Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 27.2.2021, 04:44
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Home
Discipol
Discipol

Home is offline

Joined: 24 Mar 2005
Member: #22
Posts: 96
Country Flag: Romania
Style: Unique3 (223)
Medals: None
Groups:
Cum a ajuns Cecilia Tiz calomniatoarea plină de ură și înverșunare a școlii de YOGA MISA
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 9.4.2010, 22:04 View PostDownload Post

Mai bine mai tarziu decat niciodata.  thumbs

Las deocamdata pe altii sa-si prezinte "ultimul cuvant" si prezint cateva "noutati" despre d-na mare cutra cum ii place sa se prezinte. Nu trebuie insa sa se treaca cu vederea ca aceasta mare cutra (auziti oameni buni cum semneaza mai nou aceasta penibila creatura: "My name is Cutra. Maha Cutra") face in primul rand munca pe care demonii care o poseda o impulsioneaza, iar mai apoi face si ea munca de culegere de informatii pro si contra MISA si in acelasi timp si munca de dezinformare si agitare a spiritelor aici pe net si nu numai aici. Au tot spus unii ca este angajata de securitate sa face ce face, insa pe asa zisii securisti, cine i-a angajat sa faca ce fac si sa plateasca oameni pentru munci de tipul cutrei Tiz si altii ca ea.  censored

Cecilia Tiz, marea vedetă a showului anti-MISA. Trista poveste a femeii care și-a ratat viața pentru că nu a vrut ca soțul ei să facă YOGA.
Cum a ajuns Cecilia Tiz calomniatoarea plină de ură și înverșunare a școlii de YOGA MISA

de Cătălin Dobrescu


Pro Tv a declanșat împotriva școlii noastre de YOGA o adevărată campanie mediatică. Aflați aici mai multe despre cum Pro Tv folosește în emisiunile anti-MISA subliminale sataniste dintr-un ritual masonic și aici de ce Biroul de Presă MISA a refuzat invitația de a participa la o emisiunea de divertisment specializată în bârfe mondene.

Regretăm că nu am înregistrat discuțiile telefonice cu reportera Pro TV care se jura și se dădea peste cap să ne convingă că nu există nici cea mai mică legătură între procesul de la Cluj și lansarea acestei serii de emisiuni exact luni, 8 februarie 2010, ziua unei noi înfățișări în procesul de la Cluj.
Întâmplare? Așa cum spuneam și în articolul precedent – nu, aceasta nu este o întâmplare.

Emisiunea? Construită pe o suită de minciuni, cu câteva palide crâmpeie de adevăr atunci când vine vorba despre evenimente din viața Ceciliei Tiz (foto), „vârful de lance” văzut al campaniei anti-MISA. Da, din nou Cecilia, un instrument jalnic în mâna adevăratului coordonator al acestei campanii.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Profilul Ceciliei va aduce cu siguranță mai multă lumină în înțelegerea motivelor pentru care ea a putut fi racolată în această mocirlă mediatică. Să o luăm cu începutul emisiunii de luni: „Ea a aflat de MISA și de amploarea pe care o avea această mișcare în România și s-a gândit că putea face ceva bun și pentru cei din Germania. De aceea s-a hotărât să aducă această mișcare și în țara ei adoptivă”.  
Dragă Măruță, este evident pentru orice om de bun-simț care vrea să fie obiectiv (și se vede că în emisiunea voastră bunul simț și obiectivitatea lipsesc atunci când primiți comenzi „de sus”) și își face temele jurnalistice temeinic, faptul că Cecilia Tiz este o persoană pentru care trebuie folosită expresia „ratată de dinainte de a avea vreun contact cu YOGA” și care, datorită urii împinse la extrem de-a lungul multor ani, a ajuns să aibă grave probleme psihice. Voi completa petele albe din emisiunea ta cu lucruri pe care le-ai omis cu bună știință sau dintr-o totală lipsă de profesionalism.

Germenii actualului mod de viață și ai „marii tragedii” din viața Ceciliei se află cu mult înainte ca ea și fostul ei soț Vlad să se apuce de practica YOGA. Modul de viață larvar a fost alegerea ei cu ani buni în urmă, în perioada de tristă amintire a regimului comunist. În timp ce Vlad învăța pe brânci la facultate, gândindu-se la responsabilitățile pe care le presupune o familie și fiind conștient că va trebui să se integreze mai devreme sau mai târziu și în plan profesional, Cecilia s-a culcat pe o ureche în așteptarea răspunsului din partea autorităților române la cererea de reîntregire a familiei, prin care mama ei și cei doi frați ai ei urmăreau să o aducă în Germania, împreună cu soțul ei. Ea abandonează facultatea cu gândul la mirajul vestului, unde spera să umble câinii cu covrigi în coadă. Cel puțin pentru ea. Deși știa că urmau să plece în Germania, Vlad și-a continuat studiile ca și până atunci, fiind printre cei mai buni studenți din seria și din grupa lui. A îndurat nedreptățile care i s-au făcut în cadrul facultății de către anumite cadre didactice aservite regimului comunist, fiind în mod fățiș depunctat la examene la anumite materii și spunându-i-se că asta este datorită cererii lui de emigrare. În idealismul lui, a sperat că o dată ajunși în Germania, se va normaliza și viața Ceciliei. A sperat să își echivaleze acolo o parte din studii, să termine o facultate și să își găsească un loc de muncă. Cecilia a perseverat însă în a se complace în larvaritate și lene.

După doi ani de hărțuieli din partea autorităților, au primit răspunsul favorabil la cererile lor de emigrare. Ajunși în Germania, după o perioadă petrecută într-un fel de lagăr pentru emigranți, au putut în sfârșit să înceapă efectiv o nouă viață acolo. Vlad a continuat să muncească intens și și-a echivalat o parte din studiile din România, și-a perfecționat vorbirea în limba germană, și-a continuat și și-a finalizat studiile și apoi a găsit un loc de muncă. Despre Cecilia nu se poate spune același lucru. Deși ea stăpânea limba germană mai bine ca el, nu a mișcat niciun deget în nicio direcție. Scuze, greșesc: ca să nu fie acuzată totuși de lene și incapacitate, la un moment dat Cecilia s-a înscris la o facultate (de data aceasta în Germania, evident). A abandonat-o la scurt timp după aceea, profitând de faptul că a rămas însărcinată și, ca să evite vreo formă de studiu sau de integrare în plan social (căci și rudele ei aduceau în discuție aceasta), ea a promis că vor mai discuta despre asta după ce o să nască un copil și o să se ocupe temeinic de creșterea lui vreo câțiva ani. Realizând că era o ființă incapabilă de muncă datorită stării ei de inerție, Cecilia a considerat că poate evita să-și rateze viața, crescând exemplar un copil și fiind astfel o mamă model. Nu a ținut cont și de părerea soțului ei, care nu a fost deloc convins că această alegere este o soluție pentru problemele Ceciliei, alegere prin care a aruncat astfel toată responsabilitatea situației materiale a familiei lărgite în spinarea lui.

Receptiv la toate aspectele care i-ar putea îmbunătăți viața, Vlad a descoperit YOGA, a devenit lacto-vegetarian și a început să practice YOGA pe cont propriu, în Germania. Cecilia a acceptat acest hobby al lui, aderând și ea la el pentru unele efecte benefice care nu necesitau prea multă muncă și efort din partea ei și, totodată, pentru a controla și acest capitol al vieții soțului ei. După scurt timp, păstrând legătura cu prieteni din România, Vlad a ajuns să cunoască YOGA predată în cadrul școlii MISA și s-a integrat la aceste cursuri prin corespondență. Cecilia l-a urmat, însă nu pentru că vroia neapărat să facă YOGA, ci mai degrabă ca să dețină controlul asupra oricărui aspect din viața lui. După ce au trecut câțiva ani de la nașterea copilului lor și totodată ani de practică YOGA, Vlad a devenit instructor de YOGA în cadrul filialei germane a școlii de YOGA MISA. Pentru ca Vlad să poată fi ajutat în activitatea de instructor în Germania, deoarece el a girat pentru soția sa, a fost acceptată și Cecilia ca instructor secund în același oraș în care Vlad avea cursuri. Este iarăși bine de știut că Cecilia nu a practicat YOGA decât cu numele, căci frecvent le spunea prietenilor apropiați ca ea este leneșă și nu are niciun chef să practice YOGA, iar cursanților nu era capabilă să le răspundă la întrebări, ea trimițându-i la Vlad pentru răspunsuri. Toate aceste afirmații pot fi probate cu nume ale foștilor ei cursanți din Germania și mărturii ale lor, precum și ale unor prieteni de-ai lor de atunci.

Așadar, Cătălin Măruță își începe emisiunea cu un prim neadevăr: Cecilia nu a jucat niciun rol în aducerea cursurilor MISA în țara ei adoptivă, Germania, chiar dacă ulterior l-a ajutat pe Vlad o perioadă, dar falsificarea acestui adevăr dădea mai bine cu imaginea ei de victim㠄după ce a făcut ce a făcut pentru MISA în Germania”.

Inițial, Cecilia a fost încântată de transformarea lui Vlad în anumite direcții. Frica de o prea mare socializare a lui Vlad, frica de contactele lui cu prea mulți oameni, frica de un posibil ritm de evoluție spirituală mult prea rapidă a lui, care ar duce la diferențe prea mari între ei, au determinat-o să devină obsedată de a găsi modalități eficiente de a-l manipula și controla. Așa și-a început cariera de „victimă”. Astfel, ea a devenit femeia care stă acasă pentru binele familiei și se sacrifică, deoarece soțul ei are din ce în ce mai puțin timp. Și pentru aceasta nu este de vină serviciul lui, căci acela e bun – aduce banii în cas㠖 și nici cursul de Aikido, un alt hobby de-al soțului ei, ci YOGA pe care o practică și o împărtășește și altor ființe, ca instructor. A făcut demersuri spre a-l convinge pe Vlad să mai facă și alți copii, căci trebuia să-și prelungeasc㠄pașaportul” pentru lenea ei, care deja nu mai avea scuze. Și ca să își acopere această larvaritate s-a decretat mamă model, care se ocupă cu toată ființa ei să ofere fetiței lor cea mai bună educație cu putință. Departe de a fi chiar și în acest stadiu o ființă model, Cecilia își continuă cariera de grosolănie și vulgaritate atât în limbaj (cei care o cunosc pot confirma că vorbea grosolan, obscen, fără niciun pic de rafinament și asta cel puțin din timpul scurtei ei perioade de studenție din România și  chiar de mai devreme), cât și în ceea ce ar fi trebuit să fie fuziunile amoroase cu soțul ei și care erau din partea ei doar banale partide de sex animalic, lipsit de orice transfigurare. Această situație nu l-a încântat deloc pe Vlad care, de altfel, a menționat această situație, tristă pentru el, în corespondența purtată cu prietenii din România. Cu toate acestea, el a continuat ani buni să rămână fidel familiei sale, sperând într-o transformare în bine a Ceciliei.

Prin urmare acesta este tristul personaj Cecilia Tiz pe a cărui mărturie vrea Măruță ca alții să pună bază.

După ce l-a cunoscut pe Grieg, Cecilia a fost nemulțumită că la anumite solicitări ale ei, el nu i-a răspuns așa cum ea și-ar fi dorit. Perseverând în totala absență a transfigurării și a spiritualității, pentru a-și defula obsesiile, deși pe față vorbea decent cu Grieg atunci când se întâlneau cu el, în fața soțului și a altor persoane folosea un limbaj vulgar, obscen și denigrator la adresa lui. Greșeala lui Vlad a fost că el, iubind-o cu toată mizeria din sufletul ei, a tot sperat, în naivitatea lui dincolo de orice limită, că într-o bună zi acest comportament al ei va înceta, însă josnicia și gregaritatea Ceciliei s-au amplificat.

Chiar și episodul prin care a ieșit la iveală meschinăria ei și prefăcătoria ei față de Grieg arată că există o justiție divină. Cecilia, căutând să își arunce veninul asupra lui Vlad prin denigrarea, bârfirea și calomnierea a ceea ce pentru Vlad reprezenta atunci o sursă de lumină spirituală în viața sa, i-a scris într-un limbaj vulgar un mesaj mizerabil la adresa lui Grieg și a vrut să i-l trimită soțului ei prin e-mail. Dar Dumnezeu a inspirat-o să fie atât de orbită încât, prin „greșeală divină”, a pus la destinatar adresa altei persoane, care, în integritatea ei, a demascat-o, trimițându-i lui Grieg acea scrisoare. Așa a ieșit la iveală chipul, pentru mulți ascuns, al Ceciliei – acela de cutră, titlu cu care, în ignoranța ei demnă de toată compasiunea, se mai și mândrește.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Acesta este de fapt adevărul despre acel episod în care Cecilia (care și-a făcut singurică această diplomă de cutră și s-a mândrit cu ea pe site-ul de propagandă anti-MISA) se laudă c㠄a vrut să-l testeze spiritual pe Grieg” și în urma căruia el a numit-o cutră. Pentru cei care nu știu, iată și definiția cuvântului cutră, ce poate fi găsită, de exemplu, pe www.dexonline.ro: CÚTRĂ, cutre, s.f. Persoană prefăcută, fățarnică, intrigantă; lichea, secătură. – Din bg. kutra. Așadar cuvântul a fost folosit de către Grieg cât se poate de corect în context.

Lovită în orgoliul ei de refuzurile lui Grieg, invidioasă pe faptul că Vlad era apreciat de un număr tot mai mare de oameni, în special dintre cei pe care îi coordona ca instructor, geloasă pe fiecare minut pe care Vlad îl petrecea cu orice altceva sau cu oricine altcineva decât cu ea, furia ei a atins apogeul când, în ajunul unui Crăciun, Vlad a primit un mesaj că o cursantă de-a lui care avea o problemă de sănătate și era internată într-un spital și-a exprimat dorința de a-l vedea câteva minute pe instructorul său, manifestând nevoia de afectivitate, susținere, încurajare. Vlad a decis să o viziteze pe acea ființă aflată singură în spital de sărbători, iar Cecilia, turbată, l-a pus să aleagă între gestul de a merge la spital să își vadă cursanta și ea. Evident că Vlad a ales să fie om, în timp ce Cecilia și-a dezlănțuit întreaga furie aruncând toată vina pe YOGA și pe școala de YOGA MISA. A urmat separarea ei de Vlad, luând și copilul cu ea, iar ulterior divorțul.

Ce a urmat după aceea? Mam㠄model”, de ani de zile, Cecilia își înveninează copilul, instigându-l împotriva propriului său tată, ca și cum acesta ar fi un criminal și determinând-o pe fata lor prin ură și calomnii să rupă orice legătură cu acesta. Nu știu cum s-a mai ocupat de educația copilului. În orice caz sigur nu în spirit creștinesc. Căci la baza educației pe care i-o dă și astăzi se află inocularea urii în sufletul fetei împotriva tatălui său, culpabilizarea lui Vlad în ochii copilului pentru faptul de fi ales să aibă o relație cu o altă femeie (după ce ani de zile el a susținut-o pe Cecilia moral, afectiv, spiritual și material, timp în care ea a crescut doar monștri în sufletul ei), oferind un model de perseverență diabolică în acțiunile ei de răzbunare, folosind însemne satanice în toate acțiunile ei împotriva spiritualității. În campania ei furibundă de răzbunare a găsit (sau i s-au oferit, căci ea nu avea surse de venit – poate pe asta a cheltuit și pensia alimentară primită de la Vlad, în loc să o folosească pentru fetiță) resursele materiale pentru a veni în România pentru a-i instiga pe toți prietenii comuni ai ei și ai lui Vlad sau chiar și numai pe cei ai lui Vlad împotriva lui și împotriva școlii de YOGA MISA. A mers până acolo încât, pentru a-l manipula și a-l atrage de partea ei, i-a mărturisit unuia dintre ei, Cristi, practicant YOGA și el, care a fost coleg de facultate și prieten cu Vlad, ce îndrăgostită a fost de el și ce mult îi plăceau atingerile lui când îl lua de mână pe vremea când era soția lui Vlad (deși acest coleg nu a manifestat față de Cecilia nimic mai mult decât o stare de pură prietenie). Am uitat să spun: Cristi a fost nașul de cununie pentru Cecilia și Vlad și de botez pentru fetița lor. Încă o dovadă a perversității Ceciliei. Aici fata ei ar trebui să mai știe că banii din care este întreținută, în afara pensiei alimentare de la tatăl ei, provin foarte probabil din plata Ceciliei de către serviciile secrete și cercurile interesate din România, pentru serviciile ei de coordonare și hrănire tenace a activității de denigrare a yoghinilor de la MISA și de oferire a unor „suculente” informații-senzație pe internet și în mass-media legate de aceștia, care, așa cum ar vrea ea să creadă lumea, sunt niște monștri care i-au distrus familia, nu un înger precum ea. Și dacă cineva te mai și plătește, ajutându-te să te răzbuni, este acesta un păcat?! În ochii mamei ei, nu.
Ați ghicit cu toții cine este vinovatul pentru tot ce a pățit Cecilia: școala de YOGA MISA și mentorul ei, Gregorian Bivolaru.

Tot întâmplare, va spune Cătălin Măruță, este și utilizarea unei părți din coloana sonoră a filmului Eyes Wide Shut – iată link-ul pentru o secvență din ritualul de magie neagră din film, cu muzica respectivă,
– pe fundalul emisiunii pe care o investește astfel cu o valoare de ritual de magie neagră pentru subconștientul telespectatorilor, tocmai în data de luni, 8 februarie, ziua procesului. Muzica din fundal la minutul 4:39, minutul 6:36 sau de la minutul 7:30 până la sfârșit este o slujbă ortodoxă românească derulată invers – o practică deja cunoscută de magie neagră, întâlnită în muzica rocker-ilor sataniști și care se numește „reverse speech” – vorbirea inversă!!! Mai multe despre acest subiect puteți citi în articolul nostru «Cu ochii larg închiși».

Iar în ce privește relatarea despre fetița lor, care vroia să se facă dansatoare la bară după ce a asistat de la balcon la așa-zise scene de striptease de la concursul Miss Shakti – îi vom aminti Ceciliei cum se mândrea cu această precocitate a copilei ei care, în realitate, își avea sursa în emisiuni pe care aceasta le vedea la televizor în Germania sau chiar pe casetele video ale părinților ei și totodată cum o punea pe fetița ei să le arate prietenilor care veneau la ei în vizită ce mișcări de „table dance” cunoaște. Aceasta fiind educația de „mamă model” pe care ea a oferit-o, printre altele, fetei. Acum, la 43 de ani, mama ei e student㠖 probabil că pentru credibilitate în lupta ei anti-MISA avea nevoie și de o minimă imagine, căci până la vârsta asta și-a găsit suficiente pretexte ca să nu învețe și să nu muncească. Cine este Cecilia? Ochii pierduți și incoerența exprimării arată unde a dus-o ura, iar vorbirea ei reflectă coeficientul ei de inteligență, pe care cei care i-au fost apropiați îl cunosc  bine. De exemplu, în finalul unui interviu din publicația Viața liberă, priviți care este nota redacției: „Cecilia Tiz a ținut să precizeze că în dialogul despre yoga cu Viața liberă a folosit intenționat un limbaj colocvial, pentru a se comunica cât mai bine publicului larg”. Alte comentarii sunt de prisos...

Cum să găsești un dușman MISA și să îl faci să lucreze în slujba ta de bunăvoie, servindu-ți interesele? Iată rețeta: găsește un fost cursant sau cursantă care:
•    este un ratat care nu a făcut nimic în viață și se consideră o victimă a altora;
•    datorită lenei și complacerii într-o stare de larvaritate nu a practicat și nu a aplicat deloc metodele practice și informațiile primite la cursuri sau le-a aplicat anemic, fără consecvența și focalizarea adecvate și nu a obținut rezultatele scontate;
•    este invidios pe transformările spirituale ale celor care au practicat corect ceea ce au învățat și în special care este invidios pe cei apropiați pentru că s-au transformat în mai bine și el a rămas de căruță, cum se spune în popor;
•    după ce aplică o tehnică doar de câteva ori spune că nu simte efectele ei, deși această ființă este o excepție pe lângă zecile de mii sau sutele de mii de practicanți de pe această planetă care au simțit și simt efectele acelei tehnici, după o practică perseverentă, continuă de săptămâni sau luni la rând;
•    după ce face o meditație, fără să își focalizeze mintea adecvat, spune că nu are niciun efect acea meditație, deși efectele ei sunt simțite de toți cei care, prin antrenament zilnic, au reușit să își reducă, măcar un pic, agitația mentală și să elimine, măcar parțial, gândurile parazite;
•    după ce citește un tratat despre urinoterapie, aplicând superficial și inconstant cele citite spune că nu simte efecte, când despre efectele benefice ale acestui mod natural de vindecare există și congrese internaționale, sute de cărți și mii de relatări;
•    după ce află despre continența amoroasă și efectele ei benefice, continuă să facă sex într-un mod gregar, lipsit de transfigurare, străduindu-se să își determine partenerul să se descarce și el, animalic, pentru a nu-i fi mai presus și totodată spune despre continență că nu este bună la nimic, în condițiile în care, despre efectele ei benefice vorbesc învățăturile spirituale, unele dintre ele milenare, de pe cel puțin două continente – Europa și Asia, iar prietenii săi apropiați de la cursul de yoga practică cu succes această modalitate de abordare a erosului transfigurator;
•    după ce află despre diferite modalități de explorare și trezire a propriei feminități, cum ar fi dansul, dansul erotic sau stripteas-ul, belly dance-ul sau dansul la bară, alege să își reprime în continuare propria feminitate și să considere că oricine practică acele forme de dans devine prostituată, completând că Hitler era mai bun, folosind femeile ca forță de muncă și ca mașini de făcut copii!!! Nu este de mirare că ai ajuns în halul ăsta de decădere... Penibil, Cecilia Tiz! Există concursuri internaționale de belly dance și dans la bară și acelea nu sunt concursuri pentru prostituate. Este tot artă! Pictarea nudurilor este tot artă și au făcut-o toți marii pictori, deși adesea au fost blamați de contemporanii lor! Iar a învăța striptease pentru a oferi iubitului sau soțului un plus de savoare în întâlnirea cu ea, îi aduce unei femei o stare mai mare de libertate interioară și încredere în sine. Probabil că tu ai fi preferat să fii o mașină de făcut copii, dar „nu ți-a ieșit figura”, cum te exprimi tu.
•    mai puneți-i coarne de diavol și coadă și o furcă în mână, așa cum a făcut Cecilia pe site-ul unde își varsă otrava împotriva școlii MISA, un „limbaj colocvial, pentru a se comunica cât mai bine publicului larg” (pe acel site folosește și expresii obscene), cacofonii (emisiunea de luni, minutul 8:45 aproximativ, unde spune “o chestie geometrică care”) și un fundal sonor dintr-un ritual satanic și ați obținut profilul Ceciliei Tiz.

Domnul Măruță ne spune c㠄în calitate de cursant (leneș, completarea noastră, pentru obiectivitate) și fost instructor (incompetent, completarea noastră, tot pentru obiectivitate), ca și de femeie frustrată dornică de răzbunare (completarea noastră), Cecilia Tiz este în măsură să ne povestească despre adevărata viață în mișcarea MISA. [...] Pentru că a fost zece ani în MISA (și pentru că lenea ei nu a dat rezultatele scontate și nici frustrările rezolvate, completarea noastră), ea are o părere foarte clară.” OARE AȘA SĂ FIE? Răspunsul corect și-l va da singur orice om cu bun simț...

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Într-adevăr, Cecilia (foto, așa cum s-a ipostaziat singură pe site-ul anti-MISA la poza de profil) este o „supraviețuitoare MISA”, cum scria pe ecran, ca subtitlu, căci a „supraviețuit”, rezistând cu un trist succes, oricărui germene de transformare benefică din viața ei, rămânând aceeași ființă larvară și decăzută.
Afirmațiile ei au drept singură bază noțiunile „am auzit că...”, „mi s-a spus...”, „mi s-a povestit că...” – fără probe, cu interpretări personale denigratoare la adresa școlii de yoga MISA. Relatările din propria ei experiență sunt o dovadă în plus că tot ce a trăit ea în mod direct nu confirmă acuzațiile pe care le aduce școlii MISA. Deși emisiunea revine obsesiv cu titlul că Guru-l i-a propus Ceciliei să facă sex, nicăieri nu apare afirmația asta la ea! Între o identificare și sex este totuși o diferență pe care și un idiot ar sesiza-o. Consultați orice dicționar. Cei care nu cred, să revadă singuri emisiunea. Prin urmare interpretarea îi aparține Ceciliei, al cărei profil îl aveți mai sus. Și atunci afirmațiile de genul:
•   minore virgine duse de mame la inițiere,
•   își căutau iubiții după reguli MISA, referitoare la zodiile neasimilate,
•   făceau sex în șapte,
•   femeile se consideră preotese, adică prostituate sacre,
•   femeile cu studii superioare sunt transformate în prostituate,
•   bărbații își duc iubitele sau nevestele, sau prietenele la Bivolaru să le inițieze,
•   puștoaica ei cu vârsta între 5 și 10 ani (asta e tare, hotărăște-te, Cecilia, 5 sau 10 ani? – că e cam mare intervalul de aproximare, așa cam ca lacunele tale, voite sau nu, de memorie) a văzut de la balcon striptease la concursul Miss Shakti și vroia morțiș să se facă dansatoare la bară,
•   că soțul ei a vrut să o ducă de mână la Bivolaru ca să facă sex cu ea,
•   că e prea mare libertinaj la MISA deoarece bărbații și femeile se îmbrățișează pe stradă și se pipăie (de aici deducem că atunci când, speriindu-te de niște câini în Mangalia, te-ai așezat între soțul tău și un prieten de-al lui și i-ai luat pe amândoi de mâini strângându-te în ei și spunând „băieți, nu mă lăsați”, acela a fost sex în trei)

ne amintesc, cu multă compasiune pentru tine, Cecilia, de un banc clasic: „Bulă se afla la școală, la ora de geometrie. Profesoara îl întreabă, arătându-i un pătrat: - Bulă, ce reprezintă figura aceasta? Bulă răspunde: - O cameră în care doi fac dragoste. Profesoara, iritată, îi arată un dreptunghi, punându-i aceeași întrebare. Bulă îi răspunde: - Un pat în care doi, un bărbat și o femeie, fac dragoste. Profesoara, nervoasă foc, îi arată un cerc și îl întreabă din nou ce reprezintă. - Gaura cheii, prin care se văd doi făcând dragoste. Profesoara, ultrafurioasă, îi arată un triunghi. Bulă îi răspunde: - Doamnă, cred că sunteți obsedată sexual!”

Nu este de mirare că Vlad nu a cunoscut împlinirea alături de Cecilia... Că o astfel de jalnică ființă a ajuns să fie manipulată de un grup din umbră care orchestrează întreaga campanie anti-MISA, îl mărturisește chiar Cecilia, de data asta pentru a doua oară (prima dată a afirmat că nu e interzis să primești bani pentru asta, referindu-se la timpul uriaș petrecut pe internet pentru a calomnia MISA), când spune, în emisiunea de marți, cităm: „Am făcut rost de documentul cu care a fost eliberat în 2006”. CUM AI FĂCUT ROST DE EL?!!! Căci noi nu am reușit. Nu aveai decât două surse: autoritățile române sau cele suedeze. Mă îndoiesc că cele suedeze sunt atât de corupte încât să dea unui neavenit un act care nu-l privește. De cele române nu mă îndoiesc, având în vedere că au pus la dispoziția presei întreg rechizitoriul din procesul intentat lui Gregorian Bivolaru și mai multor yoghini de la MISA. De altfel, autoritățile suedeze au dat o palmă binemeritată celor române, afirmând că în România Gregorian Bivolaru nu poate avea parte de un proces echitabil, corect și că există riscul să fie persecutat. Însă tu și cei care te plătesc dați dovadă de o perseverență demnă de o cauză mai bună...


Citiți și:
Cine este Cecilia Ghițulescu Tiz, cea mai înverșunată calomniatoare de pe site-urile de propagandă împotriva MISA
Noi dovezi zdrobitoare privind implicarea unor agenți ai serviciilor secrete și mercenari în activitățile site-urilor de propagandă împotriva MISA

sursa: yogaesoteric
11 februarie 2010
Back to top See my Info
Acustic
Milenar
Milenar

Acustic is offline

Joined: 30 May 2007
Member: #229
Posts: 1062
Country Flag: Romania
Style: subSilver (77)
Medals: None
Groups:
Re: Cum a ajuns Cecilia Tiz calomniatoarea plină de ură și înverșunare a școlii de YOGA MISA
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 9.4.2010, 22:25 View PostDownload Post

Home @ Fri 09 Apr, 2010 21:04 wrote:
Mai bine mai tarziu decat niciodata.  thumbs

Las deocamdata pe altii sa-si prezinte "ultimul cuvant" si prezint cateva "noutati" despre d-na mare cutra cum ii place sa se prezinte. Nu trebuie insa sa se treaca cu vederea ca aceasta mare cutra (auziti oameni buni cum semneaza mai nou aceasta penibila creatura: "My name is Cutra. Maha Cutra") face in primul rand munca pe care demonii care o poseda o impulsioneaza, iar mai apoi face si ea munca de culegere de informatii pro si contra MISA si in acelasi timp si munca de dezinformare si agitare a spiritelor aici pe net si nu numai aici. Au tot spus unii ca este angajata de securitate sa face ce face, insa pe asa zisii securisti, cine i-a angajat sa faca ce fac si sa plateasca oameni pentru munci de tipul cutrei Tiz si altii ca ea.  censored

Tot întâmplare, va spune Cătălin Măruță, este și utilizarea unei părți din coloana sonoră a filmului Eyes Wide Shut – iată link-ul pentru o secvență din ritualul de magie neagră din film, cu muzica respectivă,Stiu ca e putin off topic interventia mea, dar se leaga de ce e spus mai sus, dar vedeti si asta:

Trenul Vietii - Vinerea mare (zece parti)

Partea 1-a
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
Back to top See my Info Personal Gallery of Acustic
1%
Milenar
Milenar

1% is offline

Joined: 31 Aug 2006
Member: #83
Posts: 1069
Country Flag: Romania
Style: subSilver (77)
Medals: None
Groups:
lupii in haine de oi
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 10.4.2010, 00:50 View PostDownload Post

Acustic @ Vineri 09 Apr, 2010 22:25 wrote:
Stiu ca e putin off topic interventia mea, dar se leaga de ce e spus mai sus, dar vedeti si asta:
Trenul Vietii - Vinerea mare (zece parti)

Nu stiu daca ai ales cea mai buna sursa de informare, dar cum nimic nu e intamplator, sa vedem ce rezulta de aici. Acel Danion este un sarman de duh ce neintamplator se poate numi si el un ratacit, precum cecilia tiz. Amandoi au fost la MISA si au ratacit calea, iar acum ei ataca si ponegresc yoga, MISA si pe maestrul lor spiritual, Grig. Amandoi aparent sunt acum niste "spirituali" acum ei vad si inainte, cand erau yoghini la MISA erau orbi. In realitate sunt niste lupi in haine de oi, niste orbi care conduc si alti orbi catre prapastie.

Cine a spus ca posedatii sunt numai acele persoane care fac spume la gura, tipa, urla si se tavalesc pe jos ? Ati uitat de "templierii" de care aminteste Iisus in cartile lui Lorber ?
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
Back to top See my Info
Acustic
Milenar
Milenar

Acustic is offline

Joined: 30 May 2007
Member: #229
Posts: 1062
Country Flag: Romania
Style: subSilver (77)
Medals: None
Groups:
Re: Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 10.4.2010, 01:09 View PostDownload Post

Nici nu se punea problema de acel Danion, ci de faptul ca pana si acestia de la TV dau astfel de informatii pe post. Pararea mea despre Danion este ca e un ratacit cu acte, in sensul ca nu a ratacit intamplator, ci era racolat demult ca si potential "ratacit" ca la vremea cuvenita sa-si joace rolul de ratacit si care sa prezinte din ipostaza de convertit "adevarul" despre yoga, despre MISA etc. O sa mai apara si altii. De fapt nu este singurul in ipostaza asta. A fost si a ramas acelasi limitat mental si badaran cu vocabular de maidan. Ca un mic exemplu, iata ce spune el in emisiunea de mai sus la partea 5/10 la minutul 1:35: "el este acum sincer si mai tarziu ne sparge pe toti trei la un loc".  rofl Ce termeni de mahala si de maidan!

Ce sa mai zic de prezentatoare, care cu 5-10 secunde mai devreme ii perie pe invitati si mai are un pic si-i pupa si-n dos cum spune romanul:

"... mai ales cand sunt oameni asa frumosi si ..."  löl
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
Back to top See my Info Personal Gallery of Acustic
1%
Milenar
Milenar

1% is offline

Joined: 31 Aug 2006
Member: #83
Posts: 1069
Country Flag: Romania
Style: subSilver (77)
Medals: None
Groups:
Re: Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 10.4.2010, 01:31 View PostDownload Post

Sarmanul habar nu are ce spune si nu are nici o noima, nici o curgere de idei. Daca i-ai comenta fiecare ineptie pierzi ore intregi. Auzi ce poate sa spuna, ca Franta devine o tara musulmana pentru ca, zice el, s-au convertit unii la islam. Pentru cine timp de pierdut sa asculte acest sir de aberatii si ineptii ale acestui ratacit cu haine de "crestin-convertit".

Danion-Vasile__despre_Yoga

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
Back to top See my Info
Neo
Invatacel
Invatacel

Neo is offline

Joined: 17 Jul 2007
Member: #265
Posts: 52
Style: Unique3 (223)
Medals: None
Groups:
Re: Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 10.4.2010, 01:55 View PostDownload Post

Acustic @ Sat 10 Apr, 2010 00:09 wrote:
Ce sa mai zic de prezentatoare, care cu 5-10 secunde mai devreme ii perie pe invitati si mai are un pic si-i pupa si-n dos cum spune romanul:
"... mai ales cand sunt oameni asa frumosi si ..."  löl

Nu fiti naivi si nu va mai lasati pacaliti si manipulati de vorbe frumoase sau de aparente actiuni de demascare sau alte tipuri de "adevaruri".

Priviti la pozele de mai jos. De ceva vreme o multime de oameni, mai ales din mass media au fost "convertiti" la "kabala", adica sunt un fel de ucenici ai stapanilor de sclavi, deasupra goimilor (animale sau sclavi), cei pe care`acesti ucenici vrajitori trebuie sa-i adoarma prin intermediul mass mediei si al emisiunilor de divertisment. Ii recunoasteti pe acestia prin snurul pe care il poarta la mana. Uneori acest snur este vizibil, alte ori este camuflat cu bratari sau cu alte modalitati. Astia ne cred pe toti niste tampiti, iar pe ei se vad stapanii absoluti ai Pamntului.

Si daca tot suntem la off topic, de ce crezi ca aceasta prezentatoare ii se adreseaza la inceputul emisiunii lui danion cu "... fratele danion..." ?  censored
Back to top See my Info Personal Gallery of Neo
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: subSilver (77)
Medals: None
Groups:
Re: Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 10.4.2010, 02:04 View PostDownload Post

Par informatii interesante dar va rog ramaneti on topic, chiar daca autoarea topicului in mod paradoxal a fost suspendata ca si user pe forumul Unique din mai multe motive, zicem noi nedemne. Multumesc.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Thunder
Practicant
Practicant

Thunder is offline

Joined: 16 Jul 2005
Member: #48
Posts: 162
Country Flag: Romania
Style: Unique4 (6)
Medals: None
Groups:
Re: Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 11.4.2010, 18:30 View PostDownload Post

Deria_Leena @ Marti 24 Mar, 2009 13:31 wrote:
@Duhul

1. Ba sunt chiar foarte capabila, insa AM ALES sa NU le comentez. Clar acum?

Si eu sunt de un miliard de ori mai capabil ca tine, dar si eu ma pot preface CA SI TINE si SA ALEG sa NU le comentez, dar pot alege sa comentez ineptiile tale rauvoitoare.

Quote:
2. Daca nu as avea "o problema mentala" cu sexualitatea "dusa cu pluta" a unora, ar trebui sa accept pedofilia, zoofilia, gerontofilia, necrofilia... si alte deviatii de-astea, de-ti intorc stomacul pe dos sau te fac sa te intrebi cati vor mai sari gardul gradinii lui Dumnezeu.

Unde ai intalnit tu aceasta lista de deviatii si ce legatura are cu topicul acesta ? Ce faci tu este doar o manipulare ordinara venita dintr-o minte perversa si inveninata de propria deviatie mentala. Daca erai asa buna, corecta si obiectiva "comentatoare" a realitatii, veneai cu exemple clare de astfel de deviatii si apoi si cu acele interventii si contraargumentatii pe care le-ai luat tu in fiecare din aceste situatii intalnite. Ce faci tu insa aici ? Pui o lista de deviatii si fara sa oferi si alte detalii lasi sa se inteleaga ca ele au o legatura cu subiectul topicului sau al acuzatiilor pe care indirect le aduci unui grup de persoane. Actiunea ta sau a ceciliei maha cutra este mai rea si mai mizerabila si mai perfida decat a unui troll, caci macar ala isi face munca in mod frontal, pe cand a voastra este perfida si insidioasa.

Quote:
Un zbor sanatos sa ai!

Cadere nesanatoasa ai avut.  pipe
Back to top See my Info Personal Gallery of Thunder
Duhul
Initiat
Initiat

Duhul is offline

Joined: 09 Oct 2007
Member: #308
Posts: 316
Country Flag: Israel
Style: InvisionBlue (208)
Medals: None
Groups:
Re: Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 15.4.2010, 09:58 View PostDownload Post

Neo @ Simbata 10 Apr, 2010 00:55 wrote:
Priviti la pozele de mai jos.
Ii recunoasteti pe acestia prin snurul pe care il poarta la mana. Uneori acest snur este vizibil, alte ori este camuflat cu bratari sau cu alte modalitati. Astia ne cred pe toti niste tampiti, iar pe ei se vad stapanii absoluti ai Pamntului.

Si daca tot suntem la off topic, de ce crezi ca aceasta prezentatoare ii se adreseaza la inceputul emisiunii lui danion cu "... fratele danion..." ?  censored


Pozele atasate mai sus mai bine vazute.  slash
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.

Ce vrei sa spui cu acele snururi sau bratari din pozele atasate de tine ?

Orice om de bun simt realizeaza ca acel Daninon are un comportament vadit vulgar iar asa zisa lui convertire sau crestinare da de gol un lup in haina de oaie. Cel mai suspect in cazul acestor "convertiti" este faptul ca mass media si alte medii oficiale le da atat de multa importanta si-i ridica in slavi si direct sau indirect le face reclama. Chiar si cu aceasta ex-colega de forum, "yoghinita", care ne-a mintit in fata de atatea ori, este lucru ciudat. Tocmai aceste trusturi de presa ii fac reclama si invitatii la dialog si emisiuni, trusturi care stim bine cui apartin. Ahh, sa nu uit, suspect cum de dintre cei trei invitati 3 erau niste "convertiti". Daca Dumnezeu ii iubeste atat de mult pe pacatosi, de ce nu le-a dat la toti semne sau "scene" la fel ca acestor rataciti reconvertiti ?

Cat despre topic si redeschiderea lui nu cred ca mai era cazul sa fie facuta. yoghinita sau dna Tiz a aratat cu prisosinta cine este si cine o sustine in ceea ce face. Coarnele o dau de gol inca de la inceput.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
Back to top See my Info
1%
Milenar
Milenar

1% is offline

Joined: 31 Aug 2006
Member: #83
Posts: 1069
Country Flag: Romania
Style: subSilver (77)
Medals: None
Groups:
Re: Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 15.4.2010, 11:58 View PostDownload Post

Deria_Leena @ Luni 23 Mar, 2009 16:35 wrote:
Quote:
@1%

"acea fiinta ce este in comuniune directa si continua cu constiinta lui Dumnezeu are acces la ORDINEA si NECESITATEA divina a faptelor si momentelor prezente, trecute si viitoare."

De unde stii ca "acea fiinta" este in comuniune directa si continua cu constiinta lui Dumnezeu? Doar pentru ca el sau ea iti spune asta?

Ti s-a dat raspunsul la intrebarea ta  chiar in mesajul la care ai raspuns. Reciteste, repetarea este primul pas catre memorare si memorarea este primul pas catre intelegere.

- pe Buddha sau pe Iisus l-au urmat sute si mai apoi mii de discipoli, iar acum numarul de credinciosi sare de cateva milioane la fiecare dintre Ei. Cu toate acestea extrem de putini stiu sau stiau in vremea aceea cine e cu adevarat Iisus sau Buddha. Foarte putini au ales sa-i urmeze, in comparatie cu populatia existenta in acel moment. Asadar putini au ales calea chiar daca nu stiau exact pe cine urmeaza, la fel si in cazul lui Grig sau al altui maestru spirtual mai mult sau mai putin contemporan. Cine stie cine este sau a fost de exemplu Yuktesvar ? Ce spirit divine a fost intrupat in personalitatea sa ? A fost el Shiva ? A fost el Krishna ? A fost el cutare Arhanghel al lui Dumnezeu ?! Eee, vezi, nici tu si nici macar majoritatea disipolilor lui nu au stiut si nu stiu nici macar acum aceste "detalii tehnice" ale spiritului sau divin. Cam asa e si cu Grig, pe care neintamplator masonii si catelusii si sclavii servitori ai lor, toti acestia care sunt dusmanii lui Dumnezeu si ai crestinismului si ai lui Iisus, il denigreaza pe Grig si incearca sa-i demonizeze actiunile si invatatura spirituala.

- acea fiinta ce este in comuniune directa si continua cu constiinta lui Dumnezeu are acces la ORDINEA si NECESITATEA divina a faptelor si momentelor prezente, trecute si viitoare. Cum as putea eu sa judec o astfel de minte cosmica si sa spun ca UN PROST: "acum ai facut bine, acum ai gresit" ?!   Pai nu l-as pune eu pe el la acelasi nivel cu mine sau chiar sub nivelul meu de intelegere si de constiinta judecand si cantarind faptele si spusele lui ? Pai daca as avea o asemenea atitudine, cum as putea sa-l mai privesc ca pe maestrul meu, cand eu, in acea stare descrisa mai devreme, adsica cu o minte nebuna si plina de ORGOLIU, sa ma vad undeva deasupra si de acolo sa-i judec si cantaresc faptele si vorbele ? Daca fac asta inseamna ca nu il mai vad ca fiind maestrul meu spiritual, nu il mai vad ca fi o fiinta superioara spiritual mie, deci nu mai putem avea o relatie discipol maestru, pentru ca eu l-as surclasa in mod IMBECIL si INEPT cautand mereu sa-i aprob sau nu spusele in asa fel incat ce spune el sa se potriveasca si sa se incadreze in dogmele si prejudecatile mele mentale. Dar din moment ce mi-a dovedit in ZECI sau chiar SUTE de randuri ca imi este cel putin SUPERIOR ca inteligenta, intuitie, forta launtrica, nivel de constiinta, inspiratie si perceptie subtila, ba chiar si clarviziune si multe multe altele, CAT DE IDIOT trebuie sa fiu sa-i mai contest inaltimea spirituala pe care o are si pe care eu oricum HABAR nu am cat de COLOSAL de MARE si CUPRINZATOARE este ?!   Cunoasteti vreun exemplu de individ care isi critica maestrul si a ajuns la concluzia ca stie el mai bine ce trebuie sa faca maestrul si astfel l-a dat pe maestrul sau pe mana criminalilor ? Va suna cunoscut numele de IUDA ???
 

Quote:
Si nu, eu nu consider ca a pune la indoiala calitatea de maestru spiritual, de ghid spiritual, de fiinta superioara, este o dovada de orgoliu, o ineptie. Eu consider ca este o dovada a faptului ca gandesc si ca nu ma incred orbeste in oricine pare sa imi satisfaca setea de spiritualitate.

A pune la indoiala este o atitudine demoniaca, caci indoiala este o rezonanta DEMONIACA, satanica si neintamplator este este arma cu care satana si demonii lui sadesc in inima oamenilor aceasta samanta satanica: indoiala, cea cu care pas cu pas duce la cadere si ratacire spirituala. Asta este motivul pentru care o mare multime de evrei l-au contestat pe Iisus chiar si dupa ce El le-a aratat ce fel de spirit este in El. Iuda este exponentul tipologiei ratacitului, care din cauza indoielilor demoniace a ajuns chiar sa-si tradeze maestrul spiritual. A aspira plin de bunavointa si iubire ca sa afli adevarul si nu sa te indolesti de el si nici sa-l accepti orbeste sau sa-l negi este o cu totul alta atitudine. De exemplu daca un idiot sau un prost s-ar uita in gura voastra a unor rataciti lamentabili si ar accepta in mod orbeste aberatiile si rautatile voastre pline de venin, ar da dovada de prostie crasa si nicidecum aceasta atitudine a lui nu ar fi o dovada a faptului ca el gandeste.

Adevarata sete de spiritualitate este satisfacuta de insusi Dumnezeu prin asa zisul "vin bun, sau vin nou". Cum insa voi nu aveti o adevarata sete spirituala ci sunteti precum "burdufurile vechi si gaurite" amintite in pilda biblica, "vinul cel nou" nu poate sa intre in burdufurile voastre, in inima si sufletul si constiinta voastra. In realitate sunteti mai mult sau mai putin constient masa de manevra a satanei, oamenii satanei, adica posedati in diferite forme si proportii. Nici nu e nevoie sa va demonstrez eu voua asta, ca sunteti posedati, caci doar cine are ochi de vazut va putea vedea si intelege aceasta realitate. Cine crede ca satana venit in lume sau cei posedati au neaparat coarne sau fac spume la gura sau vorbesc lucruri urate sau blasfemii se inseala amarnic. Ideea de lupi in haine de oi ar trebui sa dea de gandit celor ce nu se lasa inselati de aparente si aspecte exterioare.

Quote:
Daca tu ai trecut de intrebarile acestea, OK pentru tine. Eu inca nu am trecut, eu inca le pun, si raspunsul "nu ai nivelul sa intelegi" nu ma satisface.

Adevarul nu se afla cu mintea, ci cu INIMA. Voi cei rataciti si rauvoitori aveti inima impietrita si mintea voastra este acaparata de demoni. Cum mai poate in aceste conditii mintea voastra inveninata si demonizata sa fie libera si sa mai inteleaga si sa accepte un adevar, pe care oricum nu-l poate trai si simti datorita impietririi inimii voastre ? Toma a incercat in fel si chip sa-l ajute pe Iuda sa inteleaga adevarul sau mintea demonizata a lui Iuda nu a putut sa fie "satisfacuta" de adevar.
Ca si informatie ezoterica: starea si atitudinea demoniaca este polar opusa ca si rezonanta si orientare fata de Adevar, fata de Dumnezeu. Daca mintea si privirea ta este orientata preponderent catre sud, nu vei putea sa vezi ce este catre nord. Exista o vorba la romania: “frate, pe asta l-a montat cineva”, sau “cine te-a montat?”, etc. Ezoteric vorbind acest a fi montat este aidoma cu realitatea de a fi fixat intr-o vibratie aurica, intr-o rezonanta anume. Chiar si oamenii normali daca vor sa afle si sa inteleaga diferite invataturi si parti ale Adevarului ei nu o pot face deoarece ei sunt “montati” intr-o rezonanta mai mult sau mai putin diferita de cea a Adevarului divin, la care face apel Iisus cand ne indemna sa cautam si sa gasim Adevarul si acesta ne va face liberi. Liberi de ce ? Liberi de aceasta stare de incastrare in niste dogme si prejudecati specifice starii de ignoranta sau chiar de deviere spirituala, adica starea demoniaca. Dumnezeu spune: priviti catre nord si M-a veti vedea si veti intelege adevarul si Legile Mele, iar oamenii raman intorsi cu capul catre sud, este sau vest. Analogic vorbind cam asta se petrece si in momentele in care este revelata o invatatura spirituala. In cuvinte putine dar pline de inteles Iisus a explicat aceasta analogie in pilda semanatorului.

Quote:
Cat despre reguli si Adevarul Suprem, mi-e peste putinta sa accept ca poti ajunge la Dumnezeu incalcand orice regula de bun-simt si facand totul pe dos!

Ori esti prost informata, ori rauvoitoare ori platita sa spui ineptiile si neadevarurile astea. "...facand totul pe dos" ?! Care e acel tot pe care tu il vezi a fi pe dos ? A te ruga la Dumnezeu e ceva facut pe dos decat "regulile tale de bun simt" ? A face meditatii este ceva pe dos ? A apela Gratia Divina e ceva pe dos ? A invoca Arhanghelul Mihail sa te apere si sa te protejeze impotriva nedreptatilor care ti se fac este ceva pe dos ? A demasca niste instrumente ale satanei precum masonii si altii ca ei este ceva pe dos decat spune "bunul tau simt" ? A face o asana este ceva pe dos ? Nu vezi ca bati campii cu rautate si venin si minciuni ordinare incercand in mod penibil si lamentabil sa le introduci si altora indoiala voastra satanica ? Chiar si daca ai fi gasit tu ceva "rau" in ceea ce promoveaza in mod oficial MISA, daca tu erai o fiinta onesta si obiectiva prezentai lucrurile ce in viziunea ta sunt bune sau rele si aduceai argumente pertinente la fiecare din aceste bune sau rele.

Quote:
Vad ca ai si problemele specifice de vocabular ale cursantilor MISA... Nu era rea ideea de a scoate un dictionar "misan"-roman...

Presupunand ca ar exista un asemenea vocabular misan, asta nu inseamna ca el este si in mod automat ceva rau. Faptul ca va deranjeaza asa ceva este doar o manifestare specifica acelei situati in care atunci cand demonii si posedatii dau de mirosul de tamaie reactioneaza violent, atat verbal cat si fizic. Nu e nimic rau in a avea un "vocabular" spiritual, asa cum au de exemplu si budistii si yoghinii si crestinii etc vocabularul lor. Studiaza vocabularul preotilor ortodocsi si vei vedea ca e specific lor, nu si altor crestini sau preoti de alte confesiuni. Exista lucruri comune, dar si lucruri diferite in vocabularele lor. Daca vocabularul misan iti deranjeaza urechile si inima ta impietrita, reactioneaza si fa tu un dictionar explicativ si da si argumentele necesare intelegerii lui.

Quote:
Quote:
"- deci recunosti ca e ceva GRAV si URAT si MESCHIN sa fii turnator, tradator si TROL platit de securitate ? Ce urare i-ai adresa tu unui astfel de "om" ?
- recunosti ca o astfel de fiinta meschina si mizerabila este capabila SA MINTA cu NERUSINARE si sa nu recunoasca apartenenta la grupul informational de dezinformare al unor compartimente ale securitatii sau alte grupuri de interese ? Deasemenea, recunosti ca NICI UN SPION sau INTRUS sau INFILTRAT nu va avea fluturas de salariu pentru munca pentru care o presteaza ca SPION, INTRUS sau INFILTRAT, sau cum e in cazul de fata, un TROL informatic, sau "agenti negri", care isi spune lui insusi ca "el isi face munca pentru care a fost invatat si antrenat" si pentru care isi primeste salariul ? "

Daca nu ai bate intr-o anumita directie cu aceste intrebari, poate ca ti-as raspunde.

Chiar daca as bate sau nu in cine stie ce directii iti trece tie prin minte, faptul ca te fofilezi de la un asemenea raspuns arata ca esti in pielea unui asemenea individ si nu doresti sa-ti dai singura "verdictul".

Quote:
Referitor la Iuda, nu, nu il consider posedat de demoni.

Vorba latinului: ce am avut de demostrat am demonstrat!
Probabil ca in mintea ta Iuda este inspirat de ingeri.  rofl

Quote:
Quote:
"Mie asta imi arata ca de fapt tie iti este straina realitatea energiilor subtile si a centrilor de forta. "

Pai e simplu, tu te ghidezi dupa ce simti tu, evident ca, din moment ce iti convine ce simti - ca e "de bine", respingi ce vad eu (evit sa spun "simt") si afirmi cele de mai sus.

Vezi tu, cand intri in dialog cu un tehnician adica cu un practicant, tu ca si teoretician dai inapoi sau te fofilezi in mod neputincios. Daca aveai insa mai multa inteligenta intelegeai ca este cu neputinta sa vorbesti cu un specialist intr-un domeniu in care tu habar nu ai fara sa te faci de ras in fata unor cititori care si ei la randul lor au o astfel de pregatire tehnica.
De centri de forta vorbesc sute de tratate si carti de spiritualitate. De energiile subtile nici nu mai vorbesc cate sunt spuse si explicate. Cu toate acestea NUMAI un practician poate simti si astfel confirma realitatea centrilor de forta si a energiilor subtile. Tu esti precum un orb care vrea sa filozofeze pe tema culorilor cu un vazator.

Daca eu deja pot sa simt, sa identific si sa dinamizez centrii de forta in propria mea fiinta, asa cum au reusit si altii yoghini mai mari sau mai mici, tu ca o "oarba" si nesimtitoare (adica lipsita de empatie) ce esti, cum poti sa spui ca eu "vad/simt ceva ce-mi convine" ? Daca eu simt in aura mea sau a altcuiva o energie pertubatoare, sau un organ perturbat energetic, inseamna ca acea realitate imi convine, sau pur si simplu am constientizat o anume stare de fapt ? Faptul ca eu prin tehnici spirituale yoghine sau alte mijloace paranormale imi pot modifica aceasta stare energetica este ceva rau sau este ceva subiectiv ce are nevoie de aprobarea ta ca efectele sa se simta/vada ?

Ceea ce eu si alte cateva mii de practicanti yoga am invatat si am aplicat in cadrul cursurilor MISA ne-a ajutat nu numai sa primim un anume peste, ci mai ales am invatat cum sa prindem singuri acel peste. Asta vis a vis de acea maxima a discipolului inteligent, care ii cerea invatatorului sa nu-i dea pastele, ci sa-l invete sa-l prinda singur.

Quote:
"Sa nu-mi spui ca ai dovezi pentru bazaconiile astea ?!"
La ce fel de bazaconii te referi? La "Clondirul Fermecat"? Pai o initiata MISA mi-a povestit. Si mi-a dat si textul, codat, plus codul. L-am descifrat. E postat si aici: http://new.unique.ro/viewtopic.php?p=2808&no=1#2808

Dincolo de faptul ca ce ai pus tu acolo nu este nici pe departe o dovada ca ar apartine cuiva sau ca a fost oferit de cineva acel material, arati ca esti una si aceiasi persoana cu "josipocrizia", caci acolo se vede ca "el" a postat acel material.

Sa nu cad cu totul in plasa intinsa de tine si de acolitii vostri, topicul aceasta facea referiri la userul yoghinita sau cecilia tiz alias maha cutra, care s-a dovedit aici ca este o mincinoasa pefida si un troll lamentabil. Mai mult decat atat, am citit acolo un raspuns plin de bun simt si argumente: http://new.unique.ro/viewtopic.php?p=2904#2904
Ati incercat sa deviati atentia de la faptele si atitudinea mizerabila a lui tiz. Poza ei cu coarne insa spune totul.

Quote:
Quote:
"- asta ca sa nu mai spun ca atunci cand nu esti integrat la curs si nu ai poti accesa, nu poti primi si partea subtila, ezoterica a informatiilor cuprise in acele cursuri, deci valoarea lor spirituala este cu mult mai mica daca le accesezi doar ca si niste texte furate sau primite in afara cursului. Evident ca tu nu intelegi asta si nu ai habar la ce ma refer, dar o sa inteleaga cei care pot. "

Tehnica de manipulare. Nimic mai mult. Te anunt ca mi se dinamizeaza Ajna Chakra chiar si cu mantre primite "in afara cursului".

Ca sa demasc ignoranta si chiar reaua vointa a deriei_leena, voi face cateva mini-revelatii sau dezvaluiri din tainele initiatice.

Referirea mea era vis a vis de incarcatura energetica subtila ce o are textul sau o anume prezentare a unui asemenea curs teoretic si practic in cadrului unei sedinte de curs, dar si campul subtil de intelegere si integrare a informatiilor teoretice si informatiilor info-energetice specifice tehnicilor care se predau in acel moment al cursului.

- fiecare mantra actioneaza pe anumiti centri de forta si nu pe unul anume, cum zici mai sus: mi se activeaza ajna. Functie de mantra se dinamizeaza unul sau mai multi centri de forta in modalitati specifice, adica exact acele “petale” (nadisuri) ale centrilor de forta specifici realitatii ezoterice a acelei mantre. Un clarvazator vede forte usor aceasta realitate.

- textul in sine are o valoare insa energia subtila care este transmisa odata cu el este adevarata valoare a acelui text. Aceasta energie subtila nu va ajunge decat la cei care au statutul de cursant MISA. Este daca vreti un gen de amprenta energetica pe care o primesti in aura ta in momentul in care devii cursant MISA. Langa aceasta "amprenta" se manifesta mai apoi si un anume fitru personal, care va filtra canitatea si calitatea (inaltimea vibrationala) informatiilor info-energetice primite in cadrul cursului. Astfel, in cazul de tradatorii, infiltratii, spionii si alte asemenea categorii ei poarta in esenta lor aceasta amprenta de tradatori, spioni etc, iar aceasta amprenta va filtra automat informatia subtila care o vor primi, pe care ei merita s-o primeasca. Ei vor avea acces fizic la cursurile teoretice si la cele practice, dar datorita vibratiei rauvoitoare a lor, a acestei amprente personale sau filtru launtric personal, la "urechea" lor nu va ajunge decat o mica parte din aspectul teoretic. In plus de asta, in cadrul unui curs participa in mod invizibil si ingeri pazitori ai tuturor celor care sunt in acel moment la curs, alaturi de alte entitati divine coordonatoare care sustin si intermediaza asimilarea informatiilor teoretice si practice si mai ales a celor info-energetice, adevarata hrana a sufletului si a constiintei pe care o primeste un autentic cursant practicant yoga la cursurile MISA si in general la orice curs sau grup spiritual autentic. Acesti sarmani inconstienti (spioni) cred ca pot pacali pe cei care nu le vad adevarata lor natura si nu cunosc adevaratul lor scop, dar ingerii si acele entitati vad dincolo de prefecatoriile lor mizerabile si evident, nu numai ca nu le ofera acele intermedieri, dar le si obtureaza accesul catre diferite informatii si realitati subtile. La fel se petrece si cu diferitele grade de deschidere si sinceritate cu care sunt inzestrati diferitii cursanti. Astfel fiecare va primi EXACT atat cat merita si este sincer si deschis sufleteste sa primeasca. Adica cat ii permite amprenta (filtrul) sa personala.

Quote:
Quote:
"Puteai deasemenea sa faci comparatie intre aurele vazute si sa-ti dai seama macar si partial de valoarea spirituala a fiecarui om intalnit."

Bof... N-am considerat starea aurei ca fiind un criteriu de diferentiere a oamenilor, in functie de nivelul lor spiritual... Pe de alta parte, tu nu ai cum sa-mi spui ca am vazut-o, intr-adevar, sau ca nu am vazut-o. Pentru ca nu esti eu. In plus, eu am afirmat ca respect trairile spirituale autentice ale altora, tocmai pentru ca nu sunt in pielea lor, nu vad prin ochii lor si nu simt cu fiinta lor. Tu, insa, vad ca repede sari sa dai in cap.

Alta dovada a starii de ignoranta si inconstienta in care te afli. Culorile aurei difera functie de nivelul de constiinta al unei fiinte.

La un anume nivel de trezire launtrica, nu iti simti numai propriile energii, ci si pe ale altora. Ba mai mult, poti "vedea" prin intermediul altora, adica sa "vezi" prin prisma lor cum vad si simt ei realitatea.

Fiecare om are o rezonanta specifica a lui, o anume predominanta energetica unica. Fiecare maestru spiritual sau intelept sau profet sau chiar inger are propriul sau specific ce este UNIC. Aceste rezonante pot sa semene mai mult sau mai putin sau pot sa fie destul de diferite. De exemplu cu totul altfel se simte rezonanta specifica a lui Iisus fata de a lui Buddha, sau a arhangheului Mihail fata de a lui Metatron etc. Cand se fac acele exemplificari spirituale in cadrul MISA se creeaza in acele momente de punere la unison cu Grig un camp subtil info-energetic prin care structurile subtile ale participantilor la acest tip de exemplificari sunt intr-un anume mod modulate si sustinute pentru a fi mai usor acestor participanti sa simta acel specific al "subiectului ales catre exemplificare". Se spune uneori: "... suntem pusi in legatura (rezonanta) cu sfera de constiinta a lui ...." Aceasta asa zisa "sfera de constiinta este intr-un anume fel prezentata aceasta "rezonanta specifica unica" a acelui spirit divin cu care se face acea exemplificare. Sa luam de exemplu exemplificarea cu "constiinta Cristica". In acele momente, la nivelul grupului MISA, se face o integrare subtila prin care Grig intermediaza accesul constiintei noastre la constiinta lui Iisus. Cum stie si poate el sa faca asta in cazul a mii de cursanti, fiecare raspanditi in diferite colturi ale planetei ? "Simplu"! El se conecteaza la sfera de constiinta infinita a lui Iisus iar apoi, ca un adevarat “transformator spiritual” , analogic vorbind, acceseaza "amprenta" tuturor celor care sunt cursanti MISA si in functie de nivelul lor de constiinta de deschiderea lor, de atentia lor, de nevoile lor, Grig moduleaza TUTURORA EXACT ceea ce merita si ei au NEVOIE dpdv spiritual, fiecaruia dupa propria sa amprenta subtila launtrica. Cine crede ca poate sa insele sau sa primeasca mai mult decat merita sau este pregatit sa primeasca se pacaleste singur, intrucat aceasta operatie de remodulare este aproape automatizata si atent intermediata si analizata de entitatile angelice protectoare. Mai mult decat atat, cand se fac asemenea exemplificari in cadrul unui grup organizat, unde un anume instructor conduce o astfel de organizare (ca de exemplu la o conferinta anume, la o intalnire de la Costinesti, sau la Herculane, la cursurile teoretice si practice, sau in alte conditii oficiale, Grig sustine si induce un camp subtil sferic ce include sala sau locul unde se afla stransi acei yoghini. Cei ce au deja darul empatiei si perceptiilor subtile pot foarte usor sa simta acest camp sferic. In cazuri mai rare, cand Gratia divina se manifesta din plin, astfel de campuri energetice sferice integreaza intr-o anumita proportie (vezi ideea filtrului lantric expus mai sus) si locuri si spatii si persoane ce nu sunt neaparat cursanti la MISA. Ca de exemplu campul sferic ce este manifestat timp de o luna - august - sau cat este perioada vacantei de vara, in jurul statiunii Costinesti. Nu numai ca am costatat personal prezenta acestui camp cand de exemplu ieseam sau intram in el venind cu masina sau trenul la Costinesti, dar mi-a confirmat acesta chiar niste prieteni ce nu sunt la cursuri. Ei imi povesteau ca locuiau in gazda la Cosntienti si ca acolo mai erau si alti yoghini MISA ce locuiau la cort. Ei s-au imprietenit cu acestia si au tot discutat una si alta cu ei. La un moment dat, cand s-au trezit dimineata ei s-au simtit "turtiti", parca fara vlaga si parca fara energie. Tocmai fusese ultima zi de vacanta si campul subtil s-a retras la ora 12 noaptea. Prietenii mei chiar se gandeau ca acest lucru s-ar fi petrecut datorita faptului ca yoghinii aceia ca au plecat cu energia lor si ca le-au furat energia cand au plecat.  rofl Abia dupa ce le-am explicat de acest camp sferic care a fost prezent in luna august si s-a retras in acea zi acei prieteni ai mei au inteles motivul pentru care se simteau atat de bine in luna august si mai apoi atat de "parasiti" dupa retragerea campului.

Aceasta generare si sustinere a campului subtil sferic este un aspect ce nu este la indemana oricui, atat generarea lui, dar mai ales sustinerea lui permanenta timp de 10-30 de zile. Aceasta "operatiune" necesita o forta launtrica colosala, o constiinta puternica, divina si inalta dar mai ales accesul la anumite realitati divine deosebit de elevate si peste toate acestea, e nevoie de ACORDUL lui Dumnezeu pentru a fi sustinuta si mentinuta o asemenea gratie divina continua ce ii influenteaza in mod indirect si proportional pe toti cei ce traiesc, locuiesc sau trec prin acel spatiu in acele momente. Nimeni de pe aceasta planeta nu mai face astfel de integrari spirituale la un asemenea nivel. Cine are urechi de auzit sa auda!

Quote:
Am vazut cum se face "implementarea" unei mantre la MISA. Cu trei degete pe frunte. Stiu si ce este o consacrare. Un yoghin MISA a furat combustibil cu consacrare.

Ai vazut ?! Parca nu ai participat la cursuri.  nasty Dincolo de asta, ce ai "vazut" tu exterior nu este nici a suta parte din ce se petrece subtil.

- in primul rand aceste initieri se fac intr-un cadru subtil cu totul special, unde exista o anume protectie subtila a unor puternici ingeri gardieni, ce protejeaza acel spatiu sacru.
- apoi, acea prindere cu trei degete si palma pusa in spate au o anume conotatie ezoterica aparte. In primul rand ca este dinamizat Ajna Chakra, dar si alte structuri subtile pe care nu le voi dezvalui aici, ci i ilas pe fiecare in parte sa simta si sa intuiasca in timp care sunt acelea.
- dupa caz, peste structura fizica a instructorului care intermediaza acea initiere, "se aseaza" - suprapune - structura subtila a entitatii protectoare a acelui spatiu sacru si dinamizeaza si ea, mai ales ea, sau doar ea, dupa caz, dinamizarea structurilor subtile ale celui initiat. In acele momente instructorul este doar un intermediar al lui Dumnezeu, un element catalizator si inductor in cadrul fenomenului de initiere subtila initiatica intr-o asemenea mantra si realitatea ei subtila. Analogic vorbind, este ca si cum intre structura voastra personala si cea a realitatii mantrei respective este introdus un "transformator" care usureaza - moduleaza - pe specificul fiecaruia exact acel "curent" si "tensiune" pe care il poti duce. Structurile noastre sunt ca niste fire electrice de o anume calitate si grosime si capacitate de a pemite trecerea curentului, pe care in mod analogic il putem defini intre valori de 10-50 de volti, insa sursa la care suntem conetati are 10000 de volti. Conectarea directa la sursa are duce la arderea circuitelor noastre, insa si accesul fara un anume transformator ne poate optura accesul la doar citiva volti. Cand un om ia de exemplu o astfel de mantra din te miri de carti sau de pe net efectul folosirii aceli mantre este mult mult mult diminuata fata de ce oferita intr-un cadru initiatic sacru descris mai sus.

Quote:
Quote:
"Tu habar nu ai ce grea este o asemenea munca..."

Cum sa nu am habar?

Rupt din contex raspunsul tau nu are nici o valoare.

Quote:
Grieg nu este perfect continent. Tu, ca barbat, nu ai cum sa stii asta.

Tu ca femeie neparticipanta direct la asa ceva NU AI CUM SA STII ASTA.  thumbs

Quote:
Quote:
"un yoghin perfect continent poate sa faca si peste 5-8 ore de amor"

Chiar asa? Numai "violatorul" de Narcis s-a laudat ca a facut 17 ore de amor... Grieg adormea si sforaia pe shakti-uri...

Chiar asa! Cum tu nu esti barbat, nu ai de unde sa stii asta. lol Ce spui tu mai sus e ca si cum as spune eu ca am aflat eu din surse sigure ca tu esti o prostituata sau ca ii agati pe barbati ca sa-i adormi si sa le furi apoi banii. Aduc si vreo 10-20 de martori care spun acelasi lucru si fac propaganda luni si ani de zile cu aceste "adevaruri" fara sa amintesc vreodata de vreo calitate a ta sau de vreun lucru bun facut de tine, dar tip in gura mare ca fac aceste “dezvaluiri” pentru ca vreau sa apar barbatii de asemenea scursori umane si de astfel de curve criminale. Mai gasessc si vreo 10-20 de naivi si naive care ma cred orbeste si fac si ei aceiasi munca ca si mine. Crezi ca nu voi gasi vreo cateva sute sau mii de romani care sa ma creada si sa te priveasca mai apoi ca atare, cu ce exact acele idei ce eu si grupul meu de catelusi naivi si plin de zel ii sugestionam ani de zile la rand ? E imposibil ca prin repetarea la nesfarsit sa prostim cateva sute sau mii de imbecili care mai apoi sa gandeasca despre tine EXACT ce vrem noi, micul grup de conspiratori. Sigur vom gasi si naivi care sa creda sincer ca ce fac ei mai apoi este bun si spre binele barbatilor, potentiali victime ale curvei si hoatei care prezentam noi ca esti. Ce zici, cu ce iti seamana o astfel de actiune ? Va recunoasteti fiecare dintre acesti acoliti ai grupului de penibili conspiratori si dezvaluitori ce se rotesc in jurul penibilei si mincinoasei posedate cecilia tiz si ai celor se sunt in spatele ei ?

Quote:
Quote:
"EL este ELIBERAT de ORICE."

Da' de unde! Ii plac banii, banii adusi de femei, in special, si nu e singurul. Ce mare scofala? Niciuna, daca ar recunoaste ca asa este.

Unuia care ii plac banii ar trai in lux, ar manca la restaurante scumpe, s-ar plimba prin toate zonele turistice ale planetei etc. Grig manca adeseori mancare rece din borcane, castroane, sticle si ii primea sa vorbeasca cu el de cursanti timp de 2-3 zile la rand, fara sa doarma o clipa. Locuia intr-un apartament plin doldora de carti de cu greu treceai pe holuri sau in camere, mergea cu o masina veche second hand etc etc. Sustine si intretine GRATIS mai multe locuinte de yoghini – ashramuri – , ajuta GRATIS cu sfaturi si tratamente fizice cu plantute si chiar cu ajutoare energetice subtile paranormale la distanta mii de yoghini, rudele sau prietenii acestora care i-au cerut ajutorul fie direct fie prin intermediului unui cursant MISA. Biserica primeste ajutoare de la stat, dar totusi in mare parte fiecare biserica sau manastire isi chiverniseste singura agoniseala sau nevoiile. Ce e rau in asta ? Nu la fel face si MISA ? In schimb masoneria primeste bani de la stat odata cu ordonanta data de Adrian Nastase.
Ca si concluzie, ce face aceasta cecilia tiz, aka maha cutra cu coarne, aka userul yohinita si grupul lor miniscul de detractori nu este decat o forma mascata de denigrare si deturnare a atentiei oamenilor de la beneficiile fizice si spirituale pe care le aduce scoala de yoga MISA si dl. Bivolaru. Toate mascarada lor, toate asa zisele dovezi sau dialoguri generate sau inventate de ei, tot acest furt de informatii de la cursuri, sau chiar duplicarea informatiilor site-ului yogaesoteric nu arata decat caracterul meschin si satanic al acestei adunaturi de indivizi si a celor ce stau in spatele lor si actiunilor lor. Cu toate ca au si ei rostul si rolul lor in aceasta grandioasa scena cosmica, vai de ei si de sufletul lor. Dumnezeu sa-i ierte, caci acestia nu stiu ce fac.

Intradevar, acum chiar ca acest topic nu-si mai are rostul si poate fi inchis. Multumim de intelegere si ne cerem scuze ca indirect murdarim rezonanta subtila a acestui forum cu astfel de discutii si indivizi.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> Școli și orientări spirituale contemporane si Anunturi cu tematica ezoterica si grupuri spirituale, Școli și grupări spirituale din România -> MISA - Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut, Invățătura spirituală prezentată în cadrul MISA
   -> Dialog MISA, "Dialog" cu cârcotașii
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 12 of 13  [ 130 Posts ]
 

Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next
Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !