Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 15:50
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
MEDITAȚII și CONJUNCTURI ASTROLOGICE BENEFICE din luna IUNIE 2010


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar

Acustic is offline

Joined: 30 May 2007
Member: #229
Posts: 1062
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
MEDITAȚII și CONJUNCTURI ASTROLOGICE BENEFICE din luna IUNIE 2010
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 24.6.2010, 15:14 View PostDownload Post

MEDITAȚII și CONJUNCTURI ASTROLOGICE BENEFICE din luna IUNIE 2010


Motto: "Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proști se ridică imediat și merg indiferenți mai departe"

ATENȚIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată niște daruri ascunse ce ne sunt oferite de
DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeți și să savurați, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANȚELOR OCULTE ASTRALE. Prin
focalizarea fermă și continuă a atenției asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar și profund
MISTERUL MOMENTULUI PREZENT
Profesor yoga Gregorian Bivolaru


Marți, 1 iunie, între orele 13.00-13.45 - ZIUA COPILULUI: meditație de comuniune cu STAREA DE CANDOARE A COPILULUI CE EXISTĂ ÎN FIECARE DINTRE NOI.

Sâmbătă, 5 iunie, de la ora 21.15 - MEDITAȚIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAȚIEI DIVINE realizată la unison în toată țara.

Miercuri, 9 iunie, între orele 2.00-2.45 - Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în trigon cu Saturn. Efecte: Acest aspect conferă trezirea perspicacității, a spiritului de observație, face să apară starea de înțelepciune și facilitează apariția unor idei inspirate, geniale. Acest aspect face posibilă maturizarea interioară prin înțelegerea corectă și profundă a responsabilităților pe care le avem și trezește altruismul. Facilitează atingerea stării de liniște interioară și calm profund la nivel mental. Permite eliminarea rapidă și definitivă a stărilor de împrăștiere mentală, amplifică puterea de concentrare, conferă o gândire practică, obiectivitate, punctualitate.

Joi, 10 iunie, între orele 13.10-13.50 - Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Uranus. Efecte:Facilitează amplificarea stării de releu divin, trezește inspirația și originalitatea. Conferă posibilitatea de a ne depăși cu ușurință rigiditatea și prejudecățile limitatoare, reprezentând o șansă spre a ne dezvolta curajul și inițiativa, orientate către realizarea unor scopuri profund transformatoare și benefice. Conferă pasionalitate rafinată și spontaneitate. Trezește și amplifică în ființă dinamismul binefăcător, facilitează angrenarea inițiativelor inovatoare, trezește și dinamizează capacitatea de a acționa rapid și eficient, trezește și dinamizează îndrăzneala și inteligența.

Joi, 10 iunie, între orele 16.25-17.10 - Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Jupiter. Efecte: Facilitează exprimarea clară a trăirilor binefăcătoare și a emoțiilor afective, amplifică răbdarea, perseverența și continuitatea în exprimarea sentimentelor pure și elevate. Trezește capacitatea de cunoaștere profundă, trezește și amplifică respectul față de ceilalți, simțul practic în relațiile interumane. Favorizează colaborarea rodnică și armonioasă cu celelalte ființe, atât în sfera materială cât și în cea spirituală. Trezește aspirația către cunoașterea spirituală, dinamizează discernământul și capacitățile mentale superioare. Este un moment tainic favorabil pentru a descoperi adevărul spiritual, pentru a ne debarasa printr-o stare de detașare lucidă de teatralitate precum și de personalitățile noastre false. Facilitează apariția stării de expansiune mentală, permite comunicarea pe o cale paranormală cu ființele foarte evoluate spiritual, ușurează intuirea și înțelegerea profundă a legilor spirituale.

Joi, 10 iunie/Vineri, 11 iunie - SHIVARATRI. Între orele 23.30-1.00: meditație de comuniune cu SHIVA.

Sâmbătă, 12 iunie, între orele 18.05-18.50 - Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în sextil cu Saturn. Efecte:Acest aspect trezește o stare de maturitate spirituală în sfera afectivă, dinamizează impulsul de manifestare a sentimentelor. Conduce la depășirea superficialității și facilitează controlul asupra pasiunilor inferioare. Face să se trezească în ființă respectul de sine și fidelitatea în relațiile de iubire. Favorizează trezirea și amplificarea stării de abnegație. Energia tainică a acestui aspect trezește puterea de a percepe în mod spontan frumusețea interioară si facilitează atingerea stării de maturitate afectivă, trezește responsabilitatea emoțională. Face să apară o stare inefabilă de echilibru între nevoia de exteriorizare și nevoia de interiorizare, generează o stare de armonie între sfera materială și cea spirituală.

Sâmbătă, 12 iunie, de la ora 21.15 - MEDITAȚIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAȚIEI DIVINE realizată la unison în toată țara.

Luni, 14 iunie, între orele 20.05-20.50 - Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în trigon cu Uranus. Efecte: Trezește în ființă aspirația intensă către o stare de libertate interioară, facilitează apariția unei stări de detașare, face posibilă desprinderea de ideile preconcepute, prostești, referitoare la relația de cuplu. Ajută la armonizarea relațiilor de cuplu. Amplifică starea de abandon altruist prin iubire și face posibilă desprinderea atât de felurite vicii, posesivități, atașamente, cât și de obiceiurile rele care ne blochează și ne limitează transformarea spirituală. Face să apară inventivitatea, creativitatea superioară și spontaneitatea în relațiile amoroase, declanșează rezolvări surprinzătoare, benefice, ale unor situații conflictuale.

Luni, 14 iunie, de la ora 21.00 - Începe a șaptea etapă a TAPAS-ului pentru arderea KARMA-ei prin metoda milenară a postului cu apă, varianta de 49 zile de post, 7 etape a câte 7 zile de post o etapă - post cu apă pentru arderea KARMA-ei la nivelul centrului de forță AJNA CHAKRA. Perioada postului cu apă de 7 zile (14-21 iunie 2010). Postul începe luni, 14 iunie, la ora 21.00. Între orele 21.00-21.10 se va face consacrarea către DUMNEZEU TATĂL, dăruindu-i în mod total și necondiționat toate fructele acestui post cu apă de 7 zile pentru arderea KARMA-ei. În intervalul orar 21.10-21.20: meditație de raportare la ghidul nostru spiritual, Grieg.

Marți, 15 iunie, între orele 10.55-11.40 - Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în trigon cu Jupiter. Efecte: Trezește și amplifică în ființă generozitatea, toleranța, blândețea, optimismul, face să apară în universul nostru lăuntric trăirea intensă și plenară a stării de fericire fără obiect. Favorizează îmbunătățirea stării de sănătate, face să apară o stare inefabilă de integrare armonioasă în sfera socială, favorizează succesul în planul material. Facilitează intrarea în comuniune telepatică empatică profundă cu spiritele naturii și cu ghizii spirituali din lumile paradisiace subtile care există în universul astral. Trezește și amplifică starea de armonie și de elevare spirituală, face totodată posibilă o stare de comuniune spirituală profundă cu Ghidul Spiritual din lumea fizică. Face să apară o stare de expansiune afectivă euforică și favorizează abundența.

Miercuri, 16 iunie/Joi, 17 iunie, începând cu ora 24:00 - ÎNTÂLNIREA COMUNĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA și a LECTORILOR DE AYURVEDA, la sala Pipera 1. Program administrativ: între orele 22:00-24:00.
ÎNTÂLNIREA LECTORILOR DE AYURVEDA va avea loc de la ora 22:00, la sala Pipera 1.
Vineri, 18 iunie, de la ora 21.00 - Începe a șaptea etapă a TAPAS-ului pentru arderea KARMA-ei prin metoda milenară a postului cu apă, varianta de 21 de zile de post, 7 etape a câte 3 zile de post o etapă - post cu apă pentru arderea KARMA-ei la nivelul centrului de forță AJNA CHAKRA. Perioada postului cu apă de 3 zile (18-21 iunie 2010). Postul începe vineri, 18 iunie 2010, la ora 21.00. Între orele 21.00-21.10 se va face consacrarea către DUMNEZEU TATĂL, dăruindu-i în mod total și necondiționat toate fructele acestui post cu apă de 3 zile pentru arderea karma-ei. În intervalul orar 21.10-21.20: meditație de raportare la ghidul nostru spiritual, Grieg.

Sâmbătă, 19 iunie, de la ora 21.15 - MEDITAȚIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAȚIEI DIVINE realizată la unison în toată țara.  

Sâmbătă, 19 iunie/Duminică, 20 iunie, între orele 1.30-9.30 - Exemplificare spirituală extraordinară care va fi oferită cu ocazia zilei Marii Puteri Cosmice MATANGI.

Duminică, 20 iunie, între orele 3.05-3.50 - Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în trigon cu Neptun. Efecte: Trezește și dinamizează intuiția și imaginația creatoare, amplifică senzualitatea rafinată și simțul artistic. Face să se trezească capacitatea de clarviziune și inspirația.

Duminică, 20 iunie - Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAȚIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT.

Luni, 21 iunie: Soarele intră în zodia RAC. Între orele 14.00-15.15 - Meditație de comuniune intensă, profundă și tainică pentru a intra în stare de rezonanță ocultă cu momentul SOLSTIȚIULUI DE VARĂ. Momentul de maxim al solstițiului de vară este luni, 21 iunie, la ora 14.28.

Luni , 21 iunie , la ora 21.00 - Terminarea celei de a șaptea etape a TAPAS-ului pentru arderea KARMA-ei prin metoda milenară a postului cu apă, pentru ambele variante de post (7 zile, respectiv 3 zile de post). Între orele 21.00-21.10 se va realiza meditație de recunoștință față de DUMNEZEU TATĂL.

Joi, 24 iunie - TRIPURA SUNDARI. Momentul de maxim benefic: ora 10.00. Perioada favorabilă de angrenare în jocuri amoroase în cuplu cu iubire, continență și transfigurare este între orele 1.00 și 19.00. Meditația specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică TRIPURA SUNDARI se realizează între orele 9.45-10.30.

Joi 24 iunie, între orele 15.00-15.45 - Meditație de comuniune intensă și profundă cu SFÂNTUL IOAN BOTEZĂTORUL.

Joi, 24 iunie, între orele 21.15-22.00 - Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în trigon cu Neptun. Efecte: Trezește capacitățile telepatice, intuitive și pe cele de vizualizare creatoare, dinamizează capacitățile premonitorii, facilitează trezirea capacităților de vindecare prin pase biomagnetice.

Joi, 24 iunie - SÂNZIENELE. Între orele 22.00-23.15 - Meditație intensă și profundă de comuniune spirituală empatică cu SÂNZIENELE (FEELE) (pentru a favoriza această comunicare tainică se recomandă, cu 3 ore înainte de aceasta, să se administreze sublingual 5 grame din planta Drăgaica sau Sânziene, măcinată fin). Pentru a facilita intrarea în STARE DE REZONANȚĂ OCULTĂ CU LUMEA TAINICĂ A SÂNZIENELOR sugerăm ca această meditație să se realizeze anul acesta în natură (cel mai bine într-o pădure liniștită sau într-o poieniță) sau la oraș, într-un parc în care sunt copaci și multă verdeață. Facultativ înainte de această exemplificare se va putea face o ofrandă de lumină cu 7 lumânări ce vor fi consacrate atunci SÂNZIENELOR și li se vor face 7 binecuvântări. Atunci când această meditație se va face într-o pădure, se va urmări să fie evocate într-un mod afectuos SÂNZIENELE (FEELE) și vom urmări să le percepem ca fiind niște făpturi feminine frumoase, pure, afectuoase și radiind de o candoare specifică. În final le putem ruga să ne inspire în existența noastră de zi cu zi și să ne ajute să ne trezim intuiția și să ne asiste în descoperirea tainelor naturii vegetale.

Sâmbătă, 26 iunie - LUNA PLINĂ. Perioada de influență nefastă a LUNII PLINE începe vineri, 25 iunie, la ora 20.30 și se încheie duminică, 27 iunie, la ora 8.30. Momentul de maximă influență nefastă a LUNII PLINE este sâmbătă, 26 iunie, la ora 14.30.

Sâmbătă, 26 iunie - SPIRALĂ YANG urmată de INDUCȚIA STĂRII DE ELIBERARE PRIN MIRACOL DIVIN. Intrarea în șirurile zodiacale se va face între orele 17:30-18:00. Formarea spiralei se va realiza între orele 18:00-19:00. Spirala va începe la ora 19:00.

Luni, 28 iunie, între orele 14.50-15.35 - Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în conjuncție cu Mercur. Efecte: Trezește și dinamizează o stare armonioasă de solaritate, spiritul de inițiativă, starea detașată de competitivitate, claritatea în gândire, simțul practic, eficiența în acțiunile benefice de natură practică, ingeniozitatea. Totodată, acest aspect amplifică memoria și puterea intelectului; facilitează manifestarea capacităților oratorice. El face să se manifeste din plin curajul și ne susține să ducem la bun sfârșit acțiunile benefice pe care le realizăm. Tot atunci se amplifică unele procese de purificare la nivelul plexului solar și este susținută aspirația armonioasă de autodepășire, cât și cea de afirmare lucidă și detașată. Este facilitată apariția unei stări de armonie între sfera mentală și sfera vitală a ființei și trezește creativitatea. Acest aspect face să crească fermitatea în ceea ce privește exprimarea ideilor benefice. Îmbunătățește atenția și puterea de conștientizare. Este un moment favorabil pentru împărtășirea plină de responsabilitate a cunoștințelor spirituale acumulate și pentru studiul rodnic al lucrărilor spirituale. Generează un fenomen pregnant de solarizare în sfera mentală a ființei. Este un moment favorabil pentru detașarea de ideile obsesive.

Marți, 29 iunie, între orele 13.30-14.15 - Meditație de comuniune spirituală cu SFINȚII APOSTOLI PETRU și PAVEL.


sursa: yogaesoteric
iunie 2010
Back to top See my Info Personal Gallery of Acustic
Display posts from previous:   
   Board Index -> Școli și orientări spirituale contemporane si Anunturi cu tematica ezoterica si grupuri spirituale, Școli și grupări spirituale din România -> MISA - Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut, Invățătura spirituală prezentată în cadrul MISA
   -> Prezentari texte, Anunturi
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !