sfarsitul Infinitului.
Sa stii, omule, ca departe în spatiu-timp,
Insusi INFINITUL se va transforma.
Ia aminte și asculta Vocea Înțelepciunii:
Afla ca TOTUL se creaza din TOT în permanenta.
Afla ca prin timp poti urma înțelepciunea
Si să descoperi și mai multa lumina în calea ta.
Da, vei descoperi ca necautand telul tau te va ocoli din zi în zi.
Cu mult timp în urma, în SALILE DIN AMENTI
Eu, Thoth, am stat în fata Maeștrilor ciclurilor.
Preaputernici, atât ca forta cat și ca înțelepciune nedezvăluita.
Condus de Locuitor, I-am vazut pentru prima data.
Mai apoi insa eliberat fiind, puteam să intru în conclavul lor când doream.
Ades am mers pe calea intunecoasa spre SALA unde LUMINA straluce de-a pururi.
Am aflat despre Maeștrii ciclurilor, ce aduceau înțelepciune din ciclurile trecute.
În acel ciclu EI se manifestau ca ghizi ai oamenilor către cunoasterea TOTULUI.
Sapte sunt la numar, atotputernici, transmitand prin mine aceste cuvinte oamenilor.
Epoci la rand, am stat în fata lor ascultandu-le cuvintele ce nu rasunau.
Odata mi-au spus:
Omule, vrei să capeti înțelepciune?
Cauta în inima flacarii.
Vrei să capeti cunoștințe despre putere?
Cauta în inima flacarii.
Vrei să fii una cu inima flacarii?
Cauta atunci în propria-ti flacara ascunsă în interiorul tau.
 
De multe ori vorbitu-mi-au,
Impartasindu-mi înțelepciunea nu a acestei lumi;
Aratandu-mi noi cai spre lumina;
Impartasindu-mi înțelepciunea adusa de deasupra.
Oferindu-mi cunoastere,
Invatandu-ma despre LEGE, despre ordinea TOTULUI.
Vorbitu-mi-au din nou, cei SAPTE, SPUNAND:
“De dincolo de timp venim, omule,
Calatorit-am de dincolo de SPATIU-TIMP,
Da, din locul unde se termina Infinitul.
Când tu și fratii tai erati fara de forma,
Noi aveam deja forma din ordinea TOTULUI.
Nu suntem precum oamenii,
Desi odata fost-am oameni și noi.
Din Marele Vid ne-am nascut
În conformitate cu LEGEA.
Caci trebuie să stii ca ceea ce e format
Cu adevărat, nu are forma, decat în ochii tai.
Iar apoi imi vorbira din nou cei SAPTE, zicand:
Copil al LUMINII, THOTH, esti liber, să calatoresti pe calea luminoasa
Până când TOATE vor deveni UNU.”
Ne-am nascut în ordinea noastra:
TREI, PATRU, CINCI, SASE, SAPTE, OPT – NOUA.
Afla ca acestea sunt numerele ciclurilor din care em coborat către oameni.
Fiecare avem aici o datorie de implinit;
Fiecare avem aici o forta de controlat.
Cu toate acestea suntem UNA cu SUFLETUL ciclului nostru.
Totusi și NOI cautam un tel.
Dincolo de intelegerea omului, Infinitul se intinde în ceva mai maret decat TOTUL.
Acolo, într-un timp care nu e totusi timp, cu TOTI vom deveni UNUL
Cu ceva mai maret decat TOTUL.
Timpul și spatiul se misca în cercuri.
Cunoaste-le legea și vei fi și tu liber.
Da, liber fi-vei să treci prin cicluri—
Sa treci de cei e pazesc usa.
Apoi imi vorbi al NOUALEA spunand:
Eon după eon am existat, necunoscand VIATA și negustand din moarte.
Caci afla, omule, ca departe în viitor, Viata și moartea se vor contopi cu TOTUL.
Fiecare atât de perfect echilibrand pe celalalt
Niciunul neexistand în Unicitatea TOTULUI.
În oamenii acestui ciclu, forta vietii este raspandita,
Dar viata în dezvoltarea ei devine una cu TOTUL.
Aici, ma manifest în acest ciclu al vostru,
Dar în acelasi timp sunt și în viitorul timpului vostru.
Pentru mine timpul nu exista, caci în lumea mea timpul nu exista,
Caci fara forma suntem NOI.
Viata nu avem NOI dar totusi existam, mai deplin, mai maret și mai liberi decat tine.
Omul e ca o flacara legata de un munte,
Dar NOI vom fi intotdeauna liberi în ciclul nostru.
Afla, omule, ca pe masura ce vei inainta în ciclul ce ti se intinde inainte-ti
Viata insati va trece în intuneric și doar esenta Sufletului va ramane.
Apoi imi vorbi Maestrul OPT, zicand:
Tot ce cunosti nu e decat o parte din putin.
Inca nu ai ajuns la Maretie.
Departe în spatiu unde LUMINA domneste
Venit-am și eu în LUMINA.
Forma capatat-am dar totusi nu ca tine.
Un corp de Lumina era forma mea fara de forma.
Nu cunosc VIATA și nici MOARTEA, dar sunt tousi Maestru a tot ce exista.
Cauta să gasesti calea printre piedici.
Calatoreste pe drumul ce duce spre LUMINA.
Imi vorbi din nou NOUA, zicand:
Cauta să gasesti calea spre infinit.
Nu e imposibil sa-ti dezvolti o conștiința superioara.
Caci atunci când DOI va deveni UNUL Iar UNUL se va transforma în TOT,
Atunci vei sti ca bariera s-a ridicat, și ca te-ai eliberat de cale.
Dezvolta-te de la forma la fara de forma.
Si liber vei putea fi de cale.
Astfel, de-a lungul secolelor ascultat-am, invatand calea spre TOT.
Acum imi indrept gandurile spre TOT CE EXISTA.
Asculta și auzi când te cheama.
LUMINA, atottriumfatoare, Una cu TOTUL și TOTUL cu UNUL,
Curgi spre mine prin canal.
Intra în mine ca să ma pot elibera.
Contopste-ma cu TOTUL, stralucind din intunecimea noptii.
Elibereaza-ma de tot spatiu-timp, elibereaza-ma de Valul noptii.
Eu, copilul LUMINII, poruncesc: eliberat din intuneric să fiu.
 
Fara de forma sunt pentru Sufletul-Lumina, fara forma dar stralucind totusi luminos.
Stiu ca lanturiel intunericului trebuie să fie sfaramate și să cada în fata luminii.
Acum înțelepciune iti ofer.
Liber poti fi, omule, traind în lumina și în stralucire.
Nu-ti intoarce fata de la Lumina.
Sufletul tau locuieste pe taramuri luminoase.
Esti copilul Luminii.
Indreapta-ti gandurile spre interior nu spre exterior.
Gaseste-ti Sufletul-Lumina din interiorul tau.
Afla ca tu esti MAESTRUL.
Totul vine din interior.
Indreapta-te spre taramurile luminii.
Indreapta-ti gandul spre Lumina.
Afla ca esti una cu Cosmosul, o flacara și un Copil al Luminii.
Acum insa te previn:
Nu-ti lasa gandul să se indeparteze.
Sa stii ca lumina curge de-a pururi prin corpul tau.
Nu te indrepta spe FRATII INTUNECATI ce vin de la FRATII INTUNERICULUI.
Tine mereu ochii larg deschisi, și sufletul în acord cu Lumina.
Preia aceasta înțelepciune și apleaca-te asupra ei cu atentie.
Asculta-mi Vocea și conformeaza-te.
Urmeaza calea spre lumina, și vei deveni UNA cu calea.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: InvisionBlue (574)
Medals: None
Groups:
Topic icon
TABLITA 8 - Cheia Secretului
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 29.7.2005, 19:20 View PostDownload Post

TABLITA 8

Cheia Secretului

Tie, omule, ti-am oferit invatatura mea.
Tie ti-am oferit Lumina.
Asculta și primeste-mi înțelepciunea
Adusa din spatiu, din planuri de dincoace și de dincolo.
Om nu sunt caci m-am eliberat de dimensiuni și planuri.
În fiecare din acestea am alta corp.
În fiecare, imi schimb forma.
Acum stiu ca ce e fara forma e tot ce e din forma.
Mareata e înțelepciunea celor Sapte.
Atotputernici sunt EI,
Se manifesta prin puterea lor,
Plini de forta de dincolo de timp și spatiu.
Asculta aceste cuvinte intelepte.
Asculta-le și transforma-le în ale tale.
Descopera în ele ce e fara forma.
Misterul nu e decat invatatura ascunsă.
Cunoaste-o și te vei desavarsi.
Gaseste înțelepciunea adanc ingropata
Si devino stapanul intunericului și al Luminii.
Profunde sunt tainele ce te inconjoara,
Ascunse sunt secretele Celor Batrani.
Cauta printre CHEILE INTELEPCIUNII mele.
Vei gasi cu siguranta calea.
Poarta spre putere e tainica, dar cel care se desavarsesete o va primi.
Priveste spre LUMINA! Frate al meu.
Fii deschis și vei primi.
Grabeste pasul prin valea intunericului.
Triumfa asupra locuitorului noptii.
Indreapta-ti mereu ochii spre PLANUL LUMINII, și vei deveni UNA cu LUMINA.
Omul e în proces de transformare spre forme care nu sunt din aceasta lume.
Se dezvolta către timpul fara de forma, un plan din ciclul superior.
Afla ca trebuie să devii fara de forma inainte de a deveni LUMINA.
Asculta, omule, vocea mea, care iti povesteste despre caile Luminii,
Aratandu-ti calea spre desavarsire când te vei contopi cu Lumina.
Cauta tainele din centrul Pământului.
Invata LEGEA care exista, care tine stelele în echilibru
Prin forta cetii primordiale.
Cauta flacara VIETII PAMANTULUI.
Scalda-te în flacara ei.
Urmeaza calea până când și tu vei deveni o flacara.
Spune cuvinte fara să le rostesti celor care locuiesc dedesubt.
Intra în templul luminat în albastru și scalda-te în focul vietii.
Afla, omule, ca esti o fiinta complexa, De pământ și foc.
Permite-i flacarii tale să straluce cu putere.
Fii doar foc.
Înțelepciune e ascunsă în intuneric.
Când vei fi luminat de flacara Sufletului,
Descopera înțelepciunea și fii NASCUT DIN LUMINA,
Un Soare al Luminii fara forma.
Cauta și mai multa înțelepciune.
Gaseste-o în inima flacarii.
Descopera asta doar prin truda iar Lumina se va revarsa în creierul tau.
Asculta-mi vocea și conformeaza-te.
Rupe Valurile intunericului.
Straluce ca o LUMINA pe CALE.
Povestesc despre Stravechea Atlantida,
Povestesc despre zilele Regatului Umbrelor,
Povestesc despre venirea Copiilor umbrelor.
De foarte departe au fost ei chemati de către înțelepciunea pământenilor,
Chemati cu scopul de a castiga mare putere.
Înainte ca Atlantida să existe,
Erau oameni care explorau intunericul,
Folosind magia neagra pentru a chema fiinte din lumea de sub noi.
Au sosit astfel ele în acest ciclu.
Fara nici o alta vibratie, existand nevazute de către copii pământenilor.
Puteau exista în forma doar prin sange.
Si puteau trai în lume doar prin om.
În epocile trecute au fost cucerite de către Maeștri,
Si conduse dedesubt în locul de unde venisera.
Dar câteva au reusit să ramana, ascunse în spatii și planuri necunoscute omului.
Au locuit în Atlantida ca umbre, aparand din când în când printre oameni.
Când sange se oferea veneau să locuiasca printre oameni.
Sub forma de oameni au aparut printre noi, dar doar la infatisare erau oameni.
Cap de sarpe aveau de fapt dar oamenii ii vedeau la fel ca pe oameni.
S-au insinuat în Consilii, luand forme asemanatoare oamenilor.
Omorand prin puterea lor Stapanii regatelor,
Preluandu-le infatisarea și domnind peste oameni.
Doar prin magie pueau fi descoperiti.
Doar prin sunet li se putea vedea fata.
Cautat-au ei din Regatul umbrelor
Sa distruga omul și să domneasca în locul lui.
Dar, afla omule, ca Maeștrii erau atotputernici în magie,
În stare să ridice Valul de pe chipul sarpelui, în stare sa-l trimita la locul lui.
Venit-au la om și invatatu-l-au secretul, CUVANTUL pe care doar un om il poate pronunta.
Repede apoi au ridicat Valul de pe fata sarpelui și l-au alungat dintre oameni.
Totusi, ai grija, sarpele traieste încă într-un loc care se deschide uneori spre lume.
Nevazuti merg printre noi în locuri unde ritualurile au fost rostite.
Pe masura ce timpul se scurge, din nou vor lua infatisarea omului.
Chemati pot fi ei de maestrul care stie albul și negrul,
Doar maestrul alb insa ii poate controla
Si lega cat sunt sub forma de om.
Nu cauta regatul umbrelor, caci raul va aparea cu siguranta.
Caci doar maestrul luminii va trumfa asupra umbrei fricii.
Afla, fratele meu, ca tema e un mare obstacol.
Fii maestru al luminii intru toate, și umbra va disparea.
Asculta și ia aminte la înțelepciunea mea, glasul LUMINII e limpede.
Nu cauta valea umbrei, iar LUMINA va aparea de la sine.
Asculta, omule, înțelepciunea mea profunda.
Iti vorbesc de invataturi ascunse omului.
Departe fost-am în calatoria mea prin spatiu-timp,
Până la capatul spatiului acestui ciclu.
Da, am aruncat o privire la PAZITORII Barierei,
Care il asteptau pe cel ce urma să treaca de ei
În acel spatiu unde timpul nu exista,
Abia I-am simtit pe pazitorii ciclurilor.
Ei se misca doar în unghiuri.
Nu sunt eliberati de dimensiunile curbe.
Ciudati și inspaimantatori sunt PAZITORII Barierei.
Urmaresc conștiința până la marginile spatiului.
Sa nu crezi ca vei scapa intrand în corp,
Caci ei urmaresc cu repeziciune Sufletul în unghiuri.
Doar cercul iti va oferi protectie, te va salva din ghearele
LOCUITORILOR în UNGHIURI.
Odata, într-un timp apus, m-am apropiat de mareata Bariera,
Si am vazut pe tarmurile unde timpul nu exista,
Formele fara de forma ale PAZITORILOR barierei.
Ascunsi dincolo de timp i-am descoperit;
Iar EI, simtindu-ma de la distanta, s-au ridicat, au scos un sunet ca de clopot
care a putut fi auzit din ciclu în ciclu și s-au deplasat prin spatiu către sufletul meu.
Fugit-am atunci repede din calea lor, inapoi de la capatul de neimaginat al timpului.
Dar ei m-au urmarit continuu, miscandu-se în unghiuri ciudate necunoscute omului.
Pe tarmurile gri al capatului TIMPULUI-SPATIU am gasit PAZITORII Barierei,
Atacand Sufletul care incearca să treaca dincolo de timp.
Am fugit în cercuri inapoi în corp.
Am fugit dar cu repeziciune m-au urmarit și ei.
Devoratorii m-au urmarit, cautand prin unghiuri sa-mi mistuie Sufletul.
Afla, omule, ca Sufletul care provoaca Bariera poate fi inrobit
De către PAZITORII de dincolo de timp, tinut în robie până când acest ciclu se incheie
Si lasat în urma când conștiința pleaca.
Intrat-am în corp.
Am creat cercuri ce nu au unghiuri,
Am creat forma care din forma mea a fost creata.
mi-am transformat corpul într-un cerc
iar urmaritorii s-au pierdut în cercurile timpului.
Cu toate acestea, când ies din corp, trebuie să fiu prudent oricand
Sa nu ma misc în unghiuri caci altfel sufletul meu poate să nu mai fie nicodata liber.
Sa stii ca PAZITORII Barierei se misca doar în unghiuri
Si niciodata pe curbele spatiului.
Doar miscandu-te și tu în curbe poti scapa de ei,
Caci în unghiuri te vor putea urmari.
Omule, ia aminte la ce-ti spun:
Nu cauta să deschizi poarta ce da dincolo de timp.
Putini sunt cei care au reusit să treaca de Bariera
Catre LUMINA mai mare ce straluce dincolo.
Caci trebuie să stii ca de-a pururi locuitorii
Cauta astfel de Suflete pentru a le inrobi.
Asculta și ia aminte, omule:
Cauta să te misti nu în unghiuri ci în curbe,
Iar daca, în timp ce esti în afara corpului,
Auzi un sunet ca un latrat de caine de vanatoare
Rasunand clar, ca un clopot în fiinta ta, fugi inapoi în corp în cercuri.
Dupa ce ai intrat în forma în care locuiesti, foloseste crucea și cercul combinandu-le.
Deschide gura și foloseste-ti Vocea.
Rosteste CUVANTUL și vei fi eliberat.
Doar cel care are LUMINA pe deplin poate spera să treaca de pazitorii caii.
Iar apoi trebuie să se miste în curbe și unghiuri ciudate
Care sunt formate în directii necunoscute omului.
Asculta și ia aminte, omule:
Nu incerca să treci de pazitorii caii.
Mai degraba cauta sa-ti sporesti Lumina și pregateste-te sa-ti continui drumul.
LUMINA este telul tau suprem, fratele meu.
Cauta și gaseste de-a pururi Lumina pe calea ta.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: InvisionBlue (574)
Medals: None
Groups:
Topic icon
TABLITA 9 - Cheia Libertatii Spatiului
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 29.7.2005, 19:22 View PostDownload Post

TABLITA 9

Cheia Libertatii Spatiului

Asculta-mi vocea, omule,
Ce te invata despre Înțelepciunea și Lumina acestui ciclu;
Ce te invata cum să alungi intunericul,
Ce te invata cum să aduci Lumina în viata ta.
Cauta, omule, să descoperi calea ce te duce spre VIATA eterna ca un SOARE.
Iesi de sub valul intunericului.
Cauta să devii o Lumina în lume.
Fa din tine un vas pentru Lumina, o tinta pentru Soarele acestui spatiu.
Ridica-ti ochii către Cosmos.
Ridica-ti ochii spre Lumina.
Rosteste cuvintele Locuitorului, cantul ce cheama Lumina.
Canta cantecul libertatii.
Canta cantecul Sufletului.
Creaza înalta vibratie care te va face UNA cu Intregul.
Fii una cu cosmosul.
Contopeste-te cu Lumina.
Fii un instrument al ordinii, o cale a LEGII pentru lume.
Omule, LUMINA ta este marea LUMINA, care straluce prin umbra carnii.
Trebuie să te eliberezi de intuneric inainte de a te contopi cu LUMINA.
Umbrele intunericului te inconjoara.
Viata curge ca un suvoi prin tine.
Omule, trebuie să te ridici iar corpul tau va pleca departe
Spre planurile care te inconjoara și care sunt totusi Una cu tine.
Priveste în jurul tau, omule.
Vezi-ti propria lumina reflectata.
Chiar și în intunericul din jurul tau
Lumina ta continua să curga prin val.
Cauta de-a pururi înțelepciunea.
Nu-i permite corpului tau să te tradeze.
Stai în calea Luminii.
Alunga intunericul cu stralucirea ta.
Sa stii ca înțelepciunea e vesnica.
Ea exista de când a început TOTUL, faurind armonie din
Legea ce exista pe CALE.
 
Asculta, omule, la invatatura înțelepciunii.
Asculta vocea ce vorbeste despre timpul trecut.
Iti voi dezvălui invataturi uitate, iti voi poveti despre înțelepciunea ascunsă în trecut,
Pierduta în mijlocul intunericului din jurul meu.
Sa stii, omule, ca tu esti intruchiparea tuturor lucrurilor.
Doar ca acest lucru a fost uitat, pierdut când omul a fost inrobit,
Legat și ferecat în lanturile intunericului.
Cu foarte mult timp în urma, am renuntat la trup.
Am cutreierat liber prin imensitatea eterului,
Inconjurand unghiurile ce-l tineau pe om în robie.
Afla, omule, ca tu esti doar spirit.
Corpul nu inseamna nimic.
Sufletul e TOTUL.
Nu-i permite corpului tau să fie o inchisoare.
Alunga intunericul și calatoreste în Lumina.
Renunta la trup, omule, și elibereaza-te, fii cu adevărat o Lumina ce e UNA cu Lumina.
Când te vei fi eliberat din robia intunericului
Si vei calatori în spatiu ca SOARE al LUMINII,
Atunci vei afla ca spatiul nu e nelimitat
Ci ca are granite sub forma de unghiuri și linii curbe.
Afla, omule, ca tot ceea ce exista
E doar o reprezentare a lucrurilor și mai marete care vor veni.
Materia este fluida și curge ca un fluviu,
Transformandu-se constant dîntr-un lucru în altul.
Invatatura a existat de-a lungul epocilor;
Nu a fost niciodata schimbata, desi a fost ingropata în intuneric;
Nu s-a pierdut niciodata, desi a fost uitata de om.
Sa stii ca în spatiul în care locuiesti
Se afla alte spatii la fel de maret ca cel al tau,
Impletite prin centrul materiei tale
Dar totusi despartite în spatiile lor proprii.
Într-un timp demult uitat, eu THOTH, am deschis poarta,
Am intrat în alte spatii și am aflat secretele ascunse.
Adanc în esenta materiei se afla ascunse multe secrete.
Noua sunt la numar dimensiunile ce se intrepatrund,
Si Noua sunt ciclurile spatiului.
Noua sunt difuziunile constiintei
Si Noua sunt lumile dintre lumi.
Da, Noua la numar sunt Maeștrii ciclurilor
Care vin și de deasupra și de dedesubt.
Spatiul e plin de lucruri ascunse, caci spatiul e impartit de timp.
Cauta cheia către timp-spatiu, și vei deschide poarta.
Sa stii ca prin spatiu-timp Conștiința exista cu siguranta.
Desi e ascunsă invataturii noastre ea exista totusi de-a pururi.
Cheia către lumile din interiorul tau se gaseste doar în interiorul tau.
Caci omul e poarta misterelor și cheia care este Una cu Unul.
Cauta în interiorul cercului.
Foloseste CUVANTUL pe care ti l-am dezvăluit.
Deschide poarta din interiorul tau, iar atunci cu siguranta vei trai și tu.
Omule, tu crezi ca traiesti, dar să stii ca e doar viata în moarte.
Caci atata vreme cat esti legat de corpul tau, pentru tine nu exista nici un fel de viata.
Doar Sufletul e liber să calatoreasca prin spatiu, și are o viata care e cu adevărat viata.
Restul nu e decat robie, o incatusare din care trebuie să te eliberezi.
Nu gandi ca omul e nascut pe pământ, desi s-ar putea să vina de pe pământ.
Omul e un spirit nascut în lumina.
Dar, dacă nu stie acest lucru, nu poate fi liber niciodata.
Intunericul în inconjoara pe cel nascut în lumina.
Intunericul inrobeste Sufletul.
Doar cel ce cauta poate spera să se elibereze.
Umbre te inconjoara intunericul umple tot spatiul
Straluce, LUMINA a omului-suflet.
Umple intunericul spatiului.
Esti copilul MARII LUMINI amintesteti asta și vei fi liber.
Nu adasta în umbra.
Iesi din intunericul noptii Lumina, lasa-ti sufletul, tu SOARE NASCUT,
Sa se umple cu maretia Luminii, eliberat din lanturile intunericului,
Un Suflet care e UNU cu Lumina.
Tu esti cheia intregii înțelepciunii.
În tine se afla tot timpul și spatiul.
Nu trai incatusat în intuneric.
Elibereaza-ti forma de Lumina din noapte.
Mareata Lumina ce umpli tot Cosmosul, curgi deplin către om.
Fa din corpul lui o torta de lumina care să nu se stinga niciodata printre oameni.
Departe în trecut, cautat-am înțelepciune, invataturi necunoscute omului.
Departe în trecut, am calatorit în spatiu acolo unde s-a nascut timpul.
Cautat-am intotdeauna și mai multa înțelepciune
Pentru a o adauga la cea pe care o aveam deja.
Descoperit-am ca doar viitorul Detinea înțelepciunea pe care o cautam.
În jos, spre SALILE DIN AMENTI am calatorit, înțelepciune și mai multa cautand.
Inrebat-am MAESTRII CICLURILOR despre calea spre înțelepciunea pe care o cautam.
Le-am adresat aceasta intrebare:
Unde se afla sursa TOTULUI?
Raspunsu-mi-a în tonuri preaputernice Vocea MAESTRULUI NOUA:
Elibereaza-ti sufletul de corp și vino cu mine în LUMINA.
Iesit-am din corpul meu, O flacara palpaind în noapte.
Stat-am în fata MAESTRULUI, scaldat în focul VIETII.
Cuprins fost-am apoi de o forta, mai puternica de intelegerea omului.
Aruncat fost-am în Abis prin spatii necunoscute omului.
Vazut-am matritele Ordinii din haos și unghiurile noptii.
Vazut-am LUMINA, rasarind din Ordine și auzit-am vocea Luminii.
Vazut-am flacara Abisului, producand Ordine și Lumina.
Am vazut Ordinea nascandu-se din haos.
Am vazut Lumina raspandind Viata.
Apoi auzit-am vocea.
Asculta și intelege.
Flacara este sursa tuturor lucrurilor, cea care contine toate lucrurile în stare latenta.
Ordinea care a emis Lumina este CUVANTUL iar din CUVANT,
SE NASTE VIATA și existența tuturor lucrurilor.
Vocea vorbi din nou, spunand:
VIATA din tine este CUVANTUL.
Gaseste VIATA din tine și vei avea puterea să folosesti CUVANTUL.
Indelung privit-am flacara-Lumina, revarsandu-se din Esenta Focului,
Realizand ca VIATA e ORDINE și ca omul e una cu focul.
M-am intors în trup și am stat din nou în fata celo Noua,
Ascultand vocea Ciclurilor, vibrand de putere au vorbit ei:
Afla, tu THOTH, ca VIATA nu e decat CUVANTUL FOCULUI.
VIATA pe care o tot cauti nu e decat CUVANTUL din Lume ca un foc.
Cauta calea spre CUVANT iar Puterile vor fi cu siguranta ale tale.
Intrebatu-l-am apoi pe Noua:
Maestre, arata-mi calea.
Calea spre înțelepciune.
Arata-mi calea spre CUVANT.
Imi raspunse el, MAESTRUL NOUA:
Prin ORDINE vei gasi calea.
Nu ai vazut ca CUVANTUL se naste din Haos?
Nu ai vazut ca LUMINA se naste din FOC?
Cauta și în viata ta aceasta ordine.
Echilibreaza-ti și ordoneaza-ti viata.
Potoleste-ti Haosul emotiilor și vei avea ordine în VIATA.
ORDINEA nascuta din haos
Iti va aduce CUVANTUL SURSEI,
Iti va aduce puterea CICLURILOR,
Si va face din Sufletul tau o forta ce va traversa epocile,
Un SOARE perfect din Sursa.
Ascultat-am vocea iar cuvintele mi-au intrat adanc în suflet.
Dintotdeauna cautat-am ordinea care să ma poata apropia de CUVANT.
Afla ca cel ce ajunge la el trebuie să fie mereu în ORDINE pentru a putea
Folosi CUVANTUL desi aceasta ordine nu a fost și nici nu poate fi vreodata.
Asculta aceste cuvinte, omule.
Fa-le parte din viata ta.
Cauta să cuceresti aceasta ordine
Si Unul cu CUVANTUL vei deveni.
Straduieste-te să obtii LUMINA pe calea Vietii.
Cauta să fii Unul cu SOARELE/starea.
Cauta să nu fii decat LUMINA.
Gandeste-te doar la Unicitatea Luminii cu corpul omului.
Afla ca totul e Ordine nascuta din Haosul nascut în lumina.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Maeștrii și învățătorii spirituali ai planetei, THOTH (HERMES TRISMEGIST)
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 2  [ 16 Posts ]
 

Goto page 1, 2  Next
Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !