Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 15.4.2024, 22:05
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Argintul Coloidal


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Dr Unique
Colaborator
Colaborator

Dr Unique is offline

Joined: 21 Dec 2008
Member: #420
Posts: 54
Country Flag: France
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Argintul Coloidal
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 21.12.2008, 17:30 View PostDownload Post

ARGINTUL COLOIDAL


Inaintea folosirii penicilinei si medicamentelor bazate pe sulf in timpul celui de-al 2-lea razboi mondial , ce mai utilizata metoda de combatere a infectiilor era Argintul Coloidal ( o solutie de particule foarteeee mici de argint suspendate in apa). A.C. este un puternic germicidal ce nu este toxic pentru corpul uman , dar foarte letal pentru peste 650de tipuri de bacterii , virusi , fungi si paraziti. Medicamentele antibiotice "conventionale" se pot lupta ( de multe ori cu efecte secundare ) doar cu 6 sau 7 tipuri de bacterii si sunt de-adreptul inutile impotriva virusilor.

Testele de laborator au aratat faptul ca Argintul Coloidal omoara in maximum 2-6 minute de la contact , orice bacterie , virus sau parazit. Multe infectii cronice , de la paradentoza la diferite ciuperci care in mod normal nu sunt vindecate de catre terapia cu medicamente , dar care in contact cu A.C. se vindeca imediat.

A fost un mare mister in timpul Evu Mediului faptul ca in timp ce mii de tarani mureau de epidemia bubonica , majoritatea aristocratiei ramanea neafectata. De ce? Aristocratia ramanea neinfectata deoarece apa si vinul lor erau tinute in vase de argint ce permiteau ca particule mici de argint sa se desprinda ,sa pluteasca in lichide si astfel sa creze cel mai puternic gemicidal. Mai mult , ei mancau din farfurii de argint , foloseau furculite/linguri/cutite de argint , si beau din cupe de argint.

In timpul ultimului secol , imigrantii americani cunosteau secretul de a pune o moneda de argint in galeata de lapte proaspat pentru ai impiedica inacrirea.

De mii de ani , Argintul a fost ingredientul secret utilizat de vindecatorii eruditi precum Pliny Batranul si Paracelsus in tratarea infectiilor. Argintul a fost folosit , dupa datele "obligatorie". Civilizatiile antice , Babiloniana si Greaca , erau foarte constiente de proprietatea argintului de a dezinfecta. Si in Egiptul Antic , argintul reprezenta un remediu miraculos.

Dupa cum am spus mai sus , Argintul Coloidal este capabil de a distruge peste 650 de infectii , virusi si bacterii. Argintul Coloidal a fost introdus si in tratarea cu succes a infectiilor de tipul SIDA. Este un remediu foarte eficient pentru alergii , furunci , ulcer , leziuni , conditii ale tiroidei , boli infantile , paraziti , rani ale corneei , prostata , inflamatii ale vezicii , si chiar anorexia nervosa.

Urmatoarea lista este doar o parte din infectiile pe care Argintul Coloidal le poate trata cu usurinta.

ACNEE
BACILII DE ANTRAX
ARTRITA
OTRIVIREA SANGELUI
INFECTIA BUBONICA
CANCER
HOLERA
OBOSEALA CRONICA
COLITA
CONJUNCTIVITA
CISTITA
DIABET
DIZENTERIE
ECZEME
EXCEME
GASTRITA
GONOREEA
HEPATITA
VIRUSUL HERPES
IMPETIGO
INFLUENTA
LEPRA
LEUCEMIE
LUPUS
BOLILE LIMFATICE
MALARIE
MENINGITA
NEURASTENIE
OLFTALMIA
PARVOVIRUS
PNEUMONIE
PSORIASIZ
REUMATISM
FEBRA SCARLETA
SEPTICEMIE
VIERMI INTESINALI
CANCERUL DE PIELE
GRIPA STOMACULUI
SIFILIS
TONSILITIS
TOXEMIA
TUBERCULOZA

Cel mai important lucru este obtinerea Argintului Coloidal....metoda pe care o voi publica la sfarsitul postului!!! cu 10 lei noi...poti sa faci 5 litri de Argint Coloidal!!!!
spre deosebire de argintul coloidal vandut la farmacii care este o bataie de joc ( nu este bun!!!!!!!!!!!!) si este foarte scump!!!

Pe la sfarsitul anilor 1800 , oamenii de stiinta au dovedit ca validitatea A.C. este reala si ca de mii de ani este cel mai puternic luptator cu germenii bolilor. Dupa ce au descoperit faptul ca biologicul/corpul uman prefera mineralele coloidale , posibilitati nesfarsite au aparut ca si rezultat al folosirii coloizilor in medicina. Astfel Argintul Coloidal a devenit cunoscut si prescris de toti cei care aveau acces la el.
La inceputul anilor 1900 , Argintul Coloidal s-a raspandit ca si cel mai bun anti-infectii , anti-bacterii etc. Dar marea problema era ca Argintul Coloidal nu putea fi patentat! Din aceasta cauza , vestea Argintului Coloidal sa diminuat , pentru ca companiile farmaceutice , neputand sa profite de pe urma sa , au dus o campanie/propaganda de reducere a intrebuintarii Argintului Coloidal!!! si a crearii de diferite anti-biotice e pe urma carora sa se imbogateasca!!!

Dar dupa cum bine stim , aceasta atitudine de creare a anti-bioticelor au creat si mai multi virusi si infectii , deoarece odata ce anti-bioticul intra in contact cu viruslul , aceste provoca o mutatie genetica si devenea invulnerbil la anti-biotic.
Din aceasta cauza , in ultimii 50 de ani au aparut infectii aproape imposibil de vindecat , datorita crearii de midcamente "dea dreptu stupide" si ineficinte care a marit numarul virusilor.

Simplu spus , problema se numeste "rezistenta multipla la medicamente" pe care strainurile bacteriene o folosesc pentru a supravietui. Dupa 5 ani de la raspandirea penicilinei duoal cel de-al 2-lea razboi mondial ,oamenii de stiinta au descoperit faptul ca Stafilococii se dezvoltau intr-un ritm alert si dezvoltau o rezistenta din ce in ce mai mare la penicilina. Companiile Farmaceutice au varsat milioane de $ in noi cercetari in ani 60 , 70 , 80 pentru a crea noi anti-biotice pentru a compensa dezvolatarea noilor virusi si bacterii. Din anii 1970 , mai multe studii au concluzionat faptul ca 50 - 60 % din prescriptiile cu anti-biotice sunt inutile si chiar periculoase. Alte studii au revelat faptul ca 7 din 10 americani primesc prin prescriptie anti-biotice. Se pare ca doctorii din ziua de azi au un fix. EI AU O TRADITIE STUPIDA DE A PRESCRIE ANTI_BIOTICE ORICARUI OM CE PARE BOLNAV!

Mai mult ANTI-Bioticele provoaca leziuni serioase ale Sistemului Imunitar....slabindu-l si transformandul intr-un sistem "inutil" in lupta cu virusii si bacteriile existente in ziua de azi in lume.
De exemplu , daca te infectezi cu Antrax , cu un sistem imunitar in stare ok de functionare , este suficient sa iei niste usturoi/tinctura pentru a elimina Antraxul. Dar cu un sistem imunitar naspa afectat de anti-biotice , antraxul devine in multe cazuri letal.

Companiile Farmaceutice incurajeaza aceasta dezvoltare alerta a virusilor si bateriilor pentru a-si promova propriile "medicamente" cu scopul de a-si creste profiturile. Si de cele mai multe ori aceste medicamente sunt de-a dreptul toxice si provoaca afectiuni cu greu reparabile. Pe ei nu ii intereseaza vindecarea populatiei , ci imbogatirea de pe urma bolilor populatiei.

ACUM METODA DE OBTINERE A ARGINTULUI COLOIDAL!

Cea mai usoara metoda de obtinere a Argintului coloidal este cea in care se folosesc doua tije micielectrozi de ARGINT puritate 99,9%!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Argintul sterling are o puritate 925 si contine Nichel si de aceea este foarte periculos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De aceea trebuie folosit argint pur!!!!!!!!! 99,9% !!!!!!!!!!!

Se iau cele doua tije de argint si se conecteaza prin fire la 3 baterii de 9 V!!!
Un fir se pune pe polul pozitiv al unei baterii! Apoi polul negatic al bateriei se conecteaza cu polul pozitiv ale urmatoarei baterii! Si tot asa pana la ultim baterie , la care polul negativ este conectat la cealalta tija de ARGINT!
Este o legatura in serie!

Un intrerupator se aseaza intre cele doua fire ce se conecteaza la tijele de argint! Vorbiti cu un electrician si el va intelege! si va va explica simplitatea de a face un astfel de mini aparat!

In momentul in care intrerupatorul este "aprins"... Electronii liberi ce ies din polul negativ al ultimei baterii....vor intra in fir...se vor duce in tija de Argint si vor impinge in drumul lor de a reajunge in Polul pozitiv conectat prin cealalta tija de argint....particule foarte mici de argint in apa DISTILATA in care tijele sunt puse!

Trebuie !!!!!!!!!!!!!!!Apa DISTILATA!!!!!!!!!! deoarece orice mineral sau sare intra in reactie cu argintul si se provoaca pungi de "argint" ce au o marime prea mare pentru a face bine!

Procesul pare greu ... dar este foarte usor...
Pentru cei ce nu inteleg metoda ... sa-mi dea un P.M. si le voi explica...la telefon ceea ce trebuie sa faca!

In timp ce unii indica ca particulele de argint sa aibe o marime de 5-10 ppm ( parti pe milion ) sau 10 -20 ppm , numeroase studii au aratat ca alte concetratii de 30 , 40 , 50 si chiar mai mari de ppm sunt la fel de eficiente si non-toxice.

Pentru a obtine ARGINTUL COLOIDAL trebuie sa lasati tijele "aprinse" in Apa Distilata cel putin 20 de minute ( 1 litriu de Apa distilata! ) pana cand CULOAREA APEI prinde o nuanta de GALBEN-DESCHIS. Atunci argintul se afla in stare coloidala si este suficient de concetrat pentru a face minuni.

Pentru cei ce au nevoie de tratamente ... si necesita 4-5 pahare de argint coloidal pe zi....sa foloseasca PRo-Bioticele ce refac FLORA INTESTINALA!!!!

Este important pentru ca A.C. omoara si aceasta flora bacteriana necesara digestiei.
Aceste pro-biotice se gasesc la farmaciile naturiste si sunt ieftine. Se iau doar pe perioada tratamentului!

Ma opresc aici deocamdata....sperand ca cei ce au nevoie sa ma intrebe tot ceea ce nu inteleg sau nu am apucat sa scot in evidenta!!!!!!!!!!!

Nu ezitati sa recurgeti la cea mai ieftina si puternica metoda de a scapa de infectii , virusi si bacterii!

un link pentru cei ce sunt cunoscatori de engleza....spre un articol ce vorbeste mai pe larg despre tot ceea ce am postat aici....

http://educate-yourself.org/cs/csarticle2.shtml

sursa: http://www.roportal.ro/discutii/index.php?showtopic=40380&st=0&p=1244790&#entry1244790
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Mens sana in corpore sano !
Back to top See my Info
Dr Unique
Colaborator
Colaborator

Dr Unique is offline

Joined: 21 Dec 2008
Member: #420
Posts: 54
Country Flag: France
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Aparat pentru argint colloidal
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 21.12.2008, 19:27 View PostDownload Post

“Scaderea concentratiei ionilor de argint din corpul uman duce la functionarea necorespunzatoare a sistemului imunitar”

- Dr Robert Beck

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.


Aparatul pentru argint colloidal este un dispozitiv electronic care produce ioni de argint in apa distilata.Proprietatile curative si purificatoare ale ionilor de argint sint cunoscute de mult timp .Religia crestina foloseste in biserici vase de argint pentru pastrarea Apei Sfintite/unul din motivele pentru care apa rezista luni sau ani de zile fara sa se degradeze.

Cercetarile Dr Robert Beck au dovedit ca singele prelevat din pacientii care au consumat argint colloidal timp de 21 de zile a trait in medie 30 de zile,fata de durata medie de 2 zile in cazul celor care nu au baut argintul colloidal(de mentionat ca singele unui nou nascut poate ajunge la maximum 7 zile).Studii de ultima ora  au aratat ca argintul colloidal distruge germenii si virusii din probe de laborator in  proportie de 100%
fata de media de 50% a antibioticelor.Pentru mai multe detalii consultati Protocolul Robert Beck.

Aplicatii
Argintul colloidal actioneaza in corpul uman ca un al doilea sistem imunitar.

Boli si probleme rezolvate cu argint coloidal:
sida,cancer,artrita,paraziti din singe si intestine,candida,colita,diabet,gastrita,infectii de orice fel,etc.

Mai mult despre acest produs si despre argintul coloidal in acest articol (click).

Pret:150 $


sursa: http://medicina-preventiva.xhost.ro/magazin1.html#p2
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Mens sana in corpore sano !
Back to top See my Info
Dr Unique
Colaborator
Colaborator

Dr Unique is offline

Joined: 21 Dec 2008
Member: #420
Posts: 54
Country Flag: France
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Argintul coloidal
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 21.6.2010, 21:32 View PostDownload Post

Argintul coloidal – o solutie profilactica si terapeutica


Argintul coloidal pare a fi unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale ce pot fi utilizate in lupta contra infectiilor precum si in preventie pentru intarirea sistemului imunitar. Actionand ca un catalizator, el inactiveaza enzimele implicate in metabolismul oxidativ al bacteriilor monocelulare, al virusurilor si al fungilor – pe care le ‘sufoca' – fara a afecta in vreun fel activitatea enzimelor umane sau alte procese chimice din organismul uman. Rezultatul final este distructia organismelor patogene din organism si din alimente.

Studii asupra argintului coloidal

Capacitatile curative ale argintului au fost sesizate inca din momentul in care rasa umana a invatat sa – l prelucreze. Persoanele ‘avute' foloseau vase de argint chiar daca aveau la dispozitie un alt metal nobil ce nu oxideaza – aurul.
Inainte de aparitia procedeeelor moderne de refrigerare, se utilizau monedele de argint introduse in vasele de lapte – pentru a – l conserva sau se introduceau fire de argint in rani pentru a impiedica infecarea acestora.

Tot in acea perioada se utiliza si azotatul de argint – dar acesta ardea tesuturile la fel ca si iodul si se acumula in piele – aceasta capatand o culoare intunecata – fenomen numit argirie. Azotatul de argint se administra si in sacul conjunctival al nou – nascutilor – profilactic, pentru a preveni orbirea determinata de bolile venerice.

La inceputul secolului XX a fost evidentiata eficienta argintului in lupta contra unui numar foarte mare de agenti patogeni – folosindu – se compusi ai argintului fara causticitate si care nu determinau aparitia fenomenului de argirie. S –a descoperit posibilitatea producerii particulelor de argint de mici dimensiuni prin precipitare din compusi ai argintului, particule mult mai eficiente, de dimensiuni atomice dar cu sarcina pozitiva.

Aceste particule erau obtinute prin descarcari electrice sub apa – procedeu cu mult mai eficient decat cel de macinare. Nu au fost observate efecte secundare precum argiria, nici macar in cazul administrarilor prelungite sau in doze mari. Produsul nu a prezentat causticitate si s-a constatat ca accelera procesele de vindecare, fiind foarte eficient in majoritatea infectiilor indiferent de etiologia acestora. Produsul a fost denumit ‘argint coloidal'. Afinitatea sa pentru oxigen si disparitia in timp a sarcinii electrostatice il faceau greu de depozitat – lichidul limpede initial, se ingalbenea in prezenta oxigenului, devenind in final negru.

Ulterior, au fost descoperite sulfamidele si penicilinele ce puteau fi brevetate fiind deci mai susceptibile pentru reclamele comerciale. Fiecare antibiotic este insa eficient doar pe o serie de germeni patogeni (au spectrul limitat). Spre deosebire de argint, nici un antibiotic nu este insa eficient contra virusurilor, levurilor sau parazitilor. Desi mai usor de depozitat, antibioticele au numeroase efecte secundare, ocazional putand fi chiar letale – un numar de cateva mii de pacienti decedand anul din cauza alergiilor la antibiotice. S-a descoperit, in plus, ca multe din aceste bacterii patogene devin rezistente la antibiotice astfel ca o mare parte din afectiunile ce erau tratate in trecut cu antibiotice nu mai raspund astazi la ele, nici macar la antibioticele de ultima generatie.

La 28 martie 1994, Newsweek publica un articol intitulat: “Antibioticele. Sfarsitul unor medicamente miraculoase?!!”. Dupa Newsweek , “ cresterea numarului de tulpini patogene rezistente la antibiotice este neegalata in istorie. Penicilina si tetraciclina si-au pierdut eficacitatea contra stafilococilor din 1950-1960. meticilina, activa la inceput, a generat in mai multee spitale aparitia de germeni rezistenti, iar incercarile de a gasi antibiotice noi la care aceste bacterii sa fie sensibile ne mai ofera perioada de ragaz de maxim 5-10 ani. O strategie mai buna ar fi abandonarea antibioticelor in favoarea unui nou tip de medicamente.”
In septembrie 1995, in Time Magazine apare articolul: “Razbunarea microbilor ucigasi”: “… luptand cu SIDA si cu numarul in continua crestere al bacteriilor rezistente la antibiotice, medicii pierd batalia cu germenii. Problema nu mai este cand vor dispare bolile infectioase, ci care va fi noua epidemie ucigasa. Omenirea a crezut ca poate tine sub control microbii, dar aceasta credinta s-a dovedit a fi falsa. Apar noi boli – SIDA nefiind ultima, iar boli vechi ca TBC au devenit rezistente la antibiotice. In 1992 au murit in spitalele din SUA pe 13000 de pacienti datorita infectiilor rezistente la medicamente, unele din aceste infectii fiind intraspitalicesti.

Scient Digest, publica in martie 1978 articolul: “Cel mai puternic germicid pe care-l avem la indemana”, in care Jim Powell specifica: “ Argintul apare ca un miracol al medicinei moderne. Un antibiotic poate ucide cateva microorganisme patogene pe cand argintul ucide circa 650, fara a forma tulpini rezistente si este practic lipsit de toxicitate.” Articolul relateaza ca dr. Carl Moyer, seful departamentului chirurgical al Universitatii de Stat Washington D.C. impreuna cu biochimistul Harry Margraf au respins utilizarea a 22 de antiseptice din cauza rezistentei germenilor patogeni la ele si causticitatii acestora (distrugeau tesuturile nou formate si provocau durere.). Problema cea mai mare era prezenta Pseudomonas aeruginosa – un germene extrem de virulent, intalnit frecvent in arsuri si extrem de rezistent la antibiotice si antiseptice. A fost utilizat azotatul de argint – uilizat si in afectiunile oculare ale bebelusilor, dar aceasta era coroziv, provoca dureri si modifica echilibrul electrolitic.

S-a trecut, ulterior, la utilizarea argintului coloidal ale carui efecte au fost spectaculoase: vindecari rapide, lipsa efectelor secundare. Pe baza acestor rezultate, a fost fabricat un unguent cu argint coloidal denumit SULFADIAZINA (denumire comerciala – FLAMAZINA) ce a devenit medicament standard pentru arsuri, pe care le videca rapid, cu cicatrizare optima.

Dr. Robert Becker descrie in cartea sa, “Organismul electric”, studiile referitoare la utilizarea argintulu coloidal in vindecarea infectiilor, in special a leziunilor suprainfectate. Confruntandu-se cu mari dificultati in vindecarea traumatismelor osoase grave si a amputatiilor de membre, a constatat ca utilizand electrozi de argint, vindeacarea este accelerata spectaculos in contrast cu utilizarea electrozilor din alte metale. Dupa ce a obtinut rezultate spectaculoase in ceea ce priveste stimularea cresterii osoase la cobai, dr. Robert Becker a utilizat aceasta metoda pe un subiect uman a carui gamba trebuia amputata. Barbatul suferise o dubla fractura de tibie si fibula si refuzase tratamentul. Dupa un an si jumatate de eforturi din partea medicilor, in momentul preluarii cazului de catre dr. Becker, pacientul prezenta o uriasa plaga deschisa pe zona de fractura infectata cu 5 tipuri de bacterii ce nu mai reactionau la nici un antibiotic. Deoarece pacientul refuza amputarea, dr. Becker a curatat rana inlaturand tesutul mort si cea mai mare parte a osului mort infectat. In urma interventiei a ramas o cavitate enorma intre genunchiul si glezna acestuia. In sala de operatie, s-a imbibat o bucata mare de fir de argint intr-o solutie salina si a fost pus langa rana, rasucit in jurul gambei si conectatla o baterie. Dupa o saptamana si jumatate toate culturile bacteriene erau sterile pentru ca, asa cum explica dr. Becker, bateria atasata la firul de argint determinase formarea de argint coloidal, argint ce a ucis rapid toate cele 5 tipuri de bacterii realizand in 10 zile ceea ce nu au reusit tratamentele antibiotice in 18 luni !!!

“… vindeacarea usoara a tesuturilor, formarea rapida a tesutului de granulatie, a fovorizat cresterea si regenerarea periostului. In 2 saptamani, toata zona profunda a ranii din apropierea osului era acoperita de prietenosul covoras roz. Pielea incepuse sa creasca si ea si de acum puteam da uitarii amputarea ce eram nevoiti in alte conditii s-o facem. In momentul efectuarii radiografiei pentru a estima pierderile de tesut osos, imaginea a fost socanta pentru ca evidentia clar cresterea si regenerarea osului.
ULCA a studiat efectul bactericid al argintului coloidal pe o incarcatura bacterde cca 10organisme/ml de Streptococcus pyogenes, Stafilococus aureus, neisseria gonorrhea, gardnerella vaginalis, salmonella typhi si alti enterococi patogeni precum si efectul antifungic pe Candida albicans/globate si M. fufur.

Alfred Sean, reprezentant al Searl Pharmaceuticals relateaza in urma testelor efectuate, efectul antimicrobian al argintului coloidal, lipsa de toxicitate a acestuia in administrare orala cat si injectabila.

Dr. Bjorn Nordstrom de la Institutul Karolinsky din Suedia a utilizat argintul colidal in terapia cancerelor timp de multi ani. El a observat remisiiale bolii mult mai frecvente la pacientii sai comparativ ci celorlalti medici. Cum se explica acest lucru? Unii savanti au avansat ipoteza conform careia cancerul ar fi cauzat de un virus, dar nu exista dovezi concludente in acest sens. Mai degraba sunt implicate capacitatile curative ale argintului si strania capacitate a cestuia de a vindeca tesuturile afectate fara cicatrizare. Cercetatorul oncolog Gary Smith a remarcat o legatura directa intre concentratia argintului din organism si frecventa imbolnavirilor. El a observat ca la persoanele ce se imbolnavesc usor si frecvent: febra, gripa, raceli, alte afectiuni – un nivel scazut al argintului in organism. Garysmith afirma: “succesul in terapia anticanceroasa depinde de concentratia argintului din organism. Atunci cand in organism exista o cantitate corespunzatoare de argint, celulele canceroase se dediferentiaza si se produce remisiunea. In lipsa argintului, rata de crestere tumorala se intensifica deoarece celulele nu se pot de diferenta. Eu cred ca deficienta de argint este una din cauzele posibile ale aparitiei cancerului si a dezvoltarii tumorale atat de rapide.”
Dupa o cercetare aprofundata asupra actiunii regeneratoare a argintului coloidal asupra anumitor parti ale corpului si a mentinerii sanatatii structurilor osaoase, dr. Becker s-a implicat in cercetarea posibilelor efecte anti-tumorale ale argintului coloidal. Va prezentam o parte din concluziile sale: “ … argintul, care atunci cand este ion negativ nu are nici un efect, sub forma de suspensie incarcata pozitiv, inhiba mitoza (multiplicarea) celulelor tumorale in vitro.” Aceasta suspensie este ionul pozitiv de argint – adica argintul coloidal (Ag +1).

Argintul coloidal stopeaza dezvoltarea cancerului. Celelalte metale nu au aceasta capacitate. Dr. Becker considera ca si celelalte actiuni ale argintului coloidal precum stimularea cresterii osoase, musculare si a pielii se datoresc tot capacitatii acestuia de a stimula dediferentierea celulara atunci cand organismul are nevoie.

FDA (Food And Drug Administration) clasifica azi argintul coloidal drept un produs farmaceutic anterior anilor1938: “ Acest produs poate fi in continuare comercializa cu conditia etichetarii si a specificarii utilizarilor sale conform cu cele din 1938, si a obtinerii sale prin aceleasi metode”. O parte din metodele de fabricare ale solutiei coloidale de argint – folosite inainte de 1938 – sunt utilizate si in prezent. Sunt folosite procese electrocoloidale – ce s-au doedit a fi cele mai eficiente metode de producere ale argintului coloidal.

Modul de actiune
 
Prezenta argintului coloidal in vecinatatea unui virus , fung, bacterie sau a oricarui alt microorganism patogen unicelular determina inhibarea enzimelor implicate in ciclul respirator al acestora, deci blocarea “plamanului lor chimic” ceea ce duce la “sufocarea” si moartea , in cateva minute a acestora. Microorganismele patogene sunt apoi eliminate din organism gratie sistemului imunitar, limfatic sau excretor.
Spre deosebire de antibioticele de sinteza ce distrug si enzimele utile organismului, argintul colidal la intacte enzimele celulare, enzimele complet diferite structural si functional de cele ale organismelor unicelulare primitive. Argintul coloidal nu este toxic pentru oameni, animale si, in general, pentru organismele pluricelulare.

Modul de aministrare a argintului coloidal

In cazul administrarii orale, solutia de argint coloidal se absoarbe din gura direct in fluxul sangvin si este transportata rapid in celule. Absorbtia este mult ,ai rapida daca produsul este tinut sub limba inainte de a fi inghitit. In circa 3-4 zile argintul se acumuleaza intr-o concentratie tisulara suficient de mare pentru a aparedeja efectele benefice. Argintul coloidal se elimina din organism in cateva saptamani, prin rinichi, sistemul limfatic si intestine. Daca expunerea la agenti patogeni este frecventa, se recomanda administrarea zilnica a argintului coloidal ca masura profilactica. In cazul arsurilor superficiale, depozitul tislar de argint coloidal vaintensifica procesele de vindecare, reducand riscul de infectie si impiedicand aparitia cicatricelor cheloide – atat de inestetice.

Se poate afirma ca existenta a milioane de pacienti cu afectiuni cronice, nu foarte grave, ar putea fi mult imbunatatita prin administrarea cu scop preventiv a acestui produs.
Se recomanda administrarea a 1 lingura/zi timp de 4 zile pentru a obtine o anumita concentratie tisulara, iar apoi administrarea a 1 lingurita /zi – ca doza de intretinere.
Dupa o periada de administrare de 6 saptamani – se face 1 saptamana pauza.
Argintul coloidal se poate aplica direct pe plagi, arsuri, negi, eczeme, zone pruriginoase, acnee, muscatri de animale, intepaturi de insecte.

Pentru purificarea apei - se adauga 1 lingurita la 4 l de apa, se agita si se lasa in repaus 6 minute. Produsul este insipid (fara gust) in amestec cu apa.

Utilizarea in afctiunile cronice sau severe

1 lingurita de argint coloidal 5 ppm este echivalentul a 25 micrograme de argint.
Doza de 1 – 4 lingurite/zi (25-100mg) este considerate “ doza nutritionala” si poae fi administrata pe perioade lungi de timp fara a apare riscul de toxicitate.

Dozele mai mari sunt considerate “doze terapeutice” si trebuie administrate pe perioade determinate de timp conjunctial, intrarectal (sub forma de clisme) nu este dureroasa spre deosebire de alte antiseptice locale.
Este un excelent dezodorizant si antiperspirant prin eliminarea bacteriilor ce provoaca descompunerea secretiilor glandelor sudoripare.

Uz veterinar si terapia plantelor

Modul de actiune asupra organismului animal este similar actiunii asupra celui uman doza find stabilita in raport cu greutatea corporala.
In gradina, camp sau sere trebuie administrata cantitatea adecvata in apa sau sol si plantele se vor ocupa de restul …

Toleranta la organismele patogene

Microorganismele unicelulare nu pot suferi mutatii in forme rezistente la argint (fapt ce impiedica aparitia tolerantei la argint coloidal) – spre deosebire de cazul antibioticelor de sinteza ce determina, cu o frecventa ingrijorator de mare, aparitia de tulpini rezistente la antibioticul respective.

De asemenea, argintul coloidal nu interfera si nu interactioneaza cu alte medicamente, nu formeaza compusi toxici si nu reactioneaza decat cu enzimele microbiene implicate in metabolismul oxidativ.
Supradozarea se produce extrem de rar, doar la ingestia unor cantitati foarte mari.

Argintul coloidal constituie atat un remediu cat si o modalitate de prevenire a unor afectiuni precum infectiile bacteriene sau virale, actiuni fermentative determinate de bacterii, virusuri sau fungi, chiar a unor infectii sistemice, nemanifestate ale organismului.
Trebuie sa intelegem si sa retinem un lucru: organismele vii se gasesc in starecoloidala – nu cristalina si, ca atare, asimileaza cu mult mai usor substantele coloidale. O suspensie coloidala a unei substante reprezinta particule de dimensiuni extrem de mici suspendate intr-o alta substanta de sarcini electrice. Laptele integral si spray-urile cu aerosoli sunt exemple de solutii coloidale. Argintul coloidal este o solutie de argint pur (nu un compus chimic) din particule cu sarcina pozitiva cuplate la o molecula proteica simpla ce pluteste in apa pura. Fortele generate de aceste sarcini electrice sunt mult mai puternice decat fortele de artactie gravitationala si in acest lucru explica de ce particulele de argint nu sedimenteaza.

In cazul unei afectiuni, naturistii recomanda utilizarea unei doze terapeutice egala cu 2-3 ori doza nutritionala pe o perioada de 30-45 zile. Dupa aceasta perioada, doza se reduce pana la cea de intretinere.

In afectiunile acute se recomanda utilizarea a 300-1000ml/zi, pentru o perioada de timp satabilita de medic.
Daca organismul este bolnav si cantitatea de toxine este foarte mare – dezintoxicarea nu trebuie sa se faca brusc din cauza riscului de supra solicitare a celor 5 cai naturale de eliminare a toxinelor: ficat, rinichi, piele, plamani si intestine. O eventuala suprasolicitare a acestor cai determina simptome asemanatoare gripei: cefalee, senzatie de epuizare extrema, ameteli, greturi, mialgii (dureri musculare). In acest caz este necesara reducerea dozei de argint coloidal si cresterea consmului de apa distilata. Peristaltismul intestinal intervine in inlaturarea simptomelor neplacute de dezintoxicare . Se recomanda, de asemenea, evitarea consumului de zahar rafinat si de grasimi saturate precum si practicarea sportului caci capacitatea de autovindecare a organismului uman, astfel stimulata, este uimitoare.

Argintul coloidal poate fi utilizat sub forma de solutie orala, de unguente (topice ), clisme sau injectii intra – venos. Dozarea cu exactitate nu este obligatorie tocmai datorita lipsei sale de toxicitate indiferent de concentratie. La inceputul curei pot apare dermatite ce nu constituie reactii alergice ale organismului si nici reactii secundare ale produsului. Ele sunt generate de depasirea capacitatii de excretie a organismului deoarece levurile din sange si intestine sunt ucise intr-un timp extrem de scurt. Daca aceste reactii sunt greu de suportat, se recomanda reducerea dozei de argint coloidal pana la disparitia pruritului – dureaza maxim 1-2 zile – urmata de cresterea treptata a dozei.

Argintul coloidal este deosebit de util in caz de dezastre naturale, excursii sau calatorii atunci cand trebuie purificata apa.

Argintul coloidal - un ajutor nepretuit in peste 650 de afectiuni

Argintul coloidal ucide peste 650 de tipuri de microorganisme , majoritatea patogene , dar acest lucru nu inseamna ca administrarea sa vindeca automat bolile generate de aceste micro-organisme.Argintul colloidal ucide microbii numai daca ia contact direct cu acestia pe o perioada suficient de indelungata .Organismul uman este un sistem complex ce permite argintului coloidal sa patrunda in concentratii suficiente si eficiente pana in zona afectata .

Argintul colloidal nu este recomandat persoanelor alergice la aliaje din argint sau care acuza tulburari digestive dupa utilizarea sa .
Prezentam o lista partiala a afectiunilor ce pot fi tratate cu success cu ajutorul solutiei coloidale de argint acne.
SIDA , alergii , apendicite , piciorul de atlet ( epidermofitia plantara ) , colecistite , parazitoze intestinale ( argintul colloidal intervine in ciclul reproductive al parazitilor , in faza de ou unicellular ) , toxiinfectii sau intoxicatii , arsuri termice , arsuri chimice , neoplasme , infectii fungice , holera , colite , conjunctivite , cistite , dermatite , diabet , dizenterie , eczema , fibrozite , gastrite , gonoree , febra fanului , herpes , impetigo , keratite , lepra , leucemii , lupus , limfangite , boala Lyme , malaria , meningite , neurastenie , pneumonii de etiologie bacteriana , fungica sau virala , prostatite , pleurezii , prurit anal , psoriasis , oftalmii purulente , rinite , reumatism , viermi inelari , scarlatina , otite , faringite , seboree , septicemia , zona zoster , infectii streptococice si stafilococice , viroze gastrice , sifilis , tiroidite , tuberculoza , oreion , trachoma , orice tip de viroza , negi , tuse convulsiva , infectii cu levuri , ulcer gastric , parvoviroza canina si alte afectiuni ale animalelor , afectiuni virale sau fungice ale plantelor ( se pulverizeaza argint coloidal diluat pe frunze sau se adauga in sol ) .


sursa
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Mens sana in corpore sano !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Spiritualitatea în diferite contexte, Medicina si Spiritualitatea
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 3 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !