Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 23:59
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
GALACTIS - Centrul spiritual de rezonanță și comunicare cu ființele extraterestre benefice


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Analist
Aspirant
Aspirant

Analist is offline

Joined: 14 Sep 2013
Member: #693
Posts: 8
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
GALACTIS - Centrul spiritual de rezonanță și comunicare cu ființele extraterestre benefice
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 14.9.2013, 07:58 View PostDownload Post

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.


GALACTIS

Centrul spiritual de rezonanță și comunicare cu ființele extraterestre benefice


Despre noi

Ne aflăm la o răscruce de drumuri în evoluția omenirii și totuși, chiar și acum, negura prostiei și a scepticismului pietrificat îi face pe unii să țină cu dinții de convingerea că suntem singuri în Univers și că existența civilizațiilor extraterestre este o utopie.

Manipularea și controlul exercitat de elita malefică a „Iluminaților” au produs un rău imens omenirii, mai ales în ultimele decenii. Din nefericire, adevărul despre aceste realități a fost tratat cu ironie și încadrat în rândul așa-numitelor „teorii conspiraționiste”. El se dovedește însă cât se poate de solid, iar evoluția din ultimii ani a evenimentelor pe glob o demonstrează cu prisosință.

Prin intermediul acestui blog ne propunem să aducem la lumină mai ales adevărul despre existența ființelor extraterestre benefice și a contactelor pe care ele le realizează cu unele ființe umane. Dorința noastră este de a oferi în acest fel o oportunitate reală, justă pentru formarea unui nucleu puternic, care să-i aducă împreună pe cei care au avut astfel de experiențe cu reprezentanții unor lumi superioare din Cosmos.

Din perspectiva transformărilor uluitoare care vor avea loc în scurt timp pe Pământ, contactul și comunicarea cu ființele extraterestre benefice reprezintă o acțiune principală, foarte importantă, ce va conduce omenirea spre o conviețuire plină de armonie, de pace și de iubire. Acesta este țelul pentru care a fost creat acest site, ce își propune să facă din ce în ce mai cunoscută prezența și manifestarea extratereștrilor benefici printre noi.

Speranța noastră este că în scurt timp vor lua naștere tot mai multe astfel de Centre de rezonanță și comunicare cu ființele extraterestre benefice pe tot cuprinsul globului. Aceasta nu ar face decât să ajute extraordinar de mult la ridicarea nivelului de vibrație a întregii planete și implicit a întregii omeniri, creând astfel premisele unei vieți luminoase, prospere, plină de bunătate, pace, înțelepciune, armonie și iubire pe planeta noastră.

Cei care ați trăit experiențe autentice, semnificative și sublime de contact extraterestru, fie în timpul viselor, fie în alte circumstanțe, aveți acum posibilitatea să împărtășiți aici, în acest spațiu virtual creat special  pentru aceasta, toate percepțiile și mărturiile voastre minunate în această direcție.

Totodată, galactis.net va constitui – prin interviurile ce vor fi realizate cu persoanele care au avut în mod real experiențe de contact cu ființe extraterestre benefice – baza de plecare pentru viitoarele documentare din seria TERRA GALACTICA – Misterele dezvăluite ale unor contacte cu extratereștrii benefici, ce vor putea fi urmărite pe YouTube la adresa: https://www.youtube.com/user/EsotericGoldenSpirit.

Sperăm ca această inițiativă a noastră să deschidă și mai mult calea de comunicare cu ființele extraterestre benefice care doresc să ne fie de ajutor, contribuind în acest fel la evoluția umanității și la accederea ei în rândul Consiliului Suprem Galactic.

 Toți aceia dintre voi care înțelegeți sau intuiți importanța acestui demers eminamente spiritual, sunteți invitați să ne trimiteți orice fel de material autentic ce confirmă prezența sau manifestarea ființelor extraterestre.

Adresă de contact: galactis.net@gmail.com


sursa: http://www.galactis.net/
Back to top See my Info
Analist
Aspirant
Aspirant

Analist is offline

Joined: 14 Sep 2013
Member: #693
Posts: 8
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Desfasurator SITE-BLOG GALACTIS
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 14.9.2013, 17:40 View PostDownload Post

Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> BLOG-uri recomantate, Blog-uri de grup
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 2 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !