Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 2.3.2021, 06:46
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
AVATAR - varianta romaneasca (ROSIA MONTANA)


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Neo
Invatacel
Invatacel

Neo is offline

Joined: 17 Jul 2007
Member: #265
Posts: 52
Style: Unique3 (223)
Medals: None
Groups:
Topic icon
AVATAR - varianta romaneasca (ROSIA MONTANA)
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 28.2.2010, 18:15 View PostDownload Post

Daca doriti sa le comunicati factorilor de decizie opinia Dvs. 'naivă' vizavi de proiectul minier de la Rosia Montana, puteti trimite un scurt mesaj in romana si/sau engleza, impreuna cu linkul acestui film, urmatorilor destinatari:

AUTORITATI
Ministerul Economiei (Dl. Adriean Videanu, concesionarul unor cariere de piatra, tine cu dintii de realizarea proiectului), Ministerul Transporturilor (Dl. Radu Berceanu stie cine a luat mita de 2 milioane de dolari la acest proiect), CSAT (prin CSAT se incearca, aparent, aprobarea ilegala a proiectului), Ministerul Culturii (Dl. Vasile Anghel-Cârtiță, responsabil cu subminarea Rosiei Montane), CNA (au tolerat publicitatea inselatoare a RMGC), Ambasada Canadei (Doamna Ambasador face personal lobby pentru RMGC), SRI (aparand Constitutia si statul de drept ne poate apara si de pericolul RMGC).

INVESTITORI
RMGC, Gabriel Resources (firma de "minerit" de cutie postala, cu identitati multiple in Olanda, Insulele Jersey si Barbados, infiintata de un fost traficant de droguri), Electrum, Newmont, Benny Steinmetz Group (BSG - implicata in masacre impotriva indigenilor din Sierra Leone, pentru a le putea exploata zacamintele de diamante)

ADRESE EMAIL:
birou_presa@minind.ro , relpub@mt.ro , csat@presidency.ro , dragos.tanase@rmgc.ro , cecilia.szentesy@rmgc.ro , info@panthera.org , randy.engel@newmont.com , info@bsgresources.gg, anghel.vasile@gmail.com , rasvan.popescu@cna.ro , martamoszczenska@international.gc.ca , relatii@sri.ro

Puteti fi sigur(a) ca mesajul Dvs. este legitim si chiar necesar! Este raspunsul firesc la mesajele (publicitatea) RMGC adresate Dvs., in ultimii ani, prin intermediul mass-mediei. Credem ca investitorii si autoritatile doresc sa afle, intr-un final, ce efect au avut activitatile lor publicitare si de lobby asupra 'poporului'!

Actionati responsabil, folositi-va de un limbaj decent si lipsit de exagerari si nu-i 'bombardati' /spamati pe destinatari cu mesaje repetate!

Aveti intelegere ca acest canal video si detinatorul contului nu pot fi facuti raspunzatori pentru continutul mesajelor Dvs. sau pentru urmarile acestora!

IMPREUNA SALVAM ROSIA MONTANA!

........................................ .......................

Eroul filmului, Gica din Sulina (in versiunea originala Jake Sully) este un jurnalist devenit mercenar in armata mass-media a firmei RMGC, cea care incearca sa invadeze Rosia Montana si populatia indigena "naiva" care traieste inca "in copaci" pentru a putea exploata zacamantul de aur de sub localitate.
Dupa ce s-a infiltrat printre bastinasi, Gica se indragosteste de printesa tribului, motiv pentru care se hotaraste sa treaca de partea celor amenintati cu distrugerea... Jurnalistul mercenar se metamorfozeaza intr-un erou si vajnic aparator al Rosiei Montane...

DISTRACTIE PLACUTA!
Daca nu functioneaza fisierul video da click pe titlu.  thumbs
Back to top See my Info Personal Gallery of Neo
Display posts from previous:   
   Board Index -> UNIQUE - La răscruce de drumuri, Revista presei - Manipularea - Informații cenzurate - Dialog cu persoanele publice si invitatii Forumului Unique
   -> Revista Presei, Revista presei - prezentări, comentarii
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !