|
|
Fi binevenit calatorule ! |
|
Author |
Message |
Suport Unique Site Admin

Member: #10 Posts: 33 
Style: subSilver (571) Medals: None
Groups:
|
http://simeona.blogspot.com/
Despre mine (Simeona)
"Ceea ce cauti în altii sau în afara ta se afla, pe masura întelesului tau, în tine, ratacitorule......... Voi încerca, Doamne, așa cum spui în Cartea Ta, să cresc, să mă-nmulțesc, voi încerca să umplu pământul meu și mă voi strădui să mi-l supun... Nu ca să stăpânesc, o Doamne, Ci, să devin un om mai bun, Spre slava Ta......... Binecuvanteaza, Doamne, ceea ce suntem atunci cand trimitem un gand si ceea ce devenim ca urmare a gandurilor noastre. Amin!"
PS. Acest mesaj este reactia noastra la acelasi gest al lui Simeona.
Unique Equipe |
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
Page 1 of 1 [ 2 Posts ]
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot post attachments in this forum You cannot download attachments in this forum
|
Orice sfârșit e un nou început !Cunoaște Adevărul și acesta te va face liber ! Powered by phpBB © 2001, 2023 phpBB Group All content is copyright © UNIQUE : FORUM - PORTAL spiritual romanesc and its original authors  255 pages loaded in last 5 mins | 106 unique hits in last 24 hours |