Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 30.4.2024, 15:53
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
ACTIONEAZA PENTRU VIITORUL TAU !


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Neo
Invatacel
Invatacel

Neo is offline

Joined: 17 Jul 2007
Member: #265
Posts: 52
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
ACTIONEAZA PENTRU VIITORUL TAU !
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 17.7.2007, 03:19 View PostDownload Post

ACȚIONEAZĂ PENTRU VIITORUL TĂU!

Lumea în care trăim este în continuă mișcare.

Noi putem contribui pentru a o face mai bună.

Este momentul să integrăm valorile spirituale în planul material și social.

CE TE AȘTEAPTĂ DACĂ NU ACȚIONEZI:

Deciziile se iau in Parlamentul European fără să fie consultate țările membre interesate sau afectate. Începând cu integrarea în UE, balanța comercială externă a ROMÂNIEI este dezechilibrată, importul fiind mai mare decât exportul. Identitatea națională poate dispărea prin adoptarea modelelor comerciale care invadează România prin publicitate și prin înlocuirea valorilor locale cu cele europene. În UE hrana este infestată cu pesticide și substanțe chimice de accelerare a creșterii și se fac eforturi pentru a se reveni la agricultura biologică. Discrepanța mare între nivelul salariilor din România și cele din UE. Schimbarea metodelor tradiționale de muncă în agricultură - nu mai ai voie să faci brânză în mod tradițional. Fiecare cetățean al României plătește pentru contribuția la UE - prin impozitele către stat - în timp ce fondurile europene sunt accesate conditionat.

DACĂ AI UN REPREZENTAT DIRECT ÎN UE, POȚI:

Asigura suveranitatea națională: parlamentele naționale au un rol foarte important și trebuie să fie consultate de Parlamentul European în luarea deciziilor. Astfel România își păstrează suveranitatea și nu se subordonează Europei.
Protejează interesele economice ale României: trebuie încurajată producția internă pentru a produce o dezvoltare economică reală și pentru a crea noi locuri de muncă.
Păstra tradițiile românești: de exemplu, Regele Angliei vine la Sibiu pentru că aici găsește valori tradiționale autentice. Trebuie să împiedicăm Europa să elimine aceste tradiții, pe care noi urmează să le valorificăm prin agroturism.
Păstra calitatea hranei: trebuie să păstrăm agricultura tradițională românească și să evităm folosirea soiurilor modificate genetic și a substanțelor chimice de accelerare a creșterii care otrăvesc hrana și o fac să își piardă gustul.
Contribui la creșterea salariilor :trebuie dezvoltată producția internă și trebuie să crească puterea de absorbție a fondurilor europene.
Controla costurile integrării în UE: trebuie negociat pentru ca metodele europene agreate să fie obligatorii doar pentru crearea produselor care se exportă în UE, iar pentru România să se păstreze metodele tradiționale.

DEZVĂLUIRI ULUITOARE CU PRIVIRE LA UE!

- legile europene se elaborează în cadrul a 3000 de grupuri secrete din Parlamentul European, numele membrilor acestora fiind necunoscut.
- în 2005 s-au votat 3124 legi, din care numai 57 au fost votate în plenul Parlamentului, restul fiind votate de aceste comisii.
- 85% din deciziile privind Germania se iau la Bruxelles și nu în Parlamentul Germaniei.
- anual se cheltuiesc 250 milioane euro pentru mutarea parlamentarilor europeni între cele 2 sedii ale UE, Bruxelles și Strasbourg.
- România plătește chiar de anul acesta 100% contribuția la UE (1,3 miliarde de euro) și România nu este o țară bogata - spre deosebire de țări ca UK, Danemarca, Irlanda care au plătit doar 20% din contribuție în primul an și au ajuns la 100% din contribuție abia în al 5-lea an.
- În același timp, capacitatea de absorbție a fondurilor în România în primul an de integrare este de doar 1-3%.

IMPACTUL UE ASUPRA AGRICULTURII ROMÂNEȘTI

- soiurile românești nu sunt înscrise în catalogul oficial al UE și semințele lor nu vor putea fi cultivate din acest motiv. Această înscriere doar a anumitor semințe în catalogul oficial al UE a făcut ca lumea să piardă 75% din diversitatea sa biologică.
- va trebui sa distrugem 111.000 de hectare de vie și avem voie să plantăm doar 30.000 de hectare de vie nobilă! Ce se întâmplă cu vinurile tradiționale românești?
- țăranii români trebuie să importe vaci olandeze de înalt randament și să renunțe la bălțatele și brunele naționale.
- trebuie să folosim instalații automate de muls și de produs brânză în vid. Ca urmare, nu mai putem produce brânza prin metode tradiționale românești.

CE POȚI FACE TU?

Urmează principiul celor 2 pași în campania de informare cu privire la UE:
1. Distribuie fluturașul oricărei persoane care se apropie la mai puțin de 3 pași de tine.
2. Distribuie 100 de fluturași la 100 de oameni și motivează-i să facă și ei la fel.

Aceasta este o campanie de informare cu privire la UE.

Separat suntem doar o masă de manevră!
Împreună suntem o forță!
Depinde de noi!
Românii au devenit cetățeni europeni. A transformat asta cu ceva viața voastră?
Back to top See my Info Personal Gallery of Neo
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> UNIQUE - La răscruce de drumuri, Revista presei - Manipularea - Informații cenzurate - Dialog cu persoanele publice si invitatii Forumului Unique
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !