Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 15.4.2024, 21:43
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Propunere interesanta - CUPLUL SPIRITUAL


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Propunere interesanta - CUPLUL SPIRITUAL
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 18.5.2008, 13:36 View PostDownload Post

Un mai nou user la forumului ne-a propus o idee interesanta insa si putin nefireasca cu tematica forumului nostru, insa recunoastem ca exista in argumentele colegului nostru de forum si niste idei cu o viziune spirituala si chiar superioara vremurilor de azi, mai ales in ceea ce privete relatia de cuplu, in cazul de fata relatia de cuplu ce au si o orientare spirituala in acelasi timp ci cea omeneasca, lumeasca am putea spune.

Ideea este simpla si extrem de utilizata pe net, insa noi dorim s-o integram intr-un context spiritual, insa fiind prima oara cand ne confruntam cu o asemenea situatie nu avem prea multe detalii si inspiratii in acest sens.

Este vorba de o sectiune a forumului care sa abie o conotatie de "MATRIMONIALE" in senul de a-ti cauta si gasi un partener de viata, o relatie de cuplu spiritual. Nestiind exact cum poate evolua o astfel de directie, vom infinta un astfel de forum in prima faza ca si experiment, iar daca lucrurile vor merge bine, vom adapta si imbunatati lucrurile din mers.

Si titlul ales pentru acest forum este dificil de ales, asa ca intr-o prima faza vom alege unul si in speranta ca si altii vor avea idei in acest sens vom alege titlul cel mai potrivit.

"CULPUL SPIRITUAL - alegerea persoanei potrivite formarii unui cuplu spiritual armonios" va fi numele acestui forum. Va rugam daca mai aveti idei, sfaturi si propuneri de functionare si implementare a acestei tematici in cadrul forumului nostru  sa ni le formulati atat public cat si in privat. Public este mai de dorit inctucta in felul acesta isi mai pot si altii cu parerea fat ade aceste idei.

Multumim colegului nostru si celor care vor sustine aceasta idee.

Dorim sa prezcizam ca suntem TOTAL impotriva ideii de site de promovare a aventuri sexuale sau prostitutie mai mult sau mai putin mascata si in aceste cazuri vom actiona in consecinta cu mijloacele pe care le avem la dispotitie si in termenii legali. De aceea, ii vom ruga pe userii acestui forum si in special pe cei care vor frecventa acel forum sa ne anunte daca vreunul dintre useri, indiferent ca este vorba de o femeie sau barbat, le face asftfel de avansuri sau propuneri indecente sau se deviatza catre astfel de "relatii" pasagere. Nu dorim promovarea unor astfel de actiuni si ii rugam pe aceia care au astfel de tendinte sa foloseasca cu succes sutele de site-uri care se ocupa de asa ceva. Aici pe Unique se doreste si se urmareste promovarea relatiilor de cuplu spirituale.

Spicuiesc din mesajul propunere al colegului nostru:

Quote:
Propun sa organizati pe acest SITE o SECTIUNE SPECIALA pentru Barbatii si Femeile care doresc sa cunoasca fiecare persoana potrivita pentru a forma o relatie de CUPLU DIVIN inspirata, ale carei ingrediente sa fie IUBIREA, practica spirituala sustinuta si DORINTA de BINE.

In felul acesta s-ar putea da o replica extraordinara tuturor acelor site-uri de duzina care sub acoperirea de relatii matrimoniale promoveaza haosul si pervertirea erotismului Omului.

In plus s-ar putea constitui cupluri care sa devina gradat cu adevarat o forta spirituala prin care sa se manifeste CURENTUL DIVIN al IUBIRII.


Il asteptam pe colegul nostru sa participe cu ceea ce ne-a declarat in privat ca ar putea sa faca pentru acest subiect, pentru aceasta noua tematica a forumului.

Sa fie intr-un ceas bun !
Back to top See my Info
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Atentie !!!
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 15.2.2011, 21:23 View PostDownload Post

Va prezentam in continuare un ANUNT IMPORTANT.

Cu scuze de rigoare,

Echipa Unique
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Despre portalul spiritual UNIQUE, Prezentări, noutăți, anunțuri și sugestii pentru useri
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 2 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !