Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 01:36
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Fiinte de lumina - ingerii pazitori ai oamenilor


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Hoper
Initiator
Initiator

Hoper is offline

Joined: 31 May 2007
Member: #232
Posts: 642
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Fiinte de lumina - ingerii pazitori ai oamenilor
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 2.8.2007, 00:58 View PostDownload Post

Dupa cum arata diverse si nenumarate marturii ale oamenilor din diferite culturi si traditii, ingerii intervin in anumite situatii limita, lasandu-se chiar vazuti de om in dimensiunea subtila in care se afla. Insa, situatiile cele mai evidente in care aceste fiinte de lumina, care sunt ingerii pazitori intervin, sunt cazurile de moarte clinica ce au fost subiectul multor scrieri si cercetari stiitifice.

Astfel, exista marturii ce confirma antica credinta in ceea ce priveste viziunile pe care le au muribunzii sau experientele celor care au fost in coma, sau a altor fiinte care s-au gasit pentru cateva momente foarte aproape de moarte. Ele au vazut in acest taram aparent al nimanui lucruri care le-au lasat impresii foarte profunde. De remarcat faptul ca majoritatea experientelor descrise de aceste persoane sunt foarte asemanatoare indiferent de marile diferente socioculturale sau religioase care existau intre aceste persoane,fapt care ne face sa ne gandim ca este vorba de mult mai mult decat niste simple vise sau viziuni.

In faimoasa sa lucrare, "Viata de dupa viata", medicul american Raymond A. Moody scrie: "Elementul cel mai incredibil dintre toate cazurile pe care le-am studiat, cel care produce fara indoiala cel mai profund efect asupra oamenilor, este intalnirea cu lumina fascinanta. La inceput, aceasta lumina pare incerta, dar ea devine din ce in ce mai vie, pana cand fiinta realizeaza ca are in fata o lumina supraumana. Desi aceasta lumina are o luminozitate indescriptibila, multi subliniaza ca nu deranjeaza in nici un fel vederea, nici nu orbeste, nici nu impiedica fiinta de a vedea alte lucruri."

Raymond Moondy mai precizeaza ca: "In ciuda manifestarii insolite a acestei lumini nimeni nu s-a indoit ca este vorba de o fiinta divina, de o fiinta de lumina. Si nu doar o simpla fiinta, ci o fiinta cu o personalitate bine definite. Dragostea si caldura sufleteasca care se simte ca o emana o astfel de fiinta de lumina sunt absolut divine si inefabile, iar muribundul nu se mai simte singur, ci se simte linistit si protejat de acea fiinta de lumina, fata de care simte o atractie magnetica."

Este interesant de subliniat ca in timp ce descrierile acestor fiinte de lumina variaza foarte putin de la o persoana la alta, doar identificarea acestei fiinte difera de la individ la individ, fiind legata in mod special de ambianta in care a trait persoana, de educatia pe care a primit-o si de credinta religioasa pe care o are.

Astfel, majoritatea crestinilor identifica lumina cu Iisus Hristos. Un barbat si o femeie care sunt evrei au identificat aceasta lumina ca fiind un inger. Comunicarea dintre fiinta umana si fiinta de lumina se realizeaza direct prin intermediul gandurilor, ea neavand nici un fel de limite sau obstacole, cu o claritate care exclude in totalitate orice neintelegere sau orice posibilitate de a minti.

Si alti cercetatori care s-au ocupat de studiul experientelor de la granita vietii cu moartea au inregistrat marturii asemanatoare intalnirii cu fiinte de lumina, al caror rol ne aminteste foarte mult de existenta ingerilor.

Kenneth Ring, docent la facultatea de psihologie din Storrs, Connecticut, este autorul unor importante studii despre experientele la granite dintre viata si moarte. Si el, dupa ce a vorbit cu cateva sute de oameni care au avut astfel de experiente, a evidentiat faptul  ca un punct comun al tuturor acestor marturii este intalnirea cu fiintele angelice.


sursa: http://www.armonianaturii.ro/www/produse-naturiste/articles%7CdisplayArticle/id_389/Fiinte-de-lumina-ingerii-pazitori-ai-oamenilor.html
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Îngerii lui Dumnezeu, Generalități îngerii lui Dumnezeu
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !