Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 20:27
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
1%
Milenar
Milenar

1% is offline

Joined: 31 Aug 2006
Member: #83
Posts: 1069
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
INTRODUCERE ÎN CUNOAȘTEREA SPIRITUALĂ
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 2.1.2011, 16:58 View PostDownload Post

INTRODUCERE ÎN CUNOAȘTEREA SPIRITUALĂ

Vreau să le dau oamenilor o învățătură ușor de înțeles. Dacă sunt încă cu totul lipsiți de cunoaștere și vor să primească o explicație adevărată, îi lămuresc la modul cel mai simplu. - Vă puteți da seama că EU nu am creat oamenii așa cum sunt, căci oamenii au multe lipsuri. Dacă vă gândiți la aceasta, vi se va părea îndoielnic ca o ființă cu desăvârșire perfectă, pe care o numiți DUMNEZEU, să fi creat o omenire atât de imperfectă. - însă fiindcă voi nu v-ați putut crea pe voi înșivă, nici toată creația ce se vede, toate acestea trebuie să fie opera unei "puteri" - iar vouă vi se cere credința în ea.

Trebuie să existe un DUMNEZEU, un creator a tot ceea ce vedeți, care v-a creat și pe voi. Acest creator este perfect. Puteți găsi multe dovezi în viața pământească pentru aceasta. El v-a creat deci pe voi, oamenii, însă nu în starea în care vă aflați acum. El v-a dat ființă într-o stare de deplină perfecțiune. Sunteți produsul unei puteri creatoare de cel mai înalt grad de perfecțiune, care, ca și voi, e o ființă capabilă de gândire, însă e cu desăvârșire perfectă. Ați fost deci creați perfecți. Dar nu ați rămas în stare de perfecțiune pentru că aveați voința liberă, care putea să evolueze în orice direcție și putea deci să-și și lepede perfecțiunea și să se transforme în opusul ei.

Și asta ați făcut! - Ați părăsit CASA TATĂLUI vostru, v-ați îndepărtat de MINE, DUMNEZEUL și CREATORUL vostru. Ați refuzat dragostea MEA părintească și prin aceasta a-ți devenit făpturi nefericite, căci fericirea ține de dragostea MEA nemărginită.

Însă dragostea MEA nesfârșită vă urmează și în adâncimile spre care v-ați îndreptat din liberă voința. - Dragostea MEA dorește să obțină întoarcerea voastră la MINE și de aceea nu vă lasă în starea nefericită în care vă aflați ci vă ajută să vă ridicați din nou din adâncimi, vă ajută să vă întoarceți din împărăția întunericului în împărăția luminii și să vă recâștigați fericirea de odinioară. Căci dragostea MEA vrea mereu să dăruiască fericire și de aceea nu se lasă până nu parcurgeți în întregime drumul reîntoarcerii la MINE.

Iar existența voastră ca oameni pe pământ e o foarte scurtă stație a acestui drum de reîntoarcere. Sunteți dotați cu rațiune, dispuneți de o voință liberă și judecată; puteți gând, simți, voi și acționa ca atare. Dacă gândirea și voința vă sunt corecte, atunci ele sunt mereu pătrunse de dragoste. Atunci dragostea e cea care vă determină gândirea și voința, căci voința orientată corect îmi permite s-o îndemn la activitate pornită din dragoste. Activitatea izvorâtă din dragoste înseamnă apropierea de MINE, care sunt "veșnica dragoste", înseamnă retransformarea ființei voastre întoarse pe dos în ființă originară, care a luat cândva naștere din MINE în stare de deplină perfecțiune.

Deci voi oamenii aveți pe pământ o singură datorie și anume să trăiți în dragoste. Cu aceasta vă îndepliniți scopul vieții pământești, de a vă reuni cu "veșnica dragoste", astfel ca ea să vă poată dărui din nou nespus de multă fericire, pentru a fi fericiți ca la început, în scopul acesta veți fi învățați de MINE însumi prin glasul conștiinței, prin glasul Spiritului, care mocnește ca scânteie în inima fiecărui om și care trebuie doar aprinsă prin fapte izvorâte din dragoste. Odată aprinsă, aceasta vă spune tot ce trebuie și ce nu trebuie să faceți și vă îndeamnă mereu la noi fapte ale dragostei.

Dragostea este substanța originară a ființei voastre. Dacă vreți să deveniți perfecți și să rămâneți în aceasta stare, dragostea trebuie să vă umple în întregime. Neglijând dragostea rămâneți imperfecți, fiind o generație așa cum o puteți vedea acum în lume: oameni fără dragoste, înfumurați, egoiști, care se gândesc numai la ei înșiși și niciodată nu se îngrijesc de semenii lor care trăiesc în mizerie.

Lipsa dragostei înseamnă și lipsa fericirii, înseamnă întunericul spiritului, lipsa cunoașterii, slăbiciune și lipsă de Libertate. Căci omul nu MĂ recunoaște nici pe MINE, DUMNEZEUL și CREATORUL său și atunci nici nu pornește pe drumul care duce la MINE. Deși numai restabilirea unității cu MINE poate să-l facă din nou fericit.

Vă aflați pe pământ cu scopul acestei contopiri cu MINE. Trebuie să atingeți din nou perfecțiunea la care ați renunțat cândva de bunăvoie. Trebuie să vă retransformați ființa în dragoste substanța voastră originară - și prin această transformare să vă uniți din nou cu MINE. Atunci voi înșivă puteți dărui și primi fără îngrădire dragoste, intrați în viața adevărată, veșnică. Ați devenit perfecți și sunteți prin urmare nespus de fericiți. Amin.

B.D. Nr. 6.11.1961
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
Back to top See my Info
1%
Milenar
Milenar

1% is offline

Joined: 31 Aug 2006
Member: #83
Posts: 1069
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
IMPORTANȚA CUNOAȘTERII
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 2.1.2011, 17:06 View PostDownload Post

IMPORTANȚA CUNOAȘTERII

Mereu vă voi vorbi vouă, copiilor MEI, pentru că știu că aveți nevoie de cuvintele MELE, ca să vă dea puteri pentru drumul vieții. Să știți mereu că EU sunt prezent îndată ce un gând al vostru se îndreaptă către MINE, îndată ce doriți să fiți în legătură cu MINE. Iar dacă EU sunt prezent, și puterea MEA vă pătrunde.

Sufletul vostru are nevoie de această putere pentru a se maturiza și de aceea progresați mereu când MĂ lăsați să vă vorbesc. Atunci lumina care vă pătrunde e tot mai strălucitoare - ceea ce înseamnă o cunoaștere crescândă, din ce în ce mai profundă, înseamnă claritate în gândire și o voință bine orientată. Cuvintele MELE garantează acestea, căci lucrează în voi puterea care vine de la MINE și se manifestă prin înțelepciune crescândă.

Voi oamenii, trebuie să doriți cu toții lumina, trebuie să căutați să fugiți de întunericul spiritului și să cereți cunoaștere spirituală. Cât de neștiutori vă începeți viața pe pământ! Și chiar dacă mintea își începe activitatea - puteți pătrunde oare cu ea în domeniul spiritual? Rămâne beznă deasă în voi și toate noțiunile spirituale vă sunt nedezlegate și neclare, atât timp cât nu simțiți nevoia să primiți lămuriri asupra lor. Și în răstimpul acesta nu cunoașteți care este scopul vieții pământești, sunteți morți din punct de vedere spiritual, cu toate că - pământește - trăiți.

Cum vă puteți mulțumi cu lipsa oricăror cunoștințe despre cauza și scopul vieții voastre pământești? Vă mulțumiți numai cu viața fără lumina și cu țelurile pământești? Fără lumina nu sunteți fericiți. Voi înșivă trebuie să vă dați seama de insuficiența acestei stări, și să vă străduiți apoi spre lumina. De-abia după aceea vi se schimbă starea interioară și vă simțiți fericiți când vă sunt dezvăluite cunoștințe care vă lămuresc asupra scopului vieții pământești.

Trebuie să doriți o astfel de lumină și de aceea fiți atenți la cuvintele MELE. Dacă nu puteți încă să MĂ auziți direct, vă vorbesc prin solii MEI. Căutați să vă îmbogățiți cunoștințele spirituale. Aceste cunoștințe sunt lumina care vă lipsește când vă începeți viața ca oameni.

Ea însă poate fi aprinsă și atunci luminează clar în inimile voastre.

Căci Spiritul MEU transmite lumina micii scântei de dragoste care se află în voi ca parte din MINE și pe care voi trebuie s-o aprindeți trăind în dragoste. Deci, indiscutabil, dragostea vă dă înțelepciune și viața trăită în dragoste are ca efect obținerea cunoașterii profunde, căci lumina înțelepciunii izvorăște din focul dragostei.

Starea spirituală trebuie să vi se lumineze. Întunericul spiritual trebuie să dispară și trebuie să fiți capabili de înțelegerea legăturilor dintre lucruri. Trebuie să MĂ înțelegeți pe MINE, cât și guvernarea și activitatea MEA. Atunci veți putea da voi înșivă lămuriri, pentru că lucrez deja EU însumi în voi, deci gândiți, acționați și vorbiți după voința MEA.

Măsura cunoașterii determină gradul de maturitate al sufletului. Căci EU nu vă dau cunoștințe moarte, care vă sunt predate școlărește, ci vă dau cunoașterea vie, și numai aceasta din urmă trebuie să înțelegeți prin cunoaștere. Vă dau înțelepciunea care izvorăște din MINE, DUMNEZEUL vostru și care nu poate fi dobândită altfel decât prin dragoste. Căci ea nu poate ajunge pe pământ altfel decât prin activitatea Spiritului - și nu poate fi percepută decât de o inimă care, fiindcă e plină de dragoste, permite s-o pătrundă strălucirea luminii.

Cunoașterea o dă numai dragostea și numai dragostea o înțelege în timp ce aceleași cunoștințe rămân moarte pentru cel care nu are dragoste.

Străduiți-vă cu toții ca și în voi să se aprindă lumina cunoașterii căci de-abia atunci vă apropiați din nou de starea luminii pure care v-a făcut fericiți la începuturi, și pe care trebuie s-o redobândiți pentru a fi din nou. Amin.

B.D 8205 24.10.1961
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
Back to top See my Info
1%
Milenar
Milenar

1% is offline

Joined: 31 Aug 2006
Member: #83
Posts: 1069
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
DEOSEBIREA DINTRE CUNOȘTINȚELE ÎNVĂȚATE ȘI CUNOAȘTEREA VIE
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 2.1.2011, 17:13 View PostDownload Post

DEOSEBIREA DINTRE CUNOȘTINȚELE ÎNVĂȚATE ȘI CUNOAȘTEREA VIE

Gradul cunoașterii corespunde gradului de maturitate al sufletului vostru. Nu trebuie să confundați faptul de a ști cu faptul de a cunoaște. Pentru a ști ceva, vă folosiți de intelectul vostru. Puteți ajunge și pe aceasta cale la adevăr, dacă preluați cunoștințele de la cei care au ajuns deja la cunoașterea vie - la voi însă acestea încă nu sunt cunoaștere vie. De-abia când v-ați sporit dragostea până la un anumit nivel, puteți pătrunde în adevărata "cunoaștere". Atunci ea prinde viață, vă mijlocește lumină lăuntrică și prin aceasta vă redobândiți starea la care ați renunțat de bunăvoie schimbând lumina pe întuneric - pierzând prin aceasta orice lumina și cunoaștere. Deci nu e de ajuns să aveți cunoștințe dobândite școlărește despre MINE și Ființa MEA, despre menirea vieții omenești și despre planul MEU de mântuire pentru readucerea Ființelor spirituale căzute.

Căci toate acestea nu le puteți înțelege până nu dați dovadă de acea măsură a dragostei care vă garantează lumina lăuntrică, activitatea Spiritului MEU în voi. Cunoașterea vie este un semn că însușirile divine, care zăceau îngropate în voi cat timp erați lipsiți de dragoste, ies din nou la iveală. Cunoașterea este lumina și trebuie s-o redobândiți ca să fiți din nou fericiți.

Aceasta presupune ca voi înșivă să doriți lumina în timpul vieții voastre pământești. Căci e posibil să duceți o viață în dragoste fără a simți nevoia cunoașterii. Atunci însă lumina cunoașterii vă inundă dintr-o dată, când, dezbrăcându-vă de trupul pământesc, intrați în tărâmul de dincolo.

Un om treaz în spirit știe să deosebească știința de cunoaștere. Cunoașterea rațională nu o consideră egală cu cunoașterea vie și știe de asemenea că adevărata cunoaștere necesită și un înalt nivel de dragoste. Toate acestea arată că voi oamenii trebuie să vă socotiți fericiți când prin dragoste sunteți introduși în cunoașterea profundă, ajungând prin aceasta la înțelegere. Căci aceasta înseamnă de la regăsirea stării în care va aflați la începuturi, când erați pătrunși de lumină și dragoste, când încă nu căzuserăți pradă întunericului, întuneric în care vă aflați ca oameni câtă vreme nu sunteți încă maturi, adică nu v-ați trezit încă din punct de vedere spiritual.

Niciodată nu-i pot face fericiți pe oameni prin lumina cunoașterii dacă ei nu îndeplinesc condiția care permite Spiritul MEU să lucreze în ei. Căci Spiritul MEU, fiind parte din MINE însumi, este cel care vă mijlocește aceasta cunoaștere, care vă dezvăluie cunoștințe pe înțelesul vostru. Aceste cunoștințe vă fac fericiți, fac să vi se lumineze starea spirituală, vă fac să înțelegeți cu claritate toate corelațiile, putând fi considerate pe bună dreptate dovada unei maturități sufletești avansate.

Adevărata cunoaștere aduce mereu fericirea. Ea nu trebuie confundată cu grămada, cunoștințelor acumulate de oameni fără a le fi înțeles, dat fiindcă Spiritul MEU încă nu a putut lucra în ei - deși din punct de vedere intelectual ei și-au însușit aceste cunoștințe. Acestea rămân cunoștințe, moarte, lipsite de valoare, în ce privește maturizarea sufletului. Feriți-vă, să vă însușiți cunoștințe în acest fel, căci trebuie să duceți mai întâi o viață în dragoste, pentru ca aceste cunoștințe să devină vii.

Dragostea e necesară pentru că ea trezește spiritul la viață, iar acesta aprinde apoi în om adevărata lumină. De-abia acum cunoașterea devine înțelegere, de-abia acum atinge sufletul acel grad de maturitate care face să dispară întunericul spiritual. De-abia acum poate fi vorba de o lumină care iluminează omul pe dinăuntru și îi dă cunoștințe clare despre toate procesele spirituale, despre începutul și scopul final a tot ceea ce este, și despre sensul și scopul vieții omenești pe pământ.

Îndată ce omul a dobândit această cunoaștere, în-dată ce e în stare să înțeleagă el însuși totul, îmi înțelege și Ființa și are deplină înțelegere pentru veșnicul MEU plan de mântuire. Căci acum își dă deja seama de corelații, totul îi apare clar și limpede. Nu mai are alt scop decât acela de a-și redobândi starea de la început, când a fost fericit. Acum se străduiește cu întregul său cuget să se unească din nou cu MINE, tinde într-acolo de unde a pornit. Amin.

B.D. Nr. 7816 4.2.1961
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
Back to top See my Info
1%
Milenar
Milenar

1% is offline

Joined: 31 Aug 2006
Member: #83
Posts: 1069
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
NOȚIUNEA CORECTĂ DE DUMNEZEU
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 2.1.2011, 17:19 View PostDownload Post

NOȚIUNEA CORECTĂ DE DUMNEZEU

Prin Spiritul MEU vi se dezvăluie că nu există decât un singur DUMNEZEU - și că EU, DUMNEZEUL vostru M-am manifestat în Iisus Hristos, fiindcă EU sunt Spirit. Ființele create de MINE nu mă puteau vedea ca ființa delimitată, însă în Iisus Hristos am devenit un DUMNEZEU vizibil pentru toate făpturile MELE. Astfel nu puteți vorbi pe de o parte de Iisus Hristos și de TATĂL pe de altă parte, căci Eu sunt unul cu EL. Când vorbiți deci de Iisus Hristos vorbiți de MINE, DUMNEZEUL și CREATORUL vostru, TATĂL vostru din veșnicie.

Spiritul MEU era deja în micuțul Iisus și imediat după nașterea LUI am făptuit lucruri deosebite, pentru a da de veste oamenilor din jurul Lui că în acest copil se află Spiritul MEU. (Vezi Copilăria lui Iisus) Omul Iisus și-a dat viața pe cruce - însă trupul său, fiind spiritualizat, a înviat din morți - căci toate substanțele lui se uniseră cu MINE, Spiritul MEU pătrunsese trupul și sufletul, nu mai era, deci, nimic omenesc în el.

Cel care a înviat din morți a treia zi am fost EU însumi - Spiritul TATĂ dintotdeauna - DUMNEZEUL pe care ființele au dorit să-L vadă și care s-a manifestat acum sub forma lui Iisus Hristos. Acum Iisus Hristos este DUMNEZEUL vostru, căci EU sunt spirit, am devenit numai vizibil sub forma lui Iisus Hristos tuturor ființelor MELE. NU vă puteți face altă imagine despre MINE decât cea a Mântuitorului divin Iisus Hristos.

Și dacă vreți să MĂ chemați, dacă vreți să luați legătura cu MINE, atunci trebuie să vă adresați lui Iisus Hristos. Cu EL trebuie să purtați dialog, pe EL trebuie să-L recunoașteți ca TATĂL vostru de la începuturi. Atunci aveți o concepție corectă despre DUMNEZEU. N-aveți însă o concepție corectă dacă vă rugați la MINE separat ca "Dumnezeu" și separat la Iisus Hristos ca "Fiul lui DUMNEZEU".

În omul Iisus a sălășluit un suflet care a fost "fiul" MEU - o ființă ieșită din MINE, întru totul perfectă, care, atunci când a avut loc marea cădere a spiritelor, a rămas cu MINE.

Acest "fiu al lui DUMNEZEU" MI-a făcut posibil să MĂ întrupez în înveliș omenesc, astfel că a putut avea loc unificarea totală a Spiritului TATĂ existând din veșnicie cu Iisus Hristos. După aceea n-au mai existat separat doua ființe, ci doar un singur DUMNEZEU. Căci spiritul dumnezeiesc, Ființa MEA originară a pătruns întregul înveliș omenesc, spiritualizăndu-l totodată.

Prin urmare era în întregime Spirit dumnezeiesc, era acel Spirit care iluminează întregul infinit, care s-a manifestat doar într-o formă vizibilă pentru oameni, pentru ca aceștia să-și poată face o imagine despre ființa LUI, pentru a se putea uni cu EA. Căci ceea ce a dus la căderea spiritelor a fost despărțirea lor de bunăvoie de MINE din cauză că nu au putut să MĂ vadă.

În acest fel le-am creat din nou posibilitatea de a se uni cu MINE, făcându-MĂ vizibil pentru ele prin Iisus Hristos. Niciodată, deci, să nu MĂ despărțiți pe "MINE" de "Iisus Hristos" - căci EL și cu MINE suntem unul și cine îl cheamă pe EL, Mă cheamă pe MINE însumi, care sunt și am fost dintotdeauna și voi fi în vecii vecilor. Amin.

B.D. Nr. 750 21.1.1939
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
Back to top See my Info
1%
Milenar
Milenar

1% is offline

Joined: 31 Aug 2006
Member: #83
Posts: 1069
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
EU SUNT ÎNCEPUTUL TUTUROR LUCRURILOR!
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 2.1.2011, 17:26 View PostDownload Post

EU SUNT ÎNCEPUTUL TUTUROR LUCRURILOR!

Eu sunt începutul tuturor lucrurilor. - Țineți seama de aceasta când vă apare o cât de mică îndoială în ce privește crearea a tot ceea ce vedeți în jur și deasupra. Dacă am suficientă putere pentru a da viață din MINE la orice ființă, ce putere ar putea opune voinței MELE creatoare o voință distructivă la fel de mare? Ar trebui să existe un al doilea dumnezeu, care să-și manifeste puterea împotriva lucrării MELE.

Cel care și-L imaginează pe DUMNEZEU ca pe o ființă imperfectă, poate într-adevăr să-i mai alăture câțiva dumnezei, dar atunci încă n-are o concepție corectă despre adevăratul DUMNEZEU, care a creat și guvernează totul. Cine vrea să MĂ cunoască, trebuie să creadă, și, ca făptură creată, să MI se supună MIE, CREATORULUI și atunci i se va da lumină și în această lumină MĂ va vedea pe MINE ca stăpân al universului . Atunci va înțelege că nici o forță potrivnică nu poate să MI se opună, distrugând acolo unde EU creez.

Liberei voințe a omului îi este dată doar transformarea materială a suprafeței pământului, pentru a-și manifesta nevoia de a crea, pe care de asemenea i-am sădit-o în inimă. El poate să acționeze după cum crede de cuviință, este însă mereu nevoit să-și recunoască neajunsurile, fiind, mereu dependent de atotputernicia CREATORULUI și de forțele naturii, cărora nu li se poate opune din proprie voință.

Nimic nu este mai de înțeles decât dorința de a cunoaște în profunzime CREATORUL atotputernic, însă nimic nu este mai imposibil. Rațiunea omenească nici pe departe nu e suficientă pentru a MĂ cuprinde în toată Ființa MEA originară. Cu atât mai puțin i-ar reuși să MĂ specializeze - adică să introducă Existența și Ființa MEA în vreo formă care să i se pară acceptabilă gândirii omenești.

Aceasta este o încercare fără speranță care niciodată nu poate da un rezultat mulțumitor - afară de cea prin Iisus Hristos. Căci EU am fost - sunt - și voi fi mereu un Spirit de nepătruns, care adăpostește în SINE tot ceea ce este în întregul univers, căruia i se supune toată creația, pentru că a luat naștere din EL, care este începutul și sfârșitul tuturor lucrurilor - SPIRITUL DRAGOSTEI din veșnicie în veșnicie. Amin.

B.D. Nr. 8275 17.9.1962
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
Back to top See my Info
1%
Milenar
Milenar

1% is offline

Joined: 31 Aug 2006
Member: #83
Posts: 1069
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
DUMNEZEU ESTE DE NEPĂTRUNS
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 2.1.2011, 17:32 View PostDownload Post

DUMNEZEU ESTE DE NEPĂTRUNS

Niciodată nu vă va fi posibil vouă, făpturilor MELE, să MĂ cercetați: nici chiar când, ajunși la cea mai deplină perfecțiune, puteți să creați și să lucrați alături de MINE, ca și copii ai MEI. Căci voi sunteți produsul veșnicei MELE puteri creatoare - pe când EU sunt însuși IZVORUL PUTERII, inepuizabil, nelimitat, revărsându-MĂ continuu în infinit. Dar sunt și o ființă, adică un Spirit care gândește cu cea mai deplină înțelepciune și lucrează după voința SA cu dragoste nețărmurită, făcând nespus de fericit tot ceea ce creează. Sunt o ființa gânditoare, care face să apară noi creații. Puterea care izvorăște din MINE nu poate să rămână inactivă pentru că ea este Viață și dă naștere la Viață.

Atunci când voi, făpturile MELE, atingeți din liberă voință cel mai înalt grad de perfecțiune, devenind copii ai MEI, astfel că puteți să creați și să lucrați alături de MINE, pătrundeți și în cea mai profundă înțelepciune. Atunci dispuneți voi înșivă de lumină și putere. Acestea vă fac nespus de fericiți și le puteți folosi nelimitat în mod creator spre fericirea voastră. Puterea se revarsă continuu către voi din veșnicul izvor originar, el însă este și în veci va rămâne de nepătruns pentru voi. Dar cea mai mare fericire e să vă știți mereu alimentați de el. De aceea MĂ veți iubi, iar dragostea voastră față de MINE va crește mereu. Mereu vă va fi dor de MINE și mereu MĂ veți simți în apropierea voastră. Și MĂ veți vedea prin Iisus Hristos.

Și totuși voi rămâne pentru voi o taină: căci ființei create în veci îi va fi imposibil să cerceteze Ființa care există dintotdeauna și va exista în vecii vecilor, căci ea este o scânteie numai din marea de foc a Dragostei MELE. Dar faptul că ea, ființa creată, știe că va fi întotdeauna hrănită de puterea dragostei MELE, că se află în legătură cu MINE și poate să se poarte cu MINE ca un copil cu tatăl său, că poate să-Mi vorbească și să lucreze împreună cu MINE - îi sporește mereu fericirea, și face ca dragostea ei față de MINE să devină tot mai profundă.

Dragostea e fericire. Dragostea e lumină. Dragostea e putere. Dragostea este dumnezeiescul care face ca fiecare ființa să devină ea însăși un dumnezeu, pentru că dragostea dă o perfecțiune tot mai deplină. Și că toate acestea nu au limită e o nebănuită fericire pe care o dăruiesc mereu făpturilor MELE. Acest lucru poate fi înțeles numai în stare de perfecțiune, când ființa creată de MINE s-a îndumnezeit și a devenit copilul MEU. Atunci ea știe ca EU în veci rămân de nepătruns. Totuși se va strădui mereu să se apropie de MINE, căci simte că faptul acesta o face fericită, își află fericirea în dragostea MEA împărtășită. Fapt pe care voi oamenii nu-l înțelegeți încă, pentru că încă nu sunteți perfecți. Totuși trebuie să vă faceți o noțiune despre veșnicie, pe care cândva s-o înțelegeți. Aflați deci, că într-o bună zi această Ființă de o supremă perfecțiune își va atinge scopul și va putea dărui întregii creații o fericire nețărmurită. Aceasta să vă fie un stimulent pentru a vă strădui fără oprire să deveniți desăvârșiți, căci astfel veți fi peste măsură de fericiți.

Cu toate acestea este și va rămâne pentru voi de neînțeles, că EU MĂ aplec atât de mult la voi, făpturile create de MINE, vorbindu-vă. Că veșnic voi rămâne de neatins pentru voi și totuși îmbrățișez cu cea mai mare dragoste fiecare făptură și o ridic spre MINE. Că MĂ străduiesc să vă fac să MĂ înțelegeți, să-Mi înțelegeți Ființa, pentru a vă câștiga dragostea. Căci EU pot să MĂ unesc numai cu dragostea. Deci această legătură a dragostei e necesară pentru ca odată să vă pot face fericiți.

Cea mai desăvârșită Ființă - cel mai mare Spirit al infinitului - însuși veșnicul izvor al puterii și luminii caută legătură cu voi, făpturile create de EA și pentru aceasta vă adresează cuvântul. Se apleacă la cel mai mic, pentru a-l ajuta să se ridice. Iar acest Spirit nu-i nimeni altul decât EU, TATĂL vostru ceresc.

Puteți acum înțelege dragostea MEA? Niciodată această dragoste a MEA nu se va micșora, căci dragostea e nelimitată și caută să dăruiască fericire tuturor făpturilor care au luat cândva ființa din MINE. Amin.

B.D. Nr. 8622 21.9.1963
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
Back to top See my Info
1%
Milenar
Milenar

1% is offline

Joined: 31 Aug 2006
Member: #83
Posts: 1069
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
DUMNEZEU ESTE O FIINȚĂ
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 2.1.2011, 17:37 View PostDownload Post

DUMNEZEU ESTE O FIINȚĂ

Credeți-MĂ, că niciodată nu veți putea înțelege până la capăt Ființa MEA. Ce sunt EU la origine, nu vi se poate explica pentru că gândiră voastră are limite și nu poate cuprinde ceea ce este nelimitat - iar Spiritul pentru care ați alcătuit noțiunea de DUMNEZEU este nelimitat. Ce anume este acest Spirit, iarăși nu puteți înțelege, pentru că EL nu există în vreo formă, iar voi vă reprezentați tot ce există sub diverse forme, cu atât mai mult când e vorba de o ființă cu voință gânditoare.

Eu, ca Spirit originar, exist, însă nu pot fi imaginat sub nici o formă. Sunt o putere nelimitată, cu acțiune nelimitată. Această putere pătrunde tot universul, cuprinde fiecare creație materială și spirituală și acționează întotdeauna printr-o ordine a legilor. Căci o voință care gândește, cârmuiește această putere cu dragoste și înțelepciune conform unui plan.

Această "voință gânditoare" vă îndreptățește să MĂ imaginați ca fiind o Ființă, dar să nu-MI dați nici o formă, ci gândiți toată creația vizibilă și cea spirituală ca fiind pătrunsă de puterea dragostei MELE. Puteți deci intra pe calea gândului în legătură cu MINE, pentru că EU sunt o Ființă care gândește.

Ființa MEA, Spiritul MEU, Dragostea MEA, Puterea MEA - toate sunt același lucru. Puterea care umple totul este DUMNEZEU. Dragostea în sine este DUMNEZEU. Spiritul este DUMNEZEU. Și totuși acest DUMNEZEU este o Ființă, căci o voință care gândește, hotărăște cum se manifestă Dragostea, Puterea, Spiritul și determină toată guvernarea și activitatea MEA. Iar dacă puterea dragostei MELE se revarsă în nenumărate scântei - fiecare scânteie este ceea ce sunt EU însumi: un spirit, de aceeași natură cu MINE, dar în miniatură. Totuși e plină de putere, dat fiindcă și ea e purtătoarea veșnicei DUMNEZEIRI: căci nu și-ar putea menține existența de n-ar fi continuu străbătută de puterea dragostei MELE.

Astfel omul poate să-și imagineze că îi sunt asemănător, voi toți fiind copii ale MELE. Totuși sunteți ființe limitate. Sunteți doar o parte din MINE, parte care, atât timp cât sunteți încă imperfecți, trebuie considerată limitată. Când veți redeveni perfecți, așa cum ați fost la început, va avea loc contopirea cu MINE Și atunci mai degrabă vă veți putea face o idee despre ceea ce este DUMNEZEU, cu toate că, în toată profunzimea ființei MELE sunt și mereu voi rămâne de nepătruns. Atunci însă nu vă veți mai folosi de criterii limitate, cum o faceți ca oameni, gândind din această cauză deseori greșit.

Sunt Spirit, adică o Ființă de neperceput pentru simțurile omenești, care cu toate acestea există. Sunt o ființă pentru că tot ceea ce creez are un sens și o menire, puteți deci deduce din această existența unei puteri care gândește și are voință. Intrați deci în legătură cu această putere de necontestat! Căci de-abia această legătură, și mai ales această uniune vă face să vă dați seama că proveniți din aceeași substanță originară.

Iar când vă vorbește, nu se adresează învelișului vostru exterior, corpului, ci celui care sălășluiește în înveliș și vă caracterizează ca făpturi după chipul lui DUMNEZEU: spiritului vostru, care v-a fost dat de MINE și care este partea din MINE pe care ați respins-o odinioară. Acum l-am pus din nou în voi - ca mică scânteie - pentru viața omenească. Cu alte cuvinte: MĂ adresez părții nemuritoare din voi, vorbesc cu ceea ce îmi aparține, cu ceea ce se află - ca scânteie iscată din MINE - ascuns în învelișul trupului omenesc. Aceasta iarăși e o dovadă că doresc să MĂ regăsesc în voi, făpturile create de MINE - și de aceea rămâneți inseparabil legați de MINE, pentru că Spiritul MEU este indivizibil. Iar puterea dragostei MELE vă întreține existența și nu puteți pieri niciodată, căci sunteți putere revărsată din MINE, care, după veșnica lege, trebuie să se reîntoarcă la izvorul de putere de unde a pornit. De-abia ajunși în stare de perfecțiune veți putea înțelege toate acestea. Atunci nu veți mai avea o gândire limitată și veți ști și faptul că EU sunt o Ființă., căreia îi dăruiți toată dragostea voastră. Veți ști atunci și că EU sunt însăși DRAGOSTEA și veți înțelege și de ce nu ați putut pricepe ca oameni toate acestea.

Cât nu sunteți încă desăvârșiți, EU - adică Spiritul MEU și dragostea MEA - nu pot să vă iau cu totul în stăpânire și până atunci nu pot să pătrund în voi în așa fel, ca să vă luminez pe deplin. Lucrez însă în voi în măsura în care aceasta este posibil, în măsura în care îmi permite starea de maturitate la care ați ajuns - dăruindu-vă tot mai multă lumină, pentru ca odată să atingeți perfecțiunea. Amin.

B.D. Nr. 8265 6.9.1962
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
Back to top See my Info
1%
Milenar
Milenar

1% is offline

Joined: 31 Aug 2006
Member: #83
Posts: 1069
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
POATE FI DOVEDITĂ EXISTENȚA LUI DUMNEZEU?
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 2.1.2011, 17:52 View PostDownload Post

POATE FI DOVEDITĂ EXISTENȚA LUI DUMNEZEU?

Niciodată nu vi se va putea dovedi existența MEA, altminteri ați fi supuși unei constrângeri la credință. Voi însă, în viața pământească trebuie să ajungeți din liberă voință la lumină și la cunoașterea MEA, ceea ce vă și este cu putință. Nu trebuie decât să gândiți, căci tot ceea ce vă înconjoară vă poate dovedi existența unui DUMNEZEU și CREATOR. Și chiar dacă la început căutați să negați existența unei FIINȚE DUMNEZEIEȘTI,trebuie să admiteți existența unei energii care se manifestă în întreaga creație. Existența acestei energii deci nu puteți s-o negați, așa cum nu puteți nega nici acțiunea legilor și finalitatea lucrurilor create care vă înconjoară și care dovedesc de asemenea existența unei energii dirijate de o voință. Iar din aceasta se poate conchide existența unei ființe care gândește.

Scopul vieții voastre pământești este restabilirea legăturii cu această Ființă - altfel ar fi indiferent dacă voi MĂ considerați sau nu pe MINE ca fiind această energie sesizabilă vouă. Căci nu v-ați adresa unei energii pentru a restabili legătura cu ea. Însă imediat ce stați pe gânduri în mod serios, cu voința fermă de a afla adevărul EU MĂ dezvălui vouă ca ființă, ca DUMNEZEUL și CREATORUL vostru. Dacă însă vă este indiferent, cui îi datorați viața voastră ca oameni, atunci vă lipsește și voința serioasă și astfel nu veți ajunge niciodată la lumină (cunoaștere) lăuntrică.

Apoi ar mai trebui să vă pună pe gânduri și ființă voastră omenească. Căci nimeni dintre voi nu poate să creeze o ființă cu capacitate de gândire, conștiință și liberă voință. Deci voi înșivă trebuie să vă aveți originea într-o ființă similară vouă, care însă spre deosebire de voi, e cu desăvârșire perfectă. Deci și această ființă trebuie să aibă conștiință de sine, capacitate de gândire și voință. Iar această ființă acționează cu DRAGOSTE, cu neîntrecută ÎNȚELEPCIUNE și PUTERE.

Nicicând deci nu vă puteți considera un produs întâmplător al unei energii, căci, de n-ar fi energia aceasta cârmuită de o voință, s-ar manifesta mereu în mod elementar - adică destructiv, niciodată însă constructiv - fapt contrazis de legile și menirea creației. Existența MEA nu vă poate fi dovedită, însă fiecărui om care gândește, creația constituie o dovadă convingătoare a existenței unei Ființe atotputernice, chiar dacă nu poate să-și facă o imagine și nu poate să-și facă o noțiune corectă despre ea. El (omul) se află la așa de mare depărtare de MINE, încât spiritul îi este cu totul întunecat - urmare a căderii în adânc, care l-a prădat de toată lumina.

Dacă unui astfel de om i se dau cunoștințe despre MINE ca Spirit suprem și cel mai desăvârșit al nemărginirii, atunci iese la iveală împotrivirea lui față de MINE: vrea să-Mi nege existența cum a făcut-o odinioară când a respins lumina dragostei MELE, căzând pradă întunericului spiritual. El însă în viața pământească trebuie să se salveze de întuneric, trebuie să vrea să se lămurească asupra propriei sale ființe și a originii sale.

El trebuie să aibă bunăvoința de a merge pe drumul cel bun, adică de a primi învățătură de la cei în măsură să-l lumineze.

Unui spirit total întunecat îi va lipsi însă dorința de a afla adevărul și va respinge orice lămurire din cauza sentimentului de vinovăție pe care i-l trezesc cunoștințele despre DUMNEZEUL și CREATORUL său, căruia i se împotrivește. De aceea nu are sens să încerci să convingi semenii despre existența unui DUMNEZEU atotputernic, decât atunci când ei înșiși doresc aceasta. Oamenii care nu doresc decât să nege, nu pot fi învățați și nu trebuie irosite puterile asupra lor, pentru că singură voința lor hotărăște dacă vor sau nu să găsească drumul de ieșire din întuneric.

Omul trebuie să-și dea seama și fără dovezi de existența unui DUMNEZEU și CREATOR; ceea ce se și întâmplă dacă se străduiește să ducă o viață în dragoste, deoarece prin aceasta se stabilește legătura cu MINE și apare la el dorința de a cunoaște adevărul. Atunci Ființele-lumină, cărora le este încredințat spre îngrijire, îi influențează gândirea, cârmuind-o, astfel că împotrivirea lui față de MINE începe să scadă, îi sunt de ajutor și intervențiile prin rugă a semenilor, căci acestea mereu au ca efect întărirea voinței. Amin.

B.D. Nr. 7828 17.12.1961
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
Back to top See my Info
1%
Milenar
Milenar

1% is offline

Joined: 31 Aug 2006
Member: #83
Posts: 1069
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
DUMNEZEU ESTE UN SPIRIT CARE S-A MANIFESTAT ÎN IISUS HRISTOS
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 2.1.2011, 17:58 View PostDownload Post

DUMNEZEU ESTE UN SPIRIT CARE S-A MANIFESTAT ÎN IISUS HRISTOS

Să nu vi-L închipuiți pe DUMNEZEUL și CREATORUL vostru ca fiind o ființă limitată, și nu căutați să-i dați vreo formă, pentru că astfel vă faceți o imagine greșită despre EL. Ființei MELE care este cu desăvârșire perfectă și deci nemărginită, niciodată nu i-ar corespunde forme limitate. Căci EU sunt un Spirit nesfârșit, care cuprinde Și pătrunde totul.

Făpturile create de MINE nu vor putea niciodată cerceta ființa MEA. Deși au luat ființă din MINE în stare de absolută perfecțiune - ca ființe individuale - ele sunt doar scântei de dragoste revărsate din eterna mare de foc a dragostei MELE, și n-ar suporta să vadă veșnicul IZVOR DE LUMINA Șl PUTERE. De M-aș arăta în fața lor în toată plenitudinea luminii MELE, ar pieri de prea multa strălucire.

Dar nici nu-i nevoie să vă faceți despre MINE altă imagine decât cea a Mântuitorului dumnezeiesc Iisus Hristos. Căci prin EL, am devenit pentru voi un "DUMNEZEU vizibil", în EL s-a manifestat Spiritul veșnic și nemărginit, în EL MĂ vedeți pe MINE și MĂ puteți vedea la față. Deci, de dragul vostru, al făpturilor născute din DRAGOSTEA și PUTEREA MEA, EU însumi MI-am dat o formă. Veșnicul Spirit care umple nemărginirea a pătruns cu totul aceasta formă, care a devenit astfel un DUMNEZEU vizibil pentru voi. Cu toate acestea EU guvernez și acționez în continuare în toată nemărginirea, nu sunt deci o ființă limitată. Am devenit doar, prin forma IISUS, ușor de imaginat pentru voi. Căci încă sunteți ființe limitate, departe de a fi perfecți - iar EU MĂ îngrijesc de voi pe măsura stării voastre.

Dar și Ființelor spirituale aflate la cel mai înalt grad de perfecțiune le sunt și le voi rămâne o taină fără sfârșit - ceea ce e însă un prilej de a le spori fericirea. Căci astfel copiii MEI se pot mereu strădui către MINE, iar EU pot să-i fac mereu fericiți, îndeplinindu-le dorința - și totuși ei niciodată nu MĂ pot atinge, dar MĂ pot vedea la față prin Iisus Hristos.

Pentru voi și aceasta este un mister - de-abia ajunși în starea luminii veți începe să-l înțelegeți fără a pătrunde totuși în taina Ființei MELE până la capăt. Pare că sunt nesfârșit de de-parte și totuși sunt atât de aproape, cât poate fi de aproape un tată de copilul său. Conștiința acestui fapt vă face fericiți, dragostea vă sporește continuu, fiind totodată prilej de fericire, pentru că mereu își află împlinire.

Aprindă-se, deci, din ce în ce mai fierbinte dragostea voastră față de Iisus Hristos! În EL puteți să-L recunoașteți pe TATĂL vostru din veșnicie, prin EL vă pregătesc o fericire fără seamăn. Căci prin EL pot să fiu acum aproape de copiii MEI, cu toate că existența MEA nu este legată de forme, și umplu toată nemărginirea cu lumina și puterea MEA, iar Ființa MEA este și va fi mereu o taină de nepătruns. Voi, făpturile MELE căutați-MĂ și MĂ veți găsi în Iisus, căci pe EL MI L-am ales ca formă, care M-a adăpostit. Și această formă cândva omenească s-a spiritualizat cu totul, rămânând vizibilă pentru orice ființă care a ajuns la gradul de maturitate care permite vederea spirituală.

Deci vedeți Spiritul MEU din veșnicie, când îl vedeți pe Iisus Hristos, pentru că EL și cu MINE suntem UNUL. Când îl vedeți pe EL, îl vedeți pe TATĂ, căci am vrut să fiu vizibil pentru voi, pentru a, vă câștiga toată dragostea, însă în deplinătatea luminii și puterii MELE niciodată nu MĂ puteți vedea fără a pieri. EU însă doresc să creez și să lucrez alături de copiii MEI, deci să MĂ și arăt lor, pentru a le spori fericirea. Și vreau să am parte de dragostea lor și de aceea să țin mereu aproape de ei. Amin.

B.D. Nr. 8541 26.6.1963
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
Back to top See my Info
1%
Milenar
Milenar

1% is offline

Joined: 31 Aug 2006
Member: #83
Posts: 1069
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
CREDINȚA ÎN DUMNEZEU PRIN IISUS HRISTOS
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 2.1.2011, 22:38 View PostDownload Post

CREDINȚA ÎN DUMNEZEU PRIN IISUS HRISTOS

Doar atât trebuie să faceți: să credeți în MINE și s-o Luați pe drumul către MINE când sunteți la necaz. Refugiați-vă la MINE ca un copilul la tatăl său, care vă va ocroti la orice necaz spiritual și pământesc, pentru că v-ați încredințat LUI. Mereu vă atrag atenția să Luați legătura cu MINE fie în gând, fie prin fapte izvorâte din dragoste sau prin rugăciune, și atunci nu vă mai pierdeți, căci legătura cu MINE vă garantează ajutorul MEU pentru a vă elibera de dușmanul MEU și a vă reîntoarce la MINE, la cel de la care ați pornit odinioară.

Deși nu poate fi dovedită existența unui DUMNEZEU și CREATOR - credeți totuși în EL. Și dacă credeți, veți găsi de la sine în tot ceea ce vă înconjoară mărturiile care îmi dovedesc existența. Reflectând la acestea, puteți ajunge de la sine la credința în MINE. Numai să nu treceți prin viață fără a gândi, ca nu cumva să nu vedeți decât lumea și să credeți că viața voastră pământească este un scop în sine.

Puneți-vă mereu întrebarea, de ce în cu ce scop vă aflați pe lume, pentru a vă ocupa apoi și de gândurile referitoare la existența unui DUMNEZEU și CREATOR. Undele acestor gânduri vor fi mereu în preajma voastră, dar fiindcă scopul și țelul vieții voastre pământești este tocmai ca voi să recunoașteți existenta unui DUMNEZEU și CREATOR - și să vreți de asemenea să luați legătura cu EL.

Atunci, DUMNEZEUL și CREATORUL vă cuprinde în EL, pentru a nu vă mai lăsa să cădeți vreodată. EL vă va da și cunoașterea referitoare la Iisus Hristos, mântuitorul vostru. Căci la EL trebuie să ajungeți pentru a scăpa de slăbiciunile voastre, pentru ca ridicarea să vă fie asigurată. Căci, cu toate că MĂ recunoașteți, aveți prea puțină putere a voinței, pentru a vă strădui în mod serios să ajungeți la MINE - sunteți prea slabi pentru aceasta din cauza păcatului de odinioară de a vă fi depărtat de MINE. Și pentru ca voința să vă devină mai puternică, omul Iisus a murit pe cruce ca să obțină pentru voi - ca dar al îndurării - întărirea voinței.

EU însumi v-am venit în ajutor în mizeria voastră spirituală - urmare a păcatului originar - EU însumi am dus la bun sfârșit opera mântuirii în omul Iisus, pentru a vă răscumpăra păcatul. Acum vă e deschis drumul de întoarcere la MINE - dacă cereți putere de la Iisus Hristos, dacă îi depuneți la picioare datoria păcatului vostru și vă arătați dorința serioasă de a vă reîntoarce la TATĂL vostru, care și-a luat lăcaș în Iisus, unindu-se cu EL pentru totdeauna. Dacă credeți în DUMNEZEU, fie ca și creator, fie ca mântuitor, niciodată nu trebuie să vă gândiți la DUMNEZEU separat de Iisus Hristos. Căci DUMNEZEU și IISUS sunt unul. DUMNEZEU s-a servit de un înveliș exterior omenesc, numit de oameni "Iisus", în care sălășluiesc EU în toată plenitudinea MEA.

EU am creat totul. Forma omenească Iisus tot din MINE a luat ființă. EU însumi MI-am ales-o drept înveliș, pentru a MĂ putea afla printre oameni, și voi, oamenii, ați luat ființă din voința MEA, dar v-ați despărțit odinioară de MINE din proprie voință, renunțând de bunăvoie la dragostea MEA. Legătura cu MINE însă o poate stabili numai dragostea. Omul Iisus era cu totul pătruns de dragoste. ÎL umplea deci dragostea, care e însăși substanța MEA originară, astfel că era însuși DUMNEZEU în ființa LUI. Dar învelișul care L-a purtat a fost omenesc până când și 1-a spiritualizat, putându-se alătura astfel sufletului SĂU dumnezeiesc, astfel că n-a mai rămas în EL nimic omenesc, când a săvârșit opera mântuirii.

De aceea cine MĂ recunoaște în Iisus, s-a și salvat de întuneric, căci "Lumina însăși" îi ridică acum în înalt, deoarece EU însumi sunt LUMINA. Și pentru că ea 1-a umplut cu desăvârșire pe omul Iisus, strălucirea ei a răzbătut până la pământ. Doresc să vă dăruiesc tuturor această rază de lumină, însă mai întâi trebuie să vă deschideți inimile și să vă îndreptați gândurile către cel care v-a creat. Voința aceasta trebuie să vină de bunăvoie de la voi - și atunci dragostea MEA milostivă vă cuprinde și se face totul ca să primiți cunoștințe corecte despre Iisus Hristos. Și dacă ÎL recunoașteți ca Fiu al lui DUMNEZEU și Mântuitor al lumii, care a devenit una cu MINE, niciodată nu vă mai puteți pierde. Amin.

B.D. Nr. 5744 11.8.1953
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> UNIQUE - La răscruce de drumuri, Biblioteca Unique - tematică specifică -> Biblioteca - Din seria Spiritual, Spiritual Crestinism
   -> Biblioteca - Creștinism, Bertha Dudde - "Scribul lui Dumnezeu"
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 3 of 5  [ 49 Posts ]
 

Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !